Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
κατα τη γνωμη μου ειναι κ πεναλτυ στον κουτσιανικουλη κ καθαρος ο ωμος του ιβιτς και ανυπαρκτη καρτα στον γκαρσια απο το γελοιο πεσιμο του βλακα που τον κανει πιο επιφυλακτικο στη συνεχεια.

κ επισης δυο πνιγμενες καρτες στον κατσουρανη..μαλιστα ο δευτερος πνιγμος, ηταν ενα χτυπημα στον ιβιτς απο πισω.. κ ουτε διαμαρτυρια απο τους παικτες μας δεν ειδα..ετσι για το αντετ βρε παιδι μου..

Offline petrov

• Αλλαγή
H διαιτησία από το 70 ως το 90 σφύριξε έδρα και ήταν φανερό αυτό. Πείτε μας όμως μία φορά που κατέβηκε να παίξει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα στα ίσια. ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Απεναντίας, υπήρχαν ματς που σε έσφαζαν κανονικά, και όχι με το βαμβάκι, και τα χτυπούσες πολύ περισσότερο από το σημερινό. Η ομάδα έχει βαρβάτο πρόβλημα νοοτροπίας και γενικότερου στησίματος. Δεν πάει άλλο ρε παίδες, πάμε πίσω

Offline Català

• Αλλαγή
Φαίνεται δεν μπορώ να κρατηθώ. Δηλώσεις του γεννημένου νικήτη προπονητή μας, ξέρετε, αυτού που δεν ευθύνεται για τίποτα και φταίει η διαιτησία κτλ.

"Δουλέψαμε σωστά για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά ο αντίπαλος ήταν φανερά ανώτερος".

Αφιερωμένο σε όλους τους "για τον πούτσο" ΠΑΟΚτσήδες, που δεν στηρίζουν τον κύριο που ο ίδιος δεν πιστεύει ότι φταίει το κοράκι ούτε φυσικά οι παίκτες και η τακτική του, απλά το ότι ο βάζελος είναι καλύτερος!

Σε κάθε ήττα και καλύτερες δηλώσεις!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
κ ουτε διαμαρτυρια απο τους παικτες μας δεν ειδα..ετσι για το αντετ βρε παιδι μου..
οχι φιλε gaga δεν ειναι ετσι μεγαλε.γιατι μετα στανταρ και γω και συ και ολοι μας θα βριζαμε τους παιχτες που παιρνουν ανοητες καρτες και αφηνουν την ομαδα ξεκρεμαστη.εισαι πολυ λαθος.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

peja_4

• Guest
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να κατηγορει πρωτα την ομαδα και μετα τον διαιτητη.
Αν ειστε ΠΑΟΚτσηδες αυτοι που μονο κραζετε Σαντος και παικτες ειστε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Αθηναιοι λενε για τα σφυριγματα του Σπαθα και οτι αν ηταν διαφορετικα ο ΠΑΟΚ
θα κηνυγουσε σιγουρα κατι καλυτερο. Αλλα εμεις εδω ειμαστε ικανοποιημενοι απο
το διαιτητη και τα ριχνουμε ολα στους παικτες και στον προπονητη.

Γεια σου ρε Πετζα που εμαθες καλα ποιος ειναι Παοκτσης και ποιος δεν ειναι. Μαλλον αυτα που λες για το αν οι ΠΑΟΚτσηδες πρωτα κραζουν τον διαιτητη και μετα την ομαδα προκυπτουν απο την εμπειρια δεκαετιων που εχεις στην Τουμπα, ε?

Φιλτατε Homo...(Καταρχην ακυρο το σχολιο σου περι παρουσιας μου σε γηπεδα...)
Τα τελευταια 7-8 χρονια εχω διαρκειας στην 4.
Συμμετεχω σε εκδρομες και σε καθε εκδηλωση της ΠΑΟΚαρας.

