Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
H maria pire til gia na rwtisei ti ginete me mas pou eimaste makria apo thessaloniki kai pws ginete na paroume ta diarkeias..

1. Μπορουμε με φωτοτ.ταυτ. κ αποδ.αγορας να στειλουμε καποιον να μας το παρει.

2. Με αεκ θα μπορουμε να παρουμε.εσεις απο θεσνικη καλα ειναι να πατε νωριτερα

3. Για αποστολη σημερα θα συζητηθει,αλλα μαλλον δε θα γινει,για να μη χαθει η καρτα.αυτα

ive4

• Guest
Οταν έχεις πάει με ταυτότητες, φωτοτυπίες, αφμ και 10 χαρτιά για να πληρώσεις το διαρκείας, είναι παράλογο να ζητάνε να ξαναπάμε με τα ίδια χαρτιά για να παραλάβουμε το καρτελάκι. Θα μπορούσε ο κάτοχος να δείχνει ταυτότητα και σε 1 λεπτό να παίρνει την κάρτα. Ούτε το ΙΚΑ να ήταν.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
3. Για αποστολη σημερα θα συζητηθει,αλλα μαλλον δε θα γινει,για να μη χαθει η καρτα.αυτα

Καλά αυτή τη δικαιολογία την λέει και επίσημα η ΠΑΕ;
Αν είναι δυνατόν...
Να πούν ότι τα δύο κούριερ κοστίζουν οπότε δε το κάνουν το καταλαβαίνω αλλά να λένε ότι θα χαθεί (!!!) το πακέτο παραπάει... Θα χάσει η DHL το πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Το κόβω εδώ γιατί θα γράψω κάτι που δε θέλω να το σκέφτομαι καν.

Συμφωνώ και με τον ive4 ότι η πολλή γραφειοκρατία σκοτώνει την καλή θέληση.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Μπορεί να στείλουν όσα δεν παραληφθούν μέχρι την κυριακή , μετά το παιχνίδι με την άεκ που θα υπάρχουν δύο βδομάδες περιθώριο.Απλά λογικά φοβούνται μην δεν τους παίρνουν οι μέρες,σε συνδυασμό με τον πανικό που γίνεται στα γραφεία αυτές τις μέρες.

apaoki13

• Guest

Καλά αυτή τη δικαιολογία την λέει και επίσημα η ΠΑΕ;
Αν είναι δυνατόν...
Να πούν ότι τα δύο κούριερ κοστίζουν οπότε δε το κάνουν το καταλαβαίνω αλλά να λένε ότι θα χαθεί (!!!) το πακέτο παραπάει... Θα χάσει η DHL το πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Το κόβω εδώ γιατί θα γράψω κάτι που δε θέλω να το σκέφτομαι καν.

Συμφωνώ και με τον ive4 ότι η πολλή γραφειοκρατία σκοτώνει την καλή θέληση.

Δεν το έγραψα πιο πάνω επίτηδες γιατί μου ακούστηκε κι εμένα χαζό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης μου είπαν...
Κι αυτό με τις αποδείξεις εμένα με καίει περισότερο γιατί ο μαλάκας πέταξα την απόδειξη αφού πήρα το προσωρινό καρτελάκι, σκεπτόμενος ότι θα έρθει το διαρκείας στο σπίτι με κούριερ. Τεσπά. 19 χιλιάδες κομμάτια είναι αυτά και με νέο σύστημα εισιτηρίων. Θέλει δουλειά το πράγμα ακόμη.

Offline Geo

• Αλλαγή
Να σχολιάσω κάτι για τα καρτελάκια των διαρκείας και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σχετικά.
Τα καρτελάκια γράφουν το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό της θέσης σου αλλά δεν έχουν κάποια ταινία ή οτιδήποτε άλλο για να μπορούν να διαβαστούν ηλεκτρονικά.
Νομίζω ότι είναι απλές κάρτες όπως αυτές που μας δίνανε τα προηγούμενα χρόνια.

Offline gagas

• Αλλαγή
μηπως εχουν εσωτερικα τσιπακι??εχει αριθμους απο το ενα εως το 25π.χ.?αν οχι τοτε αυτο σημαινει οτι θα ειναι ηλεκτρονικα..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
H maria pire til gia na rwtisei ti ginete me mas pou eimaste makria apo thessaloniki kai pws ginete na paroume ta diarkeias..

