Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
για την εμφανιση τα ειπατε ολα

για τα επεισοδια ομως δεν μπορω να μην γραψω οτι μερικοι και παλι σημερα γραψαν στα @ τους την ολη προσπαθεια που γινεται και τις εκκλησεις ζαγορακη. Αυτοι θελουν να λεγονται ΠΑΟΚ;

εαν τον κυριο που μπηκε να χτυπησει τον νοκοπολιδη τον τσιμπουσε η αστυνομια (οπως επρεπε, να μην ξεχνιομαστε) θα εφταιγε ποιος; ο κοκκαλης, ο κακος, ο νικοπολιδης, ο νομος ορφανου, ο ξανθος;

για μενα μια ειναι η λυση, καμερες και σφαλιστικα μετρα απο την ΠΑΕ. Ριχνεις πετρες κυριε σε ματς του ΠΑΟΚ; Η ανωνυμος εταιρεια ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προστατεψει τον εαυτο της σου καταθετει ασφαλιστικα μετρα και 15-20 κυριακες που θα παιζουμε εντος εδρας να πηγαινεις στο τμημα της γειτονιας σου να δινεις παρων μεχρι την ληξη του αγωνα. Ουτε φυλακες, κλαματα και μελοδραμα. Δεν εισαι δεκτος στην εδρα μας, ουτε διαρκειας, ουτε τιποτα. Αφου θελεις να βλαψεις την ομαδα τοτε και η ομαδα πρεπει να προστατεψει τον εαυτο της..

ας αφησουμε τις δικαιολογιες και ας κοιταξουμε να βοηθησουμε την ομαδα να προχωρησει μπροστα σε ολους τους τομεις..
ρε φιλε επειδη εσενα καθε φορα που σε διαβαζω με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...σημερα προφανως δεν ησουν στο γηπεδο να φας δακρυγονα επι ωρες και να μη μπορεις να αναπνευσεις και μαλλον ακουγες για τα φοβερα εκτροπα που γινονται στην τουμπα απο τον καναπε σου και την τηλεορασιτσα σου. μια ερωτηση... εχεις παει γηπεδο στη ζωη σου? 2000+ ποστς τα ιδια και τα ιδια, δε βαρεθηκες?
φιλαρακι ασε εμενα να ξερω ποσες φορες εχω παει στο γηπεδο και σε τι ματς στην ζωη μου

δηλαδη εσυ που εφαγες δακρυγονα, αδικα συμφωνω, εαν ριξεις μια πετρα στο καθε μαλακα τζορτζεβτς παιρνεις το αιμα σου πισω ή βρισκεις το δίκιο σου;
οχι φιλε δεν παιρνεις το αιμα σου πισω. διαφωνω να πετας πετρες μεσα στο γηπεδο εχω παρα πολλα χρονια να το κανω. οταν μιλας ομως για ασφαλιστικα μετρα κ αρχ... τοτε γινεσαι βλακας. ουτε δελτιο ειδησεων να διαβαζαμε εδω μεσα.ελεος. εσυ μπορεις να κατηγορεις αυτους που πεταν πετρες αλλα εγω λεω πως αν ηταν ολοι σαν εσενα θα ειχαμε γεματα φορουμ και ενα αδειο γηπεδο
επισης ειμαι πολυ υπερ της βουλγαρικης σημαιας.οι γαυροι πιανονται απο κατι τυπους σαν εσενα που θιγονται με το χαρακτηρισμο αυτο και μας το κοπανανε.εμενα προσωπικα δε μου καιγεται καρφι

για το βουλγαροι βουλγαροι ουτε εμενα μου καιγεται καρφι αλλα εχει μεγαλη διαφορα το να το αναπαραγω μονος μου

εαν διωχναμε αυτους που πεταν πετρες και γενικα κανουν επεισοδια θα ειχαμε γεματο γηπεδο σε πληροφορω. Αυτοι ειναι 100-200 και αυτοι που δεν ερχονται γηπεδο για περιστατικα οπως τα σημερινα ειναι χιλιαδες. Εσυ με αυτα που εγιναν σημερα θα εφερνες την οικογενεια σου ξανα στο γηπεδο; αυτος ο καφρος θα ξαναπαει γιατι ειναι στο φυσικο του περιβαλλον.Η ομαδα χανει κοσμο και χρηματα απο αυτους. Οποιος δεν το βλεπει εχει τους δικους του λογους. Τα ασφαλιστικα μετρα ειναι αλλο θεμα αλλα για μενα ειναι η πιο σωστη λυση, δικαιωμα σου να διαφωνεις.....