Και παμε στην ουσια.
Ο Παναθηναικος με διαιτησια σε ολα τα ματς υπερ του εχει 22 βαθμους.
Ο ΠΑΟΚ με τους χαλια παικτες και τον χαλια προπονητη επρεπε να ειχε κερδισει
σε Πανιωνιο και Ατρομητο αλλα οι 50σιοι διαιτητες μας ακυρωσαν γκολ.
Το δευτερο γκολ του Ολυμπιακου προερχεται απο μουφα φαουλ.
Και σημερα εσπρωχνε Παναθηναικο στην περιοχη μας με τα 1000.
Με προχειρους υπολογισμους απο διαιτησια χασαμε το λιγοτερο 5 βαθμους.
Και ο Παναθηναικος τουλαχιστον 5 εχει παρει μονο διαιτητες.
Οποτε θα επρεπε να ειχαμε απο 17...
Ασε με να πιστευω εγω αυτα και εσυ πιστευε οτι ο Τεν Κατε ειναι μαεστρος και ο
Σαντος ειναι για τα μπαζα. Πιστευε εσυ οτι ο Σισε ειναι παικταρας και ο Μουσλιμοβιτς
χασογκολης. Πιστευε οτι ο Γκαρσια ειναι αργος και Ζιλμπετρο Σιλβα πιο γρηγορος
και απο τον Μπολτ. Πιστευε οτι θελεις και κραζε παικτες και προπονητη.

Offline gagas

• Αλλαγή
τι λες ρε φιλε τωρα?
ειναι δυνατον ο αλλος να του κανει σκληρο φαουλ απο πισω με κινδυνο τραυματισμου κ να μην λεει τπτ?
δεν ειπα να δειξει με το χερι του την καρτα(αυτο ειναι κιτρινη) αλλα να δειξει στον διαιτητη με 2-3 λεξεις που λενε ολοι οι παικτες του κοσμου σε καθε φαουλ που τους γινεται ή εστω με εναν μορφασμο οτι δεν ειμαστε γατακια.. κ τοτε ας δωσει κιτρινη ο διαιτητης,δεν θα κατηγορησει κανενας τον παικτη. κατι χειροτερο εκανε περσυ ο σορλεν κ δεν τον κατηγορησε κανενας γιατι ξεραμε οτι ειχε δικαιο..
οποτε δεν ειμαι λαθος..

ive4

• Guest
ποτέ δεν πρόκειται η διαιτησία να μας παίξει στα ίσα με το ΠΟΚ.
Ο Σάντος και η διοίκηση το ξέρουν καλύτερα από εμάς.
Οποιος μπορεί με αυτό το δεδομένο της διαιτησίας να υποσχεθεί πρωτάθλημα να το κάνει, μακάρι.

Ο προπονητής 2 πράγματα μπορεί να κάνει.
Η να παίρνει αποτελέσματα, ή να βάλει μια ομάδα να παίζει μπάλα καλή, να έχουμε κάτι να δούμε. Και αν χάνουμε τους βαθμούς από τη διαιτησία να χουμε κάτι να περηφανευόμαστε.
Ο προπονητής μας, την τρίτη και με τις καλύτερες συνθήκες από ποτέ (και το καλύτερο υλικό κατά τη γνώμη μου) χρονιά, δεν καταφέρνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Είναι ανίκανος να παρουσιάσει ένα σοβαρό σύνολο και δεν μπορεί να αξιοποιήσει ούτε το 50% της ικανότητας των παικτών μας.

Το κοντέρ γράφει ήττα από τον χειρότερο γαύρο των τελευταίων 15 ετών χωρίς προπονητή μέσα στην Τούμπα. Ήττα από τον χειρότερο και κουρασμένο βάζελο με κατεβασμένα χέρια. Ήττες στα ντέρμπι στιν Αθήνα. Ηττες στα κρίσιμα ματς των πλέι οφφ.  

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Πραγματικά απορώ με όσους έμειναν ικανοποιημένοι με τον σημερινό ΠΑΟΚ.. Εγώ είδα μια ομαδούλα που απλά περίμενε με κατεβασμένα τα χέρια να συμβεί το μοιραίο..
Όσο για την διαιτησία αυτή πραγματικά έσπρωχνε τον βάζελο στην περιοχή μας με συνεχόμενα φάουλ αλλά μπροστά στην αγωνιστική νοοτροπία και συμπεριφορά loser της ομάδας το να ρίξουμε το φταίξιμο στην διαιτησία είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του..
Δυστυχώς η ομάδα δεν μπορεί.-

ΥΓ Ερώτηση - Παγίδα: Αν κάποιος άσχετος είχε παρακολουθήσει αυτή την αγωνιστική και τον ρωτούσες ποια ομάδα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον εργοτελάκο προσπαθεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού παλεύοντας τα ματς με το ΠΟΚ και ποια ομάδα έχει σαν πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία ποια νομίζετε ότι θα ήταν η απάντηση;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **

Και παμε στην ουσια.
Σαντος ειναι για τα μπαζα. Πιστευε εσυ οτι ο Σισε ειναι παικταρας και ο Μουσλιμοβιτς

αυτό ακριβώς, η μπάλα είναι δοκάρι και μέσα όλα ωραία δοκάρι και έχω καταστροφή, η για να το πω αλλιώς σφύριγμα και δείχνουμε την εστία του παοκ; σφύριγμα και δείχνουμε τι "νεστια" του βάζελου..

