Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 382687 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tool4a

• Αλλαγή
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #4880 on: January 05, 2010, 21:28:30 »
Tι σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα?
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #4881 on: January 05, 2010, 21:44:44 »
Καλύτερα ανοργάνωτοι παρά επαγγελματίες οπαδοί και σύνδεσμοι-μαγαζιά όπως είναι τα σκουλίκια.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4882 on: January 05, 2010, 22:02:19 »
Δηλαδή ή ανοργανωσιά και παρακμή ή μαγαζιά και καφετέριες; Αυτά τα δύο άκρα, μέση λύση δεν παίζει;

Μην λέμε βλακείες παιδιά, και άλλοι έχουν ισχυρή οργάνωση αλλά δεν ανοίγουν και συνδεσμίτικες ψαροταβέρνες... Και αυτή τη στιγμή παίζουν μπαλίτσα μόνοι τους στην Ελλάδα.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4883 on: January 05, 2010, 22:31:33 »
Δε ξέρω πόσες φάπες τρώνε στη Βέροια η στον Ευοσμο τα σκουλήκια εγω εχω να πω οτι συνδεσμιακά είμαστε ανοργάνωτοι ενώ αυτοί οργανωμένοι με ότι αυτό συναεπάγεται...

κανεις λαθος ..............μαλλον δεν γνωριζεις φιλε απο τους συνδεσμους και βγαζεις λαθος  συμπερασματα....... απλα ειναι θεμα μεγεθους αυτο που σε μπερδευει  .................οι συνδεσμοι  του ΠΑΟΚ δεν εχουν τη διοικηση της ΠΑΕ ουτε της ΚΑΕ ουτε πουλανε προιοντα της ομαδας τους με κατοχυρωμενο το σημα ..........επισης δεν εχουν προσβαση σε εφημεριδες και στα μμε της πολης(για λογους προπαγανδας) ........ουτε καν καμια σχεση με βουλευτες ..............εδω συνδεσμοι του ΠΑΟΚ κανανε πολεμο εναντια σε νομους (ορφανου -ιωαννιδη ) . Ενα τελευταιο να σου πω για τα σκουληκια προσφατο ....για να πανε στο περιστερι σημερα παρενεβη ο βουγιας ........εμεις για να παμε το σαββατο στον κομποτη  ξερεις τι εμποδια θα πρεπει να ξεπερασουμε (δες σχετικο ρεπορταζ).Η οργανωση τους ειναι να ξερεις ειναι  θεμα επιβιωσης και για να ακριβολογουμε οικονομικης επιβιωσης των αρχηγων τους....................ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και για συνδεσμους αλλα για επιχειρησεις και πελατες......................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4884 on: January 05, 2010, 22:37:01 »
Οι αλλοι ομως δεν πέααν 2 φορες στην Β'εθνικη κι εχουν παρει τιτλο τα τελευταια 10 χρονια αυτη ειναι η διαφορα...
Εγω καταθετω αυτο που βλέπω... Δε ξέρω αν ειναι ψαροταβέρνες καφενεία ή καντινες αλλά μη ξεχνάτε οτι η Τούμπα μας έχει γίνει εκκλησία εν μέρει και απο την ανοργανωσιά μας...

@grmakis4 ενας λόγος παραπάνω να οργανωθείς και να ξεπεράσεις και αυτα τα εμποδια...¨Όταν πηγαινεις σκορποχώρι όμως όσο και δυνατός κι αν εισαι και 1000 λεωφορεία να γεμίσεις καταλήγεις όπως στα Τρίκαλα....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4885 on: January 06, 2010, 09:37:22 »
  ON TOPIC PLEASE !
εδώ μέσα βρήκατε να λύσετε το θέμα οργάνωσης μας?

επόμενα post σχετικά με την οργάνωση του λαού ΜΑΣ
θα σβήνετε από οποιονδήποτε mod !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4886 on: January 06, 2010, 14:45:36 »

Απο τη σημερινη Σκουλικοφυλλαδα....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4887 on: January 06, 2010, 15:00:02 »
ε οχι..

makptol

• Guest
« Reply #4888 on: January 06, 2010, 15:13:57 »
καλα ο σκορδας θα μπορουσε να βαλει πρωτο τον ρουλη παλι καλα δειχνει οτι ειναι αντικειμενικος τριτο τον εβαλε αρκει να ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.......φαντασια μου πλανευτρα.....και μια ερωτηση ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
? ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ο ατρομητος ΣΤΟ 27 ΛΕΠΤΟ........ο αδικημενος κατατρεγμενος ρουλης.......

makptol

• Guest
« Reply #4889 on: January 06, 2010, 15:15:59 »
ξερετε οτι στο πρωτοσελιδο αποφευγει σαν ο δαιολος το λιβανι να αναφερει την λεξη ΠΑΟΚ θα μπορουσε και στις μεσα σελιδες εκει που εχει
τις βαθμολογιες στο ονομα ΠΑΟΚ να βαλει μια παυλα .....σκορδα σε δινω ιδεες..... ;D ;D

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4890 on: January 06, 2010, 16:11:32 »
παντως πολυ υπεροπτες ειμαστε με το σκουλικι. παρα πολυ. και εχουν καλη ομαδα .το σιγουρο ειναι οτι θα τους βρουμε στα πλαυ οφ και πιθανον στο κυπελλο.τους παιρνουμε στο ψιλο για το λαο και την ομαδα τους και αυτο ειναι κακος οιωνος.το θεμα ειναι να τους υπολογιζεις μεν ,να τους γαμας δε.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4891 on: January 06, 2010, 16:17:26 »
μάλλον σε θέματα κερκίδας ήθελε να πει το παλικάρι και δυστυχώς δεν νομίζω η κερκίδα μας να είναι στα "καλτιερα" τις....τα έχουμε ξαναπεί...
My Own WoRST ENeMy.....

kostas4

• Guest
« Reply #4892 on: January 06, 2010, 16:21:21 »
συγνωμη κιολας αλλα @@ εχουν.ομαδα ενος εξαμηνου ειναι οπως καθε χρονο.τα δυο υποτιθεται μεγαλυτερα ονοματα τους εφυγαν επειδη δεν μπορουσαν να τους πληρωσουν και τους αλλαξανε με δυο αλλους δανεικους παιχτες.
γενικα εχουν μια ομαδα που βασιζεται σε δανεικους και ξενους και μπορει να βγαλει καποια καλα παιχνιδια αλλα δεν μπορει να εχει διαρκεια.βεβαια παραδεχομαι τον κοντη (και τον φερερ παλαιοτερα) επειδη εκτος απο τις μαλακιες που κανει εχει φερει μερικους καλους παιχτες.

υγ. σκορδα ποσο γελειος μπορει να εισαι...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4893 on: January 06, 2010, 16:26:05 »
δε θα μπω στη διαδικασια να μιλαω για αυτους αλλα και εμεις που βγηκαμε 2οι περυσι με δανεικους παιζαμε. τσπ . καλυτεροι ειμαστε ,υπεροπτες μην ειμαστε γιατι μπορει και να την πληρωσουμε την υπεροψια μας αυτη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4894 on: January 06, 2010, 16:37:01 »
καλα ο σκορδας θα μπορουσε να βαλει πρωτο τον ρουλη παλι καλα δειχνει οτι ειναι αντικειμενικος τριτο τον εβαλε αρκει να ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.......φαντασια μου πλανευτρα.....και μια ερωτηση ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
? ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ο ατρομητος ΣΤΟ 27 ΛΕΠΤΟ........ο αδικημενος κατατρεγμενος ρουλης.......

Δε μου αρέσει να γράφω σε θέματα που αφορούν άλλες ομάδες, την στιγμή που ο δικός μας σύλλογος έχει πολύ μεγάλα προβλήματα.

Θέλω όμως να πω στον φίλο Μακπτολ, ότο ο Άρης ήταν 0-2 πριν την αποβολή του Ατρόμητου.

Τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας, δυστυχώς από ότι φαίνεται μάλλον έχουν τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και μερικούς πολύ καλούς παίκτες.

Έχει καταντήσει αηδία επίσης αυτή η βλαχο-νοοτροπία μας του να είμαστε πάνω από τον Άρη και τον Ηρακλή και 10 βαθμούς πίσω από τον 2ο ή τον τρίτο.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4895 on: January 06, 2010, 16:57:21 »

Απο τη σημερινη Σκουλικοφυλλαδα....

πεστε οτι ειναι αστειο ρε παιδια ??? ??? ??? ??? Δεν ειναι δυνατον!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
« Reply #4896 on: January 06, 2010, 17:28:37 »

Δε μου αρέσει να γράφω σε θέματα που αφορούν άλλες ομάδες, την στιγμή που ο δικός μας σύλλογος έχει πολύ μεγάλα προβλήματα.

Θέλω όμως να πω στον φίλο Μακπτολ, ότο ο Άρης ήταν 0-2 πριν την αποβολή του Ατρόμητου.

Τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας, δυστυχώς από ότι φαίνεται μάλλον έχουν τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και μερικούς πολύ καλούς παίκτες.

Έχει καταντήσει αηδία επίσης αυτή η βλαχο-νοοτροπία μας του να είμαστε πάνω από τον Άρη και τον Ηρακλή και 10 βαθμούς πίσω από τον 2ο ή τον τρίτο.

σε τρια μονο ματς δεν επαιξε ο αντιπαλος του αρη με παικτη λιγοτερο τουλαχιστον 1 ημιχρονο.....
φυσικα πρεπει να βλεπεις ψηλα και ο ρουλης δεν ειναι εκει ....αλλα αν τον εχεις μεσα στα ποδια σου σε βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ το παιζει
και αδικημενος  πρεπει να περνει που και που απαντησεις.....
οσο για τον κουπερ φιλε ασε να τον δουμε πρωτα μην βιαζεσε .....με την εθνικη γεωργιας 2 χρονια δεν πετυχε ουτε 1 μια νικη
με μπετις παρμα πηδηξε απο το καραβι ενω αυτο βουλιαζε αυτα ολα ειναι προσφατα δεν ειναι παλια κατορθωματα.....

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4897 on: January 06, 2010, 23:47:12 »
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΤΕ...

bagos1

• Guest
« Reply #4898 on: January 07, 2010, 00:29:51 »
áðïôï ñåðïñôáæ ôïõ ÐÁÏÊ óôï óêïñäï óáéô

<<Ï ÐÁÏÊ ìå ôç ãíùóôÞ... óõíôáãÞ, ôïõ 1-0, Ý÷ïíôáò êáé ôçí åýíïéá ôçò äéáéôçóßáò êáèþò óôéò êáèõóôåñÞóåéò ôïõ áãþíá ìå ôïí Ðáíéþíéï, ï ÊïíôñÝñáò óôáìÜôçóå óÝíôñá ôïõ ÌðÜëáìðáí ìå ôï ÷Ýñé ìÝóá óôçí ðåñéï÷Þ, êÝñäéóå ôïõò “êõáíÝñõèñïõò>>

ÐÜíôùò óôï ñåðïñôáæ ãéá ôçí óïõðåñ ëéãê óôï óáéô ôïõò ìáò Ý÷ïõíå êáíïíéêÜ óôçí 3ç èåóç êáé áõôïé åéíáé êáôù áðï ôá ðáðáñéá ìáò

kostas4

• Guest
« Reply #4899 on: January 08, 2010, 13:10:49 »
μολις το ειδα και πραγματικα κλαιωω!!!
το πρωτοσελιδο της εβραικης φυλλαδας εχει το παρακατω τρομακτικο,ανεπαναληπτο,συγκινητικο και πανω απο ολα οπαδικο συνθημα!

ΦΡΕΝΤΙ ΑΝΤΟΥ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ!!!!!!!
 :extralaugh: :tsigaro: :prosk: :extralaugh: