Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
χαχαχαχαχαχα
ελατε στην Τουμπα ρεεε
1 2 3 την Τουμπα τη βλεπετε απο φωτογραφια..
Βανακια καμμενα Αλαμανα...μουνια του Κοκκαλη τσιρακια
Φιλαρακι..μυριζεις θαλασσα..

Offline tool4a

• Αλλαγή
ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΥΓ2: ανεκαθεν πιστευα οτι ο Μινος δεν ειναι γραφικος απλως, μας εκθετει.
αυτο ηθελα να το γραψω και εγω κ το ξεχασα..ημαρτον με αυτον τον μινο ρομπα μας κανει, λιγη σοβαροτητα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος σημερα.και η εμφανιση μετα το 30 ηταν χαλια κυριως επθετικα.
ο βερον σημερα ηταν αφαντος
τα ακρα υστερησαν σημερα γιατι μπακαγιοκο και κονσεισαο δεν βοηθησαν καθολου πισω και ο αραμπατζης με τον σναουτσερ εκλειναν πολλες φορες ντομι και τοροσιδη
ουτε ο ιβιτς μου αρεσε γιατι πουλησε την μπαλα 1-2 φορες και ο μπακαγιοκο στο κεντρο χωρις λογο και ιδιαιτερη πιεση

AKRIVWS......συν οτι οι εξοδοι τοθ Χαλκια ηταν ΑΜΑΝΑΜΑΝΑΜΑΑΝ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν ειμαι καθολου χαλασμενος απο την ηττα, μετα τον ΠΑΟΚ που ειδα. Κατεβηκαμε με αγωνιστικο πλανο για το Χ2, και δε μας βγηκε απο μια μαλακια. Απλα κατσανε οι φασεις του γαυρου και οχι οι δικες μας και χασαμε. Ο ΠΑΟΚ ετσι πρεπει να παιζει σε εχθρικες εδρες. Το μονο που απαιτουσα απο την ομαδα, ηταν να μπουνε μεσα με 100 κιλα αρχιδια και τσαμπουκα, και αυτο το ειδα και με το παραπανω. Κραταμε την καλη εμφανηση και την τεραστια αλλαγη νοοτροπιας στην ομαδα.

- Τα κορακια τα πηγαν σχετικα καλα, και περα απο καποια ανθρωπινα λαθη, φανηκαν πως πηγαν για να παιξουν το παιχνιδι σωστα.
- Μινο τραβα σε καμμια TV100, περα απο γραφικος εισαι και πρηξαρχιδας.
- Για τον Χαλκια δε λεω τιποτα πλεον, μαλλιασε η γλωσσα μου. Απλα θα προσποιουμαι οτι δεν υπαρχει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΑΤΥΧΙΑ μονο αυτο εχω να πω.για τους παικτες και τα λαθη τους δεν θα πω τιποτα γιατι δεν ειμαστε μπαρτσα να εχουμε την αφροκρεμα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.μην πυροβολειτε κανεναν δεν το αξιζουν απλα ειμασταν ατυχοι.pablo απλα πολλα κιλα @@,στο δευτερο γυρο θα κατεβει μονος στο χορταρι.

ΠΑΟΚ σαγαπω ΠΑΟΚ εισαι ο ενας ΠΑΟΚ στο τρελαδικο θα παμε ενας ενας!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
απο την στιγμη που μπηκε μου αρεσε πολυ και ο μαρκος αντονιο,πολυ δυνατος παιχτης και σταθερος

Offline savage republic

• Βασικός
Γλυκόπικρη γεύση. Παίξαμε με τσαμπουκά, αλλά ο γαύρος ήταν καλύτερος. Ήτανε και 13 παίκτες (και οι δύο βοηθοί διαιτητή). Τα σημαντικά έρχονται. Έχουμε μείνει 4 βαθμούς πίσω, κοιτάμε τα πολύ σημαντικά επόμενα παιχνίδια μας. Ελπίζω οι παίκτες μας να ξεπεράσουν το άγχος από την απώλεια βαθμών. Και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι. Αρκεί να μην είναι πολλές, όπως πέρυσι. Ηρεμία, ψυχραιμία και συγκέντρωση για τη συνέχεια.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
το 2ο γκόλ του γκέι είναι κόπυ-πέιστ από πέρισυ. Ο μαλεζάς πηδάει σε λάθος χρόνο, ο γκέι παίχτης τον καβαλάει και το γλυκό δένει με την εντελώς άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MetroStar

• Guest
Καλή προσπάθεια γενικά. Συγνώμη από όλους έπεσα έξω.To δεύτερο γκολ είναι οφσαιντ.Αλάνι ο Πάμπλο γι αυτό μόνο άξιζε όλος ο αγώνας.Πάμε γι άλλα.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω μετα το σημερινό πρέπει να ετοιμάσουμε μεγάλο πανί με με τη σημαία της Ουρουγουάης και τον Pablito να κοιτάει αγέρωχα.Κρεμασμένο στην 4α βεβαίως
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

giannis80

• Guest
Πριν καμιά 40αρια μέρες,μιλούσα με εναν φίλο γαύρο και του λέγα,με τους παίκτες που έχουμε φέτος,περιμένω πως και πως το ματς στο καραίσκάκι για να σου δείξω οτι δεν μασάω πλέον γιατί δεν έχω γατάκια στυλ μπαλάφα,ηλιάδη κτλ.Του λέω,ας δω τάκλιν στιν καρωτίδα του γκαρσία στο στολτίδη,να τον φτύσει στα μούτρα και να φάει κόκκινη,κι ας χάσω 5-0.Δεν ξέρω αν αυτή η επιθυμία μου ήταν σωστή ή όχι.Απλά,άκουγα ιστορίες με τα τσεκούρια του ολυμπιακού την δεκαετία του 70,που φεύγανε οι δικοί μας με τα φορεία και ήθελα εκδίκηση.Κάνει επαγγελματικά την μπουνιά ο πάμπλο,δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς.Είναι κόκκινη,αλλά εγώ στο σπίτι μέσα πανηγυρίζω για το υπόλοιπο του ματς γιατί λέω τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό μες στο γήπεδο.Γίνεται η μανούρα και καναδυο εναπομείναντα γατάκια απο μας,χάνουν την αυτοσυγκέντρωση γιατί δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και τρώμε το γκολ αν και για 35' ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.Ξεκινάει το Β',ξανά βλπεπω έναν έλεγχο του παιχνιδιού.Μπαίνει λάκης.Στη μια και μοναδική φάση που είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα μες στην περιοχή (εκείνη την στιγμή ήταν ζλάταν,σέρτζιο και μπακα ΕΝΤΟΣ περιοχής), και ο λάκης απλά πρέπει να βγάλει μια απλή σέντρα,τα γαμάει τη μάνα.Ε,στο τέλος κάνει και την μαλακία ο χαλκιάς και τελειώνει.Τελοσπάντων,δεν είμαι δυσαρεστημένος αλλά ούτε ευχαριστημένος.Συμπεράσματα: 1.δεν έχουμε πάγκο, λάκης-παντελής πρέπει να τελειώσουν από μόνοι τους, 2. εκ του αποτελέσματος, η απόφαση του σάντος για αραμπατζή κρίνεται για μένα λάθος, 3.το είπα παλιότερα και δεν αλλάζω γνώμη.προτιμώ μάρκος αντόνιο από μαλεζα.Πολλοί λένε οτι βελτιώθηκε σε σχέση με πέρσι.Εγώ είδα σήμερα,ίδιο λάθος ακριβώς όπως με πέρσι στο δευτερο γκολ του γαύρου.Γίνεται καμινάδα και κοιτάει μόνο μπάλα και χάνει τον παίκτη.Άρα,δεν υπάρχει βελτίωση.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Δεν νομιζω οτι φταιει ο Μαλεζας στο δευτερο γκοαλ αλλα ο Χαλκιας...
η κεφαλια του ντιογκο δεν ηταν δυνατη και αν ηταν στο τερμα του ο Χαλκιας απλα θα την επιανε αλλα δυστηχως η εστια ηταν κενη...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Καλή προσπάθεια γενικά. Συγνώμη από όλους έπεσα έξω.To δεύτερο γκολ είναι οφσαιντ.Αλάνι ο Πάμπλο γι αυτό μόνο άξιζε όλος ο αγώνας.Πάμε γι άλλα.

Δεν ειναι οφσαιτ...Ο παιχτης καλυπτεται. Ας μη βρισκουμε αλλοθι τετοια..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Ο διπλανός του δεν καλύπτεται όμως. Είμαι διαιτητής και άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω. Έχω κάνει ολόκληρο σεμινάριο γι αυτό το θέμα. Μπορεί να μην παίρνει την μπάλα αλλά δεν σημαίνει πως δε συμμετέχει στην φάση, καθώς είναι πολύ κοντά και αναγκάζει το άλλο σέντερ μπακ να αφήσει αυτόν που σκοράρει και να μαρκάρει αυτόν. Δεν το λέω για άλοθι απλά έτσι είναι.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Φιλε δεν επηρρεαζει τη φαση, μην τρελαθουμε κιολας...Δες το replay ξανα. Η μπαλα ειναι διεκδικισιμη και ο εποπτης καλα κανει και περιμενει που θα καταληξει...Να τα λεμε ολα.

ΥΓ: 19 ετων διαιτητη πρωτη φορα ακουω...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
για μενα την επηρεαζει την φαση,,, λιγο πριν κατεβει η μπαλα δεν ειναι ξεκαθαρο σε αμυντικο και τερματοφυλακα ποιον να μαρκαρουν.

πρεπει να εχουν αποσταση οι επιθετικοι και να ειναι ξεκαθαρο σε ποιον κατεθυνεται η πασα. εδω αυτοι οι 2 ειναι πολυ κοντα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε ok, Ξεκολατε τωρα. Λες και θα εδεινε παθητικο οφσαιντ σε γκολ του γαυρου. Οφσαιντ και μαλακιες, εκανε τη χυτρα ο Χαλκιας και τελειωσε το θεμα. Τι ψαχνετε να βρειτε τωρα?

Παμε για επομενη αγωνιστηκη με τυρι, που θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε τον ΠΑΟΚ πρωτη φορα φετος μετα απο ασχημο αποτελεσμα.
Περιμενω επισης να δω την αντιμετωπιση που θα εχουν οι απογονοι του στολου σε δημοσιο γηπεδο της πολης, το οποιο ιδιοτηκοποιηθηκε προσφατα με περισση μαγκια γνωστη ξεφωνημενη σκυλοτραγουδιαρα.
Περιμενω επισης αποφασεις του αθλητικου δικαστη για τα σουτια στο τυρι-βαζελος, για να δουμε το ποσο ισονομα αντιμετωπιζει τους βουλγαρους και τους ελληνες το ελληνικο δημοσιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
για μενα την επηρεαζει την φαση,,, λιγο πριν κατεβει η μπαλα δεν ειναι ξεκαθαρο σε αμυντικο και τερματοφυλακα ποιον να μαρκαρουν.

πρεπει να εχουν αποσταση οι επιθετικοι και να ειναι ξεκαθαρο σε ποιον κατεθυνεται η πασα. εδω αυτοι οι 2 ειναι πολυ κοντα.
Αλλωστε ο δευτερος αμυντικος που ειναι πισω απο το ντιογκο, αντι να παει να μαρκαρει στη κεφαλια, κοιταζει να μην του φυγει ο αλλος που ...δεν επηρεαζει τη φαση. ΑΡΑ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ

ΥΓ: @skyclad,
Φυσικα εχει ευθυνη ο Χαλκιας στο δευτερο γκολ. Απο την αλλη πιανει το απιαστο τετ α τετ στο Α. Και γενικα φετος ο Χαλκιας, παρα τις οποιες γκελες, εχει προσφερει, ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ!
« Last Edit: November 17, 2008, 02:07:56 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MetroStar

• Guest
Φιλε δεν επηρρεαζει τη φαση, μην τρελαθουμε κιολας...Δες το replay ξανα. Η μπαλα ειναι διεκδικισιμη και ο εποπτης καλα κανει και περιμενει που θα καταληξει...Να τα λεμε ολα.

ΥΓ: 19 ετων διαιτητη πρωτη φορα ακουω...

Απο 18 χρονων είμαι. Απο τότε μπορείς να γίνεις.Αλλά φέτος παίζω μόνο νέων γιατί παίζω σε ομάδα και δεν επιτρέπεται. Απ το χρονου θα συνεχίσω κανονικά για να φέρω την δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Είμαι τρελός και δε μασάω τίποτα.