Ποσο μας εχουν χαλασει τα μυαλα τελικα...
Να μας κανουν να σκεφτομαστε γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι barcelona και γιατι 1,5 παιχτες μας (ιβιτς και ο μισος μουσλι) δεν επαιξαν καλα. Το οτι ο αραμπατζης στο 1ο μερος ηταν λες και βλεπεις καμια καινουργια μεταγραφη του βρυζα πχ, δεν το βλεπουμε.. Το οτι ο σερτζιο πηγενε σαν να ειναι 18 χρονων, ουτε αυτο το ειδαμε.. Το οτι ο Βερον στο κεντρο τους πηρε τα skulp, ουτε αυτο.. Το οτι εκεινο το παλικαρι ο μπιζερα που τον χρησιμοποιουμε σαν να ειναι κανας ξαδερφος παιχτη μουντιαλιτο που τον φωναζουμε οποτε η ομαδα εκμπεμπει sos, καταφερε και καλυψε για αλλη μια φορα αψεγαδιαστα το κενο του κοντρερας... ουτε αυτο ειδαμε... Αλλα τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε οτι η ομαδα μας στο 1ο ημιχρονο θα μπορουσε να προηγειτε ακομα και με 0-2? Τι να δουμε οταν δεν βλεπουμε την σφαγη του 2ου ημιχρονου?... Πολλα δεν ειδαμε τελικα αλλα δεν εχω καν την διαθεση τωρα να κατσω να αναφερθω αναλυτικοτερα και τεκμηριωμενα. Δεν εχω το κουραγιο. Το θεμα ειναι οτι μας εχουν κανει το μυαλο πουρε, που ακομα και μετα απο μια πολυ καλη εμφανιση ενος ημιχρονου και μια σφαγη 2ου ημιχρονου, να μας φταινε τα παντα εκτος απο τα προφανη που διαπιστωνουμε ολοι οι ελληνες πολιτες (εκτος γκευ) καθε χρονο.. Να κριτικαρουμε τις "ανοητες" αποβολες λες και αν παιζαμε με 11 θα μας αφηναν να περασουμε... Καλο για τον ΠΑΟΚ μας η κριτικη και οι απαιτησεις, αλλα καλο θα ηταν να λες ποτε ποτε και 1 μπραβο στην ομαδα οταν το αξιζει... Για 40 σχεδον λεπτα, επαιζαν 9 εναντιων 15 και εμεις λεμε γιατι ο ivic ξυρισε τον γαυρο και οχι πχ γιατι δεν δοθηκε το φαουλ πριν 1 δευτερολεπτο στον αραμπατζη ωστε να μην εκνευριστει ο σερβος. Γιατι ο κοντρερας εχασε παλι την ηρεμια του και εκανε ενα δυνατο μαρκαρισμα ωμο με ωμο (ο παμπλιτο κανει 50 τετοια σε καθε ματς) και οχι γιατι το εβραικο ταγαρι απο την αλλη ειχε πληρη ασυλια και την μια παταγε το γονατο του μουσλιμοβιτς και την αλλη γκρεμιζε τον μπακαγιοκο σε προφανη θεση για γκολ.
Ο ΠΑΟΚ θελουν δεν θελουν, του χρονου θα κυριαρχισει. Εγω αυτο ειδα. Εσεις αν θελετε πειτε μου ακομα και για τον κουρασμενο γαυρο και τις απουσιες του λες και ο ΠΑΟΚ με 2 ταξιδια σαλονικη - αθηνα και καμια 4αρα παιχτες τραυματιες ηταν ξεκουραστος και πληρης.
Τεσπα, αν θελουμε να κανουμε σωστη κριτηκη, καλο θα ειναι να βαζουμε την ζυγαρια σωστα και οχι οπως θα μας ελεγαν οι φιλοι μας οι γαυροι που σημερα θα νιωθουν αξιοι νταμπλουχοι ελλαδας.
Καλο κουραγιο σε ολους και ιδιαιτερα στους παιχτες και την ομαδα συνολικα.
Εμεις εχουμε περασει πολυ χειροτερα για να μασισουμε απο εναν (ακομα) αδικο αποκλεισμο..
Καληνυχτα.