Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 387566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #1040 on: January 23, 2008, 17:25:06 »
Φυσικα ολες οσες ερπουν στους υπονομους ;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

manos4

• Guest
« Reply #1041 on: January 23, 2008, 17:31:38 »
Ενας μεγαλος στοχος πρεπει να ειναι..........ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εκτος απο 1.700.000
που εχουν διακανονιστει ..............ΑΠΑΙΤΩ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 34 ΦΟΡΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ..........
αλλιως θα τον κανουμε να τον χασει ΕΜΕΙΣ....................ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............. >:(

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1042 on: January 23, 2008, 17:42:15 »
re den to katalavate?

mpike o PAOK stin rythmisi..fonazan ta superia gia ton PAOK..tsoup mesa o skordas teleytaia mera.
pire xorigia o PAOK...fonazan ta superia gia ton PAOK..tsoup pire o skordas..

klassiki taktiki...

SKORDA...NA NAI KALA O PAOK pou tin vgazeis kathari tin xronia.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1043 on: January 23, 2008, 17:47:54 »
h epivevaiwsh erxetai ek twn esw

http://www.sport24.gr/html/ent/216/ent.216216.asp

Ο πρώην παίκτης του Άρη μπορεί να μην ξεχνάει τις λίγες ελληνικές λέξεις που έμαθε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν διατηρεί και τις καλύτερες αναμνήσεις από τους "κίτρινους".

Μάλιστα τονίζει ότι τα οικονομικά προβλήματα της ελληνικής ομάδας τον ανάγκασαν να ζητήσει την αποδέσμευση του.

"Καθυστερούσαν πολύ για να μας πληρώσουν. Έφτασα στο σημείο να μείνω χωρίς χρήματα για τουλάχιστον πέντε μήνες. Οικονομικά, αυτό ισοδυναμούσε με καταστροφή" τόνισε ο 25χρονος πρώην παίκτης της Μπιλμπάο.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1044 on: January 23, 2008, 17:52:21 »
τσονταρης...ζει και υπαρχει χαρη στον ΠΑΟΚ...εμεις φτεμε που δεν κανουμε κομμα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

GeorgT

• Guest
« Reply #1045 on: January 24, 2008, 01:40:33 »
Τα σκουλήκια ανακοίνωσαν  χορηγία απο την Εκο, γιαυτό τόσο καιρό δεν λέγαν τίποτα για εμάς οτι έχουμε κρατική χορηγία!!
« Last Edit: January 24, 2008, 01:49:26 by GeorgT »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1046 on: January 24, 2008, 02:11:42 »
ta eixame pei afta...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1047 on: January 24, 2008, 09:44:36 »
Νέος χορηγός η ΕΚΟ
 Δημοσιεύτηκε στις 22:09 pm - 23 Jan

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΕΚΟ, εταιρία πετρελαιοειδών, μέλος του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. Η ΕΚΟ θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας για την περίοδο 2007-08.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση του νέου χορηγού
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=22350_0_1_0_C

@che guevara,
kratikodiaita ta skoylhkia! Ti les esy?? Pws to vlepeis to 8ema??

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1048 on: January 24, 2008, 10:33:30 »
Εμενα αυτο που με νιαζει HomoP. ειναι να το παιξουν τα ΜΜΕ ΟΣΟ το επαιξαν και με εμας...Πρωτοσελιδα...ηλεκ.στηλες...λεπτομερειες.. .ποσά που θα δωθουν!!
Οχι με εμας βουκινο...(βολευει στην εξαπλωση της προπαγανδας!) και τωρα τουμπεκι! Γιατι ηδη πανε σημερα να το περασουν στο ντουκου!!! Με εμας το επαιζαν ολοι λες και αυτο ελυσε ΟΛΑ τα προβληματα του Π.Α.Ο.Κ.

Οχι τιποτα αλλο...αλλα να γινει και σαφες οτι μετα απο αυτο ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ!!

Οπως σωστα λεει ο Μανος4...."ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 1,7 ΕΚΑΤ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!!"

(Απλα να αναφερθει οτι ο Αρης ειναι το μονο ελληνικο σωματειο με κρατικες χορηγιες σε μπασκετ και ποδοσφαιρο...ελληνικο ταμιευτηριο - εκο) + ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ...+ ΑΡΘΡΟ 44........Ποιοι ειναι οι κρατικοδιαιτοι? Ποιοι επιβιωνουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ χαρη στη στηριξη του κρατους τα τελευταια 4 χρονια?