1. Μπορουμε με φωτοτ.ταυτ. κ αποδ.αγορας να στειλουμε καποιον να μας το παρει.

2. Με αεκ θα μπορουμε να παρουμε.εσεις απο θεσνικη καλα ειναι να πατε νωριτερα

1) Ναι, μπορείς.
2) Μίλησα με τον Γκαγκάτση σήμερα. Του πρότεινα να διαθέτουν την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ τα καρτελάκια μόνο σε αυτούς που είναι κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης. Μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο σκέφτονται και θα βγάλουν ανακοίνωση πολύ σύντομα. Αλλά οι ώρες που θα μπορεί να εξυπηρετήσει η ΠΑΕ την Κυριακή, θα είναι πρωινές. Μην πάει κάποιος στις 1 το μεσημέρι και ψάχνει, γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην εξυπηρετηθεί.
3) Δεν έχω ιδέα.

Οταν έχεις πάει με ταυτότητες, φωτοτυπίες, αφμ και 10 χαρτιά για να πληρώσεις το διαρκείας, είναι παράλογο να ζητάνε να ξαναπάμε με τα ίδια χαρτιά για να παραλάβουμε το καρτελάκι. Θα μπορούσε ο κάτοχος να δείχνει ταυτότητα και σε 1 λεπτό να παίρνει την κάρτα. Ούτε το ΙΚΑ να ήταν.

Είναι πιο εύκολο για τους υπαλλήλους η επίδειξη του παραστατικού αγοράς-απόδειξη, επειδή αναγράφει επάνω την θέση που έχεις και όπως τα έχουν χωρίσει, γίνεται η δουλειά γρηγορότερα. Αλλιώς θα πρέπει να σε ψάξουν στο κομπιούτερ, να σε βρουν κλπ

Κι αυτό με τις αποδείξεις εμένα με καίει περισότερο γιατί ο μαλάκας πέταξα την απόδειξη αφού πήρα το προσωρινό καρτελάκι, σκεπτόμενος ότι θα έρθει το διαρκείας στο σπίτι με κούριερ. Τεσπά. 19 χιλιάδες κομμάτια είναι αυτά και με νέο σύστημα εισιτηρίων. Θέλει δουλειά το πράγμα ακόμη.

Όπως το έγραψες... Μαλακία σου. Αν ήταν κάποιο άλλο σημαντικό χαρτί (πχ εφορία) θα το είχες πετάξει?
Αλλά παρόλα αυτά, θα εξυπηρετηθείς με την ταυτότητα και αν έχεις το καρτελάκι (προσωρινό για φιλικά) θα είναι ακόμα καλύτερα.

Να σχολιάσω κάτι για τα καρτελάκια των διαρκείας και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σχετικά.
Τα καρτελάκια γράφουν το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό της θέσης σου αλλά δεν έχουν κάποια ταινία ή οτιδήποτε άλλο για να μπορούν να διαβαστούν ηλεκτρονικά.
Νομίζω ότι είναι απλές κάρτες όπως αυτές που μας δίνανε τα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχει bar code που δεν φαίνεται. Είναι κάτω από την κάρτα και δεν φαίνεται.
Στην περίπτωση που το χάσεις, πας στην ΠΑΕ, ακυρώνει αυτό που είχες και σου εκδίσει άλλο. Επακόλουθο είναι, ότι αυτός που το βρήκε, δεν θα μπορεί να μπει επειδή πολύ απλά είναι ακυρωμένο και δεν θα το αναγνωρίζει το μηχάνημα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **

Υπάρχει bar code που δεν φαίνεται. Είναι κάτω από την κάρτα και δεν φαίνεται.
Στην περίπτωση που το χάσεις, πας στην ΠΑΕ, ακυρώνει αυτό που είχες και σου εκδίσει άλλο. Επακόλουθο είναι, ότι αυτός που το βρήκε, δεν θα μπορεί να μπει επειδή πολύ απλά είναι ακυρωμένο και δεν θα το αναγνωρίζει το μηχάνημα.