όπως τα λέει ο πεζά με τον πρόχειρο υπολογισμό του, άμα ήμασταν και οι δυο στους δεκαεφτά ( για να μην πω για τον gay) σήμερα θα λέγαμε κρίμα τόσο χρονια ήττες στο ροκ αλλα ok μην τα καταστρέφουμε όλα για ένα mats

αντί αυτού, το σύστημα κατάφερε να κάνει ότι καλύτερο: να σπείρει διχόνοια μεταξύ μας και να βγάζουμε τα ματια μας μονοι μας!

υγ: ας σταματήσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας, την άποψη του λέει ο καθένας

υγ2 : δείτε τι λέει ο κούτσια όσοι αμφιβάλλετε για το ποσο φτάει η διαιτησία "Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Εμείς τον παίξαμε στα ίσια, αλλά πληρώσαμε με δύο γκολ τη δίκη μας αδράνεια. Δεχθήκαμε πίεση από τη διαιτησία. Υπήρξαν σφυρίγματα που μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας, ενώ εμείς δεν πήραμε τα αντίστοιχα", δήλωσε ο λαρισαίος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε για τη φάση που συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι: "Εγώ δεν έχω μάθει να βουτάω στην περιοχή, ήταν πέναλτι".

Ο 21χρονος επιθετικός κατέληξε, λέγοντας: "Δεν ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά το ματς κρίθηκε σε δύο φάσεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο".  http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=50373

τι έχετε να πείτε τώρα? ποιος ξέρει καλύτερα? εμείς από τι tv η ο παίχτης που ήταν μέσα?
« Last Edit: October 25, 2009, 23:11:02 by galatis4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ρε συ galatis με ολο το συμπαθειο, δηλαδη το συστημα φταιει που οι παιχτες μας μαρκαρανε με τα ματια αποψε?....Που δεν πιεζανε ουτε μια φορα ψηλα στους τραγικους αμυντικους του βαζελου το συστημα φταιει?....Η μηπως η σφαγιαστικη διαιτησια?...

Απορω με ορισμενους πως βρισκουν αλλοθι να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα...

Σημερα προτιμουσα να εχανα με 3-0 και να εβλεπα ΠΑΟΚ να κανει ευκαιριες και να παιζει σα μεγαλη ομαδα, παρα αυτη την παθητικοτητα...Για μενα ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει στα ισια παντα για τη νικη ανεξαρτητως συνθηκων..Και ας χανει...Σημερα και χ να εληγε το ματς με αυτη την εμφανιση, τα ιδια θα ελεγα...Οτι ειμαστε "λιγοι" σε νοοτροπια και δεν μπορουμε..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
ρε iron, διάβασε τι λέει ο κουτσιανικούλης και άμα ξέρεις έστω και γκρι (χωρίς να σου τι λέω) από μπάλα θα καταλάβεις ότι άμα σε έχουν συνεχεια στην περιοχή σου με τα σφυρίγματα δε πρόκειται να παίξεις μπάλα

Offline blue_eyes

• Βασικός
τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο...παλι θα τα ριξουμε στον διαιτητη

η ομαδα φετος ειναι για 3η ή 4η θεση..οι παικτες που εχει εκτος καποιων εξαιρεσεων ειναι μετριοι και σε καμια περιπτωση δεν κανουν για πρωταθλητισμο

ας αφησουμε τις φτηνες δικαιολογιες για μια φορα και ας δουμε καταματα την πικρη αληθεια..υστερουμε πολυ σε μοναδες

καλυτερους παικτες κυριε Βρυζα και κυριως πιο γρηγορους επιτελους

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Και επειδη το λεει ο κουτσια ε και?...Εγω δεν εχω ματια να δω, θα πιστευω την καθε δηλωση του παιχτη μας που βεβαια θα πει πως ειναι πεναλτυ?...

Ε οχι, να παραμυθιαζομαι απο δηλωσεις παιχτων εχω παψει πλεον...Με τα ματια μου ειδα σημερα εναν κουτσια λιγο και να μην μπορει να κανει τριπλα...Η δεν ειναι ετσι?...Και θα κατσω να παρμυθιαστω τωρα με το τι λεει?...Ας εκανε σοβαρη εμφανιση και μετα τα λεγαμε.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
λεφτά κύριε blue eyes, και γρήγορα!

δεν αμφιβάλλει κανεις ότι έχει καλύτερους παίχτες ο βάζελος αλλα δεν είναι καθόλου αυτό το θέμα εδώ πέρα, μπάλα ο βάζελος φέτος δε παίζει, ούτε ο γαύρος, ούτε η αεκ, ούτε και συ, κάποιοι όμως παίρνουν σφυρίγματα και είναι πρώτοι, και κάποιοι παίρνουν τα αρχίδια τους, τους ακυρώνουν goal και τους παίζουν pressing και κοιτάν τα αρχίδια των πρώτον

apostolos

• Guest
αν εσυ θεωρεις οτι εχασες απο διατησια αδερφε σημερα, τι να πω.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ 3 χρονια τωρα.ακομη και ο εργοτελακο ο αστερακος εχει κερδισει το ΠΟΚ.εσυ βλεπε παν του διατησιες

Εκεί εσείς το βιολί σας ε? Το μόνο που σας νοιάζει είναι αυτό. Ξέρετε ποιο. Only sky above us και εμφανιζόμαστε στις ήττες να κάνουμε κλίμα... Τέτοιο τσούξιμο ρε? Εντάξει έφυγε ο Ζαγοράκης τι άλλο θέλετε τώρα ?

Offline cure

• Αλλαγή
Ντρέπομαι πια να βλέπω αυτό το πράγμα. Αυτό το καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. Αυτό το τσίρκο που δεν έκανε ούτε μία, ούτε μία ρε γαμώ το σπίτι μου σωστή επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ μικραίνει γαμώ τα μπάτζετ σας και τις δικαιολογίες σας. Φτάνει πια με το μπάτζετ. Φτάνει πια με τις σαρδέλες. Φτάνει πια με την αρνητική ενέργεια. Φτάνει πια με την υπομονή.

Δεν ζητάμε πρωτάθλημα ρε. Να βγείτε τεταρτοπέμπτοι γαμώ το σπίτι μου αλλά να βγείτε με αξιοπρέπεια.

Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ επιτέλους! Και το λέω απ' την ανάποδη. Να τον αγαπήσουν αυτοί που στηρίζουν τον κακομοίρη, όπως τον κατάντησαν, ΠΑΟΚ.

Όσοι μιλάτε για διαιτησία μεταθέτετε την ευθύνη από τον μόνο υπεύθυνο και τη μεταφέρετε στη διοίκηση που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα. Βγάλτε τον λάδι πάλι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο Γκαρσία και ο Βιερίνια εδώ και αρκετό καιρό είναι καταπληκτικοί στη θέση τους. Χίλια μπράβο.

Ο Ίβιτσ έδωσε πολλά και απέδειξε ότι έχει ποιότητα. Παρ'όλα αυτά δεν είναι πλέον για βασικός στον ΠΑΟΚ.

Ο Κουτσιανικούλης δεν τραβάει σαν Μέσι (αριστεροπόδαρο εξτρέμ από τα δεξιά). Σήμερα δέν έκανε τίποτα.

Οι υπόλοιποι μέτριοι. Θα έλεγα με δυσκολία βασικοί, για παγκίτες είναι μάλλον. Με την εξαίρεση του Κοντρέρας φυσικά που είναι πολύ καλός.

Ο ΣΠάθας έπαιξε υπέρ της βαζέλας. 80-20. Ωστόσο αυτό είναι αναμενώμενο και για αυτό στα @@ μου.

Κατεπειγόντως 10αρι και σεντερ φορ. Άν είχαμε σήμερα δύο τέτοιους ίσως να κερδίζαμε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να κατηγορει πρωτα την ομαδα και μετα τον διαιτητη.
Αν ειστε ΠΑΟΚτσηδες αυτοι που μονο κραζετε Σαντος και παικτες ειστε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
Αθηναιοι λενε για τα σφυριγματα του Σπαθα και οτι αν ηταν διαφορετικα ο ΠΑΟΚ
θα κηνυγουσε σιγουρα κατι καλυτερο. Αλλα εμεις εδω ειμαστε ικανοποιημενοι απο
το διαιτητη και τα ριχνουμε ολα στους παικτες και στον προπονητη.

Γεια σου ρε Πετζα που εμαθες καλα ποιος ειναι Παοκτσης και ποιος δεν ειναι. Μαλλον αυτα που λες για το αν οι ΠΑΟΚτσηδες πρωτα κραζουν τον διαιτητη και μετα την ομαδα προκυπτουν απο την εμπειρια δεκαετιων που εχεις στην Τουμπα, ε?

Και παμε στην ουσια.

ΕΣΥ ειπες κατι ΑΚΥΡΟ: οτι οι  ΠΑΟΚτσηδες κραζουν ΠΡΩΤΑ την διαιτησια και μετα την ομαδα. Σε διαβεβαιωνω λοιπον οτι αυτο που λες
α).....δεν ισχυει με τιποτα, πανε ρωτα ΠΑΟΚτσηδες με δεκαετιες στα γηπεδα να δεις οτι εμεις κλαψομουνηδες δεν ειμαστε. Οταν φωναζουμε εχουμε λογο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ φωναζαμε για διατησια οταν η ομαδα δεν βλεπονταν. Μιαλω για πλειοψηφια του κοσμου φυσικα.
β).....το λενε οι αλλοθρησκοι και μονο αυτοι, οτι ειμαστε κλαψομουνηδες και οτι τα φορτωνουμε μονιμα στο κατεστημενο.

Κατα τα αλλα,
 δεν αμφισβητησα οτι πας γηπεδο. Αμφισβητησα οτι αυτο που λες ειναι ειναι η κυριαρχουσα αποψη. Ουτε καν αναφερθηκα στο απαραδεκτο που ειπες οτι οσοι δεν ειναι -οπως εσυ νομιζεις οτι ειναι- ειναι για τον πουτσο.
Τα υπολοιπα περι παιχταρα Σισε, μαεστρου Τεν Κατε κλπ δεν εχουν σχεση με τιποτα απο οσα εγραψα ουτε με οσα πιστευω, το αντιθετο μαλιστα, συνεπως σου τα επιστρεφω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ντρέπομαι πια να βλέπω αυτό το πράγμα. Αυτό το καημένο κουταβάκι που κατεβαίνει να κρατήσει το 0 και διώχνει όπου όπου τη μπάλα να περάσει ο χρόνος. Αυτό το φοβισμένο συνολάκι που είναι πίσω στο σκορ και δεν βγαίνει να ισοφαρίσει. Αυτό το τσίρκο που δεν έκανε ούτε μία, ούτε μία ρε γαμώ το σπίτι μου σωστή επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ μικραίνει γαμώ τα μπάτζετ σας και τις δικαιολογίες σας. Φτάνει πια με το μπάτζετ. Φτάνει πια με τις σαρδέλες. Φτάνει πια με την αρνητική ενέργεια. Φτάνει πια με την υπομονή.

Δεν ζητάμε πρωτάθλημα ρε. Να βγείτε τεταρτοπέμπτοι γαμώ το σπίτι μου αλλά να βγείτε με αξιοπρέπεια.

Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ επιτέλους! Και το λέω απ' την ανάποδη. Να τον αγαπήσουν αυτοί που στηρίζουν τον κακομοίρη, όπως τον κατάντησαν, ΠΑΟΚ.

Όσοι μιλάτε για διαιτησία μεταθέτετε την ευθύνη από τον μόνο υπεύθυνο και τη μεταφέρετε στη διοίκηση που δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα. Βγάλτε τον λάδι πάλι

+1926

Offline blue_eyes

• Βασικός
galatis4 θελεις να πεις οτι σημερα ο ΠΑΟΚ αξιζε να κερδισει; οτι κατεβηκε αυτη η ομαδα να κερδισει; οτι εκανε ευκαιριες να κερδισει; οτι δεν την αφησε ο σπαθας να κερδισει;

με τα ψεματα ομαδα δεν κανεις και οτι χρειαζομαστε ενισχυση με καλυτερους παικτες σε ολες σχεδον τις θεσεις το βλεπουν και 5 χρονων παιδια