Author Topic: ΠΑΟΚ - gayros: 0 - 0 (Κυριακή 8/3/2009 ώρα 19:00 novasports)  (Read 14598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν ειπα τπτ.Απλα εφτασα στις 6+ στο γηπεδο και μου εκανε εντυπωση που ηταν και οι 2 ανοιχτες,αρα και πολυ καλα εκαναν αφου η κατασταση ηταν τραγικη.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/v/NJz0qyx_Bas&hl=en&fs=1

insider-4-

• Guest
ρε μάγκες να ήτανε γαύροι και να μπούμε μέσα πάει κι έρχεται...να μπει μέσα όλο το γήπεδο και να τους κάψουμε!αλλά το να μπούνε άτομα και να κυνηγάνε παίχτες πάει πολύ...πολύ καφρίλα για το τίποτα όπως προανέφερε και κάποιος...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντε να κερδισουμε τον Θρασυβουλο σε 2 βδομαδες εντος να γουσταρουμε.....

1997-2009..... και ποιος ξερει ποσο ακομα...

Αποτυχαμε στα παντα σημερα..και σαν ομαδα και σαν λαος(με εξαιρεση την πληρωμενη απαντηση στους πουτανας γιους βρωμομπατσους!)

Περισσοτερα αυριο...

Υ.Γ. Γεια σου ρε diegito παλικαρε.... να γιασει το στομα σου.. η μαλλον το πληκτρολογιο σου καλυτερα... +1000

Melb4

• Guest
...Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση...
σε ολα συμφωνω αλλα εδω η ανακοινωση ειναι ακυρη. ποια αυτοκαθρση ρε παιδια, κοροιδευομαστε; ειναι μακρυς ο δρομος θοδωρε ακομα για την αυτοκαθαρση..

Συγχαρητηρια στον λαο για τη Βουλγαρικη σημαια και
Συγχαρητηρια στον Sergio για το μπατσονι στην καραφλη μουνιτσα...
οποιος αισθανεται βουλγαρος να παει στην σοφια να υποστηριξει την λοκομοτιβ φιλε..δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο το να σηκωνουμε εμεις οι ιδιοι βουλγαρικες σημαιες. ειναι ακομα πιο ηλιθιο απο το να μας φωναζουν οι αθηναιοι βουλγαροι

+1

ποιος είπε ότι εκείνοι είναι έλληνες και εμείς όχι;

Γαμιέται κάθε γαύρος, τα παιδιά του και η αλβανία του

ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΘYΡΑ ΤΗΝ 7

thomas

• Guest
Συνεχίζουμε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Στήριξη στην διοίκηση, στο Σάντος και στους παίχτες μας. Ο φετινός στόχος του ΟΥΕΦΑ έχει και πλέον μαθηματικά επιτευχθεί. Ισως όμως μας έρθει και το CL. Όλα ειναι δυνατά εάν σταματήσουμε την μουρμούρα και την φαγωμάρα. Τουλάχιστον μετα απο τόσα χρόνια κοροϊδίας και εμπαιγμού, τώρα έχουμε διοίκηση με και προπονητή που θέτουν στόχους και τους καταλαμβάνουν. Καθώς επίσης μας λένε την αλήθεια και δεν μας πουλάνε παραμύθι. Φέτος είπαν αγωνιστικά ΟΥΕΦΑ και αν καθόταν και το Κύπελο. Το έκαναν και μαθηματικά μετα τον σημερινό αγώνα.
Εεεεε έλεος.....Ας πει και κανείς μας ένα μπράβο σε όλους αυτούς.
ΠΑΟΚ είσαι.....
Και όταν σου λέει πέρυσι ΟΥΕΦΑ και το κάνει, γιατι να μην τον πιστέψεις όταν σου λέει του χρόνου Πρωτάθλημα ?  

