Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 41989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1520 on: March 05, 2009, 01:20:06 »
ΣΦΑΓΗ.-
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #1521 on: March 05, 2009, 01:20:15 »
Οσοι ετοιμαζονται για τρομοκρατια το σουκου ας σκεφτουν εξυπνους τροπους
που δε θα βλαψουν την ομαδα (εκτος γηπεδου δηλαδη)
και φυσικα τους εαυτους τους...

blue, ακομα και με 9 μπορουσε να δωσει την κοκκινη στον Παπαδοπουλο
και να καρφωσει κανας Λινο το φαουλ και να τελειωσει το παραμυθι...
+ αυτο που λεει ο giannis80
+ H συγκριση με το χερι του Μουσλι και το χερι του δικου τους
+ Η πρωτη κιτρινη του Ιβιτς που δε δινεται για μενα
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1522 on: March 05, 2009, 01:22:09 »
στο αεροδρόμιο πάνε γιατί οι απόψεις σας είναι η μια στις 1000...ψαχτείτε εσείς και όχι αυτοί που πάνε στο αεροδρόμιο...ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχασε τον έκλεψαν...a ρε galatis4  διηγείσαι το παιχνίδι...δεν το πιστεύω  ::)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1523 on: March 05, 2009, 01:22:38 »
Εγώ αδέρφια τα περί αδικίας τα ακούω βερεσέ...αισθήματα αδικίας και παράπονα από τους διαιτητές έχουν ο λεβαδειακός,ο σκώληξ, ο βάζελος,ο gay και οι λοιπές μικρές ομάδες της πλάκας (άποψή μου). Ειλικρινά μιλάω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαιτησία και συμφωνώ με τη Διοίκηση που δεν ασχολείται καθόλου...θα με χαλάσει οποιαδήποτε ανακοίνωση που θα αφορά σε αυτό το θέμα(επίσης άποψή μου). Η εξέλιξη του ματς ήταν  αποτέλεσμα ατυχούς εκτίμησης από τον Santos και απώλεια ψυχραιμίας και συγκέντρωσης (για ακόμα μια φορά σε παιχνίδι με ΠΟΚ) μετά από το γκόλ. Ατυχής εκτίμηση από τον Santos, διότι ενώ περίμενε να περάσει όπως πέρασε το 1ο ημίχρονο και να πιέσει στο 2ο (γνωρίζοντας ότι αυτοί μετά το 70 τα χάνουν,όπως και έγινε όταν παίζαμε με 9)...δεν του βγήκε λόγω των καρτών, οι οποίες ήταν απώλεια συγκέντρωσης και ηρεμίας. Γιατί συνέβει αυτό και πάλι σε ματς στο μπουρδέλο?Δεν ξέρω...ίσως αισθάνονται οι δικοί μας ακόμα μικρότερη ομάδα. Γνωρίζω όμως ότι αν φέτος τα αποτελέσματα με ΠΟΚ ήταν όπως είναι και είχαμε τους βαθμούς από Εργοτέλη,Σέρρες και Τρίπολη, την Κυριακή θα παίζαμε για να πιάσουμε την 1η θέση. Άρα, καλά τα ντέρμπυ, αλλά αν κάνουμε ομάδα που δεν θα πετάει τζάμπα βαθμούς σε νορμάλ παιχνίδια τότε θα είμαστε από κοντά,θα φύγει από τους παίκτες αυτό το αίσθημα ''μικρότερης ομάδας'' και θα έρθουν και οι νίκες σε ντέρμπυ.
Αν και η νοοτροπία που περνάει ο Santos σε αυτά τα ματς δεν μου αρέσει,όλοι τους αξίζουν συγχαρητήρια για την αντίδραση και το πείσμα όταν μείναμε με 9. Την Κυριακή πρέπει να πάρει το γήπεδο φωτιά αλλά μόνο στις κερκίδες...θα είναι κρίμα και μαλακία να κουβαλάμε το σημερινό ματς...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1524 on: March 05, 2009, 01:23:37 »
Η πουτάνα ο κουκουλάκης ήταν συμμαθητής συγγενή μου, με την οποία μόλις μίλησα απο Ηράκλειο και μου πε οτι στο σχολείο το λεγε καθαρά οτι είναι γαύρος. Οχι οτι εχει και καμια ιδιαίτερη σημασία τώρα, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Σαν τον πατερα του...Σχολη Γερμανακου κλπ.
Ο βλακας ο Μπουζος εβγαλε τον πατερα του το μεσημερι και δωστου γλυψιμο, οφαλμιατρος, 3 ξενες γλωσσες, ο νεος Βασσαρας κλπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1525 on: March 05, 2009, 01:23:47 »
τι καραγκιοζηλίκια είναι πάλι αυτά??? πάνε στο αεροδρόμιο λέει να υποδεχτούν ποιόν??? αυτούς που κάναν 4 τελικές με τα πτώματα??? για τον κοντρέρας που κρεμάει δεύετρη φορά την ομάδα σε ντέρμπι!!! για τον ίβιτς που κι αυτός ενώ  έχει κίτρινη πάει σαν το ταγάρι να κόψει την μπάλα από την αδελφή την αγγλίδα?? για τον μουσλίμοβιτς που τρεις φορές ενώ φεύγει μόνος ο λίνο δεν δίνει την μπάλα να γίνει το 0-1 και την κρατάει να την βάλει στον πάτο του??? κανείς στο αεροδρόμιο !!!!!!

