H maria pire til gia na rwtisei ti ginete me mas pou eimaste makria apo thessaloniki kai pws ginete na paroume ta diarkeias..
1. Μπορουμε με φωτοτ.ταυτ. κ αποδ.αγορας να στειλουμε καποιον να μας το παρει.
2. Με αεκ θα μπορουμε να παρουμε.εσεις απο θεσνικη καλα ειναι να πατε νωριτερα
3. Για αποστολη σημερα θα συζητηθει,αλλα μαλλον δε θα γινει,για να μη χαθει η καρτα.αυτα
1) Ναι, μπορείς.
2) Μίλησα με τον Γκαγκάτση σήμερα. Του πρότεινα να διαθέτουν την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ τα καρτελάκια μόνο σε αυτούς που είναι κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης. Μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο σκέφτονται και θα βγάλουν ανακοίνωση πολύ σύντομα. Αλλά οι ώρες που θα μπορεί να εξυπηρετήσει η ΠΑΕ την Κυριακή, θα είναι πρωινές. Μην πάει κάποιος στις 1 το μεσημέρι και ψάχνει, γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην εξυπηρετηθεί.
3) Δεν έχω ιδέα.
Οταν έχεις πάει με ταυτότητες, φωτοτυπίες, αφμ και 10 χαρτιά για να πληρώσεις το διαρκείας, είναι παράλογο να ζητάνε να ξαναπάμε με τα ίδια χαρτιά για να παραλάβουμε το καρτελάκι. Θα μπορούσε ο κάτοχος να δείχνει ταυτότητα και σε 1 λεπτό να παίρνει την κάρτα. Ούτε το ΙΚΑ να ήταν.
Είναι πιο εύκολο για τους υπαλλήλους η επίδειξη του παραστατικού αγοράς-απόδειξη, επειδή αναγράφει επάνω την θέση που έχεις και όπως τα έχουν χωρίσει, γίνεται η δουλειά γρηγορότερα. Αλλιώς θα πρέπει να σε ψάξουν στο κομπιούτερ, να σε βρουν κλπ
Κι αυτό με τις αποδείξεις εμένα με καίει περισότερο γιατί ο μαλάκας πέταξα την απόδειξη αφού πήρα το προσωρινό καρτελάκι, σκεπτόμενος ότι θα έρθει το διαρκείας στο σπίτι με κούριερ. Τεσπά. 19 χιλιάδες κομμάτια είναι αυτά και με νέο σύστημα εισιτηρίων. Θέλει δουλειά το πράγμα ακόμη.
Όπως το έγραψες... Μαλακία σου. Αν ήταν κάποιο άλλο σημαντικό χαρτί (πχ εφορία) θα το είχες πετάξει?
Αλλά παρόλα αυτά, θα εξυπηρετηθείς με την ταυτότητα και αν έχεις το καρτελάκι (προσωρινό για φιλικά) θα είναι ακόμα καλύτερα.
Να σχολιάσω κάτι για τα καρτελάκια των διαρκείας και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σχετικά.
Τα καρτελάκια γράφουν το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό της θέσης σου αλλά δεν έχουν κάποια ταινία ή οτιδήποτε άλλο για να μπορούν να διαβαστούν ηλεκτρονικά.
Νομίζω ότι είναι απλές κάρτες όπως αυτές που μας δίνανε τα προηγούμενα χρόνια.
Υπάρχει bar code που δεν φαίνεται. Είναι κάτω από την κάρτα και δεν φαίνεται.
Στην περίπτωση που το χάσεις, πας στην ΠΑΕ, ακυρώνει αυτό που είχες και σου εκδίσει άλλο. Επακόλουθο είναι, ότι αυτός που το βρήκε, δεν θα μπορεί να μπει επειδή πολύ απλά είναι ακυρωμένο και δεν θα το αναγνωρίζει το μηχάνημα.