Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 41995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1540 on: March 05, 2009, 01:35:39 »
στο αεροδρομιο λενε οτι γινεται χαμος περιμενουν την ομαδα

καλα κανουν......

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1541 on: March 05, 2009, 01:36:17 »
Σταματήστε ρε. ΠΑΟΚ αξίζει πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΠΑΟΚ παει μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν βλέπεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είμαστε ΠΑΟΚ. Όλη η Ελλάδα μιλάει για μας.

9ος ήσουν πέρυσι και είσαι 2ος και για τελικό κυπέλλου. Φαντάσου που θα εισαι του χρόνου

ΠΑΟΚ είσαι ρεεεεεεεεεεεεεε

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1542 on: March 05, 2009, 01:36:35 »
Δύο πράγματα μονάχα:

α) Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το γαύρο με 4-0, με δυο γκολ ανύπαρκτα πέναλτι, το τρίτο ανύπαρκτο οφσάιντ και το τέταρτο κάνα γκολάκι του Μουσλίμοβιτς με κεφαλιά. Και μετά θα μας το χτυπάνε για 40 χρόνια το πόσο ο ΠΑΟΚ ευνοείται από τη διαιτησία και ότι ο ΠΑΟΚ κρύβεται στην πραγματικότητα πίσω από την ποδοσφαιρική μαφία που μας έχει πιει το αίμα 40 χρόνια τώρα... Να το θυμάστε.

β) Ο ΠΑΟΚ απέδειξε απόψε πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη... Αυτό μόνο, και χωρίς καμμιά ιδιαίτερη ανάλυση.

Τίποτα άλλο. Άντε να έρθει η εκδρομή στην Ξάνθη και η κατάληψη του γηπέδου από 5.000 τρελλαμένους...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1543 on: March 05, 2009, 01:37:39 »
μ αρεσει που μιλατε για αθλια εμφανιση ενω τις 12 απο τις 15 π.χ. νικες που εχουμε κανει φετος τις εχουμε κανει με παρομοιο ποδοσφαιρο.....

αν εδινε το φαουλ στον μπακαγιοκο και την κοκκινη θα μιλουσαμε για την προκριση του αιωνα......
γιατι ποιος ειπε ποτε εδω μεσα οτι παιζουμε και καλο ποδοσφαιρο; ειμαστε καλυτεροι αλλα οχι οτι παιζουμε και καμια σοβαρη μπαλα

Blue_eyes...
είδες κανένα γαύρο να κάνει επίθεση στο πρώτο ημίχρονο?
εγώ εμάς θυμάμαι να χάνουμε κλασική ευκαιρία... και τον Αραμπατζή να προσπαθεί να το κολλήσει στον Χαλκιά
ο γαύρος γύριζε την μπάλα γύρο γύρο χωρίς να κάνει τίποτα..
το δεύτερο ημιχρόνιο δεν είναι άξιο σχολιασμού...
είδες εσύ κάτι άλλο ?
πες μας οτι παιξαμε και καλα τωρα να σου πω οτι μαλλον βλεπαμε αλλο ματς..δηλαδη εσυ ειδες αυτο το ματς και ειπες ρε γαμωτο εχουμε ομαδα και παιξαμε καλα σημερα;;;;;

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1544 on: March 05, 2009, 01:38:27 »
μ αρεσει που μιλατε για αθλια εμφανιση ενω τις 12 απο τις 15 π.χ. νικες που εχουμε κανει φετος τις εχουμε κανει με παρομοιο ποδοσφαιρο.....

αν εδινε το φαουλ στον μπακαγιοκο και την κοκκινη θα μιλουσαμε για την προκριση του αιωνα......

οχι ρε συ

ντεφορμε ο μουσλιμοβιτς
νευρικοι οι παιχτες
μαλακας ο ιβιτς
ανοητος ο κοντρερας
φοβισμενος ο σαντος
αργος ο κονσεισαο
κλπ
κλπ

και να προσθεσω αμφιβαλει κανεις οτι αν το εβαζε ο ιβιτς δε θα σφυριζε φαουλ για την προηγουμενη φαση εκ των υστερων? δε σφυριξε απλα γιατι το εχασε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1545 on: March 05, 2009, 01:38:43 »
ΠΑΟΚ είστε ρεεεεεεε Αντε στο Αεροδρόμιο για τα παιδιά, το Σάντος, ολοι μαζι ρε. Ενότητα για ενα μεγάλο ΠΑΟΚ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1546 on: March 05, 2009, 01:40:42 »
Σταματήστε ρε. ΠΑΟΚ αξίζει πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΠΑΟΚ παει μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν βλέπεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Είμαστε ΠΑΟΚ. Όλη η Ελλάδα μιλάει για μας.

