Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Άιντε πάμε για μια καλή εμφάνιση στο γαυραισκαη με Γκαρσια να τρώει σίδερα (κ μετά γαυρακια για desert)

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Θα γινουν πολλες συζητησεις για ολα τα υπολοιπα αυτου του αγωνα οποτε εγω ξεκιναω μια κουβεντα καθαρα ποδοσφαιρικη. Με τι 11αδα πιστευετε οτι θα κατεβουμε (αν δεν προεκυψαν προβληματα τραυματισμων απο τον Πανιωνιο). Η αμυνα η ιδια, στο κεντρο επιστρεφει 100% ο Γκαρσια και θα παιξει διπλα στο Βερον. Μπροστα ο Μουσλι και στα ακρα σιγουρα ενας ειναι ο Κονσεισαο. Το ερωτηματικο ειναι 2 θεσεις. Αν βαλει στο αλλο ακρο Λακη η' Κωνσταντινιδη τοτε το διλημμα ειναι Μπακαγιοκο η' Ιβιτς. Η αλλη λυση (που εγω θα προτιμουσα) θα ηταν να παιξει οπως στο Β' ημιχρονο σημερα, δηλαδη με Ιβιτς μεσα και Μπακαγιοκο στα δεξια αντι Λακη/Κωνσταντινιδη. Δηλαδη με 11αδα Χαλκιας-Σναουτσνερ-Δαρλας-Κοντρερας-Μαλεζας-Γκαρσια-Βερον-Ιβιτς-Κονσεισαο-Μπακαγιοκο-Μουσλιμοβιτς. Ακουω γνωμες. Οχι τοσο πολυ, τι θα θελατε να δειτε, αλλα τι πιστευετε ρεαλιστικα οτι θα κατεβασει ο Σαντος.

JamaicaN

• Guest
Το 1ο πραγμα που θα κοιταξει ο Σαντος θα ναι η αμυνα. Σιγουρα θα κατεβασει 3αδα κεντρου Γκαρσια-Βερον-Ιβιτς με Κονσεισαο και μαλλον παντελη..Αν δεν μπει σε ρυθμους προπονησης τοτε παιζει και ο Μπακαγιοκο...Μονο αυτη η θεση παιζει για μενα.Ολες οι αλλες ειναι στανταρ.

Να τους δω να δαγκωνουν λαιμαρια και να μη μασαν στο τηγανι και ας μη κερδισω....

Offline savage republic

• Βασικός
Χίλιες φορές Μπακαγιόκο, παρά Παντέλα. Μακάρι να είναι ψύχραιμοι οι παίκτες μας και συγκεντρωμένοι. Την ομάδα έτσι δεν τη φοβάμαι.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Θα με βρίσετε τώρα, αλλά εγώ για πολλούς και διάφορους λόγους το βλέπω άσσο το ματς.
Αν ήξερα ότι το ματς θα παιζόταν στα ίσια θα έλεγα άλλα.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ Κ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Εγώ απλά να πω κανείς στο αεροδρόμιο μετά το διπλό της επόμενης εβδομάδας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ ένα πράγμα θα πω τώρα, πως ο Σάντος πρέπει να τονίσει και να εστιάσει στους παίχτες κλειδιά του γαύρου, Galleti και Diogo. Είδατε τι έκανε ο Εστογιάνοφ σήμερα, ανά διαστήματα περνούσε χαλαρά και δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Ο Μαλεζάς όσο και καλά να τα πηγαίνει μέχρι στιγμής, λόγω ύψους και ευελιξίας του είναι πολύ δύσκολο να κλείσει τέτοιους παίχτες για αυτό οι Contreras, Snautzer και Δάρλας θα πρέπει να τρέξουν αρκετά και να καλύψουν χώρους. Με Garcia πραγματικά νιώθω μια σιγουριά που πραγματικά δεν νομίζω ότι ο αντίπαλος με οργανωμένη επίθεση να μας κάνει ζημιά, θα κόψει, θα σφάξει, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά δεν θα αφήσει να περάσουν και πολλά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πάμε με 4-4-2 θα γυρίσουμε στο πρώτο σύστημα.

Λοιπόν 1 εβδομάδα έχουμε να γεμίσουμε 20 σελίδες με αναλύσεις, ας αρχίσουν οι χοροί!!! :D :D

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
Παιδιά. Το ματσάκι είναι διπλό. δεν μας σταματάει τίποτα. με την άμυνα μας και τις αντεπίθεσης μας το mats είναι διπλό. ούτε η διατησία μας σταματάει!

mpougatsas

• Guest
 γαυρος-ΠΑΟΚ 0-1
    Το γκολ από απέυθείας φάουλ του Σέρτζιο..

Callahan

• Guest
Και το χ καλό...

zan

• Guest
γαυρος-ΠΑΟΚ 0-1
    Το γκολ από απέυθείας φάουλ του Σέρτζιο..
Σωστος!!!! Κατι χρωσταει ο Sergio στον Αντωνακη.............

Offline maria-mtb

• Βασικός
elpizw se re-load twn persinwn sergio vs nikopolidhs kai o sergio na scorarei...to lew apo persi...
1 goal omws den mas ftanei gia nikh, alla 1 tou sergio einai sigouro(den einai tuxaio pou anevainei siga siga! ws thn kuriakh 8a einai sto top k 8a parei ekdikhsh)...
o gau exei kapoies polu sugkekrimenes adunamies elpizw o santos na to diavasei kala to mats k na tous valei na doun to anor8wsh-gau.
eimai sigourh gia sfagh alla den me noiazei k polu...
k kati allo, oi gau lene pws 8eloun na kerdisoun ta zelia k meta den tous noiazei...ekei mporoume na xtuphsoume sto kwlaraki pou 8a parei aera...
PAOK PAIKSE GIA TO LAO SOU!
kai fusika eite me nikh eite me isopalia, olh h ellada 8a arxisei na tremei... ;)

Μαρία είπαμε τέρμα τα greeklish.
« Last Edit: November 09, 2008, 08:22:20 by GENTLESOS »

senag2

• Guest
ZLATAN ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!!  :devil: :spray: :spray: :b191: :b191: :b191: :spray:

Είσαι μεγάλο αλάνι ρε Μούσλι. Δωστε του παιδιου και αλλα φράγκα να μη φύγει και πάει πουθενά απαγορευτικά θα σας γα...σω εεεεε!! Πόσο με καβλώνει αυτο το παιδί ρε παιδιά με το συμπάθειο κιόλας αλλά είναι βόσνιο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο κουνια λεμε!

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Τρεμει ο κωλος σας ρε γαυρακια.Αντε παλικαρια μας παρτε το διπλο και θα ναι ολοι κατω απ τα αρχιδια μας,μονοι μας στη κορυφη!ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

MetroStar

• Guest
Δύσκολα τα πράγματα κάτω. Άμα μας παίξουν 50-50 διαιτησία λίγα πράγματα έχω να φοβηθώ απο τον Ολυμπιακο που δεν με πείθει γενικα.

Συμβουλή: Παίξτε όλοι στοίχημα νίκη του Ολυμπιακού, να φορτώσει πολύ ο άσσος μπας και το σπάσουν οι εταιρίες. ;)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ξέρουμε τελικά τι ισχύει με τα εισιτήρια...; Νομίζω κάτι έπαιζε πάλι απόψε στις συζητήσεις στα ράδια...

MetroStar

• Guest
Τι να ισχύει δηλαδή? Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα?

ralodrigo

• Guest

Αν έχετε έλλειψη από φόρουμ γαυράκια πέστε μας να ανοίξουμε ένα και για εσάς
« Last Edit: November 09, 2008, 08:29:51 by GENTLESOS »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βλακα gay κομπλεξικε, αλλη δουλια δεν εχεις 5 το πρωι απο το να μπαινεις στο φορουμ του ΠΑΟΚ? Βλεπεις απο τωρα την ψωλη του Ζλαταν και δεν σε πιανει υπνος? Εχει κι αλλους τροπους να περιμενεις τη μανα σου να σχολασει, δε χρειαζεται να τη βγαζεις εδω μεσα.
Ρε αντε παρε μπουλο να μη σε δωσω καμμια μπουγατσα πισωκολλητη και περπατας σαν παππια καμμια βδομαδα. Καθυστερημενο
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
καλώς τον gay...τι έγινε από τώρα σας ξύνετε ο κώλος σας???πλύνε την κωλοτρυπίδα σου γιατί ο muslimovic θα στην κάνει πιο μεγάλη και από την τρυπα του όζοντος!!!
Όταν οι βάζελοι παίζαν φιλικά με τους nazi,εσείς...η μάλλον οι μάνες σας γαμιόντουσαν με το ναυτικό τον nazi!!!!
Δηλαδή μπήκες στο forum να μας τρομάξεις?να μας πεις τι?μια φορα κάτι σοβαρό δεν πρόκειται να πεις...γίαυτό πάρε το δάφνινο στεφάνι σου και βάλε το στο κώλο σου μαλακα!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...