Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
RESPECT ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
αδερφια μου καλημερα  νομιζω οτι σημαντικο ρολο στο ματς με τον πουστη θα παιξει  η διατησια ... ειδατε τι εγινε  και τη γραφουν οι κωλοφυλαδες της χαβουζας μετα το ματς με τον νιωνιο και την σε εισαγωγικα ευνοια της διατησιας που ειχε ο ΠΑΟΚ ..νομιζω οτι ολα αυτα ειναι για να ετοιμασουν το κλιμα για μια σφαγιαστικη  διατησια εις βαρος του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Επειδή όλοι γνωρίζουμε τη "λογική" του Ελληνικού κωλοπρωταθλήματος, ας περιμένουμε και το σημερινό αποτέλεσμα του αγώνα βάζελου-γαύρου.

Πάνω απ' όλα όμως νομίζω ότι σαν σκεπτικό φέτος και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της επόμενης κυριακής μετράει αυτό που είπε ο Πάμπλο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ Γκαρσία: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ!!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline bozik

• Αλλαγή
XAXAXA πολύ γέλιο, ήρθε 5 ώρα το πρωί το γαυρακι να πουλήσει τρέλα στο paokworld, ρε γαυρακι άστο καλύτερα εμείς εδώ έχουμε φιλάθλους κ στο εξωτερικό, δεν χουμε κόσμο μονό στο ελλαδισταν, το φόρουμ μας λειτουργεί full time (οταν εσύ νόμιζες θα βρεις το φόρουμ αδειο, τα αδέρφια μας στην αυστραλια σπάνε πλάκα μαζί σας), 24 ώρες το 24ωρο λέμε!
:headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αρχικα μονο αυτο:GAY-ΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
VOODOO VOODOO....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
γιατι σβησατε τα ποστ του απογονου των αμερικανων στο πουστολιμανο ρε σεις και δε μπορουμε να δουμε κι εμεις τι εγραψε για να γελασουμε??
τες πα...

αν και φετος ο παντελης δεν εχει δωσει αυτα που εδωσε στο παρελθον θεωρω οτι πρεπει να ξεκινησει 11αδα... το εχει το σκοραρισμα στο καραισκακη...

κωνσταντινιδη αριστερα και σερτζιο δεξια... αλλωστε ο λακης δεν ειναι και απο τους ποδοσφαιριστες που μπορουν να πιεσουν αμυντικα... και τωρα φαινεται σ αυτο το ματς η ελειψη βιειρινια... αν ειχαμε το βελος στην αντεπιθεση θα καναμε ενα γκολ σιγουρα,... ο μπακαγιοκο δινει κινηση στην ομαδα αλλα πουλαει και ευκολα τη μπαλα επικυνδυνο για τετοιο παιχνιδι...
η αμυντικη τετραδα δεν αλλαζει...
στο κεντρο μαζι με γκαρσια θα προτιμουσα εναν πιο αμυντικογενη ποδοσφαιριστη (μπαλαφα  :P) αντι του ιβιτς αλλα με βερον μπροστα απο αυτους τους δυο και για πιεση ψηλα αλλα και για μπαλιες φαρμακι...
τωρα μπροστα αν ο ζλαταν βρεθει σε μερα.... ο αβρααμ θα προσφερει στιγμες απειρου καλους και αφθονου γελιου...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
νομίζω ότι η χρησιμοποίηση του Ίβιτς είναι αναγκαία...
σε τέτοια mats χρειάζεσαι έναν παίχτη που θα μπορεί να κρατάει την μπάλα στο κέντρο, να ηρεμήση την ομάδα και να την μοιράζει σωστά όταν πρέπει...
επίσης σε τέτοια mats που λογικά δεν θα κάνουμε αρκετές ευκαιρίες όπως σε προηγούμενα παιχνίδια χρειάζεται ο παίχτης για την ΜΙΑ μπαλιά που θα βγάλει στον επιθετικό και αυτός θα το καρφώσει...
ακόμα νομίζω ότι πρέπει να παίξει και ο Μπακαγιόκο δεξιά αλλα σε ένα πιο ελεύθερο ρολο
το μονο που με προβληματίζει στην χρησιμοποίηση του είναι το ότι δεν θα βοηθάει τόσο πολύ ανασταλτικά τον Σνάουτσερ...
« Last Edit: November 09, 2008, 16:00:28 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest
Η κατάσταση έτσι γι αυτό το ματς θυμίζει λίγο κάτι από τα παλιά χρόνια,της 20ετιας 70-90 που ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα ως διεκδικητές του τίτλου.Οτι και να κάνει ο γαύρος σήμερα,θα είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έχει μαζεμένες τόσες ισχυρές προσωπικότητες στην 11αδα που δεν θα μασήσουν,ούτε θα χάσουν τα μυαλά τους από την θέση που είναι ο ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά έχουν συνηθίσει από τις προηγούμενες ομάδες.Το πολύ θετικό στη φετινή ομάδα,που νομίζω το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον για μένα,είναι οτι δεν την φοβάμαι,έχω εμπιστοσύνη (αυτό που αποτελεί τον διακαή πόθο του Ζήση).

Athinaios--4

• Guest
Από το παιχνίδι αυτό μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε .
Mε νίκη εκτοξεύεσαι , με ισοπαλία παραμένεις πολύ ψηλά και αήττητος και τέλος με ήττα δεν χάνεις απολύτως τίποτα .
Για μένα σήμερα μας συμφέρει να έρθει ισοπαλία ή νίκη του γαύρου . Πρώτον για να έχουμε στους 5 βαθμούς πίσω άεκ και βάζελο και δεύτερον γιατί σε ενδεχόμενη νίκη του βάζελου και ήττα μας την επόμενη αγωνιστική μας αφήνει πίσω του και μένουμε 3οι .

BLACK DOG

• Guest
το πιο υπουλο ματς των τελευταιων 10 χρονων ειναι αυτο .τρομαζω με το τι εχω να δω.εμεις εχουμε στην παρουσα φαση καλυτερη ομαδα ενω οι εμετικοι καποιες παρα πολυ καλες μοναδες(γκαλετι,κοβασεβιτς. ακομα κι ο τζορτζεβιτς).πολυ αμφιροπο ματς ΑΝ παιχτει στα ισα.
θελω επιστροφη στο 4-2-3-1 με την ομαδα να πρεσαρει ψηλα και το γκαρσια βεντουζα στο γκαλέτι στο χωρο του κεντρου γιατι απο αυτον ξεκιναει ολο το παιχνιδι.ειδωμεν.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΟΛΟΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .
ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

peris518

• Guest
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Offline sabbath

• Αλλαγή
πρεπει να παμε να χτυπησουμε τη νικη μαγκες με ψυχη και παθος!!!ο γαυρος φετος δεν λεει τιποτα.....βεβαια μεσα στο κοκκαλισκακη θα ναι δυσκολα αλλα με καλη αποδοση και λιγη τυχη ολα γινονται......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ðéóôåýù ðùò èá åßíáé ôï ðïéï äýóêïëï ðáé÷íßäé ìÝ÷ñé óôéãìÞò.
Ï gay Ý÷åé êáëïýò ðáß÷ôåò êáé ìåôÜ ôï óçìåñéíü × èá äþóïõíå ôá ðÜíôá ãéá íá ìçí ðåñÜóïõíå äåýôåñïé óôçí âáèìïëïãßá êáé åéäéêÜ áðü ôïí ìåãÜëï öÝôïò ÐÁÏÊ.

Áðü ôçí Üëëç ðëåõñÜ êáé åìåßò èá êÜíïõìå ôï ðáí ãéá íá ðÜìå óôçí ðñþôç èÝóç, üðïõ äýóêïëá èá ìáò êïõíÞóåé êÜðïéïò áðü åêåß.

Êáé ïé äýï ïìÜäåò èÝëïõíå ôïõò 3 âáèìïýò ôéò íßêçò ãéáôß åßìáóôå ìå Ýíá âáèìü äéáöïñÜ.

ÓõìðÝñáóìá ðùò èá äïýìå áñêåôÜ êáëü ðáé÷íßäé áí ôï åðéôñÝøåé êáé ï äéáéôçôÞò.

Ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ðÜñåé ôï äéðëü óôïí ðåéñáéÜ êáé íá ôá êÜíåé üëá ìðÜ÷áëï…
ÐåñéìÝíïõìå ôçí ÊõñéáêÞ ðùò êáé ðùò ãéá íá äïýìå ôï ìáôò.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
πρεπει η ομαδα και κυριως εμεις να παμε λαου-λαου στο ματσακι..

οχι πολλες δηλωσεις οσο σιγουροι και να ειμαστε, να μην τους ξεσηκωσουμε ειδικα μετα το σημερινο Χ που τους βολεψε. Αφηστε τους να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. Μεσα στο ματς θα δουνε τι τους περιμενει..

και κανενας στο αεροδρομιο οπως ειπε ο φιλος στην αρχη μετα το 2πλο, δεν λεει και πολλα

ive4

• Guest
ούτε ξενέρωμα αν στραβώσει αλλά ούτε και αεροδρόμια αν πάρουμε διπλό. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα  και ίσως τα μυαλά των παικτών πάρουν αέρα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
k ενώ όλοι λέτε προσοχή σε γκαλέτι k διόγκω, εγώ θα πω προσοχή σε κοβάσεβιτς (που θα μπει αλλαγή) k κυρίως στο γενίτσαρο τοροσιδη (που με μας κάτι τον πιάνει).
« Last Edit: November 10, 2008, 01:28:58 by maria-mtb »

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω αλλα οσο αφορα το αεροδρομιο οτι και να πουμε,ακομα και να βγαλουν ανακοινωση ολοι οι συνδεσμοι,ακομα και να πουν οι παικτες να δειξουμε αυτοσυγκρατηση,σιγουρα αν παρουμε διπλο θα ναι πολλοι που θα πανε,ο κοσμος δεν θα κρατιεται ;D
« Last Edit: November 10, 2008, 02:42:23 by g4limassol »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
λάου λάου που λένε και θα πάμε καλά. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε πολύ και θα δείτε θα πάμε καλά. Οι γάβροι πάντως εδώ στη δουλειά το φοβούνται το ματς και δεν μου αρέσει αυτό, έπρεπε να μας είχαν γραμμένους για να την πατήσουν.......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ο λογικός gay, ο gay που ειναι ρεαλιστής, ο gay που ξέρει απο μπάλα καταλαβαίνει οτι ο αγώνας θα παιχτεί στις λεπτομέρειες και στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...