Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Scorpion4

• Guest
Αυτο θα ηταν και γαμω...Προσωπικα εγω θα επερνα τα παντα...γουσταρω σκουφακι το μαλλινο το μαυρο με αετους ,η μπερεδακι ασπρομαυρο... 8) ,κασκολακι ριγωτο ασπρομαυρο,Fly μαυρο και σωληνα παντελονι με μποτα απ εξω...OLD SCHOOL PAOK ΣΕ ΛΕΩ ΡΕ! 8)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Εγω θέλω μαντήλι ΠΑΟΚ. Ολοι παλαιστινιακά έχουν γμτ, εγώ θέλω ένα με το σήμα. Εδώ και τόσα χρόνια ψάχνω.
Υ.Γ.: αν ξέρει κανείς κανένα σύνδεσμο που κάνει μαντήλια να μου το πεί.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
mia mikri protasi pou nomizw tha ekane xrises pwliseis stin mpoutik einai i dimiourgia retro antikeimenwn...

p.x oi mplouzes apo ta prwtathlimata tou paok ta kypella palia kaskol kai sia....

;D

Para poli kali protasi....8a ixe polles polisis....

apaoki13

• Guest
Exei kairo pou oneirevomai mia asprh fanela me diafhmish persika. H mia tou basket me doperman. Gamates tha htan.

Offline savage republic

• Βασικός
Η πρώτη φανέλα ΠΑΟΚ που φόρεσα ήταν με διαφήμιση ΠΕΡΣΙΚΑ. Έλιωσε από τη χρήση, πρωτού καν μεγαλώσω και αλλάξω νούμερο φανέλας. Πωπω, τι μου θυμίσατε!

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
pistevw to ghpedo ths toympas se maketa 8a poulage kata xiliades.

goudas4

• Guest
Pragmatika pisteuw pws i mpoutik tou PAOK mporei na aksiopoiithei me para pollous tropous
wste na vgalei polla esoda i omada apo tis pwliseis!
Oles autes oi idees kalo tha itan na metaferthoun me kapoio tropo stin Pae PAOK etsi wste me
to pou tha allaxei to idioktisiako kathestws tis mpoutik na ylopoiithoun kapoia apo auta pou
leme emeis edw mesa...
Ki egw tha goustara para poly na agorasw retro antikeimena tou PAOK...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
pistevw to ghpedo ths toympas se maketa 8a poulage kata xiliades.

:thumbok:
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=590814

Επίσκεψη από σχολείο
Το γήπεδο της Τούμπας επισκέφτηκαν 60 μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του 53ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε και ξενάγησε σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Τούμπας τους μικρούς φίλους. Υπήρξε εκτενής αναφορά στην τεράστια ιστορία του ΠΑΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα, τις αξίες που πρεσβεύει και τη σύνδεση της ομάδας με το Βυζάντιο και τον Προσφυγικό Ελληνισμό. Παράλληλα, τους έγινε ενημέρωση για τον τρόπο που θα πρέπει να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα, προβάλλοντας τα ιδεώδη του αθλητισμού και του φιλαθλητισμού μέσω του φίλαθλου ήθους τους.

Οι μικροί φίλοι έδωσαν ραντεβού στον προσεχές εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά στο γήπεδο της Τούμπας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά σε ειδικά φυλασσόμενο και διαμορφωμένο χώρο, στο πλακόστρωτο πεζοδρόμιο έξω από τη Θύρα 1 και στην ασπρόμαυρη παιδική κερκίδα που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υποστήριξη της Lalaland.

Etsi mpainei o PAOK sto DNA, xwris kalpikous titlous kai plastikh glamouria.........

Ama exeis PAOktsh sto timoni......ola ginontai...PAOK eisai
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μολις μπηκα στο site της παε παοκ και πηγα στο on line store στην μπουτικ του ΠΑΟΚ.μεχρι πριν λιγες μερες εμφανιζονταν κανονικα τα προιοντα και μπορουσε καποιος να αγορασει και online.τωρα πλεον εχουν αποσυρθει ολα τα προιοντα και εμφανιζεται το μηνυμα ''δεν υπαρχουν προιοντα συμφωνα με τα κριτηρια αναζητησης''.οποτε μαλλον βρισκομαστε σε καλο δρομο με το θεμα της μπουτικ.αντε να πηγαινουν τα χρηματα απο την μπουτικ εκει που πρεπει πλεον.

trelos4

• Guest
ρε παιδια ασχετο αλλα θα το πω.γιατι δεν βαζοουν στην μπουτικ καμια 5-6 μουνακια να κανουν τις πωλητριες και να διαφημιζουν τα προιοντα.μου φαινετε καλη ιδεα ;D

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=590814

Επίσκεψη από σχολείο
Το γήπεδο της Τούμπας επισκέφτηκαν 60 μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του 53ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε και ξενάγησε σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Τούμπας τους μικρούς φίλους. Υπήρξε εκτενής αναφορά στην τεράστια ιστορία του ΠΑΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα, τις αξίες που πρεσβεύει και τη σύνδεση της ομάδας με το Βυζάντιο και τον Προσφυγικό Ελληνισμό. Παράλληλα, τους έγινε ενημέρωση για τον τρόπο που θα πρέπει να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα, προβάλλοντας τα ιδεώδη του αθλητισμού και του φιλαθλητισμού μέσω του φίλαθλου ήθους τους.

