Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 385370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #6240 on: September 24, 2012, 10:52:13 »
ΑΑ κ να μην το ξεχάσω: οταν θέλετε να δειξετε οτι υπάρχουν σκουλήκια κ στη Γερμανια, βλεπε http://www.arisclub.de/2012/09/aris-vs-ao-kerkyra-1-0/ μαθεται πρωτα να γράφεται Γερμανικα πιο καλα στο φροντιστήριο σας κ βαλτε κ κανενα umlaut στο πληκτρολόγιο  :-* :-*

Coach Katsavakis bekannt diesmal mit Vellidis im Tor...

...jedoch zwei gute Moeglichkeiten, nach Ecksoessen...

.... Kapetanos hatte noch eine sehr gute Torgelegenheit...

...doch unsere Hintermannschaft war stets zur Stelle....

...Gegner die Gaeste unserer Stadt....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6241 on: September 24, 2012, 11:26:19 »
:'( ούτε το Grundstufe

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #6242 on: September 24, 2012, 11:51:06 »
'Οχι στις ανταλλαγές εισιτηρίων ΕΙΔΙΚΑ με αυτούς.
Τέρμα (ακόμα και) η απόπειρα συνδιαλλαγής μαζί τους.
Βλέπε και τίτλο τού παρόντος τόπικ.

Υγεία και καλή καρδιά,
όσοι πήγαμε, πήγαμε,
και όσοι λίγοι ήρθαν, ήρθαν,
έτσι και αλλιώς πιθανολογώ ότι
οι φετινές αναμετρήσεις θα είναι οι τελευταίες μεταξύ μας
σε έναν χρονικό ορίζοντα πολλών ετών.

Πάντως, θα τους θυμόμαστε με συμπάθεια και γλυκύτητα.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #6243 on: September 24, 2012, 12:00:43 »
δε γίνεται αλλιώς ...

άντε ας πάρει την ευθύνη κάποιος να ανοίξει το topik του αγώνα ... να χουμε να γράφουμε εκεί όλη τη βδομάδα τα ανάλογα σχόλια ...  :P

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #6244 on: September 24, 2012, 12:45:41 »
ΑΑ κ να μην το ξεχάσω: οταν θέλετε να δειξετε οτι υπάρχουν σκουλήκια κ στη Γερμανια, βλεπε http://www.arisclub.de/2012/09/aris-vs-ao-kerkyra-1-0/ μαθεται πρωτα να γράφεται Γερμανικα πιο καλα στο φροντιστήριο σας κ βαλτε κ κανενα umlaut στο πληκτρολόγιο  :-* :-*

Coach Katsavakis bekannt diesmal mit Vellidis im Tor...

...jedoch zwei gute Moeglichkeiten, nach Ecksoessen...

.... Kapetanos hatte noch eine sehr gute Torgelegenheit...

...doch unsere Hintermannschaft war stets zur Stelle....

...Gegner die Gaeste unserer Stadt....

Google translate.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

GeorgT

• Guest
« Reply #6245 on: September 24, 2012, 15:24:41 »
Μπα όπως λεει ο savage απλα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου, δημοτικο κ βαλε!

Αλλα για φροντηστηριο καλα ειναι! Ο ΠΑΟΚτσης καθηγητης που γαμουσε τη μανα του σκουληκιου τουλαχισυουν του εμαθε καλουτσικα τα γερμανικα

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #6246 on: September 24, 2012, 15:52:04 »
ρε για κάντε μια προπαίδεια.... και πέστε που βρίσκετε στη γερμανία αυτός ο σύνδεσμος

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6247 on: September 24, 2012, 16:22:23 »
πουτα νασγιοι σκουληκια αργιανοι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6248 on: September 29, 2012, 17:24:09 »
Áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ ¢ñçò êáôÜ ÁèáíáóéÜäç: «Ï áíäñéóìüò êáé ôá Üëëá óðïñ»

ÁíáëõôéêÜ:

