Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Τραγικη εμφανιση και μεγαλο ξενερωμα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι διοικηση και προπονητης εχουν κρατησει χαμηλα τη μπαλλα, εμεις νομισαμε οτι η ομαδα ηταν για παραπανω απο οσα ισως πραγματικα μπορει, αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

Εμενα η ανακοινωση μου φαινεται λιγο ...ψιλοακυρη. Λαικιζει καπως. Δεν φταιει μονο η αστυνομια για ο,τι εγινε. Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως σε αυτο το παιχνιδι ΔΕΝ υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ ελεγχος στην εισοδο; Ο αδερφος μου μπηκε στην 4 χωρις, οχι να τον ψαξουν για αντικειμενα, αλλα ουτε καν να του ελεγξουν το εισιτηριο!!! Πολλοι τσαμπατζηδες και ο καθενας βαζει ο,τι γουσταρει, σε ματς με τετοια ατμοσφαιρα ειναι σχεδον αυτοκτονια. Κατι πρεπει να γινει με αυτο.

ΡΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΞΕΦΥΓΑΝΕ???....ΕΛΕΟΣ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το σημείο της αυτοκάθαρσης είναι λίγο άτοπο.. τουλάχιστον μετά τα σημερινά.
Έχει πολύ δίκιο για τη συμπεριφορά της αστυνομίας και μπράβο που την καυτηριάζει έτσι

Ατοπο? Το οτι εχουμε μειωσει τα χρεη δεν ειναι βημα αυτοκαθαρσης?..Ακου σε πιασανε τα γελια..Εμενα με πιασανε με αυτα που γραφεις.

Το γέλιο κάνει καλό φίλε μου. Δεν είπα ότι με πιάσανε τα γέλια, μάλλον λάθος διάβασες.
Η αυτοκάθαρση στην οποία αναφέρται δεν είναι η οικονομική. Τέλος πάντων, καθένας έχει τη γνώμη του, δε θα μαλώσουμε κιόλας.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
για την εμφανιση τα ειπατε ολα

για τα επεισοδια ομως δεν μπορω να μην γραψω οτι μερικοι και παλι σημερα γραψαν στα @ τους την ολη προσπαθεια που γινεται και τις εκκλησεις ζαγορακη. Αυτοι θελουν να λεγονται ΠΑΟΚ;

εαν τον κυριο που μπηκε να χτυπησει τον νοκοπολιδη τον τσιμπουσε η αστυνομια (οπως επρεπε, να μην ξεχνιομαστε) θα εφταιγε ποιος; ο κοκκαλης, ο κακος, ο νικοπολιδης, ο νομος ορφανου, ο ξανθος;

για μενα μια ειναι η λυση, καμερες και σφαλιστικα μετρα απο την ΠΑΕ. Ριχνεις πετρες κυριε σε ματς του ΠΑΟΚ; Η ανωνυμος εταιρεια ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προστατεψει τον εαυτο της σου καταθετει ασφαλιστικα μετρα και 15-20 κυριακες που θα παιζουμε εντος εδρας να πηγαινεις στο τμημα της γειτονιας σου να δινεις παρων μεχρι την ληξη του αγωνα. Ουτε φυλακες, κλαματα και μελοδραμα. Δεν εισαι δεκτος στην εδρα μας, ουτε διαρκειας, ουτε τιποτα. Αφου θελεις να βλαψεις την ομαδα τοτε και η ομαδα πρεπει να προστατεψει τον εαυτο της..