Επιτέλους.Και μία ψύχραιμη άποψη.1000 ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ.
Θανάσιμο αμάρτημα η αχαριστία....Ας ψάξουμε μέσα στην ψυχή μας και στο μυαλό μας πριν αρχίσουμε να γράφουμε ανοησίες και να μηδενίζουμε τα πάντα.

thomas

• Guest
Κανεις μα κανεις επισης δεν αναφερει την καρατια του Κηπουρου....Αλλη μια ντροπη.....Αφου ρε αρχηγε πας να κανεις το..καλο καντο επιτελους στον παλιο-πουσταρα...
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται.Δηλαδή όταν σε κυνηγάει να σε χτυπήσει ένας ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να μην αμυνθείς?Μήπως έπρεπε να γονατίσει στο έδαφος και να περιμένει να τον χτυπήσουν?ΕΛΕΟΣ!Ο καθένας έτσι θα αντιδρούσε θα προστάτευε τον εαυτό του.ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Offline lik4

• Αλλαγή
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΟΠΑΔΙΚΟ

thomas

• Guest
Έξω οι κάφροι από το ΝΑΟ με κάθε κόστος.Ζαγοράκη διώξε τους σουρωμένους και τους μαστουρωμένους κάφρους από την Τούμπα.Διώξτους.Ολική σύγκρουση μη διστάζεις άλλο.ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ωραία ρε παιδιά. Επειδή δε κρδίσαμε τον gay να ισοπεδώσουμε μια ολόκληρη χρονιά...
Βρε πάτε καλά; Είπε κανείς ότι φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα ή ότι θα δούμε μπαλάρα; Ξεχασατε τι λέγαμε πέρσι τέτοιο καιρό εδώ οι λίγοι που είχαμε κουράγιο να γράψουμε;
Με 7.000.000 μπάτζετ ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος ανάμεσα σε ομάδες που έχουν 50.000.000 μπάτζετ. Σιγά σιγά χτίζονται τα παλάτια, από τα θεμέλια ξεκινάς, όχι από το ρετιρέ.

Στήριξη, απόλυτη στήριξη στην ομάδα και τη διοίκηση. Μόνο εγώ είδα ότι οι παίκτες λύσσαξαν για να κερδίσουν; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, αλλά δε ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. Ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι ακόμη ΑΠΟΛΥΤΑ εφικτός. Με το να γκρεμίζουμε ό,τι χτίζουμε ένα χρόνο το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε μίζεροι και αχάριστοι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΑΑΝ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα ΤΟ ΜΙΣΟ gay Μπλα...μπλα...μπλα...μπλαΜπλα...μπλα...μπλα...μπλ α ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....Μπλα...μπλα...μπλα...μπλαΜπλα...μπλα... μπλα...μπλα ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο "ανεκπαίδευτοι" είμαστα απέναντι στο επαγγελματικό πλεόν τρόπο με τον οποίο επέλεξαν φέτος να μας γαμήσουν...

Για μπάλα τι να πεις? θες ανάλυση, σύστημα και τον Κακά για να κερδίσεις το μενδρινό, τον παπαδοπουλο και τον oscar μέσα σε αυτή την ΤΟΥΜΠΑ? (με τον Κάκο να παίζει 60-40 μιας και θα μπορούσε να μας πάει όλους σπίτι από το 3 και ας μην το παραδεχτείτε ποτέ). Τι ακριβώς έχει να κάνει ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ με το ότι άφησες τα 18 χρονα του gay  να σε κάνουν δοκάρι σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με κίνδυνο ακόμα και να χάσεις.

Για μένα είναι τελείως διαφορετικά πράγματα το αν είμαι εντός στόχων ή αν βγω uefa με το ότι ο gay 13 χρόνια σε πάει κωλοφεράτζα σε....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ας περιμένουμε του χρόνου... Δε με νοιάζει αν ο Χούτος δεν έδωσε την πάσα και ο αν ο Μούσλι το γύρισε στο περιπατητικό...με νοιάζει που 12χρονα τρώγαν δακρυγόνα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, που προσπάθησα 4 φορές να πάω στην πόρτα για μπω σε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ (??) γήπεδο της κωλοχώρας που ζώ και έτρωγα δακρυγόνα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, με νοιάζει που πατεράδες πήραν τα παιδιά τους να γίνου ΠΑΟΚ στο γήπεδο και ΠΑΡΑ τις δυσκολίες και το χημικό πόλεμο...μπήκαν με πάθος να δούνε...τι? τον παπαδόπουλο 18 χρονών (δε ξέρω πόσο είναι ακριβός) να κάνει 35000 ταλαιπωρημένους του κερατα (στην προσπάθεια να νοιώσουν πολίτες) ...να μένουν με το ωωωωωω όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δικός μας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ στον κάκο..

στα @@ μου για το πόσο σημαντικό νομίζεται ότι είναι  η τρομοκρατία και το νταιλίκι ή από την άλλη η συναίνεση και το "καλά παιδιά" και δε ξέρω εγώ τι  ΑΛΛΑ εγώ καταλαβαίνω ότι ούτε με το ένα πας μπροστα και ούτε με το άλλο, ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 2..το ΣΧΕΔΙΟ μαγκες είναι λάθος λοιπόν και φαίνεται εκ του αποτελέσματος

ότι επιχείρημα είχες το έχασες, έτσι απλά ΓΙΑΤΙ όταν μετά από ένα γαμήσι όπου σε θίξαν, σε εξευτέλισαν την προσωπικότητα έχεις την ευκαιρία να πας να δείξεις πόσο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ είσαι και αντί για αυτό πας και μιλάς για στόχο....κάτι στις προτεραιότητες μας είναι λάθος....

πείτε ότι θέτε για τον κόσμο και τι μας κόστισε ή θα μας κοστίσει...μαλάκες υπάρχουν ΑΛΛΑ αυτό που έζησα χθες με τα 12 χρονα να τρώνε τα δακρυγόνα, ο πατέρας τους να τους λέει πάμε να φύγουμε και αυτά να λένε όχι...πίσω να δούμε ΠΑΟΚ εμένα με κάνει περήφανο...(μαλάκα ενίοτε) ...Για όσους μιλάνε για στόχους. και εκπλήρωση Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 ποιος ήταν ο στόχος? να σε κάνει 2πλό ο gay?
κρίμα...μόνοι μας χάσαμε κάθε επιχειροματολογία...(απολάφστε τώρα τις εφημερίδες...) με τις υγείες μας...

ΥΓ...ΠΑΟΚ ξέρω εγώ, ξέρω εγώ, εντάξει, ΠΑΟΚΑΡΑ, ξέρω εγώ, ξέρω εγώ, εντάξει....

LoGotHeTiS

• Guest
Για όσους δεν ήταν χθες στο γήπεδο πήγε να μπει μια διμοιρία μπροστά στην 1 και μέσα σε μισό λεπτό από τα αντικείμενα που έφαγε από τα επίσημα πήρε πούλο.. Όλο το γήπεδο χθες είχε αγανακτήσει..

Η παε σήμερα πρέπει να προχωρήσει σε μηνύσεις..

Melb4

• Guest
Κανεις μα κανεις επισης δεν αναφερει την καρατια του Κηπουρου....Αλλη μια ντροπη.....Αφου ρε αρχηγε πας να κανεις το..καλο καντο επιτελους στον παλιο-πουσταρα...
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται.Δηλαδή όταν σε κυνηγάει να σε χτυπήσει ένας ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να μην αμυνθείς?Μήπως έπρεπε να γονατίσει στο έδαφος και να περιμένει να τον χτυπήσουν?ΕΛΕΟΣ!Ο καθένας έτσι θα αντιδρούσε θα προστάτευε τον εαυτό του.ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

μην μου πεις ότι δεν θα θελες να δεις τον νικοπολίδη η τον djordevic στο χόρτο πλακωμένους στο ξύλο...

Offline lik4

• Αλλαγή
και για οσους δεν ξερετε μολις εληξε το ματς ο πατσατζογλου εκανε χειρονομια και για αυτο μπηκαν καμια 5-10 ατομα μεσα,τυχαια επιτεθηκαν στον νικοπολιδη γιατι οι αλλοι κοκκινοι λαγοι ηταν πιο γρηγοροι

Diego-4

• Guest
Οταν θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια
σαν ζωής και θανάτου, τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα
μπροστά.
Τότε θαναι πιο πιθανό να ξαναρχίσει το σερί.

Οι γαυροι εκμεταλλευονται τον υπερμετρο φανατισμό μας και τον
στρεφουν εναντιον της ομάδας με την προπαγάνδα τους.
Η μόνη λύση ειναι να τους ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
Μπράβο αδελφέ.

Ωραία ρε παιδιά. Επειδή δε κρδίσαμε τον gay να ισοπεδώσουμε μια ολόκληρη χρονιά...
Βρε πάτε καλά; Είπε κανείς ότι φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα ή ότι θα δούμε μπαλάρα; Ξεχασατε τι λέγαμε πέρσι τέτοιο καιρό εδώ οι λίγοι που είχαμε κουράγιο να γράψουμε;
Με 7.000.000 μπάτζετ ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος ανάμεσα σε ομάδες που έχουν 50.000.000 μπάτζετ. Σιγά σιγά χτίζονται τα παλάτια, από τα θεμέλια ξεκινάς, όχι από το ρετιρέ.

Στήριξη, απόλυτη στήριξη στην ομάδα και τη διοίκηση. Μόνο εγώ είδα ότι οι παίκτες λύσσαξαν για να κερδίσουν; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, αλλά δε ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. Ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι ακόμη ΑΠΟΛΥΤΑ εφικτός. Με το να γκρεμίζουμε ό,τι χτίζουμε ένα χρόνο το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε μίζεροι και αχάριστοι.

Μπράβο και σε εσένα.

baron

• Guest
Έξω οι κάφροι από το ΝΑΟ με κάθε κόστος.Ζαγοράκη διώξε τους σουρωμένους και τους μαστουρωμένους κάφρους από την Τούμπα.Διώξτους.Ολική σύγκρουση μη διστάζεις άλλο.ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ

Πάλι τα ίδια!!!
Που στο διάολο βρέθηκαν όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει στον ΠΑΟΚ ΜΟΥ δεν μπορώ να καταλάβω. Ρε εκκλησια αν ψαχνής άντε κανε παρέα στον Efraim και άσε τους ΠΑΟΚΟΥΣ ότι γουστάρουν. Άντε γιατί θα πάρει και θα σήκωση και τον ζαγοράκη μαζί

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Βάση του αγώνα και των δεδομένων το 0-0 δεν με χάλασε, αυτό που με χάλασε είναι τα 11 χρόνια πλέον.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Τα παρακάτω links είναι αφιερωμένα σε όσους ξεχνάνε εύκολα..Ας κάνουν λοιπόν μία μελέτη να ξαναφρεσκάρουν την μνήμη τους..Δεν πέρασε πολύ καιρός απο τότε.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,77.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,63.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,63.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5874.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4899.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5755.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4353.0.html

θα μπορούσα να βάλω και άλλα πολλά , αλλα πιστεύω πως είναι αρκετά για να κάνουν κάποιους την επόμενη φορά να βουτήξουν τη γλώσσα τους μέσα στο μυαλό τους πριν μιλήσουν...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ.

Υ.Γ. Κράζουμε την ομάδα της γειτονιάς που όλη της η χρονιά είναι ένα παιχνίδι , αυτό με τον ΠΑΟΚ...Ιδια σκατά είμαστε τελικά.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
η ώρα είναι 11 το πρωί και έχω ακόμα και τώρα αναγούλα και μου έρχετε να τα βγάλω όλα.

ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

έχω φάει αρκετά στο γήπεδο χρόνια τώρα αλλά το χτεσινό ήταν σενάριο "επιστημονικής"...φαντασίας...

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

kestrel

• Guest
Ότι δικιο ειχαμε το χασαμε! και δε φταινε μονο μερικοι καφροι αλλα και μερικοι επαγγελματιες με θητεια σε μεγαλες ομαδες που πληρωνονται για να κανουν καμμια σεντρα της προκοπης και αν αυτου δινουν σφαλιαρες μπροστα στην 4 ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ...ΜΗ ΧΕΣΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ...ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ.

Πρεπει η ομαδα να μεινει προσηλωμενει στο τεραστιο στοχο που μας προεκειψε, ειχαμε το ουεφα και τωρα εχουμε σοβαρες προοπτικες για τσαμπιονς λινκ...ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ!!!!!

Τέλος δεν ειναι του παροντος αλλα μιας και τα χουμε με τον γαυρο θα πω και κατι που θεωρω μεγιστη βλακεια!!!!

Ειναι δυνατον σε καθε αγωνα εντος και εκτος η κερκιδα μας ειτε παιζουμε με τον θρασυβουλο ειτε με τον οφη ειτε δε ξερω κι εγω με ποιον αλλο να φωναζει συνθηματα για τον κωλογαυρο! δεν καταλαβαινουν οτι του δινουν αξια γαμω την ιστορια μου!