9ος ήσουν πέρυσι και είσαι 2ος και για τελικό κυπέλλου. Φαντάσου που θα εισαι του χρόνου

ΠΑΟΚ είσαι ρεεεεεεεεεεεεεε
αυτο λεω και εγω φιλε κρητικε

ας κοιταξουμε πως η ομαδα θα γινει ακομη καλυτερη του χρονου..

ειναι ευκολο να βρισκεις αλλοθι  στην διαιτησια και δεν σας αδικω..εγω θελω εναν ΠΑΟΚ που να μην μπορει να τον κερδισει ουτε με κουκουλακη στο καραισκακη γαυρος και αυτο γινεται μονο με αυτοκριτικη και συνεχη βελτιωση της ομαδας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1547 on: March 05, 2009, 01:40:49 »
όχι δεν παίξαμε μπαλάρα σήμερα αλλα δεν είδα και αυτή την "απαράδεχτη" ομάδα που μας περιγράφεις...
εγώ είδα την ομάδα καλά στημένη σήμερα και η αλλαγή του Μπάκα πολύ σωστή την ώρα που έγινε...
ίσος εσύ το βλέπεις διαφορετικά δεν πειράζει
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1548 on: March 05, 2009, 01:42:59 »
εγω απο γυναικα σεκιουριτινα ασχετη με τα ποδοσφαιικα αλλα γνωστη μου (ξερωντας και την τρελα μου) εμαθα γιαεπεισοδια στο ελ. βενιζελος. μενει να διασταυρωθει τι εγινε και ποιοι ειναι . αναμονη

υ.γ γιατι να φτιαξω μαδα που να νικαει και τους διαιτητςες? δεν το καταλαβαινω. γινεται πουθενα στον κοσμο αυτο? μονο εδω στην ελλαδα μαθαμε να το λεμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1549 on: March 05, 2009, 01:43:35 »
Τώρα ξεκινάει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!! Τωρα ξεκίνησαν όλα!!!!!  ΠΑΟΚ είμαστε ρε, θα μας σφάζουν ρε. Αυτό ειναι ο ΠΑΟΚ. Αυτο ειναι ρε.......... Ειμαστε Περήφανοι....... Να χαίρονται να κυπελα και τα πρωταθλήματα τους. Εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ ρεεεεεεεε

blackterror4

• Guest
« Reply #1550 on: March 05, 2009, 01:45:25 »
παιδια τωρα κατι λενε στα ραδια οτι επιτεθηκαν και στην διοικηση στα επισημα και δεν ειχαν καμια προστασια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1551 on: March 05, 2009, 01:45:41 »
Ποσο μας εχουν χαλασει τα μυαλα τελικα...

Να μας κανουν να σκεφτομαστε γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι barcelona και γιατι 1,5 παιχτες μας (ιβιτς και ο μισος μουσλι) δεν επαιξαν καλα. Το οτι ο αραμπατζης στο 1ο μερος ηταν λες και βλεπεις καμια καινουργια μεταγραφη του βρυζα πχ, δεν το βλεπουμε.. Το οτι ο σερτζιο πηγενε σαν να ειναι 18 χρονων, ουτε αυτο το ειδαμε.. Το οτι ο Βερον στο κεντρο τους πηρε τα skulp, ουτε αυτο..  Το οτι εκεινο το παλικαρι ο μπιζερα που τον χρησιμοποιουμε σαν να ειναι κανας ξαδερφος παιχτη μουντιαλιτο που τον φωναζουμε οποτε η ομαδα εκμπεμπει sos, καταφερε και καλυψε για αλλη μια φορα αψεγαδιαστα το κενο του κοντρερας... ουτε αυτο ειδαμε... Αλλα τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε οτι η ομαδα μας στο 1ο ημιχρονο θα μπορουσε να προηγειτε ακομα και με 0-2? Τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε την σφαγη του 2ου ημιχρονου?... Πολλα δεν ειδαμε τελικα αλλα δεν εχω καν την διαθεση τωρα να κατσω να αναφερθω αναλυτικοτερα και τεκμηριωμενα. Δεν εχω το κουραγιο. Το θεμα ειναι οτι μας εχουν κανει το μυαλο πουρε, που ακομα και μετα απο μια πολυ καλη εμφανιση ενος ημιχρονου και μια σφαγη 2ου ημιχρονου, να μας φταινε τα παντα εκτος απο τα προφανη που διαπιστωνουμε ολοι οι ελληνες πολιτες (εκτος γκευ) καθε χρονο.. Να κριτικαρουμε τις "ανοητες" αποβολες λες και αν παιζαμε με 11 θα μας αφηναν να περασουμε... Καλο για τον ΠΑΟΚ μας η κριτικη και οι απαιτησεις, αλλα καλο θα ηταν να λες ποτε ποτε και 1 μπραβο στην ομαδα οταν το αξιζει... Για 40 σχεδον λεπτα, επαιζαν 9 εναντιων 15 και εμεις λεμε γιατι ο ivic ξυρισε τον γαυρο και οχι πχ γιατι δεν δοθηκε το φαουλ πριν 1 δευτερολεπτο στον αραμπατζη ωστε να μην εκνευριστει ο σερβος. Γιατι ο κοντρερας εχασε παλι την ηρεμια του και εκανε ενα δυνατο μαρκαρισμα ωμο με ωμο (ο παμπλιτο κανει 50 τετοια σε καθε ματς) και οχι γιατι το εβραικο ταγαρι απο την αλλη ειχε πληρη ασυλια και την μια παταγε το γονατο του μουσλιμοβιτς και την αλλη γκρεμιζε τον μπακαγιοκο σε προφανη θεση για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ θελουν δεν θελουν, του χρονου θα κυριαρχισει. Εγω αυτο ειδα. Εσεις αν θελετε πειτε μου ακομα και για τον κουρασμενο γαυρο και τις απουσιες του λες και ο ΠΑΟΚ με 2 ταξιδια σαλονικη - αθηνα και καμια 4αρα παιχτες τραυματιες ηταν ξεκουραστος και πληρης.

