Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΑΑΝ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΤΟ ΜΙΣΟ gay Μπλα...μπλα...μπλα...μπλαΜπλα...μπλα...μπλα...μπλ α ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....Μπλα...μπλα...μπλα...μπλαΜπλα...μπλα... μπλα...μπλα ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?
για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο "ανεκπαίδευτοι" είμαστα απέναντι στο επαγγελματικό πλεόν τρόπο με τον οποίο επέλεξαν φέτος να μας γαμήσουν...
Για μπάλα τι να πεις? θες ανάλυση, σύστημα και τον Κακά για να κερδίσεις το μενδρινό, τον παπαδοπουλο και τον oscar μέσα σε αυτή την ΤΟΥΜΠΑ? (με τον Κάκο να παίζει 60-40 μιας και θα μπορούσε να μας πάει όλους σπίτι από το 3 και ας μην το παραδεχτείτε ποτέ). Τι ακριβώς έχει να κάνει ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ με το ότι άφησες τα 18 χρονα του gay να σε κάνουν δοκάρι σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με κίνδυνο ακόμα και να χάσεις.
Για μένα είναι τελείως διαφορετικά πράγματα το αν είμαι εντός στόχων ή αν βγω uefa με το ότι ο gay 13 χρόνια σε πάει κωλοφεράτζα σε....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ας περιμένουμε του χρόνου... Δε με νοιάζει αν ο Χούτος δεν έδωσε την πάσα και ο αν ο Μούσλι το γύρισε στο περιπατητικό...με νοιάζει που 12χρονα τρώγαν δακρυγόνα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που προσπάθησα 4 φορές να πάω στην πόρτα για μπω σε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ (??) γήπεδο της κωλοχώρας που ζώ και έτρωγα δακρυγόνα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, με νοιάζει που πατεράδες πήραν τα παιδιά τους να γίνου ΠΑΟΚ στο γήπεδο και ΠΑΡΑ τις δυσκολίες και το χημικό πόλεμο...μπήκαν με πάθος να δούνε...τι? τον παπαδόπουλο 18 χρονών (δε ξέρω πόσο είναι ακριβός) να κάνει 35000 ταλαιπωρημένους του κερατα (στην προσπάθεια να νοιώσουν πολίτες) ...να μένουν με το ωωωωωω όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δικός μας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ στον κάκο..
στα @@ μου για το πόσο σημαντικό νομίζεται ότι είναι η τρομοκρατία και το νταιλίκι ή από την άλλη η συναίνεση και το "καλά παιδιά" και δε ξέρω εγώ τι ΑΛΛΑ εγώ καταλαβαίνω ότι ούτε με το ένα πας μπροστα και ούτε με το άλλο, ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 2..το ΣΧΕΔΙΟ μαγκες είναι λάθος λοιπόν και φαίνεται εκ του αποτελέσματος
ότι επιχείρημα είχες το έχασες, έτσι απλά ΓΙΑΤΙ όταν μετά από ένα γαμήσι όπου σε θίξαν, σε εξευτέλισαν την προσωπικότητα έχεις την ευκαιρία να πας να δείξεις πόσο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ είσαι και αντί για αυτό πας και μιλάς για στόχο....κάτι στις προτεραιότητες μας είναι λάθος....
πείτε ότι θέτε για τον κόσμο και τι μας κόστισε ή θα μας κοστίσει...μαλάκες υπάρχουν ΑΛΛΑ αυτό που έζησα χθες με τα 12 χρονα να τρώνε τα δακρυγόνα, ο πατέρας τους να τους λέει πάμε να φύγουμε και αυτά να λένε όχι...πίσω να δούμε ΠΑΟΚ εμένα με κάνει περήφανο...(μαλάκα ενίοτε) ...Για όσους μιλάνε για στόχους. και εκπλήρωση Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 ποιος ήταν ο στόχος? να σε κάνει 2πλό ο gay?
κρίμα...μόνοι μας χάσαμε κάθε επιχειροματολογία...(απολάφστε τώρα τις εφημερίδες...) με τις υγείες μας...
ΥΓ...ΠΑΟΚ ξέρω εγώ, ξέρω εγώ, εντάξει, ΠΑΟΚΑΡΑ, ξέρω εγώ, ξέρω εγώ, εντάξει....