τασουλη

πας καλα ρε?
1. ο γκαιυ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝΕ να βαλει γκολ ποσες φασεις εκανε μεχρι την πρωτη αποβολη?
2. το φαουλ που δε δινει το μουνοπανο στον αραμπατζη πριν το φαουλ του ιβιτς το ειδες?
3. την πρωτη κιτρινη του ιβιτς την ειδες?
4. αναρωτησου, τη δευτερη του κοντρερας θα την εδινε στο γαυρο?
5. του εβραιου στο μπακαγιοκο με το σκορ ΣΤΟ 1-0 ΤΟ ΕΙΔΕΣ?

ρε συ ολοι πρεπει να ηρεμησουμε αλλα μη δυναμιτιζουμε την κατασταση και να το παιξουμε υψηλη κριτικη στον ΠΑΟΚ, φτανει με την ψευτοκουλτουρα επιτελους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

giannis80

• Guest
« Reply #1526 on: March 05, 2009, 01:24:18 »
Η σφαγή δεν είναι οι 2 κόκκινες.Εκείνο που δείχνει την προδιάθεση του διαιτητή να παίξει γαύρο είναι οτι στο 120 κόβει τον ΠΑΟΚ ενώ έχει κατοχή για να διακόψει το παιχνίδι επειδή βρίοκεται παίκτης του γαύρου κάτω (μετά το χάιδεμα του σορλέν), ενώ δεν κάνει το ίδιο με την φάση του αραμπατζή όπου παίρνει μετά κόκκινη ο ίβιτς.Άρα,για 2 ίδιες φάσεις σφυρίζεις διαφορετικά,άρα έχεις δόλο.Κατα τ'άλλα, αγωνιστικά η ομάδα ήταν ακριβώς όπως στα προηγούμενα 3 ντέρμπι στην αθήνα.Μα,ακριβώς το ίδιο.Μαλθακός,νωθρός,νωχελικός,χωρίς καθαρό μυαλό να δώσεις πάσα σε ελεύθερο συμπαίκτη κτλ.Μετά,από το πουθενά τρως γκολ από το πουθενά και σε συνδυασμό με το ότι ο διαιτητής σφυρίζει όλα τα αμφισβητούμενα υπέρ του γαύρου εκνευρίζουν τους παίκτες (άνθρωποι είναι κι αυτοί) κι έχουμε τις κόκκινες.

Υ.Γ Σε όλα τα παιχνίδια, τα 4 ντέρμπι δηλαδή στην αθήνα, φάγαμε όλα τα γκολ από τον αέρα κοιτώντας τον ουρανό.Αυτό κάτι δείχνει.