«Ç ÐÁÅ ÁÑÇÓ èá Þèåëå íá õðåíèõìßóåé óôïí äéåèíÞ ðïäïóöáéñéóôÞ ê. ÁèáíáóéÜäç üôé ìéá áðü ôéò âáóéêÝò áñ÷Ýò ôïõ ðïäïóöáßñïõ åßíáé ï óåâáóìüò ( Respect ) ôïõ áíôßðáëïõ.
Ïé áãþíåò êåñäßæïíôáé ìå áíùôåñüôçôá êáé ðáéäåßá, óôïé÷åßá ðïõ – áð” ü,ôé öáßíåôáé – ëåßðïõí áðü ôï ëåîéêü ôïõ.
Åöüóïí èÝëåé íá áðïäåßîåé ôïí áíäñéóìü ôïõ ìå… sex êáé âßá, êáëü èá Þôáí íá áðáëëÜîåé ôï ðïäüóöáéñï êáé íá áó÷ïëçèåß ìå áõôÜ ôá… óðïñ åêôüò ãçðÝäùí».

http://www.pressaris.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC
 :b348: :tikitaka: :smiley4: :trelos:
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6249 on: September 29, 2012, 17:54:32 »
Άμα ήμουν πάντως παε ΠΑΟΚ θα τους έκανα μεγάλη πλάκα τους ρούληδες και θα έβγαζα μια ανακοινωσούλα δύο σειρών:
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την παε Α.Ρ.Η.Σ. που βρήκε χρόνο ανάμεσα στα άρθρα του πτωχευτικού κώδικα και των 200 και πλέον πιστωτών της να ασχοληθεί με την πλάκα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που αστειεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #6250 on: September 29, 2012, 18:42:07 »
Το Α.Ρ.Η.Σ. τι σημαίνει; Αχ Ρε Ηλίθια Σκουλήκια;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6251 on: September 29, 2012, 19:13:22 »
ανώμαλη ράτσα ηλίθιων σκυλιών
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6252 on: September 29, 2012, 20:55:34 »
Άμα ήμουν πάντως παε ΠΑΟΚ θα τους έκανα μεγάλη πλάκα τους ρούληδες και θα έβγαζα μια ανακοινωσούλα δύο σειρών:
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την παε Α.Ρ.Η.Σ. που βρήκε χρόνο ανάμεσα στα άρθρα του πτωχευτικού κώδικα και των 200 και πλέον πιστωτών της να ασχοληθεί με την πλάκα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που αστειεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
+1
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6253 on: September 29, 2012, 21:21:30 »
Τι εκτός γηπέδων ρε μαλάκες αρειανα, εκεί και αν τρώτε και σεξ και βία και γενικά διάφορα ποινικώς κολάσιμα...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #6254 on: September 29, 2012, 22:39:22 »
Το Α.Ρ.Η.Σ. τι σημαίνει; Αχ Ρε Ηλίθια Σκουλήκια;

Ασπονδυλοι Ρουφιανοι Ισραιλινων Συμφεροντων

παει δεν παει ο ΠΑΟΚ σας γαμαει
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #6255 on: October 01, 2012, 20:48:11 »
με πρόλαβε ο biv, αλλά επειδή έκανα κι εγώ homework, σας παραθέτω μια επιλογή από σχόλια απ το σάιτ του σούπερ κατερίνα

στο ημίχρονο του αγώνα

1. τι εχει κανει ρε γ@@@το αυτοσ ο κοσμοσ και μια ζωη ειναι στην πικρα?

2. Ασε μας ρε...Που το ειδες το τουρλουμπουκι?Ειναι αυτο το ματς για 4-1?Εκτος αν βλεπω αλλο ματς...Με αυτη την αποδοση δεν θα μπορουσε να ειναι 1-1 αντε βαρια 2-1?Ειπαμε τρως 4 δεν ειναι και λιγο αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα

3. το θέμα ειναι να μη φαμε αλλα 4 στο δευτερο............

Ο κατσαβακης δεν κατεβηκε να κλειστει πισω... γι'αυτο και μας εχουν ξεμ@υνιασει πισω....

Οι παίκτες είναι ΛΙΓΟΙ.... ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ....

