Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 42388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #540 on: January 15, 2009, 01:26:28 »
Παιδιά ο ΠΑΟΚ είναι ντεφορμέ. Πολλοί παίκτες είναι πεσμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς. Δε μπορούμε βέβαια να κρίνουμε τόσο από το σημερινό λόγω αγωνιστικού χώρου, αλλά ξεκάθαρα υπάρχει μεσοεπιθετικό πρόβλημα. Κρίμα γιατί ο ρούλης σήμερα ήταν ανύπακτος και στο μήλο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Για τα ξεφτιλίκια στην 4 και τα μπουκάλια που έπεσαν δε θέλω να μιλήσω γιατί θα παρεξηγηθώ με αρκετούς
εδώ.

Βερόν, Αραμπατζής, Ίβιτς ήταν σε άλλο γήπεδο σήμερα. 

Τέλος πάντων, το ξεχνάμε και πάμε για τον Πάνθρακα. Βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής. Δε ξενερώνουμε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #542 on: January 15, 2009, 02:27:16 »
Επεισόδια μετά το ματς
15/1/2009 12:30:35 πμ

Η ένταση που υπήρχε στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας δυστυχώς μεταφέρθηκε και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αρη.

Συγκεκριμένα, πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ δέχτηκε επίθεση με πέτρες στην Εγνατία, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στους δρόμους της Τούμπας και της Χαριλάου με μικροσυμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων στην οδό Παπαναστασίου.

Αλλα εχουμε και κατι ΒΟΔΙΑ.Οδηγω το αμαξι προχωραω στην Παπαναστασιου και ειμαι σχεδον στην αλυσιδα.παραληλα με μενα περπαταει πεζη μια γκομενα με κασκολ, μονη και ξεμπαρκη και καταλαβαινω οτι περιμενει το λεωφορειο προς χαριλαου.Επειδη αυτο αργει περπαταει με τα ποδια.Ανοιγω το παραθυρο και της λεω προσεξε με το κασκολ και με κοιταει περιεργα. Λιγα μετρα παρακατω βλεπω οτι ειναι με γκομενο και εξακολουθει να με κοιταζει περιεργα.Ξανανοιγω το παραθυρο και δειχνοντας της το δικο μου κασκολ-ωστε να καταλαβει και αυτη και ο γκομενος οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης- της ξαναλεω: "Τι δεν καταλαβαινεις?Προς τα εκει που πας ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ!"Παλι με κοιτουσαν παραξενα.
Μετα εστριψα δεξια απο Lidl και ελπιζω να καταλαβαν.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #543 on: January 15, 2009, 03:09:56 »
Λοιπον θα ξεκινησω με τους φιλους vedder και logothetis.
Φιλοι μου, ας παψουμε  να χαιδευουμε αυτια και να να παψουμε να δειχνουμε μια ανοχη και αλλες φορες -κατ εμε κακως- εννοουμενη αλληλεγυη στους βλαμενους της 4Α. .Επειδη λοιπον ισως δεν το γνωριζετε λογω ηλικιας, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι τετοιες μαλακιες εχουν γινει παμπολες φορες απο πολυ παλια στην Τουμπα κοβοντας το ρυθμο της ομαδας.Σιγουρα ομως καποις τετοιες θα θυμαστε και σεις.

Δηλαδη αυτος ο βλαμενος που πεταει το μπουκαλι της μπυρας, τι θελει να αποδειξει και τι θελει να πετυχει?Ειναι τοσο ηλιθιος  που δεν καταλαβαινει οτι ακριβως ετσι εξυπηρετει τα σκουληκια?
Δε λεω οτι αν δεν γινοταν αυτο σημερα θα το παιρναμε το παιχνιδι διοτι πολυ απλα αυτο δε μπορω να το αποδειξω.Παντως το θεωρω πολυ πιθανοτερο.

Για μενα πρεπει να κυρηγχθει ΠΟΛΕΜΟΣ στον καθε τετοιο ΗΛΙΘΙΟ που νομιζει οτι εχει δικαιωμα να κανει οτι του γκαυλωνει.Και επισης θεωρω ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ τους διπλανους του που τον ανεχονται αντι να τον παρουν στις σφαλιαρες.