ντιεγκιτο δεν γινετε να εχουμε ολοι οι οπαδοι τις ιδες αποψεις..αν δεν σας αρεσουν διαφωνειστε αλλα το τι θα ειμαστε και το τι θα γραφουμε δεν θα μας το πει κανενας

σκυκλαντ4 καλα κρασια

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πλεον αυτο το φορουμ γινεται ολο και λιγοτερο ΟΠΑΔΙΚΟ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ παντα μετα απο μια κατασταση με "φαεινες" αποψεις και οι υπολοιποι να μαλωνουν.
το κακο ομως τελευταια ειναι αυτοι "οι ΙΔΙΟΙ" πληθαινουν.

μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν κανει αυτο το φορουμ για αυτους..αφηστε το πηγαινετε "διπλα" για αναλυσεις και θεωριες.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

επιτέλους.......τα είπε κάποιος αρσενικά.....
P.A.O.K

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μία από τις ελάχιστες φορές που ήμουν σίγουρος οτι θα κερδίσουμε και διαψεύστηκα πανηγυρικά. ίσως γιατί με θόλωσαν τα όσα έγιναν την τετάρτη και η αναζήτηση εκδίκησης, ίσως γιατί πόνταρα στον εγωισμό των παικταράδων και του προπονητή, παρέβλεψα το βασικότερο : οτι αυτή η ομάδα δεν κατεβαίνει για να κερδίσει αλλά απλά για να κλέψει το αποτέλεσμα.
και ακόμα και αν καταφέρουμε να βγούμε ευρώπη στο τέλος, συνειδητοποίησα σήμερα οτι η ομάδα αυτή δεν πρόκειται να με γεμίσει. όχι γιατί δεν πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο ή 2η θέση αλλά γιατί δεν πλησιάζει ούτε παρασάγγας τον περήφανο ΠΑΟΚ με τον οποίο μεγάλωσα (που και αυτός συνήθως 4ος κατέληγε).
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline dave

• Αλλαγή
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πλεον αυτο το φορουμ γινεται ολο και λιγοτερο ΟΠΑΔΙΚΟ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ παντα μετα απο μια κατασταση με "φαεινες" αποψεις και οι υπολοιποι να μαλωνουν.

μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν κανει αυτο το φορουμ για αυτους..αφηστε το πηγαινετε "διπλα" για αναλυσεις και θεωριες.

ας βγαλουμε μια λιστα με τους πραγματικους 'ΟΠΑΔΟΥΣ' τοτε και μια με τους αλλους, να τη δουνε κ αυτοι οτι ειναι ανεπιθυμητοι να μας αδειασουν τι γωνια.

προηγουμενως ομως ας ορισουμε τον ορισμο του 'ΟΠΑΔΟΥ ΠΑΟΚτση'

Offline bane

• Αλλαγή
για μενα ολη η πικρα βγαινει για την γαμημενη την κολοπαραδοση . δεν με νοιαζει ουτε το τσ.λ . και νομιζω οτι καλυτερα να μην το ζταμε. δεν θα ειμαστε ετοιμοι για τετοιο αλμα. ειδικα οταν πρεπει να ξεκινησεις απο τον β προκριματικο και αν περασεις να κληρωθεις με δυνατο. καλυτερα στο ουεφα μαζεψε οτι βαθμους μαζεψεις  και πανε απο του χρονου πιοπ δυνατα και με πιο πολλες ελπιδες. αλλα αυτος ο τσαμπουκας επρεπε να σπασει. σωστη η ανακοινωση .νομιζω οτι σημερα ο βαλβερδε επιασε κοτσο τον δικο μας. με νεους παικτες και εμεις χωρις ανασες και τρεξιματα. ατολμια. γιατι ?
πιστευα οτι ειμαστε ομαδα με τους περισσοτερους οπαδους. ειμαστε αλλα οχι με π[ραγματικους οπαδους.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

Χωρίς να με ενδιαφέρει σε ποιά κατηγορία ανήκω,το νόημα του παραπάνω σχολίου δεν το κατάλαβα...

guest4

• Guest
Το σημείο της αυτοκάθαρσης είναι λίγο άτοπο.. τουλάχιστον μετά τα σημερινά.
Έχει πολύ δίκιο για τη συμπεριφορά της αστυνομίας και μπράβο που την καυτηριάζει έτσι

Μέχρι το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο τα επεισόδια ήταν δεδομένο ότι θα γίνουν,
έδωσε αφορμή η Τούμπα? (εκτός από ένα κόρνερ με το σκουλήκι).

Όσο για το σημερινό παιχνίδι, η ανακοίνωση σου λέει ποιοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί.

trelos sporos

• Guest
ποσο μεγαλη μαλακια στον εγκεφαλο εχουν αυτοι οι μπατσοι ρε πουστη μου ποσο. και μετα αναρωτιομαστε γιατι μισουμε την αστυνομια.