ποιες ιδιες φασεις ρε αδερφε , πλακα κανεις?

στον αραμπατζη γινεται πεντακαθαρο φαουλ απο τη λουγκρα και οχι μονο δεν το δινει αλλα δε σταματανε και τη φαση οι γαμημενοι οι γαυροι

στη αλλη φαση, παιρνει καθαρα ο σορλεν την μπαλα ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ η λουγκρα απ τη φανελα και ο σορλεν αφου δωσει τη μπαλα του πιανει τη μουρη υποτιμητικα σα να του λεει "αντε γαμησου ρε λουγκρα"

ΚΑΙ το κορακι σταματαει τη φαση που ειχε προχωρησει στην αλλη ακρη του γηπεδου και δινει ΦΑΟΥΛ στις πουσταρες!

Ρε φίλε,μην με τρελαίνεις κι εσύ τώρα.Αυτό εννοώ.Παίκτης κάτω και στην μία και στην άλλη,την πρώτη την αφήνει να συνεχιστεί, την δεύτερη την σταματάει.Αυτό εννοώ ίδιες φάσεις.Παίκτης κάτω.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1527 on: March 05, 2009, 01:25:23 »
ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ...
Ναι ρε γαμώ τη γραβάτα του :)

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1528 on: March 05, 2009, 01:25:29 »
Ρε σεις σταματήστε με τους παίχτες και τον προπονητή και την διοίκηση. Είμαστε δεύτερη ρεεεεεεεεεεεεεε. Αποκλείσαμε τον Αρη κληρωθήκαμε με γαυρο, σου αποβάλουν 2 παίχτες σε σφάζουν και εσύ κάθεσαι και λες για τους παίχτες. Τι θελετε ρε παιδιά? Είμαστε σε καλό δρομο. Εχουμε μεγάλη ομάδα. 7 επιθετικους έβαλε και 120 λεπτά για να σε νικήσει........................ ΠΑΟΚ είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

blackterror4

• Guest
« Reply #1529 on: March 05, 2009, 01:25:40 »
μετα απο αυτο νειωθω ακομα πιο περιφανος που μαι ΠΑΟΚ δεν εχω αλλα λογια να πω.θα σε φροντιζω οταν πληγωνεσαι θα σε καμαρωνω οταν πετας.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1530 on: March 05, 2009, 01:25:53 »
http://dalikeris1.blogspot.com/2009/03/blog-post_05.html

Στο "Καραϊσκάκη" έγιναν ...τα σωστά. Ή, μάλλον, έγιναν αυτά που θεωρούν σωστά οι αρχι-διαιτητές (τά ΄παμε για την παύλα) και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους και τα χασομέρια που κάνανε οι παίκτες τους στο τέλος της παράτασης απέναντι σε εννιά παίκτες!

Ομολογώ πως τον Κουκουλάκη τον είχα σε εκτίμηση μέχρι τώρα. Δεν τον είχα δει ποτέ να εκτίθεται, να παίζει έδρα, να μοιράζει κουκούτσια και να παίζει στα παιχνίδια. Θεωρούσα πως είναι μακράν ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής, όχι γιατί δεν έκανε λάθη, αλλά γιατί δεν τα έκανε με πρόθεση. Γιατί έπαιζε ...Κρητικά, αντρίκεια.

Και θα το πίστευα ακόμα και τώρα αν μετά τη διαμόρφωση του "τραβηγμένου" 11 με 9, είχε τα κότσια να σφυρίξει σωστά στην ανατροπή του Μπακα-Γιόκο Τσόκο από τον Αβράμη στις αρχές της παράτασης.

Θεωρώ ακόμα και τώρα πως μπορεί ο Κουκουλάκης να έκανε λάθη...

α) Στην υπερβολική αποβολή του Κοντρέρας.
β) Στην αποβολή του αδερφού του Ηλία του Ηβη, όχι γιατί δεν έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη, αλλά γιατί είχε προηγηθεί καραμπινάτο φάουλ του Ντάρμπισιρ στον Αραμπατζή μπροστά στον επόπτη (που κατάπιε το σημαιάκι του).

Δεν μπορώ, όμως, να δεχτώ πως ...εφόσον έκανε αυτά τα "λάθη", έτυχε να κάνει και τρίτο λάθος σε βάρος του ΠΑΟΚ, στη φάση που ο Μπακαγιόκο Τσόκο φεύγει φάτσα με τον Κηπουρό, ο Αβράμης τον γκρεμίζει από πίσω κι ο Κουκουλάκης, έχοντας διαμορφώσει το 11 με 9, ΚΩΛΩΝΕΙ να ξαναδώσει στον ΠΑΟΚ μια ευκαιρία, καταπίνοντας τη σφυρίχτρα.

Εκεί, όμως, που εκτέθηκε ακόμα περισσότερο ήταν μετά το 2-0, όταν είχε ολοκληρωθεί το "έργο" και γνώριζε πια πόσο καθοριστικό ρόλο είχε παίξει. Ο ελεεινός άλλος βοηθός του, τον φώναξε από την ενδοσυνεννόηση για να δώσει κόκκινη κάρτα στον Σορλέν, επειδή "έριξε μπουνιά" στον Ντάρμπισιρ.

Αυτό είπε ο ελεεινός επόπτης: "Εριξε μπουνιά", διαβάσαμε στα χείλη του και υποψιαστήκαμε πως ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει το ματς με οκτώ και πως στο ματς της Κυριακής στην Τούμπα, θα ξαναβάλει φανέλα ο Ζ-Αγοράκης για να συμπληρώσει δεκαοκτάδα.

Ομως, ο Κουκουλάκης, παρότι ο επόπτης του είπε ρητά πως το "τσίμπημα" της μύτης που έκανε ο Σορλέν στον Ντάρμπισιρ λέγεται "μπουνιά", έβγαλε μόνο κίτρινη κάρτα στον Γάλλο.

Από τύψεις...

Τέτοιες, φυσικά, δεν είχε ο αστείος καταδύτης Ντιογκούλης, που πιο πολλή ώρα είναι κάτω ή διαμαρτύρεται στους διαιτητές, παρά κυνηγάει την μπάλα. Είχε και παράπονα, τρομάρα του και γινόταν προκλητικός, γνωρίζοντας, βέβαια, εκ των προτέρων, πως για δεύτερη φορά φέτος δεν θα πάει στην Τούμπα, να συναντήσει τον φίλο του τον Παύλο τον Γροθία. Την άλλη φορά ήταν κουρασμένος, τώρα επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του, για να παίξει στα κρίσιμα ματς με Θρασύβουλα και Πανελευσινιακό.

Στην Τούμπα, πάντως, με το κλίμα που δημιούργησε ο Κουκουλάκης, καλό θα είναι να μην πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού. Μπαρούτη μυρίζει το ματς της Κυριακής και μακάρι να βγω ψεύτης, όμως η ιστορία λέει πως οι ΠΑΟΚτσήδες ...απαντούν στις προκλήσεις ακόμα κι όταν δεν έχουν προκληθεί.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1531 on: March 05, 2009, 01:27:56 »
2 παιχνίδια με gay ένα με βάζελο, ένα με γαύρο εκτός βάλαμε 1 ένα γκολ!!! δυστυχώς είμαστε μικρή ομάδα αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το καφενείο. Στα play off δεν έχουμε τύχη , αναστήσαμε τον ντιόγκο και τον ντέρμισιρ!!! Αφού ο σάντος είχε σκοπό να κατέβει να παίξει κατενάτσιο εκεί γιατί δεν κυνήγησε περισότερο το ματς της τούμπας!!! την κυριακή προτείνω ντού και ας τιμωρηθεί η έδρα μας!!!!

Θα πω κατι και οποιος καταλαβε, καταλαβε. Την προσπαθεια αυτη που γινεται φετος να επανελθει η ΠΑΟΚΑΡΑ στην κορυφη, μπορουμε να την σταματησουμε ΜΟΝΟ εμεις. Εαν με αφορμη αυτον τον αποκλεισμο, που ηρθε οπως ηρθε, καταστρεψουμε τα παντα, θα κλαιμε για μια γενια ακομη. Την ομαδα και τα ματια σας
Θα συμφωνησω με τον Θεμη. Οτι πρεπει για τον βαζελο θα ειναι.ΝΑΙ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Δεν συμφωνω με εκδικηση , να τα κανουμε πουτανα και τετοια.
Προσωπικα δεν ειμαι θυμωμενος.Γελαω...Οποιος Ελληνας ειχε ματια σημερα, ειδε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1532 on: March 05, 2009, 01:28:32 »
παιδια το ξαναλεω ειναι ευκολο να πουμε φταιει ο διαιτητης..το ζητημα ειναι να κοιταμε και λιγο αντικειμενικα την ομαδα που κατεβηκε σημερα και φοραγε ασπρομαυρα

ηταν μια αθλια εμφανιση, ησουν πιο πεθαμενος και απο τον γαυρο τον πεθαμενο

Εγώ αδέρφια τα περί αδικίας τα ακούω βερεσέ...αισθήματα αδικίας και παράπονα από τους διαιτητές έχουν ο λεβαδειακός,ο σκώληξ, ο βάζελος,ο gay και οι λοιπές μικρές ομάδες της πλάκας (άποψή μου). Ειλικρινά μιλάω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαιτησία και συμφωνώ με τη Διοίκηση που δεν ασχολείται καθόλου...θα με χαλάσει οποιαδήποτε ανακοίνωση που θα αφορά σε αυτό το θέμα(επίσης άποψή μου). ..............
..........
.........
..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
ετσι φιλε..εμπιστοσυνη στην διοικηση

φετος καναμε τεραστια βηματα εμπρος αλλα δεν ειναι αρκετα για να φτασουμε στην κορυφη
του χρονου διορθωνοντας τις αδυναμιες μας ακομα καλυτεροι και πρωτοι

blackterror4

• Guest
« Reply #1533 on: March 05, 2009, 01:28:56 »
στο αεροδρομιο λενε οτι γινεται χαμος περιμενουν την ομαδα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1534 on: March 05, 2009, 01:29:56 »
τα λεει ολα ο νταλικιερης στο μπλογκ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1535 on: March 05, 2009, 01:30:04 »
στο αεροδρομιο λενε οτι γινεται χαμος περιμενουν την ομαδα

Καλά κάνουν.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1536 on: March 05, 2009, 01:31:27 »
παιδια το ξαναλεω ειναι ευκολο να πουμε φταιει ο διαιτητης..το ζητημα ειναι να κοιταμε και λιγο αντικειμενικα την ομαδα που κατεβηκε σημερα και φοραγε ασπρομαυρα

ηταν μια αθλια εμφανιση, ησουν πιο πεθαμενος και απο τον γαυρο τον πεθαμενο

Εγώ αδέρφια τα περί αδικίας τα ακούω βερεσέ...αισθήματα αδικίας και παράπονα από τους διαιτητές έχουν ο λεβαδειακός,ο σκώληξ, ο βάζελος,ο gay και οι λοιπές μικρές ομάδες της πλάκας (άποψή μου). Ειλικρινά μιλάω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαιτησία και συμφωνώ με τη Διοίκηση που δεν ασχολείται καθόλου...θα με χαλάσει οποιαδήποτε ανακοίνωση που θα αφορά σε αυτό το θέμα(επίσης άποψή μου). ..............
..........
.........
..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...
ετσι φιλε..εμπιστοσυνη στην διοικηση

φετος καναμε τεραστια βηματα εμπρος αλλα δεν ειναι αρκετα για να φτασουμε στην κορυφη
του χρονου διορθωνοντας τις αδυναμιες μας ακομα καλυτεροι και πρωτοι
τη να το κάνω όμως...να περιμένω την επομενη σφαγή...όταν ξαναπαίξω κρίσιμο παιχνίδι ,μονο αν γίνεις κατεστημένο στη θέση του κατεστημένου έχεις τύχη στο μπουρδέλο...ως τότε οι μισοί απολαμβάνουμε τον βιασμό και άλλοι τα σπάμε και κραζόμαστε μεταξύ μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1537 on: March 05, 2009, 01:31:46 »
μ αρεσει που μιλατε για αθλια εμφανιση ενω τις 12 απο τις 15 π.χ. νικες που εχουμε κανει φετος τις εχουμε κανει με παρομοιο ποδοσφαιρο.....

αν εδινε το φαουλ στον μπακαγιοκο και την κοκκινη θα μιλουσαμε για την προκριση του αιωνα......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1538 on: March 05, 2009, 01:32:24 »
rabit και  diegito
ρε παιδια για την ιδια περηφανια που λετε για εμας γραφετε και εσεις .απλως εσεις επιβεβαιωνετε το ρητο ΠΑΟΚ εισαι και θα τους γαμας και με κοντρα διαιτησια. γιατι να κατσω να ψαξω τοεκανε σε ολα τα ντερμπυ. οχι. δεν το κανω. να δεχτω οτι επαιξε μετρια. καποιοι δεν ηταν σε καλη μερα. ο γαβρος τι εκανε? απο το 45 εως το 55 .που αλλου μας επαιξε?
ολα ειναι ως μη γενομενα .δεν υπαρχει τιποτε .δεν υπαρχει κοκκινη στον ιβιτς γιατιεχει προηγηθει φαουλ, αν υπαρχει 2η κιτρινη στον κοντρερας ,τυποις να δωσει και στον ντιογο που απαιτει την 2η κιτρινη αφου κουναει το χερι οπως και απαγορευεται.δεν σου δινει φαουλ στο ημικυκλιοκαι κοκκινη στον παπαδοπουλο. τα φαουλ στο β ηταν 100-0 υπερ τους. στην περιοχη ο κουκουλακης σε εβαλε. το αν εχουν νευρα για μενα πρωτον στα προκαλει ο διαιτητης αφου σε παιζει ετσι και δευτερον για μενα το εχω ξαναπει εχουν γινει πολυ οπαδοι οι παικτεςμας. και δεν πρεπει.
και κατι αλλο .δεν ειναι μονο οτι εμεινες με 9 (και ναι ρε πστ ν το παρω στα πεναλτυ αφου αυτο μενει τελικα οπως λετε) αλλα πειτε μου ποτε αυτοι οι 9 επαιξαν μαζι
χαλκιας αραμπατζης μπιζερα μαλεζας λινο κων.νιδης μπακαγιοκο κονσεισαο σορλεν .επισης δεν παιζεις με 9 απο το 0-40 αλλα απο το 75 εως το 120 .εχει σημασια
την ψυχολογια στην φτιαχνει και το ιδιο το ματς. γιατι αν το ματς σε παει κανονικα αλλα και αν θελεις να επαιζες και με παικτες κλειδια φετος(γκαρσια )αλλα και γρηγορυος (βιερινια) να εχεις επιλογες αυτο το ματς δεν χανεται. απλα.
καμια μιομφη για την ομαδα. μας εχει δικαιωσει ολους φετος. ειναι  ΠΑΟΚ. ΕΜΕΙς ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
υπηρχε ποτεπεριπτωση να παιξει σε οποιδηποτε ματς ο γαβρος με 9?
πουτανα ολα την κυριακη αλλα σε ρυθμους που να μην διακοπει το ματς. το εχουμε το ματς αυτο αλλα θελει εξυπναδα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1539 on: March 05, 2009, 01:33:15 »
Blue_eyes...
είδες κανένα γαύρο να κάνει επίθεση στο πρώτο ημίχρονο?
εγώ εμάς θυμάμαι να χάνουμε κλασική ευκαιρία... και τον Αραμπατζή να προσπαθεί να το κολλήσει στον Χαλκιά
ο γαύρος γύριζε την μπάλα γύρο γύρο χωρίς να κάνει τίποτα..
το δεύτερο ημιχρόνιο δεν είναι άξιο σχολιασμού...
είδες εσύ κάτι άλλο ?
PAOK-Hersonissos (Kriti)