Author Topic: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ  (Read 387923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
Απ: Δεν βγήκε τυχαία το όνομα ....ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
« Reply #980 on: January 20, 2008, 13:51:02 »
καλα αυτο που λεγανε τα σκουληκια στο μπασκετ παλι τι ειναι ......."εσεις χαλασατε την φαση και αν φορατε παντελονια αρχιστε την στον β γυρο εσεις "
σωπατε ρε βρωμοσκουληκα να δωσουμε στον β γυρο ενω δεν πηραμε στον πρωτο ? τι ηλιθια λογικη
ειναι αυτη..........?
μηπως θελετε μονο εσεις να παιρνετε στο παλατακι και εμεις να μην παιρνουμε στο παλε "επειδη εμεις χαλασαμε
την φαση" ?
δηλαδη τι ειναι αυτο θα τιμωρηθουμε γιατι σταματησε ο πανελουδης πριν χρονια την μετακινηση οπαδων................
ρε τι ειναι αυτοι τα λενε και  πιστευουν οτι αυτα που λενε ειναι δικαια........... ;D ;D ;D ;D

billaras

• Guest
« Reply #981 on: January 20, 2008, 16:38:21 »
oi anthropoi einai toso gia ton poutso pou gia na fantastite lene pos exoun pleon 6.000 diarkias (xaxaxaxaxa) sto gipedo kopikan 6.500 ALLA ixan 18.000 kosmo!!!!!!!!!
pos ginete auto gamw tin poutana sas gamw...gamw tin propaganda sas re sixamena skoulikia....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #982 on: January 20, 2008, 22:31:11 »
νομιζω οτι την "φαση" την σταματησε ο αλεξοπουλος οχι ο πανελουδης

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #983 on: January 20, 2008, 22:41:22 »
έτσι είναι gianniwths4.έχεις δίκιο.
No Gods,No Masters

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #984 on: January 20, 2008, 22:47:53 »
Egw pantws proteinw ston deutero gyro sto palataki na tous dwsoume oikeio8elws
400 eisithria pou h astynomia 8a ta kopsei se 250. Ki as er8oun...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
« Reply #985 on: January 21, 2008, 20:15:39 »
Εβαλα μετά απο απο πολύ καιρο ράδιο να ακούσω τη βλακείες που λέει ο κάθε μλκς κ πέτυχα μια σκουληκο εκπομπή στο σκουληκοπολις.
Μιλάμε έχουν σκηλιασει με τη χορηγία που πήραμε κ είναι έτοιμη να τον φάνε τον ξανθό αν δεν τους δώσει κ αυτούς  μια ίδια μιλάμε!!!!

mitsos_g4

• Guest
« Reply #986 on: January 21, 2008, 21:22:35 »
skoulikia i propaganda sas teleiwmo den exei!!!!!

BLACK DOG

• Guest
« Reply #987 on: January 21, 2008, 21:28:35 »
Egw pantws proteinw ston deutero gyro sto palataki na tous dwsoume oikeio8elws
400 eisithria pou h astynomia 8a ta kopsei se 250. Ki as er8oun...
o yes my friend...o yes!!  :b348: :b348: ;D

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #988 on: January 21, 2008, 21:47:14 »
Παιδια....
Για πλακα να το λεμε καλα ειναι....
Οχι και να τους δωσουμε εισητηρια..
Παθανε την πλακα τους που ζητησαμε..Τωρα που μπηκε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ειναιγια τις ελευθερες μετακινησεις οπαδων αρχιζουν την γνωστη προπαγανδα τους....Αλλα τωρα δεν πιανει.
Οσο για αυτο που λενε οτι εμεις το αρχισαμε και μας περιμενουν να τους δωσουμε εμεις στον δευτερο γυρο, να μας πουν πρωτα γιατι ηρθαν στο κυπελο......
Αφου φαγανε την σφαλιαρα τους, το σκεφτηκανε καλυτερα.....