Αυτό σημαίνει ότι και το ίδιο καρτελάκι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την ίδια μέρα 2 φορές έτσι; Δηλαδή μόλις περάσεις το καρτελάκι θα αποθηκεύει το bar code σου και δεν θα περνάει άλλο με τον ίδιο κωδικό, ή δεν θα ισχύει τέτοιο μέτρο;

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Αν το κάνουν πρωί (αναφέρομαι για την εξυπηρέτηση για τους εκτός Θεσσαλονίκης) μάλλον θα είναι δώρον άδωρον. Εγώ πχ από Αθήνα μεσημέρι θα είμαι πάνω.

LoGotHeTiS

• Guest
Αυτό σημαίνει ότι και το ίδιο καρτελάκι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την ίδια μέρα 2 φορές έτσι; Δηλαδή μόλις περάσεις το καρτελάκι θα αποθηκεύει το bar code σου και δεν θα περνάει άλλο με τον ίδιο κωδικό, ή δεν θα ισχύει τέτοιο μέτρο;

Προφανώς και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μα αυτός ήταν και ένας λόγος που έγιναν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Alamana to post mou den itan erwtiseis aderfe.. I apantiseis apo tin pae itan  ;)  ;D

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Προφανώς και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μα αυτός ήταν και ένας λόγος που έγιναν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια

Ναι και εγώ αυτό περίμενα , απλώς ρώτησα για επιβεβαίωση.

apaoki13

• Guest

Όπως το έγραψες... Μαλακία σου. Αν ήταν κάποιο άλλο σημαντικό χαρτί (πχ εφορία) θα το είχες πετάξει?
Αλλά παρόλα αυτά, θα εξυπηρετηθείς με την ταυτότητα και αν έχεις το καρτελάκι (προσωρινό για φιλικά) θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ακριβώς, το έγραψα δεν χρειάζεται να υπερθεματίζεις.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
ok @King και @apaoki13.
gdaou
"γάβροι=κότες"

fatal_invasion

• Guest
ταλαιπωρία.σήμερα πήγα και έφυγα 3 φορές.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Εγω πηγα σημερα απογευματακι, 16.05 ημουν εκει και 16.30 ειχα τελειωσει. Ειχε ουρα αλλα μόνο για την θυρα 4. Οι υπολοιποι επειδη δεν ειχε πολυ κοσμο περνουσαν ετσι...

υ.γ. Παρατηρησα οτι σημερα δεν ηταν εκει η Ποπαρα...!!! Δεν πιστευω να εκαναν καμια μαλακια και να την εδιωξαν...!!! ;D

Η Ποπη παντως σημερα ήταν εκει....!!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

eptalofitis

• Guest
Εγώ την Κυριακή που πήγα μέσα σε 10' είχα φύγει (για την 4) ενώ σε όλες τις άλλες θύρες υπήρχε ουρά κ γκρίνια... Κάτι άκουσα πως αυτά δεν είναι τα τελικά διαρκείας κ θα χρειαστεί να τα αλλάξουμε πριν το παιχνίδι με το σκουκλήκι που θα μπει το ηλεκτρονικό σύστημα.. αληθεύει..? Ξέρει κανείς ?

GeorgT

• Guest
Τοτε γιατι να μην μας δίνανε ενα απλό όπως για τα φιλικά κ να μας δώσουν αυτό.?? ??

Offline Dani -4-

• Αλλαγή

Τα περισσότερα τα είπε ο @Alamana, τα διαρκείας να ξέρετε ότι είναι μόνιμα και με το barcode τους επιτρέπουν την πρόσβαση μέσω των τουρνικέ. Αυτό το σύστημα θα τεθεί σε ισχύ από την 4η αγωνιστική και τον αγώνα με το σκουλήκι. Για το ματς της ερχόμενης Κυριακής θα είναι αρκετή η επίδειξή του στους υπευθύνους ασφαλείας γιατί ακόμη δε θα έχουν εγκατασταθεί τα τουρνικέ.

υ.γ. Φυσικά και ήταν εκεί η Πόπη. Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε ένα πανό χθες στην 8 που έγραφε "ΠΑΟΚ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΗ". Σύμπτωση? ;)
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.