Η κακως εννουμενη αλληλεγγυη που ελεγα ("αυτος που πεταξε φιλαρακι το μπουκαλι ξερεις ποσα χιλιομετρα εχει γραψει για τον ΠΑΟΚ" ή "φιλαρακι αυτος που λες εσυ ηλιθιο ειναι αυτος που οταν εκανε ντου σε γαυρους μονος του εσυ εβλεπες και καμαρωνες τις φωτογραφιες στο ιντερνετ" )
Αντε και να παρουμε την περιπτωση οτι δεν επηρεασε την εκβαση του αγωνα.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΑ 10-20-30-100 χιλιαρικα προστιμο που θα φαμε επειδη εσυ πεταξες την μπυρα ή μπουκαρες να ζητησεις τα ρεστα απο το Σιστον εχεις σκεφτει απο ποιον τα παιρνεις?Τα παιρνεις απο μενα, απο τη γυναικα μου απο το φιλο μου τον αδερφο μου το γειτονα το συνοπαδο μου που με στερηση πηγαν και αγορασαν μετοχες ρε ζαβλακα.Τσογλανε!Το παιζεις και ΥπερΠΑΟΚτσης και δε σεβεσαι την προσπαθεια που κανει τοσος κοσμος να μαζεψει 2 φραγγα.Επειδη θες ΕΣΥ ρε ζαβλακα να κανεις το κομματι σου!

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑΣ/ΠΙΩΜΑΤΟΣ/"ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ"κλπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
« Reply #544 on: January 15, 2009, 03:17:06 »
+10000000000000000000 :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Altrouistis

• Guest
« Reply #545 on: January 15, 2009, 03:30:06 »
1. Αν συμφωνήσαμε κι εμείς να γίνει παιχνίδι σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που εξυπηρετεί περισσότερο αυτόν που αμύνεται κάναμε μεγάλο λάθος.

πριν απο λιγα χρονια οταν η Εθνικη επαιζε στην Αλεξανδρας με το γηπεδο βουρκο απο την βροχη, βαλανε μια ωρα πριν τον αγωνα ελικοπτερο σε χαμηλη πτηση
και στεγνωσε.. 1.500 ευρω κοστος...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #546 on: January 15, 2009, 03:38:21 »
Πολύ καλα τα λέει ο HOMO, αλλά η δική μου πεποίθηση είναι ότι αυτά τα φαινόμενα θα τα βλέπουμε για πάντα. Δε θέλω να τρέφω αυταπάτες, πίστεψα κι εγώ πολλές φορές ότι θα νουθετηθούν αυτά τα κωλοπαίδια, αλλά κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει ποτέ ...

Με το που είδα το μπουκάλι της μπίρας να πέφτει σήμερα καθώς και τους πυρσούς που έριχναν επάνω στους ποδοσφαιριστές (και δικούς μας), αισθάνθηκα μια τεράστια απογοήτευση ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #547 on: January 15, 2009, 07:29:36 »
κατι αναλογο ειπωθηκε και για τα γεγονοτα του δεκεμβρη,,,

αυτα τα κωλοπαιδα στην 4α που τα ανεχομαστε απο το 80 τι σκατα ηλικια εχουν? καμια 50αρια χρονων θα εχουν γινει πλεον,,σε λιγο με μαγκουρες θα πηγαινουν στο γηπεδο και παλι θα πετανε αντικειμενα στο κορνερ.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #548 on: January 15, 2009, 08:41:21 »
Ο πολύ κακός αγωνηστικός χώρος
Ο πολύ κακός Κάκος
Ο πολύ κακός Σάντος
Ο πολύ κακός ΠΑΟΚ γενικότερα.
Και τα πάρα πολύ καλά δασκαλεμένα σκουλήκια.

