@sato
Δεν έχω πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση, αλλά κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για την Τότεναμ. Απ'ότι καταλαβαίνω από το post σου δεν γνωρίζεις από Λονδίνο, και έχεις ολότελα εσφαλμένη αντίληψη για την περιοχή του Τότεναμ, και γενικότερα για το βόρειο και βορειο-ανατολικό Λονδίνο... Οποιοσδήποτε έχει επισκεφτεί την πόλη θα σου επιβεβαιώσει ότι παραδοσιακά οι περιοχές του βορείου και ανατολικού Λονδίνου κατοικούνται από μετανάστες, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα από εσωτερικούς μετανάστες που έφευγαν από την Ιρλανδία, το βιομηχανικό αγγλικό βορρά ή τα αγροτικά midlands για να βρουν δουλειά στα εργοστάσια και το λιμάνι της πρωτεύουσας. Πλέον μετανάστες από την Κύπρο(εισβολή του 74΄), από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή (κυρίως Υεμένη και Ιράκ) τις τέως βρετανικές αποικίες (Ινδίες, Πακιστάν, Τζαμάικα κλπ.). Δεν έχω υπόψιν το τι θεωρείς "καπιταλιστικό", φραγκάτο ή δεν ξέρω γω τι, αλλά η Τότεναμ είναι μέρος μιας καθαρά εργατικής/λαικής και μάλιστα ιδιαίτερα υποβαθμισμένης περιοχής και κοινότητας, με πλούσια ιστορία.
Όσον αφορά το δεύτερο σχόλιό σου, ΦΥΣΙΚΑ και ή Τότεναμ έχει πολλούς εβραίους οπαδούς, γεγονός για το οποίο οι οπαδοί της είμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, καθώς έδωσε πολλάκις στο παρελθόν την αφορμή για τη ρατσιστική αντιμετώπιση της ομάδας και του κόσμου της, από τους οπαδούς άλλων ομάδων (λ.χ. των γνωστών για τις ρατσιστικές τους διαθέσεις οπαδών της west ham και της chelski). Άλλωστε ένα από τα πολλά προσωνύμια της Τότεναμ είναι Yids, ενώ η μεγαλύτερη και η πιο περιβόητη ομάδα χούλιγκανς του συλλόγου λέγονται Yid Army. Από κει και πέρα, αν δεν γουστάρεις την ομάδα για χ,ψ, δικούς σου προσωπικούς λόγους γούστο σου καπέλο σου, απλά μην γράφεις ανακρίβειες και μην προσπαθείς να παραπλανείς τον κόσμο με τις αναλήθειές σου. Αυτά.