Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Μαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γερά, διπλό στο ΟΑΚΑ

(καθαρά οπαδικά, αγωνιστικά δε μιλάω γιατί θα σας χαλάσω τη διάθεση  :) )
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
πρωτη φορα τετοια απαισιοδοξια παντως....απλα ολοι μας εξαντηληθηκαμε απο τις γκαζοζες στα ντερμπυ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

MetroStar

• Guest
Την αδικαιολόγητη αισιοδοξία να φοβάσαι, όχι την αδικαιολόγητη απαισιοδοξία.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ελα ρε  ;)

+4

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
(καθαρά οπαδικά, αγωνιστικά δε μιλάω γιατί θα σας χαλάσω τη διάθεση  :) )
εγινες απολυτως κατανοητος παντως!
ελεος παιδια ελεος!δεν ειναι δυνατον ν ακουω απο βαζελους εδω κατω οτι φοβουνται κακο αποτελεσμα με τον ΠΑΟΚ και να υπαρχουν τοσα απαξιωτικα ποστ για την ομαδα μας απο ΠΑΟΚτσηδες.
απλως να ξερετε πως με τυχον διπλο θα ειναι απο τις λιγες φορες που θα εκτεθει μεριδα οπαδων μας και οχι οι πραγματικοι αντιπαλοι μας...
 Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΠΤ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!
ΥΓ:παντως σε τυχον ηττα εσεις οι απαισιοδοξοι κατε με θα ειστε απαραδεκτοι λοιπον να ρθειτε να μπινελικωσετε την ομαδα την κυριακη.αφου λοιπον θεωρειτε δεδομενη την αποτυχια θα ειναι εντελως ατοπο να κανετε κριτικη του στυλ <<γιατι ρε ΠΑΟΚ δεν επαιξες μπαλα>>???
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
Νικο εγω θελω να μπουν κ να παιξουν με αρχιδια κ οχι σαν κοτες, αυτο ειναι που με ενδιαφερει πρωτα απ ολα, κ αν γινει αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα πανηγυριζουμε την κυριακη.

Ουτε πρεπει να ασχοληθουμε τωρα με τα κορακια, παιξε τη μπαλα που ξερεις κ μπορεις κ βλεπουμε.Τους ξερουμε τι πουστρακια ειναι τωρα θα τους μαθουμε ?..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τι ειναι αυτα ρε?

Κλαμμενα ραδικια...Αδικαιολογητη απαισιοδοξια...
Δηλαδη κλαψομουνιασμα σαν να λεμε...Και μην μου πει κανεις για ρεαλισμο γιατι ο ρεαλισμος γεννηθηκε απο ατολμους ανθρωπους που βολευονταν μεσα στο κουτι και φοβοντουσα τι υπαρχει εξω.

ΠΑΟΚ = Υπερρεαλισμος

ΤΕΛΟΣ.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΚ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
Νομιζω οτι σε κυκλοφορια της μπαλας θα δουμε εναν καλο ΠΑΟΚ. Οι επιστροφες των Σναουτσερ, Βιτολο και Κοντρερας θα βοηθησουν την ομαδα σε αυτον τον τομεα και η ομαδα λογικα θα μας αρεσει. Αυτο στο οποιο θα εχουμε προβλημα θα ειναι προφανως η ασφαιρη μας επιθεση. Αν εχουμε καποια τυχη σε αυτο ματς και δαιτησια οχι 80-20 τοτε μπορουμε το θετικο αποτελεσμα.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spartiatis

• Αλλαγή

ΠΑΟΚ = Υπερρεαλισμος

Μη μου τη βγαίνει κανεις στην ιστορία της τέχνης.
Ακους εκει υπερρεαλισμος ??? Μη μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ μας με κινήματα τόσο "λίγα" και "μικρά"  :P

ΠΑΟΚ = Μανιερισμός (απο το λατινικό manierus =τρόπος)   8) 8) 8)
ό,τι πιο  ανατρεπτικό υπήρξε (ανάλογα βέβαια με τις τότε συνθήκες της εποχής του)

----
και για να μαστε ον τοπικ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ !!!

kospatras

• Guest
εγω δεν ειμαι απαισιοδοξος.το αντιθετο μαλιστα.ξερω οτι η διαιτησια θα παιξει 60-40 τον βαζελο.(ισως και παραπανω).το μονο που θελω ειναι να δω τους παιχτες να μαχονται και να παιζουν για την νικη.--ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΟΣΙΧΑΜΕΝΟ ΒΑΖΕΛΟ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

ΠΑΟΚ = Υπερρεαλισμος

Μη μου τη βγαίνει κανεις στην ιστορία της τέχνης.
Ακους εκει υπερρεαλισμος ??? Μη μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ μας με κινήματα τόσο "λίγα" και "μικρά"  :P

ΠΑΟΚ = Μανιερισμός (απο το λατινικό manierus =τρόπος)   8) 8) 8)
ό,τι πιο  ανατρεπτικό υπήρξε (ανάλογα βέβαια με τις τότε συνθήκες της εποχής του)

----
και για να μαστε ον τοπικ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ !!!

χοχοχο...Ενταξει δεν ειμαι και τοσο της τεχνης... :)

Να το θεσω σαν φυσικος...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
αττικαρχη τον πουλο ρε..να πας σπιτι σου κ μην σου δωσουν κ συνταξη..

υπουργε τελικα ειναι ανικανος  μονο αυτος η κεσυ? ο λαος του ΠΑΟΚ επρεπε να ειναι την κυριακη στο οακα
« Last Edit: October 22, 2009, 16:29:55 by gagas »

DimNaoussa

• Guest
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ................

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε παιδια, εχω μια απορια ο καυμενος, μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος. Αν γραψω:

-ΒΑΖΕΛΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
-ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ
-ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΦΥΛΙ ΣΑΣ

....ειμαι ον τοπικ τοτε;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός
εχθες ο βαζελος ηταν ενα χαλι, στο χερι μας ειναι να παιξουμε καλα και να χτυπησουμε το ματς

ΥΓ1 κανουμε παραπονα για καποιες επιλογες του ζηση αλλα βλεπωντας κατι σισεδες εχθες λεμε ευτυχως που υπαρχει

ΥΓ2 ωραιες φανελες η στουρμ

kostas4

• Guest
ο βαζελος ειναι χαλια.εχει καποιους παιχτες που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους αλλα συνολο σε καμια περιπτωση δεν εχει.
ελπιζω οι παιχτες να ειδανε το παιχνιδι του στην καβαλα αλλα και το χθεσινο και να καταλαβαν οτι αν χασουν με κατεβασμενα χερια θα ειναι γτπ

Offline bane

• Αλλαγή
μην ασχολειστε με τις γνωστες τους μαλακιες. ειπαμε διπολο σερβιρουν τοσα χρονια σε αυτη την χωρα.ας θυμηθουν το γαβροι αδερφια μαζι θα το γιορτασουμε σρη ν.φιλαδελφεια. αυτοι τα κανουν οχι εμεις. και αμα νικησουμε η ερθει χ θα κανουν τουμπεκι. μια ζωη τα ιδια τα μουνια.οι δημοσιογραφοι τα συντηρουν αυτα .κατα τα αλλα ενδιαφερονται για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω τι λεει ο καθενας εγω πιστευω παρα πολυ στο χ.....Ετσι το κοβω και με λιγη τυχη παμε για 2.