Χωράφι το γήπεδο αλλα αυτό δε μου λέει τίποτα, σε πολλά σημεία η μπάλα κολούσε και δυστηχώς κάποιοι παίκτες αμφιβάλλω αν ακόμα και σήμερα έχουν καταλάβει ποιά σημεία είναι αυτά.
Ο κύριος κάκος που μαζί με τον παμπορίδη είναι ένα από τα ανεξήγητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο μετρ του χι ματς, ήταν στραβό το κλίμα (ταιρέν) το φαγε και ο γαϊδαρος(κάκος) πρέπει να παίχτηκαν τουλάχιστον για φέτος τα λιγότερα λεπτά ποδοσφαίρου σε όλες τις διοργανώσεις.
Κάρτα στο ρεγκεϊρο για το εν ψυχρώ πάτημα στον σνάουτσερ, κάρτα στον γκαρσία για κράτημα στον ίβιτς στο πρώτο ημίχρονο που φεύγει με τη μπάλα στα πόδια, πάνω απο 3-4 φορές κάρτα στον κόκε για παρεμπόδιση φάουλ και θα μπορόύσα να γράψω κι΄άλλα .
Ο πολύ κακός κύριος Σάντος που ξεκίνησε με 4-3-3 ένα σύστημα που δεν ξαναέπαιξε φέτος ποτέ εκτός απο μισό ημίχρονο με λειβαδιά όταν ήταν 2-0 το σκόρ, δεξί χαφ-εξτρέμ ο βερόν κλάϊν δηλαδή.
Ο πολύ κακός ΠΑΟΚ γενικότερα, δηλαδή ένας βερόν που έχει κουραστεί και είναι οφθαλμοφανές πλέον,τα εργομετρικά του θα πρέπει να είναι χειρότερα και απο τα δικά μου, ο ανούσιος ίβιτς που σε δύναμη είναι απαράδεκτος ο μπακαγυόκο που ήταν ο καλύτερος παίκτης του άρη ο αραμπατζής που όλοι καταλάβαμε γιατί δεν παίζει...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ

Τι κρατάω απο τον ΠΑΟΚ μα φυσικά την εικόνα του πάμπλο γκαρσία που μόνος στο κέντρο πάλευε τον πολύ καλό μαλεζα που χει μάθει να χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του και τον μαχητικό μάρκος αντώνιο.

Και τα μικρά αθώα σκουλήκια που ξέρανε τους είχανε δασκαλέψει οι αρχιρουφιάνοι για το πώς να χαλάσουν το παιχνίδι προκλητικότατοι πήραν αυτό που θέλανε γιατί φυσικά τους το επιτρέψαμε εμείς, αντιποδόσφαιρό διαρκής διαμαρτυρίες και φυσικά καραγκιοζηλίκια απο αυτά που μόνο αυτοι ξέρουν.

Για τους βλάκες εκεί στην 4α εδώ και 30 χρόνια μαζική παραγωγή βλαμμένων, και επειδή θα χει και συνέχεια από τους ίδιους τους συνδέσμους stay tunned γιατί δραματικές αλλαγές στη θ4 μου μυρίζει.
Εκτός απο τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος πλέον αφού από 10.000 (τυχαία νούμερα) είχε εχθές 13.000 το θέμα με τα μπουκάλια στο κόρνερ έχει παραγίνει .

Κλείνοντας πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και τις δύο φορές μέσα στο σάπιο μήλο.

Θεϊκό το πανώ με το gay τετράποδο απλά τέχνη...
« Last Edit: January 15, 2009, 10:03:37 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #549 on: January 15, 2009, 09:17:28 »
Διαφωνω στον αριθμο.Δεν ειναι καθε φορα Ο ΕΝΑΣ που πεταει το μπουκαλι.Σε ολη την 4 ειναι αλλοι 200 που θα μπορουσαν να πεταξουν μπουκαλι,αλλοι 50 που πετουν μπουκαλι(απλα το ριχνουν χαμηλα+δν πιανει χορτο αλλά ταρταν ή πεφτει στα κεφαλια οσων καθονται χαμηλα),αλλοι 50 που πετουν κροτιδεσ+φωτοβολιδεσ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,αλλά+μεσα στο ταρταν,αλλοι 200 που λενε άλλα συνθηματα ετσι για να γινεται μπουρδελο η κερκιδα+να κανουν το κομματι τουσ,αλλοι 20 που ειναι σαν φαντασματα+κινουνται μεταξυ καγκελου+οριακα ταρταν,αλλοι 1000 που δν φωναζουν συνθημα αλλα κραζουν σαντοσ μπαλαφα κτλ,αλλοι ποσοι που δν ειναι ΠΑΟΚ αλλα βρισκουν αφορμη να πιουν+να περασουν καλα,και και και και και. .με αποκορυφωμα το ασχημο σκηνικο που παιχτηκε στο τελοσ.εγω δν ειμαι εκνευρισμενοσ,στεναχωρημενοσ,απογοητευμενοσ+λυπημενοσ ειμαι.Αλλα φωναζω ΠΑΟΚ ΟΛΕ μεσα στο γηπεδο.Αυτοσ ειναι ο ρολοσ μου εκει+μονο αυτοσ.Συμφωνω απολυτα με το κειμενο του Δικεφαλοσ.Εμεισ μαζι για μια ζωη
 Υστερογραφο) Ερευνεσ απεδειξαν οτι το  αλκοολ τελευταια ξεπερασε στη λιστα των ουσιων τη μαριχουανα σε επικυνδινοτητα και πολλα άλλα..με βαση αυτα που ειδα χτεσ σε μερικουσ πειστηκα 100 τα εκατο.
Μπραβο σε οσουσ ετρεξαν για χαρτακια νεα πανο+πυρσουσ
« Last Edit: January 15, 2009, 09:28:27 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: January 15, 2009, 09:23:54 »
τελικά ξέρει κανεις για πιο λόγο έπεσε τόσο ξύλο?αυτοί που πλακωνόντουσαν έφτασαν από την είσοδο τις 4 κάτω στα κάγκελα μέσα σε λίγα δευτερόλπετα και έβλεπες μονο χερια πόδια σώματα ...τραγικό
My Own WoRST ENeMy.....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #551 on: January 15, 2009, 09:32:18 »
καλημερα σε ολους αν μπορει να ειναι καλη μετα τα χθεσινα...λοιπον παιδια εγω απογοητευτηκα πολυ με το χθεσινο.και δυστυχως επαληθευτηκα οταν ελεγα στην συναντηση που ειχαμε στην τριανδρια οτι εχω κακο προαισθημα για το ματς....εχω πολλα στο μυαλο μου για να γραψω αλλα ακομη δεν εχω ηρεμησει οποτε τα αφηνω καλυτερα...μακαρι να διαψευστω αλλα για μενα η υποθεση προκριση εχει τελειωσει...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ...καποιοι παντως πραγματικα δεν αξιζουν να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ.ας μην το συνεχισω...απαραδεκτη η κατασταση στην 4 με το ανελεητο ξυλο που επεφτε....το ματς τελειωσε κι αυτοι ακομη δερνοντουσαν....οσο για τα μπουκαλια στο κορνερ ας μην το σχολιασω καλυτερα.

