Χθες πικρανα κοσμο με τη συμπεριφορα μου.Στο αγωνιστικο,εμπλεξα το εξωαγωνιστικο και τα οσα γιναν,και εβλεπα το ματς σαν ενα αγωνα-απαντηση για την ΞΕΦΤΙΛΑ των "ενστολων" -οχι ολων,να παραδεχομαστε οτι υπηρχαν και μερικοι που βοηθουσαν τον κοσμο-.Μπερδευτηκα και θολωσα.Οπως παντα,σπανια γραφω μετα απο ματς,ετσι και σημερα -δε κοιμηθηκα λεπτο-,περιμενα να διαβασω αποψεις πρωτα και μετα να γραψω τη γνωμη μου.Αγωνιστικα -τωρα θα μου πεις τι αγωνιστικα μετα τα αισχη?- το Χ ηταν δικαιο,ο διαιτητης οταν ΘΕΛΕΙ μπορει,και τελειωνω εδω.
Εξωαγωνιστικα.Να χεσω τη χουντα σας.Αλλα το μονο που καταφερατε ειναι να πορωσετε τον κοσμο παραπανω.Αυτα τα 10-12 χρονων παιδακια που πετουσατε χημικα,οπως και τα 15χρονα που βαρουσατε,θα τα βρειτε σε 5 χρονια απεναντι σας,"εκπαιδευμενα" απο μικρα.Και θα απορειτε ακομα και τοτε "γιατι τοσο μισος προς την αστυνομια".Το γιατι το ειδαμε χθες.Σε καποια φαση αρπαξα ενα μικρο που εκλαιγε και το εβαλα στη 2,κυριολεκτικα μεσα στο μπουφαν μου,γιατι πνιγοτανε.Ειχε το θρασος το δεκαχρονο,να ερθει να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ με αντιπαλο τις ΑΔΕΡΦΕΣ απο πειραια.Και μονο αυτο εφτανε για να αποτελει "εχθρο της ταξης,και επιδοξο μανουριαρη".Μαλακες.
Οσο για καφρους και λοιπα,που γραφετε μερικοι,δυστυχως ο ΤΕΟ θα εχει δυσκολη δουλεια.Γιατι απο τους 30.000 χθες,πολυ περισσοτεροι ηταν αυτοι που αντεδρασαν απο 100-200 που λεγεται,δειτε μονο τι εγινε στη 2 με την εισοδο των ματ.Και αυτοι χουλιγκανια και μπερδεμενοι? Χουλιγκανος 65 χρονων,καλο.Χθες εφτασα σε σημειο να λεω "τελειωσε για μενα αυτο το σκηνικο".Σκουπιδι δεν ειμαι και δε γουσταρω να κλαιει η οικογενεια μου,γιατι μπορει ξαφνικα να "εξοστρακιστει" παλι καμια σφαιρα -αληθεια τι εγινε μ'αυτο? Ξεχαστηκε μηπως?- και να γυρισω οριζοντια σπιτι μου.Αλλα σκεφτομαι μετα οτι ετσι θα νικησουνε οι αδερφες.Αυτο θελουν να κανουν.Οποτε....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ και προχωραμε για τα τρελα μελλοντικα γουστα που ερχονται.....
Υ.Γ. Δουλε του χρηματος με τις καμερες στη ταρατσα,σε κοψαμε.Εισαι ξεφτιλας και πορνη.Εαν σου λειπουν τοσο πολυ τα φραγκα,ας μας ελεγες να σου διναμε εμεις με κανα ερανο,ξεφτιλισμενε......