North_pole

• Guest
Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν έχανε από τους μικρούς και κέρδιζε τους μεγάλους. Τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και είναι επιτυχία μας πλεον που κερδίζουμε τους μικρούς. Ελπίζω στα play off να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και τους μεγάλους. Του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε.
Ο ΠΑΟΚ παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό διεκδικεί. Μήπως δεν το θέλουμε αυτό;
Σύριζα από δικούς μας παίκτες πέρασε η φωτοβολίδα, είναι καλό αυτό;
Ο άλλος το άναψε στον εξώστη, τέρμα της 2 προς την 8 και το πέταξε μέσα στην 8 (στα κεφάλια δικών μας). Καλό είναι αυτό;
Πολύ κακό για το τίποτε μου φάνηκε όλο το παιχνίδι. Είπα στο διπλανό μου πριν τη σέντρα ότι το παιχνίδι είναι Χ. Βόλευε όλους το Χ.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικό, διοικητικό και οπαδικό. Οχι στα εύκολα. Εμείς είμαστε για τα δύσκολα.

Offline ved

• Αλλαγή
μεγαλη ξεφτιλα τεραστια...σημερα δωσατε το δικαιωμα να μας την λενε ολοι οι εχθροι μας απο πανουτσους καρπετοπουλους πρωταθλητες γαυρους οτιδηποτε κινειται στην χωρα και μας μισει...ροοοοομπεεεεεεεεεεεεεεςςςς

τα δευτερα του γαυρου με 10 παικτες και σε κανανε πλακα και ευκαιριες μεστην τουμπα.

τα δεκα  δευτερα του γαυρου σας κανανε πελατες τους και γελανε μαζι σας κομπλεξαρες με 60-40 διαιτησια υπερ σας μεσα στην τουμπα.

ειμαι πολυ χαλια αλλα τελικα αποδεικνυεται οτι οι παικτες δεν μπορουν να φερουν ολο αυτο το βαρος του σημερινου,,ειναι επαγγελματιες αλλοτε παιζουν αλλοντε οχι. ποιοι ειναι τελικα υπερτιμημενοι αποδεικνυεται και ηρθε η ωρα να το καταλαβουμε και εμεις οι ιδιοι.

το χειροτερο απολα ειμαστε εμεις και η δικια μας σαπια νοοτροπια,,,σαπισαμμε,,μας σαπισαν τα χρονια σφαλιαρας και ηττας.

νομιζω μια ολοκληρη γενια εγινε πλεον μιζερη,,συμβιβασμενη,,εμαθε να τρωει σφαλιαρες απο τον κοκκαλη και να το δεχεται...μια ολοκληρη γενια εχτισε μια παραδοση 11 χρονων υπερ του εχθρου μας  μεσα στο σπιτι μας και καθε χρονο το δεχεται σα να μην συμβαινει τιποτα ,,και οκ παιδια,,οι παικτες ειναι κουρασμενοι και παμε για ουεφα πλει οφ και πουτσες μπλε,,αξιοπρεπεια μηδεν...
χτισαμε λοιπον παραδοση ντροπη για την ιστορια μας και τους παλιοτερους απο  μας και οσα ειχαν καταφερει...

λυπαμαι πολυ,,,σταθηκαμε λιγοι..

ελπιζω μονο οι πιτσιρικαδες οι σημερινοι δεκαπενταχρονοι που περιμεναν και σταθηκαν και παλεψαν μπροστα στα ματ του σωκρατη να μην μαθουν να συμβιβαζονται ...να μην γινουν τα κοροιδα ηθαγενεις του βορρα που τους εχουν γκομενες οι αθηναιοι,,,11 χρονια γκομενες (αγωνιστικα μιλαω),,και τους ταιζουν και  παπα .

Offline sabbath

• Αλλαγή
για μενα ολη η πικρα βγαινει για την γαμημενη την κολοπαραδοση .

μας εχει  γαμησει τα μυαλα αυτη η παραδοση...αλλα κακα τα ψεματα εχουμε φαει τρελλα χειρουργια τη τελευταια δεκαετια στη τουμπα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν έχανε από τους μικρούς και κέρδιζε τους μεγάλους. Τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και είναι επιτυχία μας πλεον που κερδίζουμε τους μικρούς.

έχεις δίκιο. πάω, έστω και τώρα, να πανηγυρίσω για το διπλό στη λειβαδιά...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

guest4

• Guest
Οταν θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια
σαν ζωής και θανάτου, τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα
μπροστά.
Τότε θαναι πιο πιθανό να ξαναρχίσει το σερί.