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #552 on: January 15, 2009, 09:33:54 »
Δεν με ενδιαφέρει η πρόκριση στο κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, η ευρώπη, ο κόσμος, οι άραβες, oι επενδυτές (ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ) οι μεγαλομέτοχοι, τα προπονητικά κέντρα, οι μετοχές, οι μεταγραφές, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" δείχνουμε σε όλους ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ , δημιουργώντας ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς μας......  

για άλλη μία φορά, μας κουβεντιάζουν και γελάνε με τα χάλια μας...  

καληνύχτα "ΟΠΑΔΕ" καληνύχτα "ΦΙΛΑΘΛΕ"...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #553 on: January 15, 2009, 09:41:47 »
Εγώ θα σταθώ στο ότι ο ρούλης πλην της σακούλας του σιστόν στον Αραμπατζή δεν έκανε καμία άλλη φάση ούτε πάτησε περιοχή... οπότε επικεντρώνεται το πρόβλημα μόνο στο πως (και γιατί δεν) περνά η μπάλλα από τα χαφ μας στην επίθεση και γιατί δεν πατάμε περιοχή εμείς...

Κύριοι Ο Βιερίνια είναι ο μόνος στο σημερινό ροστερ μαζί με τον
Σέρτζιο οι οποίοι μπορούν να κάνουν αυτό το πράγμα στον καλύτερο βαθμό από οποιονδήποτε άλλο! το είδαμε ΧΑΛΑΡΑ στις 3 πρώτες αγωνιστικές και σε 2-3 φιλικά το καλοκαίρι όπου και οι δυο μοίραζαν σακούλες στους αντιπάλους! Ο Λάκης μπορεί να το κάνει αυτό μόνο σε μέρες που δεν του φταίει τίποτα και είναι όλα καλά στο μυαλό του.

από τη στιγμή που κόψαν τα πόδια του Βιερίνια τα γαμίδια με τα κίτρινα ο ΠΑΟΚ έμεινε κομένος από το κέντρο και μπροστά! όσες προσπάθειες και να κάνουν οι μέσοι ο Μούσλι πάντα άδειο πλάνο θα προσπαθεί να γεμίσει και ο Μπακαγιόκο είναι μια χαρά για περιφερειακός σε μικρά παιχνίδια με πιο χαλαρές άμυνες...στα σφιχτά όπου 2 παίκτες πάνε πάνω του θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί την μπάλα αν πρώτα δεν μπουρδουκλωθεί και πέσει...συνήθως τότε η μπάλα θα γκελάρει κάπου ή θα φτάσει με ταχύτητα 2χλμ/δευτ σε κάποιο παίκτη μας αλλά η επίθεση θα έχει καεί...

