Αδέλφια δεν μπορώ να κρατήσω την χαρά μου και θα την μοιραστώ μαζί σας.
Μιλούσα πριν λίγο στο τηλέφωνο με φιλαράκι μου σκουλήκι που είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Super-3. Ήταν σκασμένος, σουρωμένος και λαλίστατος. Στις ερωτήσεις μου για το τι συμβαίνει μου είπε ορισμένα πράγματα που έμαθε.
Λοιπόν, προχθες με Καλαμαριά, βγήκαν κάποια από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον Αμορόζο. Την δουλειά την έστησαν το προεδρείο της ομάδας, ο προπονητής και κάποιοι παίκτες μέσω Ferer.
ΟΛΟΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΘΗΚΑΝ.
Από ότι μου είπε, οι παραπάνω, βλέποντας την αδυναμία του ΠΑΟΚ για κάτι παραπάνω και ότι ουσιαστικά δεν έχουν αντίπαλο για την 4η θέση, προσπάθησαν μέσω στοιχήματος να αποσβέσουν κάποια από τα χρήματα που θα δώσουν στον Βραζιλιάνο. Το έκαναν μάλιστα την ίδια ημέρα που έφεραν τον παίκτη στο Χαριλάου και ενώ είναι νωπές οι αναμνήσεις από το Αεροδρόμιο, για να μην πειραχτεί τόσο πολύ ψυχολογικά ο κόσμος τους.
Βλέποντας την υποκρισία του Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου, κάτι μου πήγε στο μυαλό, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα επαληθευθούν τα όσα σκεπτόμουν τόσο σύντομα και από αυτό το άτομο που δεν συνηθίζει να μιλάει για τα της ομάδας του.
Ο φίλος μου (το σκουλήκι) το έμαθε σήμερα και ήταν σκασμένος, επειδή δεν πίστευε ότι η διοίκηση που "είναι σάρκα από την σάρκα τους" όπως μου είπε χαρακτηριστικά, θα έκανε αυτό το πράγμα.
Στο τέλος μετάνοιωσε που μου τα είπε και προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας μου ότι έλεγε μαλακίες, αλλά είχε τέτοια πίκρα στην όλη αφήγηση του που πιστεύω ότι ισχύουν όσα μου είπε.
Και έλεγα εγώ... Από 2-0 στο ημίχρονο και με την χειρότερη Καλαμαριά των τελευταίων ετών να τους γυρνάει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα στις καθυστερήσεις, είναι ποτέ δυνατόν να στήθηκε το παιχνίδι? Και όμως, στήθηκε, απλά το γκολ άργησε να μπει.