Και ενα κουιζ.....

Θεσσαλονικη:

Νομαρχης            ... Παναγιωτης Ψωμιαδης

Δημαρχος            ... Βασιλης Παπαγεωργοπουλος
Α' Αντιδημαρχος   ... Σταματης Καραμανλης

Α' Βουλευτης Θεσ/νικης          ...Γκιουλεκας
Πρωην Υπουργος Αθλητισμου  ...Ορφανος
Πρωην Υπουργος Αμυνας  ... Σπηλιοπουλος
Νυν Υπουργος Αθλητισμου     ... Ιωαννιδης
Λοιποι κορυφαιοι Κυβερνητικοι Βουλευτες  ... Αδαμ Ρεγκουζας, Τζιτζικωστας

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?
Υπαρχουν και αλλοι, στην προηγουμενη βουλη ειδικα, που δεν τους θυμαμαι ...αυτοι μου ηρθαν τωρα σε μια προχειρη αριθμηση!!
(μην πει κανεις οτι ο Ορφανος - ο Γιωργος - δεν ειναι σκουλικι...περα απο τις κοντρες που ειχε με τους σουπεραδες!)

Αυτους Ψηφισαμε (οσοι ειστε τουλαχιστον θεσσαλονικεις) ...αυτοι μας κυβερνουν (ΠΑΣΟΚ παντως δεν ειμαι για αποφυγη παρεξηγησεων) ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!
« Last Edit: January 24, 2008, 10:42:46 by BillYpoglwssioS »

thomas

• Guest
« Reply #1049 on: January 24, 2008, 10:44:18 »
Σόρρυ για το οφ τόπικ αλλά έχω εδώ στο γραφείο μου έναν αρειανό μου έχει ζαλίσει τ' αρχίδια ότι συνολικά ο αρούλης στο ποδόσφαιρο έχει περισσότερους τίτλους από εμάς και ότι πρέπει να δω τα επίσημα στοιχεία κλπ.Έχει κανείς κάποια ονλαιν πηγή να του τα τρίψω στη μούρη? ;D

edit tsakalaki
on line πηγή οι σελίδες των ΠΑΕ και της ΕΠΟ.
« Last Edit: January 24, 2008, 15:03:41 by tsakalaki »

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1050 on: January 24, 2008, 10:51:16 »
o ARHΣ EXEI ENA KYPELO TO 1970...o μονος πανελληνιος τιτλος του ειναι αυτος!
απο εκει και περα εχει 2 τοπικα πρωταθληματα το 1930...αλλο ενα το 194(κατι...δε θυμαμαι) , τοτε που οι αλλοι πολεμουσαν στα βουνα τελως παντων!
......Ααααα......και ενα τιμης ενεκεν"κυπελο ΕΣ-ΕΣ " γιατι ηταν η μοναδικη ελληνικη ομαδα που επαιξε φιλικο με τους γερμανους στην περιοδο της κατοχης!!!!
εΠΙΣΗΜΕς ΠΗΓΕς ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ο Π.Α.Ο.Κ. εχει 2 πρωταθληματα ελλαδας (απο το 1959 που ξεκινησε το πανελληνιο πρωταθλημα με συμμετοχες ομαδων απο ολη τη χωρα) και 4 κυπελα! Αυτα...

(ας διαγραφει αργοτερα...σορρυ κι απο μενα που απαντησα!)

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1051 on: January 25, 2008, 23:43:35 »
παιδιά επειδή δεν έχω το χρόνο να κοιτάξω προηγούμενες σελίδες αυτού ή άλλου τόπικ, μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά ποιοί παίκτες του ρούλη στο μπάσκετ έχουν αποκτήσει σκοπιανό διαβατήριο? ευχαριστώ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

strANGER-4

• Guest
« Reply #1052 on: January 26, 2008, 04:01:07 »
Και ενα κουιζ.....

