Καλά τό'λεγαν τα αστυνομικά νέα αυτή τη βδομάδα, μόνο ο αρης ενάντια στο ποκ
-ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Super-3...
για ακομη μια φορα δινουν μαθηματα οπαδισμου μεσα κ εξω απο το γηπεδο...
ανεκαθεν εστελνε στεφανι στο μνημοσυνο ο Super3 τωρα εβγαλε κ αυτη την ανακοινωση δειχνοντας οτι ειναι παντελονατοι...
ΜΠΡΑΒΟ και παλι...μακαρι ολοι οι οπαδοι να παρουν παραδειγμα απο τους Αρειανους...ειδικα κατι νουμερα σαν τα μπαοκια
-ΕΧΩ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΑΡΗ .... ΛΟΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΩΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ, ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ - ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ + ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΕΜΕ ΕΜΕΙΣ,
Υ.Γ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ επαυξανω, ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ 0-4 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΑΝ.... ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ......
-ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: παιζει ο παοκ τελευταια αγωνιστικη με παο στη τουμπα. σε περιπτωση νικης του παοκ ή ισοπαλιας ο Ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα. Ο παο θελει μονο νικη για να το σηκωσει αυτος. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ 'Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ? παίζει να θέλουν και πάνω από 85%...
-μέσος οπαδός και μπαοκ δεν υπάρχει.
-Δε ζω στην Ελλάδα και δεν ξέρω πόσοι και ποιοι βρίζουν τα παιδιά της θύρας7- έχω ακούσει για τους παοκτσηδες και είναι διπλό το κρίμα μιας και αν δεν κάνω λάθος έχουν και αυτοί νεκρούς- όσοι το κάνουν είναι αχαρακτήριστοι δηλαδή τί αχαρακτήριστοι δεν είναι καν άνθρωποι. Αν ήταν θα ήξεραν τί σημαίνει σεβασμός σε αυτούς που έχουν φύγει. Υπάνθρωποι είναι. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Για αυτό επιβραβεύουμε όλοι τη σουπερ3 διότι απλά κάνουν κάτι -το αυτονόητο που λες- που όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν. Έτσι απλά.
-για αυτο παω τους οπαδους του αρη.....και καλη κερκιδα κανουν και ειναι "ανθρωποι" οχι σαν τα γυφτομπαοκακια
-για αυτο το συνθημα βουλγαροι δονατε μονο σε ματς με τον Μπαοκ.. δεν εχει να κανει με θεσαλλονικη και βορρά.. Εχει να κανει με το οτι οι οπαδοι του Μπαοκ ειναι ΟΥΝΟΙ..
Μπραβο στους Αρειανούς.. Αν μην τι αλλο εχουν επιπεδο και είναι οπαδοι, αντι για μπουγατσοκιμαδες..
http://www.youtube.com/watch?v=w0b1fBaX4y8 (Embedding disabled, limit reached)