Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
+1...poios pantelas re pedia??? paei autos ...den mporei pia o kaimenos

Πόσες φορές να το πούμε ?  Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg228082.html#top
« Last Edit: November 10, 2008, 23:18:33 by tsakalaki »

Offline Geo

• Αλλαγή
ο γίγαντας παντέλας θα (ξανά) αλώσει το νέο τηγάνι.
Μην ξεχνάμε στην πρώτη άλωση ο παντέλας το είχε καρφώσει...
ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ το ΠΑΟΚτσάκι!

Offline blue_eyes

• Βασικός
συμφωνω οτι ειναι σωστη η επιλογη να μην παιξει ο Δαρλας στο ματς αυτο..

δεν τον εχει τον Γκαλετι και καλτερα να παει εκει ο Σναουτσερ που ειναι και ο καλυτερος αμυντικος μας στα πλαγια. Απο δεξια ο Λετο ειναι σαφως πιο ακινδυνος. Ασε που ο Δαρλας αρχισε να δειχνει σημαδια κουρασης

JamaicaN

• Guest
Δεξι μπακακι ποιος??

Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι ετσι κι αλλιως θα πηγαινε ο σναουτσνερ αριστερα. Αν παιξει δεξια και καποιοσ αλλος, εκτος Δαρλα αριστερα τοτε δε καταλαβαινω. Κανε τα μαγικα σου Φερναντο!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οι λυσεις ειναι μετρημενες, δεν εχουμε και κανενα ροστερ που δεν ξερεις ποιον να πρωτοβαλεις. Αριστερα χωρις Δαρλα, πας η στον Παντελο η στον Σναουτσνερ. Ο Παντελος με τιποτα δεν θα σε παιξει καλα 90' εκτος θεσης σε ντερμπυ εκτος εδρας. Οποτε αναγκαστικα Σναουτσνερ και στα δεξια το χαος. Ο Αραμπατζακος εχει να παιξει ενα χρονο, δεν τον βαζεις βασικο με το γαυρο εκτος. Ο Μαρκος Αντονιο εχει παιξει στην καριερα του και δεξια, αλλα στον ΠΑΟΚ δεν τον εχουμε δει.
Αν ειχαμε λυσεις δεξια θα μου φαινοταν λογικο να κατεβει με Σναουτσνερ αντι Δαρλα, για πιο αμυντικογενες σχημα. Δεν ξερω τι σκεφτεται ο Σαντος, θα δουμε.
Εκτος αμα του την εδωσε και κατεβασει κανενα 3-5-2 να παει ντου για διπλο  ;D

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Παιδια το ματς θα γινει κανονικα 16/11?Επειδη οι μπατσοι ζητησαν αναβολη αγωνιστικης λογω πολυτεχνειου
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
μαγκες δεν ξερο γιατι αλλα γιατι niotho οτι το κορακι θα προσπαθισει να φορτοσει τιν αμινα μας με κιτρινες?ειδικα τον κοντρερας που θα προσπαθισει να τον πεταξει με κοκκινη εξο...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε σείς το θέμα είναι τόσο απλό:

Γεωργίου αριστερά , Σνάουτσνερ δεξιά και τελέ !  ;D
(Αντε να το δούμε κι αυτό, να πέσει στα βαθιά ο Γεωργίου πάνω στον Γκαλέτι)

Πέρα απο την πλάκα, πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται ο Σάντος.......
γιατί για να ρισκάρει το αποκλείω, κι αν μας σκάσει κάναν Ηλιάδη εκει δεξιά....καλημέρα!

Αυτό με Μάρκος Αντόνιο στα δεξιά πού ειπε ο skyclad ειναι λογικό σενάριο ? Γνωρίζει κανείς ?

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα ξεκαθαρο Παντελης αριστερο μπακ με αλλαγη τον Γεωργιου. Τωρα γιατι το εκανε έ κατι θα εχει στο μυαλο του. Θα δειξει τι
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Εγω πιστευω στον μικρο και αν τον επιλέξει θα παλέψει σαν σκυλι και σαν γνήσιος ΠΑΟΚσης!Το αίμα του βράζει και σίγουρα οι gay θα υποτιμήσουν τις δυνάμες του!
Αλλα είναι ακομα νωρίς ακομα....ενας Σαντος ξερει τι θα μας ξημερώσει!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όχι αλλο Παντελή και ας παίξει και ο μεταφραστής!
(συγγνώμη ρε Παντέλο!)

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
στα δεξια μην μασατε ρε με λετο-τζορτζεβιτς.καλυτερα σναουτσερ αριστερα.το θεμα ειναι ποιος θα παιξει δεξια μπροστα με αντιπαλο ντομι.υπαρχει περιπτωση να μην παιξει ο ιβιτς?

Offline ved

• Αλλαγή
Ρε σείς το θέμα είναι τόσο απλό:

Γεωργίου αριστερά , Σνάουτσνερ δεξιά και τελέ !  ;D
(Αντε να το δούμε κι αυτό, να πέσει στα βαθιά ο Γεωργίου πάνω στον Γκαλέτι)

Πέρα απο την πλάκα, πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται ο Σάντος.......
γιατί για να ρισκάρει το αποκλείω, κι αν μας σκάσει κάναν Ηλιάδη εκει δεξιά....καλημέρα!

Αυτό με Μάρκος Αντόνιο στα δεξιά πού ειπε ο skyclad ειναι λογικό σενάριο ? Γνωρίζει κανείς ?

μπιλυ εμπιστευσου με,,,γεωργιου σαν μπακ αποκλειεται να μπει σαυτο το ματς,

σναουτσερ αριστερα και δεξια η αραμπατζης η ηλιαδης,,,ο μαρκος αντονιο ειναι πιο πιθανο να παρει την θεση του τομασεβιτς παρα να τον βαλουν να τον κανει κοροιδο ο λετο.

Offline Suicidal

• Βασικός
vedder,
αυτο με τον Γεωργιου αν προσεξες το ειπα για πλακα κι επεισης επετρεψε με να εχω τις αμφιβολιες μου,
για το αν καποιο τσουτσεκι υπερεκτιμιμενο ονοματι λετο θα μπορουσε να κανει κοροιδο τον Αντονιο.
Τελος παντον, ικασιες θα κανουμε ολοι μας ως την κυριακη.....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο Μάρκος Αντόνιο πρέπει να ξεκινήσει ενδεκάδα πλάι στον Κοντρέρας, να μαρκάρει το κακομαθημένο κλαψιάρη το διόγο... Στο ψηλό παιχνίδι είναι καλύτερος από το Μαλεζά και μπορεί εύκολα να εκνευρίσει κάποιον αντίπαλο, αν και με το διόγο δε νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα... Από εποχές καστίγιο έχω να δω τέτοιο κωλοπαίδι, με το παραμικρό κλάψα και γκρίνια και μετά τσάμπα μάγκας και καλά τσαμπουκαλής... Ίσα ρε μυξιάρικο, με Κοντρέρας, Μάρκος Αντόνιο και Γκαρσία στην ίδια ενδεκάδα από που θα σου'ρθει δεν θα ξέρεις...

apostolos

• Guest
Κάκος στο ματς ο διαιτητής...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κακοποιηση δλδ  :a1316:

Offline nik

• Αποστολή
  • **
               μπιζερα                                   κονσεισαο

παμπλο
              μαλεζας

χαλκιας                                                              βερον                μουσλι

κοντρερας
                                    μπαλαφας

μαρκος                                       αραμπατζης

ελατε να βαλετε γκολ.3 πασες να βγαλει ο βερον μια θα μπει 0-1 και καλα χριστουγενα
ΠΑΟΚ παντου!!!

mpougatsas

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=XE43_YJBSgI&feature=related

Offline dave

• Αλλαγή
3 μερες εκτος ο σερτζιο γαμω τη τυχη μου...αν ειναι οντως μονο 3 μερες πιστευω θα παιξει μακαρι να μην ειναι παραπανω...
αριστερα πισω για μενα στανταρ θα παιξει παντελης δε πιστευω να κανει πειραματα αλλα σε τετοιο ματς
οσο για την απουσια του δαρλα, σημερα εκανε ατομικο λογω πονων στους κοιλιακους. πιθανο να ταν κ αυτος ο λογος..