Δεν ξέρω πώς έχει γίνει έτσι, και έτυχε να γνωρίζω προσωπικά αρκετούς βουλευτές απο τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα απο την κυβερνητική παράταξη αν και είμαι μόνιμα αντιδεξιός.
Με τον Κώστα τον Γκιουλέκα γνωριζόμαστε απο παιδιά. Είχαμε συνεργατική σχέση με τον πατέρα του και τη μάνα του. Συζητούσαμε απο τον καιρό που ακόμα πρωτοβγήκε και έκανε εκπομπές στο TV-100 σαν δημοσιογράφος, συζητούσαμε για τις φοβίες μας, τον κόσμο, τη σταδιοδρομία μας, αναπτύξαμε φιλική σχέση, ενίοτε επαγγελματική, τα λέγαμε όταν γνώρισε την μελλοντική σύζυγό του. Το έχω ξαναγράψει, είναι Αρειανός απο τα γενοφάσκια του, απλά ο αδελφός του και ο πατέρας του ήταν πιό σκληροί, πιό φανατικοί. Πάντα μου έκαναν καζούρα για τον ΠΑΟΚ όποτε με έβλεπαν, ο Κώστας ποτέ, ο Κώστας ήταν πιό συγκαταβατικός. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι άτομο διαμάντι, στην κυριολεξία κόσμημα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανελίσσεται, και πιστεύω δικαιούται και υπουργοποίησης, είναι 2η φορά πρώτος σε σταυρούς. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη καρδιά, έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, και ως δικηγόρος αλλά κυρίως λόγω του εξάιρετου ήθους του. Πιστεύω ότι όσο μπορεί θα βοηθάει όλες τις ομάδες της πόλης, όχι υποκινούμενος απο οπαδικά κριτήρια αλλά απο το αίσθημα της ισονομίας που τον διακατέχει.
Με τον Γιάννη τον Ιωαννίδη γνωριστήκαμε τα τελευταία χρόνια. Όσοι έχετε ακούσει, έχει μιά τρομακτική στροφή στη ζωή του και αυτό δεν ήταν άλλο απο τη γέννηση του παιδιού του. Ήταν παντρεμένος πολλά χρόνια και δεν είχαν καταφέρει να κάνουν παιδιά. Με κάποιο τρόπο, η γυναίκα του συνδέθηκε πνευματικά με κάποιο ιερομόναχο στο Άγιον Όρος και ακολούθησε και ο Ιωαννίδης. Αφού ακολούθησαν τις συμβουλές του πνευματικού τους, σε λίγο καιρό έκαναν παιδάκι, τώρα πρέπει να είναι 4-5 χρόνων, κάπου τόσο. Αυτό ήταν η αιτία ο γνωστός Ιωαννίδης, ο αλλαζόνας και απροσπέλαστος και εγωϊστής να γίνει άλλος άνθρωπος. Συναντιόμαστε κυρίως στο Άγιο Όρος, διότι πάμε στο ίδιο μοναστήρι, κυρίως στις γιορτές και έχουμε τον ίδιο πνευματικό, είμαστε δηλαδή πνευματικά αδέλφια!!

Συζητάμε τα πάντα, απο προσωπικά μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Πριν απο καμμιά διετία, τριετία, καθόμασταν και χαζεύαμε τη θάλασσα και μιλούσαμε και του λέω ... ά ρε Ιωαννίδη ... πού να το περίμενα ότι θα βρισκόμασταν μαζί στο μοναστήρι και θα τα λέγαμε, ... που σε είχα τρελλάνει ρε μπαγάσα στο μπινελίκι και στο βρισίδι και στο Ιωαννίδη είσαι μεγάλο ... μπιπ μπίπ!!! Γελούσαμε σαν χαζοί!!! Τελικά η ζωή κάνει πολλές στροφές, για όλους μας. Πέρυσι πριν ακόμα έρθει ο Βεζυρτζής του είχα ζητήσει να μου πεί τί γίνεται. Μου είχε πεί πολλά πράγματα για τους ρόλους που είχαν παίξει όλοι. Μου είχε πει και για τους Αγγελοπουλαίους, και για το πόσο προσπάθησε να βοηθήσει. Του είχα κάνει πολλά παράπονα για τον Ορφανό ότι δεν βοηθάει κλπ. κλπ. Λογοφέραμε για το ρόλο της κυβέρνησης προς τον ΠΑΟΚ, μάλιστα σε κάποια φάση χωρίς να το καταλάβουμε είχε ανέβει η ένταση της συζήτησης υπερβολικά. Τέλος, τον προδιέγραψα ότι θα είναι ο επόμενος Υφυπουργός Αθλητισμού, ότι ο Γιωργάκης είχε κάνει λάθη και ο Κωστάκης θα τον έστελνε και να ετοιμάζεται, και του ζήτησα απλά να είναι ακριβοδίκαιος με όλους και να βοηθήσει όσο μπορεί. Το υποσχέθηκε. Δεν είναι τυχαίο ότι την χορηγία ο ΠΑΟΚ την πήρε επι Ιωαννίδη, φυσικά όμως με κύριο παράγοντα για την χορηγία τον Σταύρο Καλαφάτη και τον Φώλια.
Υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί όλους μας εδώ και μερικά χρόνια. Είναι ο αντισυνταγματικός νόμος Ορφανού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά επιτροπή και να πάμε να μιλήσουμε του Ιωαννίδη. Θα μας ακούσει. Πιστεύω ότι άν του παρουσιάσουμε την αδικία του νόμου και το αντιληφθεί

θα ενεργήσει απο μόνος του και θα καταργήσει τις υπερβολικά σκληρές διατάξεις του νόμου.