Απαραίτητη διευκρίνιση: Όσα πω δεν είναι για τα παιδιά που είπαν προηγουμένως ότι δεν βλέπουν τον ΠΑΟΚ να κερδίζει. Αυτοί κάνανε μια διαπίστωση βάσει όσων βλέπουν και καλά κάνανε. Ούτε εγώ βλέπω διπλό. Αυτό που βλέπω όμως εγώ δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ομάδα.
Η ομάδα έχει μία δουλειά να κάνει. Να πάει εκεί μέσα στα μουνόπανα και να κερδίσει. Να κατεβεί κάτω, να μπει ως ΠΑΟΚ στο γήπεδο και να κάνει εκατομμύρια λαού περήφανους.
Αυτά που θέλω να πω είναι για κάθε μουνόπανο σαν τον γνωστό χοντρομπαλά που βαρέθηκα να κράζω και δεν γουστάρω να λέω πια το όνομά του, που από σήμερα κιόλας ξεκίνησε προπαγάνδα να πάμε στα μουλωχτά και χωρίς απαιτήσεις στο οακα. Τα λέω για κάθε καραγκιόζη που πάει να μειώσει τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει ομαδούλα.
Όχι ρε λαμόγια. Ο ΠΑΟΚ δεν μικραίνει γαμώ τα σπίτια σας. Ο ΠΑΟΚ σε κάθε, μα κάθε αγώνα του ελληνικού κωλοσφαίρου, μέσα-έξω, πάει για νίκη και μόνο για νίκη. Κάθε χρόνο, με όποιο ρόστερ, με όποιον προπονητή, με όποια διοίκηση. Πόσο μάλλον τώρα με τόσους παιχταράδες που έχουμε.
Την Κυριακή το βράδυ ο ΠΑΟΚτσής περιμένει να δει μία ομάδα χωρίς συμπλέγματα που να πατήσει τον βάζελο. Και αν ο ΠΑΟΚ χάσει ο ΠΑΟΚτσής θα φαρμακωθεί. Όποιος πει "ΟΚ και τι έγινε πάμε παρακάτω" μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη σχεση του με την ομάδα. Ή καλύτερα να βρει μια ομάδα στο μέγεθός του