Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #5800 on: February 08, 2011, 19:01:31 »
North, αν τα σκουλίκια είχαν το δικό σου σκεπτικό (με το οποίο συμφωνώ) θα έπρεπε να βγάζαν κάτι παρόμοιο και για τους δικούς μας νεκρούς. Το έχουν κάνει ποτέ;; Δεν νομίζω. Άρα η λογική τους δεν είναι αυτή που λες "Καλα κανουν και αναφερονται σε τραγικα γεγονοτα ,πανω απ ολα ολοι μας ειμαστε ανθρωποι." αλλά κάτι άλλο έχουν κατα νου....

northeagle_4

• Guest
« Reply #5801 on: February 08, 2011, 19:19:57 »
Συμφωνω και επαυξανω για αυτο ειναι υποκριτες οι ρουφ.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #5802 on: February 08, 2011, 19:25:43 »
μπασταρδοι προσκυνημενοι μια ζωη θα ειστε ρε ρουφιανοι,περνατε μπροστα απο το μνημειο μας και φτυνετε μουνακια..για το συμφερον σας σκοτωνετε και τη μανα σας πουστοπαιδα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #5803 on: February 09, 2011, 00:46:55 »
πουτανας γιοι , υποκριτες , εβραιοι, συμφεροντολογοι

αμα ηταν "ανθρωποι" και οχι σκουληκια, θα βγαζανε ανακοινωσεις 1ον και παλιοτερα, 2ον και για πιο κοντινους τους νεκρους οπαδους

αντε γαμηθειτε σφογγοκωλαριοι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5804 on: February 09, 2011, 04:39:16 »
http://www.redplanet.gr/podosfairo/o-super-3-gia-ta-thumata-ths-thuras-7.772737.html

Αυτο πρεπει να αποθηκευτει...Επικες στιγμες...Μπειτε και δειτε τα σχολια απο κατω...Προσοχη παντως γιατι υπαρχει κινδυνος εντονης αναγουλας...

Οι γαυροι μοιραζουν μπραβο, συγχαρητηρια και αγαπες και αβροτητες προς τα ερπετα, βγαζοντας ταυτοχρονα απυθμενο κομπλεξ απεναντι μας σαν πουτανακια μας που ειναι...Συμμαχια γαυροσκωληκων εναντιον του ΠΑΟΚ...ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΡΙΟΛΕΣ...

Με το που τους ειπαν οι γαυροι οτι ειναι φιλιπινεζες του πατερα, τα ερπετομορφα εβραιοπουλα αμεσως ετρεξαν να δειξουν στους γαυρους οτι δεν ειναι μονο φιλιπινεζες του βαζελου αλλα και δικες τους... :a1006: Ποσο δουλοι, ποσο τσατσοι, ποσο ανυπαρκτοι, ποσο ξεφτυλισμενα παρασιτα μπορει να ειναι αυτα τα σκουληκια ρε πουστη μου? Δεν υπαρχουν λεξεις πλεον για να χαρακτηριστουν...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5805 on: February 09, 2011, 06:21:08 »
Οπως ξαναειπα και παλιοτερα "Κλανια ειναι η απελπιδα προσπαθεια του κωλου να ακουστει." Το αρθρο για τον Πυρρο το αποδεικνυει. Μια ζωη σκουληκια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5806 on: February 09, 2011, 11:25:52 »
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΑΣΑ.........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΑΣΑ..αλλα να πω την αληθεια δεν πρεπει να τα γραφουν παλιοι γαυροι αυτα...μονο κατι κανουργια ιντερνετικα παιδακια...δεν μπορο να το πιστεψω....σορρυ ενα λεπτο
                        :emetos:                                   :emetos: :emetos: :emetos:                           :emetos:                   :emetos: :emetos:
                :emetos:     :emetos:                      :emetos:                       :emetos:                      :emetos:                :emetos:
             :emetos:            :emetos:                  :emetos:                         :emetos:                    :emetos:               :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                      :emetos:                      :emetos:                  :emetos:
            :emetos::emetos:  :emetos:                :emetos: :emetos::emetos:                             :emetos:                        :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                             :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                                 :emetos:                            
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                              :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                             :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                        :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                     :emetos:
            :emetos:               :emetos:                 :emetos:                            :emetos:                :emetos:                :emetos:
« Last Edit: February 09, 2011, 11:38:08 by Maestro »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5807 on: February 09, 2011, 11:36:28 »
11

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #5808 on: February 09, 2011, 11:46:32 »

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #5809 on: February 10, 2011, 01:57:02 »
Δεν έχω scanner. Μπορώ να κρατήσω το απόκομμα αν και είναι σημερινή οπότε εύκολα μπορεί να βρεθεί :)

Απλή φωτογραφία.. Ήταν τόσο εύκολο...

Κάτω δεξιά είναι.

Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #5811 on: February 11, 2011, 15:26:41 »
Mην τα πινετε μεσα στο γηπεδο...κρατηστε τα για μετα...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #5812 on: February 11, 2011, 15:35:58 »
καλά ας μην κάνουν έτσι...... δεν χάθηκε ο κόσμος----  είμαστε και εμείς εδώ   :D

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #5813 on: February 12, 2011, 00:08:33 »
Καταδικάστηκε ο Δαμιανίδης
Ποινή διετούς φυλάκισης, με τριετή αναστολή και πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Άρη, Γιάννη Δαμιανίδη για την υπόθεση της μεταγραφής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη από τον Ηρακλή στον Άρη.