Ήθελα να το γράψω και πριν το μάτς γιατι η πορεία ψιλοφαίνονταν αλλα κάποια πράγματα σα να μετράνε μέρες για να γίνουν..... Συντριβή σήμερα και παραίτηση κατσαβάκη...

4. 2 αλλαγες θέλει στο ημίχρονο. Παντίδος στη θέση του Πουλίδο και Διούδη στη θέση του Βελλίδη.

Ένα γρήγορο γκολ στο β ημίχρονο και μετά τα λέμε. Ο πάτος τους είναι απύθμενος.

5. Η ομάδα είχε 7 τελικές στο πρώτο ημίχρονο. Οι 3 με πολύ καλές προυποθέσεις, αλλά η μπάλα σήμερα είναι μουσουλμάνα.

6. Ντάξει μάγκες....το βρήκαμε....η διαιτησία φταίει..δεν κοιτάτε τα χάλια μας...λέω εγώ...

Τραγική εμφάνιση....ούτε στις εποχές β εθνικής..δεν ήταν τόσο χάλια η ομάδα....

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ....

Τελειώστε τον Μάκη χθες..πριν πέσουμε....

7. Ρε και άλλα τέσσερα να φάμε στα @ρχιδ@α μας ρε, ο αλλάχ τους είναι μεγάλος, φέτος να σωθεί η ομάδα, να σωθεί η χρονιά και μετά βλέπουμε.

απάντηση: Όχι αδερφέ. Να χάσω ναι αλλά με αξιοπρέπεια. (Tεράτιος: έχουν στόχους ρεαλιστικούς)

8. Προφανώς αύριο δε θα πάω στο σχολείο, ούτε μεθαύριο, ούτε την Τετάρτη. Εκτός κι αν βαρέσω 5 ενδοφλέβιες και καπάκι lexotanil πρώτα για να μην ακούω αυτά που θα ειπωθούν.
Θα περιμένω να έρθει η Πέμπτη, αλλιώς θα μου έρθει να αυτοκτονήσω μόλις θα έρθω αντιμέτωπος με τους κουρκους.

9. το χειροτερο δεν ειναι ο διασυρμος αλλα το οτι αυτη την ομαδα την καταντησαν ετσι ατομα που ειμασταν μαζι στο πεταλο στις εκδρομες και σε ολα τα γουστα που βγαζαμε αυτο το τρυπημα δεν το δεχεται ο αρειανος

απάντηση: Δεν είναι αντρίκιο να μπριζώνετε τον κόσμο για να την πέσει στον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου.

Ας αφήσουμε κάτι να έχουν την αποκλειστικότητα οι κούρκοι.

Τον βγάλαμε λαμόγιο, δε χρειάζεται να του κάψουμε και το μαγαζί κιόλας....

10. λετε οτι θελετε εγω θεωρω οτι η ομαδα ειναι πολυ δημιουργικη και ότι παιζει καλα. Αν συνυπολογίσεις το ποσο τυχεροι ειναι οι αλλοι, οι πιτσιρικαδες δειχνουν τρομερη ωριμοτητα. Τετοια παιχνίδια φτιάχνουν ποδοσφαιρικη ταυτοτητα.

11. οποιος πιστευει οτι η ομαδα θα κυνδινευσει ειναι εκτος πραγματικοτητας εγω λεω η χειροτερη θεση που μπορουμε να παρουμε ειναι η εβδομη απλα φετος πρεπει να εχουμε μεγαλα συκωτια αυτη την ομαδα θα την δειτε του χρονου παρουμε δεν παρουμε αδεια το καλοκαιρι

12. Κάποιοι λέτε εδώ μέσα για τον πρώην πρόεδρο του σούπερ 3 εγώ να ρωτήσω σαν χαζος που είμαι
Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος που έφαγε τα χρόνια του να τρέχει για τον ΑΡΗ να θέλει να κάνει τέτοιο κακό;
Πως πιστεύετε ότι είναι τώρα καλά ας πούμε μέσα τη χαρά;
Και τι λέει δηλαδή τι ωραία που είναι η ομάδα σε αυτά τα χάλια;
Γιατί ρε σεις να μη ισχύει ότι έφαγε και αυτός ΠΑΠΑ δηλαδή

13. Το πρόβλημα είναι ότι ακολουθούν δύσκολα ματς και στο καπάκι κάποια ματς που θα κρίνουν την κατηγορία. Θα τη πάρει από κάτω την ομάδα αν κάνει 3 σερί βαριές ήττες.

