Ντιέγκο4 αυτά τα έχουμε ήδη κόψει!
Πολύ μεγάλη μαλακία της διοίκησης.
Κανείς δε μας είπε από την αρχή της χρονιάς ότι θα ισχύουν εκτός των πλέι όφς, αντίθετα μας είπαν ότι θα ισχύουν για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ φέτος.
Είναι πολύ πιο τίμιο να μας πούν ότι υπάρχει ανάγκη, παρά να μας κοροϊδεψουν στην ψύχρα.
Εκτός αν τα 15 ευρώ για κάθε εισητήριο έχουν μεγαλύτερη σημασία από την αξιοπιστία τους.
-1 για την διοίκηση.
Αν εγώ ανέβαινα 2 φορές στα πλέι οφς με το διαρκείας μου, η ΠΑΕ θα κέρδιζε πολύ περισσότερα από όσα θα άφηνα στη Μπουτίκ. Τώρα δεν πρόκειται να ανέβω σε κανένα ματς γιατί απλά δε θα έχω εισητήριο. Αλλά δε γουστάρω και την κοροϊδία.
Αντί να χτυπήσουν τους τζαμπατζήδες, κάνουν κακό σε 19500 άτομα που πήραν διαρκείας το καλοκαίρι.
Κάτι μου λέει πως δεν θα υπάρχει σολντ άουτ, μετά από αυτή την απόφαση και ειδικά με τα... εντυπωσιακά αποτελέσματα που φέρνει ο Σάντος με τις ομάδες της Αθήνας.
Είναι μια ευκαιρία βέβαια να μαζέψουμε λεφτά για το διαρκείας του χρόνου και για την νέα ΑΜΚ. Και ελπίζω για ταξιδάκια στο Τσάμπιονς Λίγκ ή στο Ουέφα του χρόνου

Ντιέγκο4. Αυτή η θεωρία με τα 20 ευρώ ότι είναι το ποτό της τετάρτης και τα τσιγάρα της εβδομάδας, ήταν πολύ ωραία πριν μερικά χρόνια. Σήμερα δεν ισχύει πιστεύω για την μεγάλη μάζα του λαού του ΠΑΟΚ που βλέπει ένα ματς Τσάμπιονς Λίγκ τη βδομάδα στην ΝΕΤ. Νομίζω ότι σήμερα άλλου είδους θυσίες χρειάζονται : Πλέον θα πρέπει να περιορίσουμε την ποσότητα του απορριπαντικού που βάζουμε όταν πλένουμε τα ρούχα μας, να ανάβουμε κεριά αντί να καίμε ρεύμα της ΔΕΗ σπίτι μας κλπ...