Νομίζω ότι χωρίς άκρα (το έχουν πεί πολλοί εδώ μέσα) ΠΑΟΚ που να μας ευχαριστήσει δε θα 3αναδούμε φέτος...όσο φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουν οι μέσοι μας οι οποίοι περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος!

επιμένω λοιπόν δεν είμαστε τραγικοί ή χάλια είματε πρωτίστως άτυχοι (οι απουσίες είναι απίστευτες!!! καμια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν έχει ανα πάσα στιγμή 4 πρωτοκλασσάτα στελέχη της  εκτός) και ενίοτε άτομλμοι! ενίοτε πάλι αυταπατώμαστε και πιστεύουμε ότι ο Λάκης έγινε μέσσι..

Αλλά όπως και να γίνει πρέπει να συνέλθουμε, να αλλάξει πόστο ο Παντελής γιατί είναι -1 (δεν κρίνουμε την προσφορά του μέχρι σήμερα! τις εμφανίσεις του φέτος κρίνουμε....) και να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε στην κερκίδα  σαν να είμαστε σε στάνη...όσο και χοντρό και αν ακούγετα αυτό!

northeagle_4

• Guest
« Reply #554 on: January 15, 2009, 09:59:19 »
Mεγαλη Πικρα απο το χθεσινο ματς μονο αυτο....... πολλα πραγματα που δεν μου αρεσαν στον αγωνιστικο χωρο αλλα τοσα κατα την εισοδο και παρουσια μας στην 4.Και καποιες λιγες αναλαμπες ,απο αυτες που σου δινουν δυναμη και ελπιδα.
  Με λιγα λογια
- Απαραδεκτη εμφανιση σε εναν απαραδεκτο αγ. χωρο με τους Σετζιο,Μαλεζα και λιγο Γκαρσια μονο να στεκονται στα στανταρ μεγαλης ομαδας
-Ειμαστε μαλακες και τσιμπαμε με τα κωλοκορνερ αντε και φυγανε μια φορα τα μπουκαλια,οκ το προσπερναμε μετα βλεπεις οτι οι αλλοι το προκαλουνε και το κανουνε ειτε για να διακοπει το ματς ή για να σε αποσυντονισουν,ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ?
-Απαραδεκτο και ακρως επικινδυνο το κλουβι,κανενας ελεγχος,περνας μεχρι και ΑΤ παο 105 στην 4 αν θελέις.Αηδιαστικη νοοτροπια μερικων συνοπαδων μας μεσα στο κλουβι και αναμενοντας να μπουμε.Αν μια φται ο κακος σχεδιασμος της παε στην 4 αλλεσ 2 φταιμε εμεις.
-Αυτες οι αποτυχιες μια μεγαλη ομαδα τις απανταει με μπαραζ επιτυχιων,ο Λαος απαιτει μπαλλα ,ιδρωτα και νικες(συν προκριση)
-Δεν πρπει να κραζουμε τους παικτες και σαντος σε ατυχα αποτελεσματα αλλα ουτε και να τους χειροκροταμε σε εμφανισεις αναλογες με την χθεσινη.Λιγο ΣΟβαροτητα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #555 on: January 15, 2009, 10:02:35 »
+10000

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #556 on: January 15, 2009, 10:18:52 »
το πρώτο ημίχρονο το χάσαμε με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. με το που άρχισε το ματς πιέζαμε, μέχρι εκείνο το κόρνερ που τα γαμισε όλα.
το δεύτερο ημίχρονο κάπως καλά άρχισε αλλά πάλι προς το τέλος σκατα. το γήπεδο ήταν αλάνα σήμερα, αν ήταν έτσι ας ακύρωναν το ματς γιατί ούτος η αλλος ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε.

κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει κάτι να κάνει για τις μαλακιές αυτές.