μετά το τέλος του αγώνα

14. η καλύτερη εμφάνιση του ΑΡΗ στο τζαμί. ήταν βραδιά που ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε. στήριξη και όλα θα πάνε καλά.

15. Οποιος εχει ξαναδει τοσες (σωστες)τελικες στο τζαμι,τοσα καλα εκτελεσμενα κορνερ εδω και πεντε χρονια να σηκωσει το χερι.Οι υπολοιποι κλαψτε και μιζεριαστε...Η ομαδα επαιξε πολυ καλα αλλα ο θεος κοιμηθηκε στο πρωτο ημιχρονο.

16. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ Η ΟΧΙ ΚΑΛΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

απάντηση: +1914

να αγιάσει το στόμα σου, για μένα ήταν το καλύτερο παιχνίδι εκτός έδρας μέχρι σήμερα!

17. Μόνο σε εμένα άρεσε η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών και μπάτζετ? Χάσαμε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες την στιγμή που άλλες χρονιές κάναμε μία? Ο Κατσαβάκης επέλεξε να παίξουμε στα ίσια και δεν μας βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Δηλαδή ο Βενγκερ και η Άρσεναλ που φάγαν 8 απο γιουναιτεντ τι επρεπε να κάνει?!!!!

18. MODS ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ

19. Ρε 'σεις δεν είπε κανείς ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Μια χαρά ήταν. Τρως όμως τζάμπα και βερεσέ 4 γκολ χωρίς να μαρκάρεις. Λάθος προσέγκιση του ματς όσον αφορά αμυντικά και μεσωαμυντικά.

20. οταν ποναμε..συσπειρωνομαστε.. (Τεράτιος: για αυτό σας λένε σκουλήκια) θα γυρισει ο τροχος..
ενα με πειραξε η αντιδραση του γιαννιωτα η μαλλον η μη αντιδραση στον φλωρο τον ασπροδερμη..
αδελφια,στεναχωρια αλλα και αυτο ..υπερηφανα..αυτοκρατορας εισαι..

21. Οσοι μιλατε υπερ του προπονητη αυτου τοτε πολυ απλα ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Μετα βρειτε τροπο να μαθετε κινησεις τραπεζικων λογαριασμων.
Μετα καντε μια σταση σε καφετερια αυτου που τον εφερε να μαθω κ εγω γιατι τον εχει ερωτα....γιατι οι υπολοιποι στο ΔΣ ουτε να τον βλεπουν δε θελουν.

Οσοι θεωρειται οτι ειναι προπονητης τοτε κ εγω θεωρω οτι ο Κολκας ειναι Αρειανος.
Φαγαμε σκ@@α απο παραγοντες....μη τρωτα παπα κ δεχεστε τα σκ@@α απο καποιους αλλους.

ΥΓ. Γιατι αραγε θυμηθηκα τον Φοιρο κ τα λεφτα που επερνε για να προωθει νεους απο τη Β ομαδα? Ααααα...τυχαιο μαλλον αυτο.

ΥΓ2. Καποιος καλος ανθρωπος που δηλωνει ποδοσφαιριστης εδωσε 4.000 ευρω για να παει σε μια ομαδα...αλλα το μετανιωσε γιατι ειχε λιγο μετα καλυτερη προταση για να σχοληθει με το Lifestyle διπλα σε μια "γατουλα"....ψιτ ψιτ ...νακης. (Τεράτιος: για τον Ασαλνίδη εννοεί;)

ΥΓ3. Το ποσό αυτο των 4000 πολυ ταριφα ειναι τελευταια....

ΥΓ4. Καλε μου ανθρωπε ο παικτης αυτος που λες οτι εχει πολλα λεφτα λογο της οικογενειας του κ των ενοικιαζομενων σπιτιων που εχουν ΔΕΝ εχει να δωσει ουτε τα 2000.... γιαυτο κ θες να τον καψεις.