Οι γαυροι εκμεταλλευονται τον υπερμετρο φανατισμό μας και τον
στρεφουν εναντιον της ομάδας με την προπαγάνδα τους.
Η μόνη λύση ειναι να τους ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ωραιος ρε Guest4.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή

το χειροτερο απολα ειμαστε εμεις και η δικια μας σαπια νοοτροπια,,,σαπισαμμε,,μας σαπισαν τα χρονια σφαλιαρας και ηττας.

νομιζω μια ολοκληρη γενια εγινε πλεον μιζερη,,συμβιβασμενη,,εμαθε να τρωει σφαλιαρες απο τον κοκκαλη και να το δεχεται...μια ολοκληρη γενια εχτισε μια παραδοση 11 χρονων υπερ του εχθρου μας  μεσα στο σπιτι μας και καθε χρονο το δεχεται σα να μην συμβαινει τιποτα

Πολυ μεγαλη αληθεια αδερφε. Εφευγα απο το γηπεδο με κατι μουτρα σαν να μου σκοτωσανε τη μανα και εβλεπα μερικα τυπακια με το χαμογελο και με το χαβαλε. Τελικα ορεξη να εχεις να μαλωνεις..

ελπιζω μονο οι πιτσιρικαδες οι σημερινοι δεκαπενταχρονοι που περιμεναν και σταθηκαν και παλεψαν μπροστα στα ματ του σωκρατη να μην μαθουν να συμβιβαζονται ...να μην γινουν τα κοροιδα ηθαγενεις του βορρα που τους εχουν γκομενες οι αθηναιοι,,,11 χρονια γκομενες (αγωνιστικα μιλαω),,και τους ταιζουν και  παπα .

Μακαρυ, πραγματικα μακαρυ. Αν και τα ΜΜΕ παιζουν πολυ καλα το ρολο τους και η προσπαθεια του να μην γινει καποιος μαιντανος ειναι πολυ δυσκολη σημερα
Στον κοσμο αλλος κανενας

dimos8enis

• Guest
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΙΜΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ, ΘΑ-ΠΕΣΕΙ-ΑΙΜΑ.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
για την βια=δεν μπορω να διαβαζω μερικους εδω μεσα και να μου φαινεται οτι διαβαζω ρεπορταζ στον πρωταθλητη η στο φως.Ελεος ρε μαγκες οταν δεχεσαι τετοια "φιλοξενια" την τεταρτη,τετοια αντιμετωπιση απο την αστυνομια,το κρατος και ολα τα μεσα πως θελετε  ολα να ειναι μια χαρα?.Ελεος αθλητικη κυριακη το καναμε εδω μεσα

για την βουλγαρια=προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου πρωτα απο ολα ΠΑΟΚτση,και μετα Μακεδονα.Πανω απο ελληνα.Ετσι μεγαλωσα ετσι με κανανε ετσι με κανατε (με κοκκινα γραμματα) ετσι νιωθω και ετσι γουσταρω.Οποτε Βουλγαρο με λες?ωραια φαε εναν βουλγαρο

για την ομαδα=αξια ολων των σχολιων που θα ακουστουν σημερα και αυριο παντου
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Οταν θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια
σαν ζωής και θανάτου, τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα
μπροστά.
Τότε θαναι πιο πιθανό να ξαναρχίσει το σερί.

Οι γαυροι εκμεταλλευονται τον υπερμετρο φανατισμό μας και τον
στρεφουν εναντιον της ομάδας με την προπαγάνδα τους.
Η μόνη λύση ειναι να τους ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
+1000000000000000000000000

πολύ χημικό έφαγα σήμερα!!! ένα παιδι που ήμασταν μαζί που έχει πρόβλημα με άσθμα, έφυγε,πήγε σε ένα φαρμακείο, έκανε τρεις φορές εμμετό και τελικά πήγε στο ιπποκράτειο!!!!!! οι ξευτιλισμένοι πολιτικοί αυτής της πόλης ωφείλουν να παραιτηθού γιατλι αν δεν το κάνουν είναι γιουσουφάκια και οσφυοκάμπτες διότι δεν μπορεί να έρχονται στην πόλη σου αστεράδες αστυνομικοί από την αθήνα και να κάνουν κουμάντο αδιαφορώντας και απαξιώνοντας τους ντόπιους αξιωματούχους!!!! ζορό,καλφάτη,ράπτη και όλοι  οι πολιτικάντηδες κάντε κάτι για τον τόπο σας,παραιτηθείτε ούτως ώστε την επόμενη φορά που θα απαξιωθεί μια ολόκληρη πόλη να το σκεφτούν πριν το κάνουν!!!!  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή

:headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Κανεις μα κανεις επισης δεν αναφερει την καρατια του Κηπουρου....Αλλη μια ντροπη.....Αφου ρε αρχηγε πας να κανεις το..καλο καντο επιτελους στον παλιο-πουσταρα...