Θεσσαλονικη:

Νομαρχης            ... Παναγιωτης Ψωμιαδης

Δημαρχος            ... Βασιλης Παπαγεωργοπουλος
Α' Αντιδημαρχος   ... Σταματης Καραμανλης

Α' Βουλευτης Θεσ/νικης          ...Γκιουλεκας
Πρωην Υπουργος Αθλητισμου  ...Ορφανος
Πρωην Υπουργος Αμυνας  ... Σπηλιοπουλος
Νυν Υπουργος Αθλητισμου     ... Ιωαννιδης
Λοιποι κορυφαιοι Κυβερνητικοι Βουλευτες  ... Αδαμ Ρεγκουζας, Τζιτζικωστας

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?
Υπαρχουν και αλλοι, στην προηγουμενη βουλη ειδικα, που δεν τους θυμαμαι ...αυτοι μου ηρθαν τωρα σε μια προχειρη αριθμηση!!
(μην πει κανεις οτι ο Ορφανος - ο Γιωργος - δεν ειναι σκουλικι...περα απο τις κοντρες που ειχε με τους σουπεραδες!)

Αυτους Ψηφισαμε (οσοι ειστε τουλαχιστον θεσσαλονικεις) ...αυτοι μας κυβερνουν (ΠΑΣΟΚ παντως δεν ειμαι για αποφυγη παρεξηγησεων) ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!

Ela re file poios psomiadhs..? autos einai opoy fysaei o anemos...se ekpomph toy Xuta sto MakedoniaTV eipe oti ''egw eimai apo paidi mikro areianos alla exw parakolouthisei sthn zwh mou perissotero PAOK''...vgale akrh...kai allwste o Zagorakhs ton euxaristhse sthn sunenteuksh tupou gia thn voitheia tou pros ton PAOK opws kai ton Kalafath kai ton Fwlia...O psomiadis den vgainei stis ekloges apo to opadiko kinhma ths thessalonikhs alla apo tous pollous suntiritikous gerous-gries ths polhs asxetou omadas...

Ton Papageorgopoulo ton vrizan ta skoulikia epeidh eixe gemisei thn polh me afises tou PAOK gia ta 80 xronia kai ton fwnazan filopaoktsh ktl...kai den exw dei kamia arnhtikh stash pros ton PAOK...asxeta an einai ''ligos'' genika...

gia Orfano ti na poume? oti to 60-70% htan apo paoktshdes logw tou aderfou tou kuriws? auto einai sigouro...

Oso gia tous upoloipous pou les Gioulekes (o opoios einai standard gria kai oxi skouliki) ,Tzitzikostes ktl pou anafereis einai glastres autopotizomenes kai den kanoun koumanto pouthena...Autous an tous rwthseis enan paikth apo to skouliki den tha kseroun thn tufla tous re...apla mporei na dhlwnoun etsi gia xavale oti einai aris xwris na asxolountai...kai einai sigouro oti tous sugkekrimenous tous psifisan paoktshdes...kai epishs oloi autoi irthan na suzhthsoun ta provlimata tou PAOK otan tous kalese o Zagor kai meta ekanan dhlwseis tupou ''O PAOK einai polu megalh omada kai prepei na vrethei lush''..vammenoi areianoi e? xaxa

Kanenas apo autous den tolmhse na apeuthinthei mono se areianous (stis meiopsifies ths polhs) gia psifous giati polu apla den tous pernei na kanoun kati tetoio...mono o Spiliopoulos tolmhse kati tetoio kai phge apatos...
kai oson afora ton Iwannidh sigoura polla skoulikia ton psifisan alla ton psifisan kai anthrwpoi tou athlitismou olwn twn omadwn kai dikoi mas kai sigoura kai polles kuratses...(ax kale o Iwannidis ths ethnikhs mpasket..) :D toso niwthoun vevaia alla tespa...
O Iwannidhs pleon se antithesh me ton prokatoxo tou Orfano den exei kamia armodiothta sto ufupourgeio...ta oikonomika tou OPAP dinontai apeutheias apo to upourgeio oikonomikwn se sunergasia me to upourgeio anaptukshs (fwlias-kalafaths)  ;)

kai kati teleutaio...mia megalh magkia tha htan na ginei komma kai psifodeltio tou PAOK me ton Zagorakh gia proedro... ;D tote tha katalavainan merika gatakia th dunamh mas...twra dustuxws eimaste ligo skorpioi stis psifous mas kai kuriws PASOK (kai mh mou peite oxi)...an kai arxizei na allazei auto pleon...

Poet

• Guest
« Reply #1053 on: January 26, 2008, 09:14:15 »
Δεν ξέρω πώς έχει γίνει έτσι, και έτυχε να γνωρίζω προσωπικά αρκετούς βουλευτές απο τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα απο την κυβερνητική παράταξη αν και είμαι μόνιμα αντιδεξιός.

Με τον Κώστα τον Γκιουλέκα γνωριζόμαστε απο παιδιά. Είχαμε συνεργατική σχέση με τον πατέρα του και τη μάνα του. Συζητούσαμε απο τον καιρό που ακόμα πρωτοβγήκε και έκανε εκπομπές στο TV-100 σαν δημοσιογράφος, συζητούσαμε για τις φοβίες μας, τον κόσμο, τη σταδιοδρομία μας, αναπτύξαμε φιλική σχέση, ενίοτε επαγγελματική, τα λέγαμε όταν γνώρισε την μελλοντική σύζυγό του. Το έχω ξαναγράψει, είναι Αρειανός απο τα γενοφάσκια του, απλά ο αδελφός του και ο πατέρας του ήταν πιό σκληροί, πιό φανατικοί. Πάντα μου έκαναν καζούρα για τον ΠΑΟΚ όποτε με έβλεπαν, ο Κώστας ποτέ, ο Κώστας ήταν πιό συγκαταβατικός. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι άτομο διαμάντι, στην κυριολεξία κόσμημα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανελίσσεται, και πιστεύω δικαιούται και υπουργοποίησης, είναι 2η φορά πρώτος σε σταυρούς. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη καρδιά, έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, και ως δικηγόρος αλλά κυρίως λόγω του εξάιρετου ήθους του. Πιστεύω ότι όσο μπορεί θα βοηθάει όλες τις ομάδες της πόλης, όχι υποκινούμενος απο οπαδικά κριτήρια αλλά απο το αίσθημα της ισονομίας που τον διακατέχει.

Με τον Γιάννη τον Ιωαννίδη γνωριστήκαμε τα τελευταία χρόνια. Όσοι έχετε ακούσει, έχει μιά τρομακτική στροφή στη ζωή του και αυτό δεν ήταν άλλο απο τη γέννηση του παιδιού του. Ήταν παντρεμένος πολλά χρόνια και δεν είχαν καταφέρει να κάνουν παιδιά. Με κάποιο τρόπο, η γυναίκα του συνδέθηκε πνευματικά με κάποιο ιερομόναχο στο Άγιον Όρος και ακολούθησε και ο Ιωαννίδης. Αφού ακολούθησαν τις συμβουλές του πνευματικού τους, σε λίγο καιρό έκαναν παιδάκι, τώρα πρέπει να είναι 4-5 χρόνων, κάπου τόσο. Αυτό ήταν η αιτία ο γνωστός Ιωαννίδης, ο αλλαζόνας και απροσπέλαστος και εγωϊστής να γίνει άλλος άνθρωπος. Συναντιόμαστε κυρίως στο Άγιο Όρος, διότι πάμε στο ίδιο μοναστήρι, κυρίως στις γιορτές και έχουμε τον ίδιο πνευματικό, είμαστε δηλαδή πνευματικά αδέλφια!!  ;D ;D Συζητάμε τα πάντα, απο προσωπικά μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Πριν απο καμμιά διετία, τριετία, καθόμασταν και χαζεύαμε τη θάλασσα και μιλούσαμε και του λέω ... ά ρε Ιωαννίδη ... πού να το περίμενα ότι θα βρισκόμασταν μαζί στο μοναστήρι και θα τα λέγαμε, ... που σε είχα τρελλάνει ρε μπαγάσα στο μπινελίκι και στο βρισίδι και στο Ιωαννίδη είσαι μεγάλο ... μπιπ μπίπ!!! Γελούσαμε σαν χαζοί!!! Τελικά η ζωή κάνει πολλές στροφές, για όλους μας. Πέρυσι πριν ακόμα έρθει ο Βεζυρτζής του είχα ζητήσει να μου πεί τί γίνεται. Μου είχε πεί πολλά πράγματα για τους ρόλους που είχαν παίξει όλοι. Μου είχε πει και για τους Αγγελοπουλαίους, και για το πόσο προσπάθησε να βοηθήσει. Του είχα κάνει πολλά παράπονα για τον Ορφανό ότι δεν βοηθάει κλπ. κλπ. Λογοφέραμε για το ρόλο της κυβέρνησης προς τον ΠΑΟΚ, μάλιστα σε κάποια φάση χωρίς να το καταλάβουμε είχε ανέβει η ένταση της συζήτησης υπερβολικά. Τέλος, τον προδιέγραψα ότι θα είναι ο επόμενος Υφυπουργός Αθλητισμού, ότι ο Γιωργάκης είχε κάνει λάθη και ο Κωστάκης θα τον έστελνε και να ετοιμάζεται, και του ζήτησα απλά να είναι ακριβοδίκαιος με όλους και να βοηθήσει όσο μπορεί. Το υποσχέθηκε. Δεν είναι τυχαίο ότι την χορηγία ο ΠΑΟΚ την πήρε επι Ιωαννίδη, φυσικά όμως με κύριο παράγοντα για την χορηγία τον Σταύρο Καλαφάτη και τον Φώλια.

Υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί όλους μας εδώ και μερικά χρόνια. Είναι ο αντισυνταγματικός νόμος Ορφανού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά επιτροπή και να πάμε να μιλήσουμε του Ιωαννίδη. Θα μας ακούσει. Πιστεύω ότι άν του παρουσιάσουμε την αδικία του νόμου και το αντιληφθεί  ;D ;D θα ενεργήσει απο μόνος του και θα καταργήσει τις υπερβολικά σκληρές διατάξεις του νόμου.
« Last Edit: January 26, 2008, 10:41:59 by Poet »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1054 on: January 29, 2008, 23:44:31 »
ΒατραχοΒουβαλομαχία.
Σημερινός καλεσμένος, ο Ollotis SkordoPeriglenes.

"Όταν τα βουβάλια σκοτώνονται, την πληρώνουν τα βατράχια και εμείς προφανώς είμαστε τα βατράχια".
Θα το καταπιεί κι αυτό το Ντούσαν; Να τον ονοματίζουν και επίσημα -προπονητή των βατράχων; Που οδηγείται η πατρίς; Αντε και με το "Βρεκεκεξ κοάξ κοάξ" στα μεγάφωνα του Κλεάνθη. Ο αυτοκράτορας των αμφίβιων.
  http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=548
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1055 on: January 30, 2008, 00:43:52 »
Auto to eipe kai ston Petrakh ton kokkalh otan vlepan dipla dipla to paixnidi?
Erwthsh kanw...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

rounos

• Guest
« Reply #1056 on: February 02, 2008, 02:02:18 »
Μ'αρεσει το υφος του μπινε οταν κανει δηλωσεις μετα απο κλαρινο....φουσκωνει,κοιταει το υπερπεραν και νομιζει οτι διοικει καμια ομαδα τυπου Μιλαν.Ανυπαρκτε οδοντιατρε,σηκωσατε κεφαλι λογω της καταστασης που ειμαστε,μη παιρνεις θαρρος και την βλεπεις ελ-σιντ.Τωρα που σηκωνομαστε σιγα-σιγα εχεις να φας πολλες φαπες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1057 on: February 02, 2008, 02:16:35 »
αδερφε μην τρελενεσε με αυτους...ο στοχος μας ειναι τις φαπες να τις ριξουμε αλλου-στο ποκ...αυτοι οταν θα ειναι μπροστα μας θα τρωνε φαπες οπως παντα.

JamaicaN

• Guest
« Reply #1058 on: February 02, 2008, 05:57:33 »
ari EBREE TON KOLO SOY GOOOYSTARW
ari EBREEEE TON KOLO SOY GOYSTARWWWW
NA TON GAMAW
KAI NA MH STAMATAWWWWWW....

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1059 on: February 02, 2008, 11:59:22 »
Μ'αρεσει το υφος του μπινε οταν κανει δηλωσεις μετα απο κλαρινο....φουσκωνει,κοιταει το υπερπεραν και νομιζει οτι διοικει καμια ομαδα τυπου Μιλαν.Ανυπαρκτε οδοντιατρε,σηκωσατε κεφαλι λογω της καταστασης που ειμαστε,μη παιρνεις θαρρος και την βλεπεις ελ-σιντ.Τωρα που σηκωνομαστε σιγα-σιγα εχεις να φας πολλες φαπες.

ε οχι και οδοντίατρος. ήταν οδοντίατρος. Απο τότε που άρχισε να  Κονομάει  το καινούριο μαγαζάκι, το έκλεισε το οδοντιατρείο. Οπότε αν έχετε φίλους σκουλήκια ρωτήστε τους πως βγάζει λεφτά ο σκόρδας αφού το μονο του επάγγελμα είναι πρόεδρος του άρη.   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