Κ παρολα αυτα εξακολουθω να λεω οτι δεν φταιει αυτος...αλλα οποιος τον εφερε.

απάντηση: Επιτέλους ΜΙΛΗΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ.
ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΙΛΗΣΤΕ.
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ (που όντως στα μάτια μου είναι άμπαλος) ότι έχει φράγκα και ήρθε.

Σε ποιον δόθηκαν τα φράγκα δεν ξέρω.

Όσοι ξέρετε περισσότερα μιλήστε.

22. Ενας ωραιος τροπος συσπειρωσης αυτη τη στιγμη ειναι να την πεσουμε στο κουρκογκαζετα το οποιο στον λαιβ σχολιασμο μιλουσε με ειρωνεια για τον ΑΡΗ....

23. μια χαρα ειναι η ομαδα!!! μια χαρα ειναι ο κατσαβακης,με ολα τα λαθη του, το παλεψε αμ μη τι αλλο!!!

24. Θα συμφωνήσω και γω με την σειρά μου ότι η ομάδα έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην τούμπα τα τελευταία 5 χρόνια. Η κ@λο τύχη μας γύρισε την πλάτη ενώ αντίθετα οι άπλυτοι και φου να κάνανε στην μπάλα θα έμπαινε μέσα.

25. Το 2ο γκολ προήλθε από 2 ανύπαρκτα φάουλ που έδωσε ο επόπτης.

26. Και το τριτο απο διπλη κοντρα στο χωρο του κεντρου.

27. Ε ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΡΕ
ΟΚ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ
Η ΓΝΩΣΤΗ κ@@@ΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΤΕΛΟΙΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡ

28. σωστός... Για να πάρει το φάουλ στο σημαιάκι άπλυτος, έπεσε σα να τον χτύπησε ρεύμα χωρίς να υπάρχει καν επαφή... μπροστά στο βοηθό διαιτητή

29. (Τεράτιος: η πρώτη φωνή της λογικής, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα) Λενε μερικοι οτι παιξαμε καλα..Φανταζομαι το λενε αυτο επειδη καναμε 4-5 καλες ευκαιριες στο τζαμι ενω συνηθως κανουμε πολυ λιγοτερες..Ας θυμηθουν ομως οτι τις καναμε ΟΛΕΣ μετα το 3-0 ουσιαστικα και απεναντι στον Κατσικα,στον Κουμαλο,στον Κατσε και στα @ρχιδια μου που κουνιουνται..

Μια η Κηφισια χθες,μια αυτο το σημερινο..Δεν παει αλλο πραγματικα..

30. Το αποτέλεσμα σίγουρα μας ενοχλεί αλλά έχουμε χάσει ξανά εκεί μέσα με τέτοια σκορ με πολύ πιο ποιοτική ομάδα .

31. Συμφωνώ απόλυτα... Μέχρι το 3-0 δεν υπήρχαμε στο γήπεδο... τι να το κάνω που προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά; Και από στημένη φάση κάναμε το 3-1...
Μπαίνουμε στο 2ο ημίχρονο και τρώμε το 4ο... εντάξει χιλιες φορές να το προσπαθήσει δεν πρόκειται να βρει εστία ούτε για πλάκα... αλλά είναι ΜΟΝΟΣ... ο αμυντικός τον βλέπει...
και στα καπάκια, πάλι κενό στην άμυνα, μόνος του ο άπλυτος απέναντι στον βελλίδη και την στέλνει άουτ...
Μετα ανεβήκαμε... και τι έγινε; ανεβήκαμε ενώ ήταν τελειωμένο το παιχνίδι; τι να το κάνω ρε παιδιά;

32. Στηρίζουμε λυσσαλέα την ομάδα να σωθεί σε όλα τα επίπεδα-διοικητικό οικονομικό αγωνιστικό...

33. Σαουρίδης, Νεγρης, Αθανασιάδης, Κόντης, Σκόρδας, Ζαμπέτας, Σαρρής, Γρανούζης, Βαλογιώργης, Νικολαίδης, Μποτζώρης, Χαμουζάς, Παπαδόπουλος.
Αν θελετε να βρισετε καποιον, να ξεσπασετε καπου.. βρειτε εναν απο τους παραπανω εφιαλτες του ΑΡΗ..
Το σημερινο καταντημα ειναι δικο τους εργο...

απάντηση: τι δουλειά έχει ο Νικολαιδης με όλους αυτούς που γράφεις;
Έχουμε έναν ολυμπιονίκη που γουστάρει και διαφημίζει παντού τον ΑΡΗ και τον βρίζουμε και αυτόν;

ανταπάντηση: Toν ολυμπιονίκη τον είδα με τα μάτια μου σε γ.σ να δείχνει λιιιιιιιιιιγο με το καρτελάκι τι να ψηφίσουν τα πρόβατα σε κάποια πρόταση. Επίσης τον άκουσα με τα αυτιά μου να σιγοντάρει διάφορους (και απο το πάνελ και απο κάτω) που συνήθιζαν να βρίζουν και να μειώνουν συναρειανούς και μάλιστα όχι καναπεδάκηδες και ραδιοφωνάκηδες αλλά μέλη της κμα, τακτοποιημένα και παρόντα σε γ.σ. (ξεχνάω το όνομα του μεγαλύτερου καραγκιόζη σε εκείνο το πάνελ, νομίζω ο Βαλεργάκης ήταν.). Επίσης διάβασα ένα κείμενο υπογεγραμμένο από τον ίδιο, που μας καλούσε να ακολουθήσουμε την γραμμή του τότε Σ3, που δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν μιλούσε μπροστά στα εγκλήματα. Το πρώην καναρίνι και ξυστ@ρχιδ@ας με γκασμά. Συνένοχος μαζί με όσους διετέλεσαν δ.σ. της λέσχης αυτά τα χρόνια γιατί έκανε μούγκα όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ούτε καν ότι έκανε ο Δεσύπρης που ψέλλισε καναδυό αλήθειες έστω και αν μετά τις πήρε πίσω, ούτε αυτό δεν έκανε ή κότα.

ανταντανταπάντηση: Α καλά. Κατάλαβα. Το έμαθες καλά το ποίημα. Βρίσε και τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου, βρίσε και τον Νικολαϊδη και αποθέωσε κανά σκόρδα και κανα ματθαίου.

αντανταντανταπάντηση: Ποιό ποιήμα ρε φίλε? Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά.
Άντε εδώ ξεκίνησα να γράφω τώρα, αν με έχεις παρακολουθήσει στο emperor έβγαλες συμπέρασμα ότι αποθεώνω τον Σκόρδα? Ή μήπως δεν τον έβαλα μέσα σε αυτούς που θεωρώ υπεύθυνους για την κατάντια μας?

Eiπα ότι αυτά είδα και με πείραξαν, δεν μου τα μετέφεραν άλλοι. Ούτε ήξερα τον Βαλεργάκη πιο πριν, ούτε θυμάμαι να τον ξανάκουσα μετά για να τον χώσω στο ίδιο τσουβάλι με όσους ανακατεύονται στα του Συλλόγου τόσα χρόνια. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά όμως δεν μου είχε αρέσει τότε.

34. Εμενα η ομαδα μου αρεσε σημερα. Νομιζω ηταν το καλητερο της παιχνιδι. Ο κουρκος με 6 σουτ ειχε 4 γκολ. Ουτε η μπαρτσελονα τετοια ευστοχια. Η ομαδα αγωνιστηκα θα βρει τον δρομο της. Εχουν τοσα προβληματα, μην εχουν σην ενα τη γρινια μας. Απο μας στιριξει παντου και παντα. Στο ματς με τον πλατανια πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο και η κερκιδα να βραζει.

35. Αν δεν εχουμε αφαιρεση βαθμων, αυτη η ομαδα με τον κατσαβακη προπονητη ΘΑ ΣΩΘΕΙ

απάντηση: και με το χατζαρα ΘΑ σωθει λεγαμε...

36. ομαδα ψυχωμενη κατ εμε...

σου δινε την εντυπωση πως οποτε θελει βαζει γκολ , αλλα και πως για πλακα τρωει...

δημιουργουσε απτο πουθενα...
(Τεράτιος: έχω λιώσει)

37. Η διαφορά των δυο ομαδων ήταν οι τερματοφύλακες...

38. το σκορ απαισιο δε μαρεσε...αλλα η ομαδα κατα καποιο περιεργο τροπο μαρεσε,τη γουσταρα κυριως επιθετικα.....τωρα θα μου πεις τι ειναι αυτα που λες ρε μεγαλε χασαμε 4-1 και συ μας λες οτι σαρεσε η ομαδα???....εγω παντως εχω χρονια να δω 12 τελικες σε αυτο το γηπεδο και μαζι με τετοιο παθος(σε πολλα σημεια βεβαια ανουσιο κι αχρειαστο οπως στο τελος που ο Γιαννιωτας πηρε τζαμπα κοκκινη)

39. ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!! (Τεράτιος: Νταχάου αποκαλούν το γήπεδο τους; )

και τελικά, κατά τις 3 η ώρα μπαίνουν 2-3 από τους "παλιούς" και επιβάλλουν την τάξη

40. οκ....μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκα σημερα....

χασαμε 4-1 απο τους μισητους βρωμιαρηδες ...4-1... και διαβαζω για καλη εμφανιση....

τελικα ΑΡΗΣ ειμαστε η Λεβαδειακος;;; ειχανε και 2 τετ α τετ οι κουρκοι....

1 ερωτηση.... ποια φαση καναμε πριν το 3-0;;; μετα να το βρασω....

υ.γ πως σκ@@α θα παω αυριο δουλεια;; (Τεράτιος: έρποντας)

41. ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ!
ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ.4 ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ.ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???

απάντηση: +1914

ΑΡΗΣ ειμαστε ρε....καταλαβετε το...νιωστε ποια ομαδα υποστηριζετε....ΑΡΗΣ...

οχι Πανθρακικος....

4 φαγαμε και μετα φερ πλει....

υ.γ ρε παιδια ...δεν ηταν ετσι ο Αρειανος καποτε...τι σκ@@α αλλαξε;;

κι άλλη απάντηση: Συμφωνώ. Καλή εμφάνιση μετά από 4άρα στο τζαμί δεν υπάρχει.

Οπαδοί μεγάλης ομάδας δεν μπορεί να δηλώνουν ικανοποιημένοι μετά από ανάλογο αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να γίνεται χρήση άλλης έκφρασης για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

και κάπου εδώ τα παιδιά του σούπερ κατερίνα βάλαν το δάχτυλο στο στόμα και πήγαν για ύπνο...όχι και τόσο περιέργως, στον ύπνο τους είδαν πως το δάχτυλο είχε μεταμορφωθεί σε πούτσα...ξύπνησαν κάθιδροι, μέτρησαν από το 1971 ως το 2012 και ξανά-αποκοιμήθηκαν...
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #6256 on: October 01, 2012, 22:00:05 »

ρωτάνε και ανησυχούν

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6257 on: October 01, 2012, 22:02:08 »

12. Κάποιοι λέτε εδώ μέσα για τον πρώην πρόεδρο του σούπερ 3 εγώ να ρωτήσω σαν χαζος που είμαι
Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος που έφαγε τα χρόνια του να τρέχει για τον ΑΡΗ να θέλει να κάνει τέτοιο κακό;
Πως πιστεύετε ότι είναι τώρα καλά ας πούμε μέσα τη χαρά;
Και τι λέει δηλαδή τι ωραία που είναι η ομάδα σε αυτά τα χάλια;
Γιατί ρε σεις να μη ισχύει ότι έφαγε και αυτός ΠΑΠΑ δηλαδή

Τελικά παντού θα βρεις έναν makptol...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #6258 on: October 02, 2012, 21:42:11 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #6259 on: October 03, 2012, 09:02:49 »
συγνωμη ο κατσιαουνης βγαινει κ λεει οτι εριξε ξυλο ο δωνης στον κακο και δεν εχει φαει μηνυση ακομα; απο παε και δωνη μαζι;