Το πρόβλημα με όσους προέρχονται από την επαρχία είναι σίγουρα μεγαλύτερο, αφού χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δαπάνη χρημάτων.
Για εμάς που είμαστε 10 λεπτά από την Τούμπα, είναι μικρότερο.
Δεν κακίζω όσους στράβωσαν. Θα έπρεπε η ΠΑΕ να είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι το τι ισχύει αναλυτικά.
Προσωπικά, θα το πάρω το μίνι διαρκείας.
Χωρίς ΠΑΟΚ δεν μπορώ να ανασάνω, δεν ζω!
Πιστεύω στην τιμιότητα τους και σκέφτομαι πως κάθε ευρώ που δίνω, θα κάνει ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά. Δεν θέλω να στερήσω από την ομάδα μου έναν ή δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές, επειδή το μπάτζετ θα είναι μικρότερο. Θέλω να δώσω την δυνατότητα στα ταμεία της ΠΑΕ για να κάνει την υπέρβαση και να κάνει πράξη την υπόσχεση για πρωταθλητισμό.
Σκέφτομαι πως άμα κάνω πίσω, αποδυναμώνω την ομάδα μου και την οδηγώ στην 4η-5η θέση (σήμα ταμπού) εδώ και αρκετά χρόνια.
Γνωρίζω πως η καλύτερη ομάδα, θα φέρει καλύτερες προσφορές στα τηλεοπτικά και καλύτερες χορηγίες.
Με αυτή την λογική πήγα και αγόρασα μετοχές. Και ας χρειάστηκε να δώσω όλο το επίδομα από το ταμείο ανεργίας μου.
Ξέρω ότι η συμμετοχή μου και το υστέρημα μου κάνουν ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ.
Αλλά θέλω κάποια στιγμή και η ίδια η ΠΑΕ να καταλάβει το όπλο των 11.000 μετόχων που της έδωσα εγώ και όσοι άλλοι συμμετείχαν μαζί μου στην αύξηση κεφαλαίου. Να το εκμεταλευτεί και να δώσει γροθιά στο μαχαίρι όταν χρειαστεί.
δεν ειναι ετσι αδερφε...επειδη η παε ξερει οτι εσυ χωρις ΠΑΟΚ δεν μπορεις,παταει πανω σ'αυτο και δημιουργει ενα μετρο το οποιο και επικοινωνιακα και πρακτικα χαλαει πολυ κοσμο.αν η παε συνεχισει να σκεφτεται με αυτον τον τροπο τοτε θα το χασει το παιχνιδι
με τον πολυ κοσμο που η ιδια παραδεχεται οτι ειναι ο αιμοδοτης της.
αν στα 30,40,50 ευρω που μπορει να σου βαλει το οποιο διαρκειας στην οποια θυρα η παε ειναι διατεθειμενη να θυσιασει την εμπιστοσυνη
που της δειχνουμε τοτε τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα...μην ξεχνατε οτι τον μηνα των πλειοφ θα σκασουν πολλα κανονια στην αγορα(κατι που ηδη γινεται)
και οτι πολλοι εργαζομενοι θα μεινουν χωρις δουλεια.επισης ελευθεροι επαγγελματιες τωρα κανουν την φορολογικη τους δηλωση
και στους επομενους μηνες θα ερθουν τα χαρατσια της εφοριας που ειδικα φετος θα γαμηθουν προς τα πανω..
ασχετα με το ποδοσφαιρο πραγματα,σχετικα ομως με το συγκεκριμενο.
προσωπικα σκεφτομαι σαν εσενα.κι αυτο που με τρελαινει ειναι οτι η αποφαση αυτη ισως και να μου κοψει τον ΠΑΟΚ στα πλειοφ
γουσταρα την ντομπρα εξηγηση στο φιλικο με την παρτιζαν που ειπανε πως βαζουμε εισητηριο για να μαζευτουν λεφτα για το προπονητικο.
και χαλαστηκα κιολας γιατι ο κοσμος ηταν ο λιγοτερος φετος που χω δει στην τουμπα...δεν με ενοιαξε το πηγαινε ελα ταξιδι καθημερινη μετα
απο δουλεια και καπακι το πρωι στην δουλεια...
ουτε οι βενζινες με ενοιαξαν ουτε το 10ευρω.δεν με ενοιαξε γιατι ξερω και ηξερα και τοτε οτι αυτο το 10ευρω παει σε κατι που θα ανεβασει τον ΠΑΟΚ επιπεδο.δεν με ενοιαξε γιατι η παε μου ξηγηθηκε...
τωρα ομως δεν κανει το ιδιο...δεν αμφιβαλλω που πανε τα λεφτα οπως και κανεις μας δεν το κανει...αρχιζω να αμφιβαλλω ομως
τι σχεση θελει να εχει μαζι μου η παε ΠΑΟΚ.δεν θελω να με θεωρει πελατη και να με βλεπει σαν ακομα ενα 30ευρω...