Τεσπα, αν θελουμε να κανουμε σωστη κριτηκη, καλο θα ειναι να βαζουμε την ζυγαρια σωστα και οχι οπως θα μας ελεγαν οι φιλοι μας οι γαυροι που σημερα θα νιωθουν αξιοι νταμπλουχοι ελλαδας.

Καλο κουραγιο σε ολους και ιδιαιτερα στους παιχτες και την ομαδα συνολικα.
Εμεις εχουμε περασει πολυ χειροτερα για να μασισουμε απο εναν (ακομα) αδικο αποκλεισμο..

Καληνυχτα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1552 on: March 05, 2009, 01:46:52 »
Ψηλά το κεφάλι ρε μάγκες !!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Το ποτάμι δε γυρνάει πίσω.
Ελάτε γαμιόλες στην Τούμπα την Κυριακή. Ελάτε γαμώ τον ολυμπιακό σας
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1553 on: March 05, 2009, 01:47:07 »
με 9 δεν κέρδισες- ούτε θα κερδίσεις ποτε τον gay στην έδρα του...γιατί δυστυχώς δεν θα έρθει ποτε ο μέση στην ΤΟΥΜΠΑ...μπορεί να είσαι λίγο καλύτερος στο μέλλον με 9...αλλα η σφαγή θα είναι τότε μεγαλύτερη αν συνεχίζεις και στο μέλλον να την πνιγείς και να μην μιλάς όταν σε κλέβουν...ας ελπίσουμε να ξυπνήσει η διοίκηση...γιατί φέτος είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι...και ο λαός δύσκολα την πνιγει....φέρτε στρατό στην ΤΟΥΜΠΑ να τον μαζέψετε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

blackterror4

• Guest
« Reply #1554 on: March 05, 2009, 01:48:29 »
κατι ειπαν τα ραδια τωρα οτι επιτεθηκαν στην διοικηση μας στα επισημα χωρις καμια προστασια απο τα σεκουριτι

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1555 on: March 05, 2009, 01:49:53 »
Και τι περιμένετε ρε μάγκες την Κυριακή; Αυτοί στα @@ τον έχουν γραμμένο τον αγώνα, θα κάτσουν σαν πουτάνες να χάσουν... ΣΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ;;; Τέλος...

Να πάνε να γαμηθούνε ρε όλοι στην κωλοχώρα που ζούμε, να βγουν Ζαγόρ και Βρύζας και να αποσύρουν την ομάδα από την κωμωδία του ελληνικού πρωταθλήματος... Δεν το θέλω ρε εγώ αυτό το κωλοπρωτάθλημα, στα @@ μου το γράφω τέτοιο που είναι... Να το βάλουν στον κώλο τους.

Η ομάδα έπρεπε απόψε να φύγει από το γήπεδο. Τέλος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1556 on: March 05, 2009, 01:52:40 »
το μόνο κέρδος από σήμερα ήταν ο μπιζέρα!!! τρεις κλάσεις ανώτερος από τον μαλεζά και ισάξιος του κοντρέρα!!! Και ο Χαλκιάς πολύ καλός, ο αραμπατζής παραλίγο δυο αυτογκόλ να έβαζε, είναι δυνατόν!!!! όλοι οι άλλοι λίγοι αγωνιστικά!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1557 on: March 05, 2009, 01:53:14 »
στην έρα είπανε ότι έγιναν πεσίματα, σε δικούς μας, που γράφανε συνθήματα στο κωλογήπεδό τους.
η επίσημη παε gay δεν προστάτεψε τους ΠΑΟΚτσήδες στο τραμπούκο και την τρομοκρατία.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1558 on: March 05, 2009, 01:55:03 »
Ποσο μας εχουν χαλασει τα μυαλα τελικα...

Να μας κανουν να σκεφτομαστε γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι barcelona και γιατι 1,5 παιχτες μας (ιβιτς και ο μισος μουσλι) δεν επαιξαν καλα. Το οτι ο αραμπατζης στο 1ο μερος ηταν λες και βλεπεις καμια καινουργια μεταγραφη του βρυζα πχ, δεν το βλεπουμε.. Το οτι ο σερτζιο πηγενε σαν να ειναι 18 χρονων, ουτε αυτο το ειδαμε.. Το οτι ο Βερον στο κεντρο τους πηρε τα skulp, ουτε αυτο..  Το οτι εκεινο το παλικαρι ο μπιζερα που τον χρησιμοποιουμε σαν να ειναι κανας ξαδερφος παιχτη μουντιαλιτο που τον φωναζουμε οποτε η ομαδα εκμπεμπει sos, καταφερε και καλυψε για αλλη μια φορα αψεγαδιαστα το κενο του κοντρερας... ουτε αυτο ειδαμε... Αλλα τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε οτι η ομαδα μας στο 1ο ημιχρονο θα μπορουσε να προηγειτε ακομα και με 0-2? Τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε την σφαγη του 2ου ημιχρονου?... Πολλα δεν ειδαμε τελικα αλλα δεν εχω καν την διαθεση τωρα να κατσω να αναφερθω αναλυτικοτερα και τεκμηριωμενα. Δεν εχω το κουραγιο. Το θεμα ειναι οτι μας εχουν κανει το μυαλο πουρε, που ακομα και μετα απο μια πολυ καλη εμφανιση ενος ημιχρονου και μια σφαγη 2ου ημιχρονου, να μας φταινε τα παντα εκτος απο τα προφανη που διαπιστωνουμε ολοι οι ελληνες πολιτες (εκτος γκευ) καθε χρονο.. Να κριτικαρουμε τις "ανοητες" αποβολες λες και αν παιζαμε με 11 θα μας αφηναν να περασουμε... Καλο για τον ΠΑΟΚ μας η κριτικη και οι απαιτησεις, αλλα καλο θα ηταν να λες ποτε ποτε και 1 μπραβο στην ομαδα οταν το αξιζει... Για 40 σχεδον λεπτα, επαιζαν 9 εναντιων 15 και εμεις λεμε γιατι ο ivic ξυρισε τον γαυρο και οχι πχ γιατι δεν δοθηκε το φαουλ πριν 1 δευτερολεπτο στον αραμπατζη ωστε να μην εκνευριστει ο σερβος. Γιατι ο κοντρερας εχασε παλι την ηρεμια του και εκανε ενα δυνατο μαρκαρισμα ωμο με ωμο (ο παμπλιτο κανει 50 τετοια σε καθε ματς) και οχι γιατι το εβραικο ταγαρι απο την αλλη ειχε πληρη ασυλια και την μια παταγε το γονατο του μουσλιμοβιτς και την αλλη γκρεμιζε τον μπακαγιοκο σε προφανη θεση για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ θελουν δεν θελουν, του χρονου θα κυριαρχισει. Εγω αυτο ειδα. Εσεις αν θελετε πειτε μου ακομα και για τον κουρασμενο γαυρο και τις απουσιες του λες και ο ΠΑΟΚ με 2 ταξιδια σαλονικη - αθηνα και καμια 4αρα παιχτες τραυματιες ηταν ξεκουραστος και πληρης.

Τεσπα, αν θελουμε να κανουμε σωστη κριτηκη, καλο θα ειναι να βαζουμε την ζυγαρια σωστα και οχι οπως θα μας ελεγαν οι φιλοι μας οι γαυροι που σημερα θα νιωθουν αξιοι νταμπλουχοι ελλαδας.

Καλο κουραγιο σε ολους και ιδιαιτερα στους παιχτες και την ομαδα συνολικα.
Εμεις εχουμε περασει πολυ χειροτερα για να μασισουμε απο εναν (ακομα) αδικο αποκλεισμο..

Καληνυχτα.

Πεστα ρε King γαμωτο
πεστα γαμω τη θολολουλτουρα και την υψηλη κριτικη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1559 on: March 05, 2009, 01:55:30 »
ρε tasoulis30..ηρέμησε! όλους σκάρτους τους έβγαλες...coolare