προσπαθούμε για μετοχές, προσπαθεί η διοίκηση προσπαθεί ο κόσμος, διαρκείας, χορηγίες, Lino, Sorlen, Veron, Vieirinia, Garcia εξυγίανση.....
ΚΑΙ 2 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΜΣΤΕΛ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΙΑ.
και ο σαντος να φυγει, αυτοι παλι εκει θα ειναι, (πολλοι παιχτες ομως οχι) κοβοντας τον αερα της ομαδας.
Αμφιβάλω αν ειναι και ΠΑΟΚ κιολας. Δεν σας κρυβω οτι εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ μετα το ματς, μια φιλη μου ετυχε να δει τουλαχιστον 2 ατομα που τα ειχε μπανισει στο πανεπιστημιο γνωστα για την "σουπεραδικη" τους δραστηριοτητα, να βγαινουν απο την 4

κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιοι να πεταχτούν έξω από το γήπεδο. με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #557 on: January 15, 2009, 10:23:31 »
-Ειμαστε μαλακες και τσιμπαμε με τα κωλοκορνερ αντε και φυγανε μια φορα τα μπουκαλια,οκ το προσπερναμε μετα βλεπεις οτι οι αλλοι το προκαλουνε και το κανουνε ειτε για να διακοπει το ματς ή για να σε αποσυντονισουν,ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ?

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορούν όλοι εκείνη την στιγμή να το δουν τόσο ώριμα , ψύχραιμα και σοβαρά.Ήταν τεράστια μαλακία το ότι πέσανε αντικείμενα εκείνη την στιγμή αλλά κάθε φορά που γίνεται το ίδιο πράγμα μιλάμε για 20 άτομα,αλλά έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα.Στον επόμενο αγώνα θα είναι άλλοι οι 20.

Όσο στην 4 θα είναι ο ένας πάνω στον άλλον , σε βαθμό επικίνδυνο , και όσο θα υπάρχουν διαθέσιμα μπουκάλια για να πετάξει ένας μλκς τέτοια θα γίνονται.Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε και δεν μιλάμε για 20 αδειοκέφαλους , λες και είναι θέμα test iq , θα ψάξουμε και τις λύσεις. (απεχθείς λύσεις όπως δύχτι , έλεγχος των μπάτσων κτλ ή άλλες)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #558 on: January 15, 2009, 10:36:48 »

Και επισης θεωρω ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ τους διπλανους του που τον ανεχονται αντι να τον παρουν στις σφαλιαρες.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #559 on: January 15, 2009, 10:43:42 »
Χασαμε την ευκαιρια να ξεπερδεψουμε με αυτους μια και καλη.Αυτοι που κανανε σκατα τον αγωνα στο περιφημο κορνερ ειναι και επιλογη της Διοικησης εχω την εντυπωση γιατι τοσους τζαμπατζηδες δεν εχω ξαναδει.Δεν την κατηγορω αυτα τα οπλα εχει με αυτα παλευει.Αλλα αυτα τα οπλα καμια φορα εκπυσοκροτούν και  πανω σου γιατι δεν ειναι και της πρωτης τεχνολογιας.Στο κατω κατω χωρις λεφτα τοσα μπορουμε τοσα κανουμε.Για τον αγωνα οι παικτες προσπαθησαν αλλα ειχαμε τεραστιες ελλειψεις.Ο Βερον πρεπει επιτελους να ξεκουραστει ενω ο Μπακα στο βρεγμενο γηπεδο δεν μπορουσε. Οσο για τον Αραμπατζη δειχνει οτι δεν μπορει ακομα με τιποτα οπως επισης και ο Σερτζιο όπως παντα μετριος.Για Παντελη δεν συζηταω πλεον.Πολυ καλες εμφανισεις ο Αντονιο, ο Μαλεζας και ο Παπλο που ηταν πραγματικος βραχος.Οσο για τις ρεβανς σε πρωταθλημα κυπελλο ουδεν κακον αμειγες καλου.Τα κακα ειναι οτι ειναι δυο αγωνες στην σκουληκοφωλια.Οι τονοι πρεπει να ειναι χαμηλοι και η προετοιμασια της ομαδας ψυχολογικα καταρχήν πυρετωδης. Τα καλα ειναι οτι οι δυο παικτες φρεσκοι απο μεταγραφες μπαινουν στην μαχη, οτι ο Παπλο Κοντρερας θα ειναι εκει, ότι απο τραυματισμους γενικώς λογικα θα εχουμε λιγοτερους, και οτι πιθανον ο Σαντος να μπορει να ξεκουρασει μεχρι τοτε καποιους απο τους παικτες μας οπως τον Βερον π.χ. που δειχνει οτι πλεον χρειαζεται καποιες ανασες.Τελος η ομαδα πρεπει να αποκτησει μεταλλο στα εκτος εδρας και αυτη ειναι η ευκαιρια να το δουμε.Οι παικτες μας πρεπει να συνεχισουν να πολεμανε ακομα πιο αποτελεσματικα ακομα με μεγαλυτερη θεληση και τα αποτελεσματα με το σκουληκι θα ερθουν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα