Πριν καμιά 40αρια μέρες,μιλούσα με εναν φίλο γαύρο και του λέγα,με τους παίκτες που έχουμε φέτος,περιμένω πως και πως το ματς στο καραίσκάκι για να σου δείξω οτι δεν μασάω πλέον γιατί δεν έχω γατάκια στυλ μπαλάφα,ηλιάδη κτλ.Του λέω,ας δω τάκλιν στιν καρωτίδα του γκαρσία στο στολτίδη,να τον φτύσει στα μούτρα και να φάει κόκκινη,κι ας χάσω 5-0.Δεν ξέρω αν αυτή η επιθυμία μου ήταν σωστή ή όχι.Απλά,άκουγα ιστορίες με τα τσεκούρια του ολυμπιακού την δεκαετία του 70,που φεύγανε οι δικοί μας με τα φορεία και ήθελα εκδίκηση.Κάνει επαγγελματικά την μπουνιά ο πάμπλο,δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς.Είναι κόκκινη,αλλά εγώ στο σπίτι μέσα πανηγυρίζω για το υπόλοιπο του ματς γιατί λέω τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό μες στο γήπεδο.Γίνεται η μανούρα και καναδυο εναπομείναντα γατάκια απο μας,χάνουν την αυτοσυγκέντρωση γιατί δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και τρώμε το γκολ αν και για 35' ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι.Ξεκινάει το Β',ξανά βλπεπω έναν έλεγχο του παιχνιδιού.Μπαίνει λάκης.Στη μια και μοναδική φάση που είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα μες στην περιοχή (εκείνη την στιγμή ήταν ζλάταν,σέρτζιο και μπακα ΕΝΤΟΣ περιοχής), και ο λάκης απλά πρέπει να βγάλει μια απλή σέντρα,τα γαμάει τη μάνα.Ε,στο τέλος κάνει και την μαλακία ο χαλκιάς και τελειώνει.Τελοσπάντων,δεν είμαι δυσαρεστημένος αλλά ούτε ευχαριστημένος.Συμπεράσματα: 1.δεν έχουμε πάγκο, λάκης-παντελής πρέπει να τελειώσουν από μόνοι τους, 2. εκ του αποτελέσματος, η απόφαση του σάντος για αραμπατζή κρίνεται για μένα λάθος, 3.το είπα παλιότερα και δεν αλλάζω γνώμη.προτιμώ μάρκος αντόνιο από μαλεζα.Πολλοί λένε οτι βελτιώθηκε σε σχέση με πέρσι.Εγώ είδα σήμερα,ίδιο λάθος ακριβώς όπως με πέρσι στο δευτερο γκολ του γαύρου.Γίνεται καμινάδα και κοιτάει μόνο μπάλα και χάνει τον παίκτη.Άρα,δεν υπάρχει βελτίωση.