Διάβασα πολλά πόστ από αυτό το τόπικ, μια και είχα καιρό να διαβάσω...ρε παιδιά...μήπως φέτος ο λαός του ΠΑΟΚ βιάζεται πολύ? Ακόμη δεν τον είδαμε κυπελλούχο τον εβγάλαμε? Έχουμε να περάσουμε το γαύρο και αν τον περάσουμε,πράγμα πιθανό, έχουμε έναν ημιτελικό με τρίπολη μάλλον, και θα πάμε ως φαβορί μπλα μπλα μπλα...και την τρίπολη έχουμε 2 χρόνια να την κερδισουμε, έτσι για υπενθύμηση...και άντε περνάμε κ παμε τελικό σε οακα με βάζελο κατά 90%, εκεί φέτος που σ' έκανε πλάκα κ πήρες και τα 3 κ έφυγες πίσω (και χωρίς τα κοράκια που στον τελικό θα είναι μαζί τους, λόγω πολυμετοχικότητας κτλ)...γιατί έχω την εντύπωση ότι φέτος στο θέμα κυπέλλου "σκουλικιάζουμε" λιγάκι?
και να σας θυμίσω ότι και τα 2 κύπελλα που πήρες ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ. Και συγκεκριμένα για το 2ο κύπελλο-για το 1ο ούτε λόγος- το σύν8ημα φέρε μας το κύπελλο, ακούστηκε μόλις την τελευταία αγωνιστική μέσα στο αιγάλεω(ιωνικος δε θυμαμαι με ποια γειτονια ηταν)
και μάλιστα μετά το σφύριγμα της λήξης του ματς την ώρα που οι παίχτες έφευγαν στα αποδυτήρια, πριν τον ματς του τελικού.
Δεν εννοώ ότι πρέπει να κινδυνολογούμε, προς Θεού, απλά πολύ τραλαλόμ βλέπω και κάλα το κύπελλο είναι δικό μας κτλ και δε μου αρέσει...γινόμαστε πολύ νωρίς το φαβορί και αυτό δεν πιστεύω ότι μας βοηθάει καθόλου!
οκ ΠΑΟΚ είσαι κ πας για το κύπελλο, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ κ έτσι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!
Αλλά ας είμαστε λίγο περισσότερο προσγειωμένοι μην μας έρθει καμιά ψυχρολούσια απότομα...Αν είναι να έρθει το κύπελλο καλώς να έρθει και όλοι μαζί θα σηκώσουμε στον αέρα το οακα! Ως τότε όμως, λίγα λόγια και πολύ φωνή όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ!
υ/γ...εντάξει όπως όλοι κ γω ονειρεύομαι το βάζελο να τον έχω 0-3 στο 70 και 25.000 Παοκτσήδες να τραγουδάν σαλπιγγίδη πουσταρά μας πρόδωσες για τα λεφτά, και να ζητάει αλλαγή για να βγει έξω...

ααα...κ αμα το σηκώσουμε, του χρόνου αφήστε το παλλικάρι που άνοιξε το τόπικ να ανοίξει το ανάλογο για το πρωτάθλημα!