« Last Edit: January 21, 2008, 22:12:53 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #989 on: January 21, 2008, 22:33:46 »
θα δουμε τοτε τη θα κανουμε...δεν χρειαζετε να λεμε απο εδω μεσα...αφου ειναι βλακες-θα τους παιξουμε μπαλα και τοτε και θα τους ξαναξεβρακωσουμε...ας μην λεμε ομως πως.σκουληκια θα βγαλουμε πολυ γελιο με τη παρτυ σας-τελειωσαν οι πανελουδηδες και οι γουμενοι...τωρα οι προπαγανδα σας θα περναει μονο στους βλακες οπαδους σας και με αυτες τις δικαιολογιες που θα τους λετε,θα τους κανετε ακομα ποιο βλακες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #990 on: January 22, 2008, 03:01:43 »
Αδέλφια δεν μπορώ να κρατήσω την χαρά μου και θα την μοιραστώ μαζί σας.
Μιλούσα πριν λίγο στο τηλέφωνο με φιλαράκι μου σκουλήκι που είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Super-3. Ήταν σκασμένος, σουρωμένος και λαλίστατος. Στις ερωτήσεις μου για το τι συμβαίνει μου είπε ορισμένα πράγματα που έμαθε.
Λοιπόν, προχθες με Καλαμαριά, βγήκαν κάποια από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον Αμορόζο. Την δουλειά την έστησαν το προεδρείο της ομάδας, ο προπονητής και κάποιοι παίκτες μέσω Ferer.
ΟΛΟΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΘΗΚΑΝ.
Από ότι μου είπε, οι παραπάνω, βλέποντας την αδυναμία του ΠΑΟΚ για κάτι παραπάνω και ότι ουσιαστικά δεν έχουν αντίπαλο για την 4η θέση, προσπάθησαν μέσω στοιχήματος να αποσβέσουν κάποια από τα χρήματα που θα δώσουν στον Βραζιλιάνο. Το έκαναν μάλιστα την ίδια ημέρα που έφεραν τον παίκτη στο Χαριλάου και ενώ είναι νωπές οι αναμνήσεις από το Αεροδρόμιο, για να μην πειραχτεί τόσο πολύ ψυχολογικά ο κόσμος τους.
Βλέποντας την υποκρισία του Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου, κάτι μου πήγε στο μυαλό, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα επαληθευθούν τα όσα σκεπτόμουν τόσο σύντομα και από αυτό το άτομο που δεν συνηθίζει να μιλάει για τα της ομάδας του.
Ο φίλος μου (το σκουλήκι) το έμαθε σήμερα και ήταν σκασμένος, επειδή δεν πίστευε ότι η διοίκηση που "είναι σάρκα από την σάρκα τους" όπως μου είπε χαρακτηριστικά, θα έκανε αυτό το πράγμα.
Στο τέλος μετάνοιωσε που μου τα είπε και προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας μου ότι έλεγε μαλακίες, αλλά είχε τέτοια πίκρα στην όλη αφήγηση του που πιστεύω ότι ισχύουν όσα μου είπε.
Και έλεγα εγώ... Από 2-0 στο ημίχρονο και με την χειρότερη Καλαμαριά των τελευταίων ετών να τους γυρνάει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα στις καθυστερήσεις, είναι ποτέ δυνατόν να στήθηκε το παιχνίδι? Και όμως, στήθηκε, απλά το γκολ άργησε να μπει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

chiltsid

• Guest
« Reply #991 on: January 22, 2008, 03:26:10 »
file alamana,pos oi dioikisi tou sympoliti einai mplegmenoi se kati tetoia den amfiballo katholou kai malista pistevo pos xefevgei kai peran tis dioikisis kai se alla prosopa avtou tou syllogou.ama einai alithes avto pou les,emena mou leei mono ena prama.oti me thn metagrafi amoroso paizoun to televtaio tous xarti.ama den petyxei kai avti etsi opos to theloun,tha xekinisei ena trelo fagopoti.me proto ton konti pou avtos einai pou kinei ta nimata ekei mesa.den einai h blakas o kontis,xerei ti kanei kai malista ama dei pos den ton pernei allo tha thn kanei san kyrios.

manos4

• Guest
« Reply #992 on: January 22, 2008, 03:31:31 »
 ;D ;D ;D ;D

don4

• Guest
« Reply #993 on: January 22, 2008, 03:55:10 »
paixnidi sto 93 de mporei na stithei re paidia.an th steilei out o allos exei leiksei to mats.moy fenetai travigmeno.oti kanoun trelo fagopoti 10 atoma apo ton supa3 pou exoun dioikisi mpasket mpala k erasitexni ayto einai aytonoito mono kanenas koutos de to pisteyei opos ta mpastarda ta skoulikakia pou ta paramuthiazoun. opos episis k sto teleutaio pexnidi persi me atromito prepei na fagane polla.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #994 on: January 22, 2008, 11:25:40 »
pantws i antidrasi twn amuntikwn sto gkol tou mpousi itan tragiki.oute ta tsiko den kanoun tetoia lathi.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #995 on: January 22, 2008, 14:07:22 »
Poly apla ta skoulikia, ws gnhsia skoulikia, protimoun na poun oti to paixnidi htan sthmeno, para na paradexthoun oti h omada tous einai ousiastika gia ta mpaza kai apla epwfeleitai ths adynamias twn allwn omadwn.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #996 on: January 22, 2008, 14:29:51 »
...kai ths apistefths kolofardias ths
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #997 on: January 22, 2008, 14:44:28 »
pantws i antidrasi twn amuntikwn sto gkol tou mpousi itan tragiki.oute ta tsiko den kanoun tetoia lathi.

deite kai to sxetiko video me to goal tou mpousi kai vgalte ta simperasmata sas.   o paixths tou roulh me to 4 emfanestata afhnei thn mpala na perasei opws fenetai sto replay ------> http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=3043

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #998 on: January 22, 2008, 14:48:18 »
Και ολως συμπτωματικα.....
Παντα, ο αντιπαλος που ειναι να παιξουν τα σκουληκια καποιο προβλημα θα εχουν...
Θα τσακωθει καποιος παιχτης με την διοικηση, θα φαει καποιος ΤΥΧΑΙΑ κοκκινη καρτα, κλπ, κλπ...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #999 on: January 22, 2008, 15:10:18 »
Για το 2ο γκολ της Καλαμαριας, νομιζω οτι ο(βολευμπωλιστας) Παπαδοπουλος του ρουλη, απλα αφηνει την μπαλλα για τον Χαλκια που ομως εκεινος για σιγουρια, τραβιεται λιγο πιο πισω για καλυψει την τυχον γκελα που θα εκανε ο παπαδοπουλος με καμια "στραβοκεφαλια"..Εκει πετιεται αναμεσα τους(χωρις να τον βλεπουν), ο παιχτης της Καλαμαριας και αστραπιαια,με κεφαλια, στελνει ΧΑΜΗΛΑ την μπαλα κατω απο τον Χαλκια που (για μενα σωστα),περιμενε την μπαλλα ψηλα.. Ο σκορερ λειτουργησε καταπληκτικα...