Η ΚΑΕ Αρης είχε δώσει το 2004 στον Ηρακλή 8 επιταγές για να πάρει τον Σόφο, αλλά κάποιες ήταν ακάλυπτες. τη μεταγραφή του «Βig Σόφο» στην ομάδα, πέντε εκ των οποίων ήταν ακάλυπτες.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να να επιβάλλει στον πρόεδρο του Αρη ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με τριετή αναστολή και πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Πηγή: superbasket.gr

http://www.sportdog.gr/article/12047/katadikasteke-o-damianides
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #5814 on: February 12, 2011, 00:56:44 »
Πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος Ιωάννη μου!

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5815 on: February 12, 2011, 03:12:19 »
χαχα!Από το link  που έδωσε ένας αδερφός πριν http://www.redplanet.gr/podosfairo/o-super-3-gia-ta-thumata-ths-thuras-7.772737.html σχολιάζει "αντιπρόσωπος" (λέω εγώ) από το υπόγειο με nick "dEMIAn s3" (οπότε προφανώς έχει κάνει και εγγραφή ε???) Διαβάστε τι λέει σε μια αποστροφή του λόγου του:
"Στην βόρεια Ελλάδα σπανίως οπαδοί του Άρη θα την πέσουν σε κάποιον για τραμπουκισμό και συνήθως αμύνονται όχι γιατί υπάρχει φόβος αλλά γιατί υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση της οπαδικότητας. Έχω τύχει σε ένα πέσιμο Παοκτζήδων μέσα στο πούλμαν σε μια εκδρομή όταν έβαλαν δόλωμα κάτι τυπάκια για να φύγουν όλοι οι δικοί μας κυνηγόντας τους και να έρθουν μετά( 60 άτομα με κράνη) πετώντας μολότωφ σε ένα λεωφορείο με 5 άτομα, τον οδηγό και ένα κορίτσι και σπάζοντας τα παράθυρα. Ένας δικός μας πήγε μόνος του με τα χέρια για να τα βάλει μαζί τους και του ανοίξαν το κεφάλι. Ε οι δικοί μας έψαξαν για αντίποινα και έτσι πάντα συνεχίζεται μια βεντέτα. "

κλαίω!!!
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5816 on: February 12, 2011, 18:12:06 »
Καλά τό'λεγαν τα αστυνομικά νέα αυτή τη βδομάδα, μόνο ο αρης ενάντια στο ποκ

-ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Super-3... 
για ακομη μια φορα δινουν μαθηματα οπαδισμου μεσα κ εξω απο το γηπεδο... 
ανεκαθεν εστελνε στεφανι στο μνημοσυνο ο Super3 τωρα εβγαλε κ αυτη την ανακοινωση δειχνοντας οτι ειναι παντελονατοι... 
ΜΠΡΑΒΟ και παλι...μακαρι ολοι οι οπαδοι να παρουν παραδειγμα απο τους Αρειανους...ειδικα κατι νουμερα σαν τα μπαοκια

-ΕΧΩ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΑΡΗ .... ΛΟΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΩΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ, ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ - ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ + ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, 

Υ.Γ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ επαυξανω, ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ 0-4 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΑΝ.... ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ...... 

-ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: παιζει ο παοκ τελευταια αγωνιστικη με παο στη τουμπα. σε περιπτωση νικης του παοκ ή ισοπαλιας ο Ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα. Ο παο θελει μονο νικη για να το σηκωσει αυτος. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ 'Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ? παίζει να θέλουν και πάνω από 85%...

-μέσος οπαδός και μπαοκ δεν υπάρχει.

-Δε ζω στην Ελλάδα και δεν ξέρω πόσοι και ποιοι βρίζουν τα παιδιά της θύρας7- έχω ακούσει για τους παοκτσηδες και είναι διπλό το κρίμα μιας και αν δεν κάνω λάθος έχουν και αυτοί νεκρούς- όσοι το κάνουν είναι αχαρακτήριστοι δηλαδή τί αχαρακτήριστοι δεν είναι καν άνθρωποι. Αν ήταν θα ήξεραν τί σημαίνει σεβασμός σε αυτούς που έχουν φύγει. Υπάνθρωποι είναι. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Για αυτό επιβραβεύουμε όλοι τη σουπερ3 διότι απλά κάνουν κάτι -το αυτονόητο που λες- που όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν. Έτσι απλά.

-για αυτο παω τους οπαδους του αρη.....και καλη κερκιδα κανουν και ειναι "ανθρωποι" οχι σαν τα γυφτομπαοκακια

-για αυτο το συνθημα βουλγαροι δονατε μονο σε ματς με τον Μπαοκ.. δεν εχει να κανει με θεσαλλονικη και βορρά.. Εχει να κανει με το οτι οι οπαδοι του Μπαοκ ειναι ΟΥΝΟΙ.. 

Μπραβο στους Αρειανούς.. Αν μην τι αλλο εχουν επιπεδο και είναι οπαδοι, αντι για μπουγατσοκιμαδες..

http://www.youtube.com/watch?v=w0b1fBaX4y8 (Embedding disabled, limit reached)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #5817 on: February 12, 2011, 18:18:20 »
Το μίσος για τον ΠΑΟΚ ενώνει. Aris "Maria me ta kitrina" Thessalonikis (and suburbs): giving head to gayros since the 1970's
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5819 on: February 14, 2011, 02:27:26 »
Πολέμης: "Είμαι και λίγο Άρης"!

"Πήρα μία μικρή στενοχώρια χθες, όχι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έχασε ο Άρης, επειδή μου αρέσει ως ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/polemhs_eimai_kai_ligo_arhs.777910.html

:a1006: :a1006: :a1006: :extralaugh: :extralaugh:

Η απιστευτη ξεφτυλα...Ο,τι και να πεις ειναι λιγο...

Και απο τα πιο επισημα βαζελικα χειλη βγηκε πλεον, οτι αυτο το κιτρινο μορφωμα ειναι το επισημο και αγαπημενο παραρτημα του βαζελου...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