ας αφησουμε τις δικαιολογιες και ας κοιταξουμε να βοηθησουμε την ομαδα να προχωρησει μπροστα σε ολους τους τομεις..
ρε φιλε επειδη εσενα καθε φορα που σε διαβαζω με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...σημερα προφανως δεν ησουν στο γηπεδο να φας δακρυγονα επι ωρες και να μη μπορεις να αναπνευσεις και μαλλον ακουγες για τα φοβερα εκτροπα που γινονται στην τουμπα απο τον καναπε σου και την τηλεορασιτσα σου. μια ερωτηση... εχεις παει γηπεδο στη ζωη σου? 2000+ ποστς τα ιδια και τα ιδια, δε βαρεθηκες?
φιλαρακι ασε εμενα να ξερω ποσες φορες εχω παει στο γηπεδο και σε τι ματς στην ζωη μου

δηλαδη εσυ που εφαγες δακρυγονα, αδικα συμφωνω, εαν ριξεις μια πετρα στο καθε μαλακα τζορτζεβτς παιρνεις το αιμα σου πισω ή βρισκεις το δίκιο σου;

Offline t.b

• Αλλαγή
εμείς που φάγαμε δακρυγόνα μέσα στην 4 τι να πούμε;

Φώτο
http://paokland.blogspot.com/2009/03/4.html

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Παιδες ψυχραιμα. Δεν χαθηκε τπτ. Απο μια κι αρχη το ouefa βλεπαμε σαν στοχο.
Βεβαιως εναν βιασμο στον γαυρο θα τον θελαμε ολοι αλλα....
κατι θελω να πω αν και λιγο of topic...
Εμεις που ειμαστε πλεον και στα χαρτια μετοχοι δεν μπορουμε να κινηθουμε νομικα εναντιον ολων αυτων που προσπαθουν να μας την φερουν? και μιλαω για τα κορακια και ολο το συστημα..
Υπαρχει κανας αδερφος να μας διαφωτησει?
ο Π.Α.Ο.Κ πανω απο ολα
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μην χαρακτηριζεται ο ενας τον αλλον.καθεναςμε την γνωμη του,μην προσπαθειτε να την επιβαλλεται και σε αλλον.αυτοκαθαρση εχουμε τουλαχιστον σε διοικητικα και οικονομικα.και ταιριαζει απολυτα με την συνεχεια περι υποτελειας και ανικανοτητας

Offline blue_eyes

• Βασικός
...Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση...
σε ολα συμφωνω αλλα εδω η ανακοινωση ειναι ακυρη. ποια αυτοκαθρση ρε παιδια, κοροιδευομαστε; ειναι μακρυς ο δρομος θοδωρε ακομα για την αυτοκαθαρση..

Συγχαρητηρια στον λαο για τη Βουλγαρικη σημαια και
Συγχαρητηρια στον Sergio για το μπατσονι στην καραφλη μουνιτσα...
οποιος αισθανεται βουλγαρος να παει στην σοφια να υποστηριξει την λοκομοτιβ φιλε..δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο το να σηκωνουμε εμεις οι ιδιοι βουλγαρικες σημαιες. ειναι ακομα πιο ηλιθιο απο το να μας φωναζουν οι αθηναιοι βουλγαροι

για τον σερτζιο να πω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα για ολους να το εβγαζε ολο αυτο μεσα στο γηπεδο με την μπαλα στα ποδια και οχι με νευρα, διαμαρτυριες, πεσιματα και χτυπηματα. Αυτα ειναι για αλλες ομαδες. Στον ΠΑΟΚ πρεπει οι παικτες να παιζουν κυμπαρικα και οχι υπουλα. Δεν με ενδιαφερει αν το αξιζε ή οχι αλλα οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ τις απαντησεις πρεπει να τις δινουν με γκολ και οχι με μπουνιες. Για αυτο πληρωνονται. Τον αγαπαμε τον αρχηγο μας αλλα τελευταια και αυτος και μερικοι αλλοι εχουν παρα-ξεφυγει
Oποιος δεν καταλαβαινει το νοημα του να σηκωνεις Βουλγαρικη σημαια ειναι ηλιθιος και βλαχοελληναρας. Κατσε και προσκυνα την ελλαδα τους και το κωλοκρατος τους εσυ. Και οποιος επισης αισθανεται ελληνας φιλε να παει στην αθηνα και να υποστηριξει τον ολιεμπιακο πειραιως.
Οσο για τον Sergio το οτι η αντιδραση του ηταν ως προς τον τζορτζεβιτς, αυτο και μονο τα λεει ολα...απο μελισσηδες χορτασαμε...κριμα που ελειπε και ο Pablo να τον παει κωλοφερατζα-καροτσακι...
Μου φαινεται ομως πως εισαι της θεωριας...γιατι απο γηπεδο και εκδρομες πρεπει να εισαι εντελως ασχετος φιλε
ειμαι ελληναρας και ΠΑΟΚ και αν σου αρεσει φιλε...το να σηκωνεις βουλγαρικη σημαια ξεπερναει τα ορια της βλακειας οσο και αν θελεις να πικαρεις καποιους

30 χρονια ΠΑΟΚ θα μας την πειτε κιολας για θεωριες και γηπεδα αιντε ρε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
κάτι πρέπει να γίνει με τους τζαμπατζήδες που μπαίνουν κούτρα και όχι μόνο αυτό πετάνε και τον κώλο τους μέσα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

Η σύγκριση των εικόνων Κυπέλλου και Πρωταθλήματος είναι ανάλογη και του αποτελέσματος...λίγη κάπνα σήμερα,λίγο αποτέλεσμα...δυνατός αέρας...Τέλος πάντων, εμείς παίζαμε πλήρης για να καταλάβω??Και ψόφιοι ήταν και έλειπαν βασικοί παίκτες αλλά η προπαγάνδα θέλει μόνο τις αδελφές του δημοσίου με απουσίες...βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν τους πατήσαμε, αλλά έχουμε καιρό και γι'αυτό..Στήριξη στους παίκτες και στη Διοίκηση διότι τα δύσκολα έρχονται...Επίσης νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τα ματς με τις δαφνοστεφανωμένες αδελφές όπως και όλα τα άλλα και τότε θα τα κερδίζουμε...Τα δικά μας τα φυντάνια πάλι παρά λίγο να τυνάξουν το μάτς στον αέρα....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΛΑΚΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ???Εγώ στις καθυστερήσεις το περίμενα το γκολάκι...τέλος πάντων ...

Offline arwstos

• Αλλαγή
Kόψτε τους χαρακτηρισμους μεταξυ σας.
Πείτε την αποψή σας με επιχειρήματα και χωρίς να προσβαλετε τους
υπόλοιπους. Μην αρχισουμε τις κιτρινες και τις κοκκινες παλι...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Η ιστορία με τη Βουλγάρικη σημαία είναι τουλάχιστον απαράδεκτη...ντροπή τους αυτών που τη σηκώνουν...όση και η ντροπή του μπαμπινιώτη

COBE-4-

• Guest
για την εμφανιση τα ειπατε ολα

για τα επεισοδια ομως δεν μπορω να μην γραψω οτι μερικοι και παλι σημερα γραψαν στα @ τους την ολη προσπαθεια που γινεται και τις εκκλησεις ζαγορακη. Αυτοι θελουν να λεγονται ΠΑΟΚ;

εαν τον κυριο που μπηκε να χτυπησει τον νοκοπολιδη τον τσιμπουσε η αστυνομια (οπως επρεπε, να μην ξεχνιομαστε) θα εφταιγε ποιος; ο κοκκαλης, ο κακος, ο νικοπολιδης, ο νομος ορφανου, ο ξανθος;

για μενα μια ειναι η λυση, καμερες και σφαλιστικα μετρα απο την ΠΑΕ. Ριχνεις πετρες κυριε σε ματς του ΠΑΟΚ; Η ανωνυμος εταιρεια ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προστατεψει τον εαυτο της σου καταθετει ασφαλιστικα μετρα και 15-20 κυριακες που θα παιζουμε εντος εδρας να πηγαινεις στο τμημα της γειτονιας σου να δινεις παρων μεχρι την ληξη του αγωνα. Ουτε φυλακες, κλαματα και μελοδραμα. Δεν εισαι δεκτος στην εδρα μας, ουτε διαρκειας, ουτε τιποτα. Αφου θελεις να βλαψεις την ομαδα τοτε και η ομαδα πρεπει να προστατεψει τον εαυτο της..