Οι μικροί φίλοι έδωσαν ραντεβού στον προσεχές εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά στο γήπεδο της Τούμπας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά σε ειδικά φυλασσόμενο και διαμορφωμένο χώρο, στο πλακόστρωτο πεζοδρόμιο έξω από τη Θύρα 1 και στην ασπρόμαυρη παιδική κερκίδα που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υποστήριξη της Lalaland.

Etsi mpainei o PAOK sto DNA, xwris kalpikous titlous kai plastikh glamouria.........

Ama exeis PAOktsh sto timoni......ola ginontai...PAOK eisai

συγκινήθηκα τώρα... αυτό το δημοτικό τελείωσα, όταν ακόμα
ήταν πίσω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

xalllara4

• Guest
ρε παιδια ασχετο αλλα θα το πω.γιατι δεν βαζοουν στην μπουτικ καμια 5-6 μουνακια να κανουν τις πωλητριες και να διαφημιζουν τα προιοντα.μου φαινετε καλη ιδεα ;D

E nai egw otan eimai thessaloniki gi ayto de pswnizw apo ti boutique, giati den exei 5-6 mounakia na mou lene poso mou paei to 12...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
E nai egw otan eimai thessaloniki gi ayto de pswnizw apo ti boutique, giati den exei 5-6 mounakia na mou lene poso mou paei to 12...

xaxaxaxa entaxei respect. poso mou paei to 12 oreos file.   a re gamimeni mpoutik k si pote tha sobareuteis ante teo katharise k ekei ti lera re SKYLE
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Mhpos kserei kaneis an tha leitourghsei h boutik sto match me ton ergoteli?An oxi,uparxei kapoia boutik allou?

BLaCK-WHiTe

• Guest
Μάλλον μέσα στον Δεκέμβριο θα ανοίξει η νέα μπουτίκ ... υπάρχει και στην Καστοριά αν δε κάνω λάθος ένα μαγαζί που πουλάει και προιόντα του επίσημου ΠΑΟΚ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
tha prospathisoune na tin exoune etoimi sto mats me ton panionio ....i TOUMPA EPE einai pleon etoimi gia tin leitourgia tis mpoutik kai to mono pou apomenei einai na feroune ta pragma apo tin athina pou ta exoune !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Με τον Πανιώνιο τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ

Στο παιχνίδι της 25ης Νοεμβρίου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα θα ανοίξει και πάλι η μπουτίκ κάτω από την θύρα 8, υπό την νέα ιδιοκτησία της εταιρείας «Τούμπας ΕΠΕ» που ιδρύθηκε και έχει μετόχους τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του, πλην του Παναγιώτη Ποικιλίδη που έχει κώλυμα λόγω δημοσίου.
Το άνοιγμα της μπουτίκ μετά από πολύ καιρό θα έχει την μορφή πανηγυρικών εγκαινίων με πολλά χάπενινγκ πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, προκειμένου να μάθει ο κόσμος ότι τα έσοδα πλέον θα τα διαχειρίζεται η διοίκηση Ζαγοράκη για να ανέβει ο τζίρος των πωλήσεων.
Μέχρι το τέλος της βδομάδας η «Τούμπα ΕΠΕ» θα πάρει και Α.Φ.Μ και όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη λειτουργίας της.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/1684/31/lang,el/
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

apostolos

• Guest
Oles oi megales kai sunama emporikes omades tou planhth th megaluterh konoma thn kanoun apo tis boutik....
Htan terastio to problhma auto gia ton PAOK kai epitelous fainetai na pairnei telos....

Ferte twra opoion paiktara thelete kai tha th vgazoume emeis th metagrafh mono apo tis faneles me to onoma tou....

Organwtheite.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Oles oi megales kai sunama emporikes omades tou planhth th megaluterh konoma thn kanoun apo tis boutik....
Htan terastio to problhma auto gia ton PAOK kai epitelous fainetai na pairnei telos....

Ferte twra opoion paiktara thelete kai tha th vgazoume emeis th metagrafh mono apo tis faneles me to onoma tou....

Organwtheite.....

etsi etsi!!!