Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τα διαρκείας σταματούν τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Άρα δεν θα κυκλοφορούν την 2η αγωνιστική.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Oi kartes pote bgainoun kseroume?

Episeis, emeis pou eimaste athina kai paizei na anevoume me aek mia kai kali pws ginete na tis paroume tote?

Offline tsag

• Αλλαγή
Τα διαρκείας σταματούν τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Άρα δεν θα κυκλοφορούν την 2η αγωνιστική.

σωστά. λάθος σκέψη λοιπόν. παρ'όλα αυτά είμαι αισιόδοξος για 1-2 χιλιάρικα ακόμη... κυρίως αν ανέβει λίγο η ψυχολογία με μία καλή μεταγραφή επιθετικού
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
Ta diarkeias sumfwna me tous upologismous mou prepei na einai twra ena klik panw apo tis 14000 kai mexri to telos pisteuw se xalarous polu rythmous tha piasoume tis 15 h kai kati parapanw....

Nomizw oti einai teleio noumero to 15. Eilikrina pisteuw pws den xreiazetai kan parapanw me tis uparxouses sunthhkes kai thn uparxousa xwrhtikothta tou ghpedou....
Kalutera na mpainei kai kana fraggo apo to kanonika eisitiria ta opoia an gemizei to ghpedo se kathe mats tha einai allo ena dekariko peripou....

To 15, 15 kai kati einai apo mono tou ena noumero pou deixnei terastia dunamikh, vohthaei thn dioikhsh na exei fragga twra mesa sto kalokairi, na diapragmateuetai tsampoukelemena tis diafores xorhgies klp kai tautoxrona to ghpedo den einai "mpoukwmeno"....Se ena ghpedo 27000 thesewn austhra, to na exeis 20 xiliarika diarkeias dhmiourgei mia anisorropia....Nomizw oti pragmatika to 15-16 einai idanikos arithmos gia thn Toumba kai ton PAOK tou shmera.....

An me to kalo ftiaksoume kapoia mera ena ghpedo 50-55 xiliadwn kai mia omadara, tote nai as einai kai olo gemato diarkeias opws sthn Agglia pou prepei na perimeneis se kati listes 3 xronwn....

BIANCONERO

• Guest
Τα διαρκειας ακουσα οτι χθες ηταν 14.059...
Πλεον οι ρυθμοι που κινουνται ειναι γυρω στα 100 τη μερα, πολυ μικροτεροι απο τα επιπεδα που ηταν η κινηση πριν την πρωτη προπονηση.
Ακομα και με αυτους τους ρυθμους ομως, αν αναλογιστουμε οτι εχουμε μπροστα μας αλλες 45 μερες διαθεσης μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος, πιστευω οτι το τελικο νουμερο θα ειναι στις 17 με 18 χιλλιαδες...
Υπαρχουν ακομα αρκετοι που δεν εχουν παρει συμπεριλαμβανομενων και των Ελληνων της Ομογενειας που αρχιζουν σιγα-σιγα να ερχονται και να παιρνουν και αυτοι το διαρκειας τους...
Μια χαρα ειμαστε......

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Μονο μια χαρα?
Μετα τις 15 Αυγουστου και οσο πλησιαζει η 1η αγωνιστικη η ζητηση θα ξαναφτασει στα επιπεδα του Ιουνιου. Αν δε, εχουν προηγηθει και καλες εμφανισεις στα φιλικα, ισως την ξεπερασει.
Με ενα μετριο υπολογισμο πιστευω θα διαθεσουμε τελικα γυρω στα 20 χιλ.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ αριθμος για ομαδα που δε κανει πρωταθλητισμο, χωρις ακριβες μεταγραφες και με γηπεδο που, κακα τα ψεματα, δε προσφερει καμια ανεση ή αισθηση ασφαλειας.
Κατα την αποψη μου, εδω εχουμε ενα απιστευτο και εντελως απροβλεπτο φαινομενο, κοντρα σε ολα τα στραβα της νεοελληνικης νοοτροπιας (βολεμα, ωχαδερφισμος, να παρω χωρις να δωσω ή να προσπαθησω...).
Αυτη η προσπαθεια πρεπει να επιβραβευθει με καλη μπαλιτσα ρε γμτ!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Eγω ειμαι φανταρος (καλαματα) και δεν εχω προλαβει ακομα... μεσα στον επομενο μηνα θα παρω!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline sabbath

• Αλλαγή
απ την μεγαλη πτωση στα διαρκειας μετα την αυξηση των τιμων παντως μπορει καποιος να συμπερανει πολυ ανετα σε ποσο μεγαλη εποχη ακριβειας και ανεχειας ζουμε.....ειδικα στη βορεια ελλαδα......και μιλαμε για μια αυξηση μονο 20 ευρω  στη 4 π.χ.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε αδερφε σε τι φαση ειμαστε το νιωθουμε καθε μερα.αλλα αλλο αυτο και αλλο το παραπανισιο 20αρικο στην 4
σε αλλες θυρες πιο ακριβες να το δεχτω.αλλα για την 4 αμα πει καποιος εγω δινω μεχρι 150 κι οχι 170 πιο πολυ για τσιγκουνης μου φαινεται
παρα για χτυπημενος απο την ακριβεια :)

shaman4

• Guest
ego pali pisteuo einai thema plithismiako.
Den uparxoun parapano agorastes.
Polus kosmos einai nearoi pou re paidia den ta exoume ta gafra.
Oi suntaksiouxoi zorizontai.
polloi einai kai gia ta derby mono kai alloi pali apla den einai stis sinithies tous h den zoun thessaloniki kai den tous paei i psixi na dosoun lefta gia diarkeias eno den prokeite na doun pano apo 2 derby as poume.
Oi upopsifioi agorastes einai 15000-16000 gia mena.kai idi einai POLU KALA.
« Last Edit: July 18, 2008, 21:14:57 by shaman4 »

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε αδερφε σε τι φαση ειμαστε το νιωθουμε καθε μερα.αλλα αλλο αυτο και αλλο το παραπανισιο 20αρικο στην 4
σε αλλες θυρες πιο ακριβες να το δεχτω.αλλα για την 4 αμα πει καποιος εγω δινω μεχρι 150 κι οχι 170 πιο πολυ για τσιγκουνης μου φαινεται
παρα για χτυπημενος απο την ακριβεια :)

πως φαινονται οι νεοδημοκρατες ρε γαμωτο....αμεσως τα πηρες...... :nianiania:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε μου φαινεται γελοιο καποιος να προβαλλει δικαιολογια το 20αρικο.ξερεις αυτο εχει να κανει και με το πως αντιμετωπιζεις γενικα την ζωη...
εσυ εβγαλες συμπερασμα τι ψηφιζω.μπεσα σου μιλαω και δεν με νοιαζει αμα καποιος με χαρακτηρισει γι αυτο καμια σχεση  με το κομμα αυτο
απο παππου προς παππου

αλλού αυτά.... :rasta:
« Last Edit: July 18, 2008, 21:29:50 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε πλακα σου κανω.....που να μην εβαζα και το emoticon..... ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
αδερφε μου φαινεται γελοιο καποιος να προβαλλει δικαιολογια το 20αρικο.ξερεις αυτο εχει να κανει και με το πως αντιμετωπιζεις γενικα την ζωη...
εσυ εβγαλες συμπερασμα τι ψηφιζω.μπεσα σου μιλαω και δεν με νοιαζει αμα καποιος με χαρακτηρισει γι αυτο καμια σχεση  με το κομμα αυτο
απο παππου προς παππου

pano apo ola mple..... ;D

tilemachos

• Guest
απο παππου προς παππου

pano apo ola mple..... ;D
ρε μπας και εισαι κρυφογρια;  :nianiania:

kostas4

• Guest
μαλλον ηταν λαθος η επιλογη να σταματησουν τα διαρκειας το διαστημα που ο κοσμος καιγοταν να αγορασει.αν σχεδιαζαν να τα ξαναξεκινησουν μετα απο 4μερες και ανακοινωναν και 2-3 μεταγραφες θα πουλουσαμε αρκετα ακομα αλλα τωρα φαινεται πως υπαρχει μεγαλη πτωση στις πωλησεις.

βεβαια τα 15.000 φετινα διαρκειας ειναι ενα πολυ καλο νουμερο

legones

• Guest
θα ξαναγινει ντου στα διαρκειας. Ειδικα αν παρεις κανα παικτη επιπεδου Μουσλιμοβιτς και με δεδομενο τα ντερμπυ που εχεις στην αρχη θα γινει σιγουρα ντου. Απλα θελει ενα κλικ ο κοσμος για να γινει η τελική σφαγη.  ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
Πιστεύω ότι ο στοχος που τέθηκε για τα φετεινά διαρκείας έχει υπερκαλυφθεί.
Από δω και πέρα παίζουμε σε μονό ταμπλό....με τα ρεκόρ και μόνο.
Μου θυμίζει τον Μπούμκα που δεν είχε αντίπαλο...και ανέβαζε το παγκόσμιο ρεκόρ πόντο ..πόντο...όποτε γούσταρε...

BIANCONERO

• Guest
14.400 ειδα σημερα στην κωλοφυλαδα (μια απο ολες) οτι εχουν φτασει τα διαρκειας!
Αρα το "100+ την ημερα" συνεχιζει.....βαλτε τα κατω να δειτε που θα φτασουμε!

makptol

• Guest
αντε το 15αρι ειναι κοντα... ;D