ας αφησουμε τις δικαιολογιες και ας κοιταξουμε να βοηθησουμε την ομαδα να προχωρησει μπροστα σε ολους τους τομεις..
ρε φιλε επειδη εσενα καθε φορα που σε διαβαζω με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...σημερα προφανως δεν ησουν στο γηπεδο να φας δακρυγονα επι ωρες και να μη μπορεις να αναπνευσεις και μαλλον ακουγες για τα φοβερα εκτροπα που γινονται στην τουμπα απο τον καναπε σου και την τηλεορασιτσα σου. μια ερωτηση... εχεις παει γηπεδο στη ζωη σου? 2000+ ποστς τα ιδια και τα ιδια, δε βαρεθηκες?
φιλαρακι ασε εμενα να ξερω ποσες φορες εχω παει στο γηπεδο και σε τι ματς στην ζωη μου

δηλαδη εσυ που εφαγες δακρυγονα, αδικα συμφωνω, εαν ριξεις μια πετρα στο καθε μαλακα τζορτζεβτς παιρνεις το αιμα σου πισω ή βρισκεις το δίκιο σου;
οχι φιλε δεν παιρνεις το αιμα σου πισω. διαφωνω να πετας πετρες μεσα στο γηπεδο εχω παρα πολλα χρονια να το κανω. οταν μιλας ομως για ασφαλιστικα μετρα κ αρχ... τοτε γινεσαι βλακας. ουτε δελτιο ειδησεων να διαβαζαμε εδω μεσα.ελεος. εσυ μπορεις να κατηγορεις αυτους που πεταν πετρες αλλα εγω λεω πως αν ηταν ολοι σαν εσενα θα ειχαμε γεματα φορουμ και ενα αδειο γηπεδο
επισης ειμαι πολυ υπερ της βουλγαρικης σημαιας.οι γαυροι πιανονται απο κατι τυπους σαν εσενα που θιγονται με το χαρακτηρισμο αυτο και μας το κοπανανε.εμενα προσωπικα δε μου καιγεται καρφι

makptol

• Guest
αυτο με την βουλγαρικη σημαια ειναι 30  χρονων ιστορια ντροπη λοιπον στους παλιους μαναβη νικολα κλπ και στους οπαδους που σηκωναν τις βουλγαρικες
σημαιες....... ???

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Αν είχαμε παικταρά Βούλγαρο στην ομάδα δε διαφωνώ...αλλά τώρα ποιά η λογική??τέλος πάντων δεν είναι όλα στα πλαίσια της λογικής στη μπάλα...αλλά φτάνει ρε αδέρφια με τη σημαία...

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πλεον αυτο το φορουμ γινεται ολο και λιγοτερο ΟΠΑΔΙΚΟ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ παντα μετα απο μια κατασταση με "φαεινες" αποψεις και οι υπολοιποι να μαλωνουν.
το κακο ομως τελευταια ειναι αυτοι "οι ΙΔΙΟΙ" πληθαινουν.

μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν κανει αυτο το φορουμ για αυτους..αφηστε το πηγαινετε "διπλα" για αναλυσεις και θεωριες.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

LoGotHeTiS

• Guest
Πέστα ρε diegito

COBE-4-

• Guest
diegito +1000

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δε θα πω πολλα για ποδοσφαιρο, ακουστηκαν τα περισσοτερα. Η ομαδα τραγικη και κουρασμενη και με αγωνιστηκα κριτηρια το αποτελεμα δικαιο. Η κερκιδα παλι η γνωστη κερκιδα ντερμπι στην Τουμπα με αυτους που βλεπουν ΠΑΟΚ 3 φορες το χρονο.
- Χουτο μην τολμησεις να μιλησεις για βασικη ομαδα ως το τελος της χρονιας. Την ευκαιρια σου την πεταξες στα σκουπιδια.
- Σαντος αν ποτε δεν μπορεσεις να καταλαβεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι το χωριο σου, τραβα πισω στο χωριο σου.

Σε αυτο που πρεπει να σταθουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειναι στο τι εγινε πριν το παιχνιδι. Ο πρακτορας εφερε τον ιδιωτικο του στρατο και ολη την κρατικη μηχανη για να μας πουλησει νταιλικι και να μας δειξει ξεκαθαρα ποιος κανει κουμαντο σε αυτο το μπουρδελο. Ο πρακτορας κανει την δουλια του, πουλαει μαρκετινγκ στους πελατες του και καλα κανει στην τελικη. Εσυ πολιτη β' κατηγοριας που σε γαμανε μεσα στο σπιτι σου τι κανεις? Τρως πιτογυρα, αυτο κανεις. Δεχθηκαμε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ επιθεση απο τις δυναμεις καταστολης του παρακρατους μεσα στο σπιτι μας γιατι απλα ετσι γουσταρει ο θειος. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Δεν με νοιαζουν οι ανακοινωσεις και οι φαμφαρες, στα παπαρια μου πραγματικα η 'επισημη θεση' της ΠΑΕ. Περιμενω μηνυσεις, οχι λογια. Ο λαος του ΠΑΟΚ δεχθηκε ευθεια αδικαιολογητη επιθεση απο το κρατος και απαιτω ευθεια αντιδραση. Αντιδραση πραγματικη και ουσιαστικη, οχι λογια και παπαρολογιες. Ζαγορακη σε αγαπαμε, σε πιστευουμε και σε στηριζουμε ως το τελος, αλλα δεν ειμαστε γιδια, τουλαχιστον οχι ολοι. Η κανεις το αυτονοητο η τρως το πρωτο σου μεγαλο  Χ σαν προεδρος της ομαδας μας.

Στα μυδια μου το αποτελεσμα, αλλα τραμπουκισμο και συλληψεις χωρις λογο γυρω απο την Τουμπα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. Το γνωριζουμε κυριε Ζαγορακη οτι δεν εχετε τη δυναμη του εχθρου να κανετε οτι θελετε, αλλα απαιτουμε να κανετε ΚΑΤΙ. Εστω και για την τιμη των οπλων.

Λευτερια στα αδερφια μας, κατω η χουντα

:tikitaka:

για μενα μια ειναι η λυση, καμερες και σφαλιστικα μετρα απο την ΠΑΕ.
 :tikitaka:  :tikitaka:  :tikitaka:

Αντε σπιτι τωρα να σε κανει η μαμα το κακαο σου, φτανει τοσο

Αυτό που έγραψες δεν ισχύει σύμφωνα με ενημέρωση απο τον Σ.Φ Τούμπας.
Να γράφουμε αυτά ποιυ βλέπουμε παρακαλώ για να μη δημιουργούμε εντυπώσεις.
« Last Edit: March 09, 2009, 14:54:29 by tsakalaki »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πλεον αυτο το φορουμ γινεται ολο και λιγοτερο ΟΠΑΔΙΚΟ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ παντα μετα απο μια κατασταση με "φαεινες" αποψεις και οι υπολοιποι να μαλωνουν.
το κακο ομως τελευταια ειναι αυτοι "οι ΙΔΙΟΙ" πληθαινουν.

μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν κανει αυτο το φορουμ για αυτους..αφηστε το πηγαινετε "διπλα" για αναλυσεις και θεωριες.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Χωρίς να με ενδιαφέρει σε ποιά κατηγορία ανήκω,το νόημα του παραπάνω σχολίου δεν το κατάλαβα...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Παίδες μη πυροβολείτε την ομάδα.
Στα ντέρμπι το ξέραμε ότι δε τραβάμε. Δε κερδίζουμε τίποτα με το να κράζουμε την ομάδα μας που στο κάτω κάτω τα δίνει όλα κάθε αγωνιστική.

Προχωράμε. ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...