Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ θα σταθώ σε κάτι που είπε ο κόλκας πριν λίγω, ότι η παε πρέπει να παίρνει και αποφάσεις που δεν θα αρέσουν στον πολύ κόσμο αλλά θα έχουν ώς στόχο το καλό του ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να γίνει και σε άλλους τομείς όχι μόνο στα διαρκείας!!! Εγώ διαφωνώ με τα μίνι διαρκείας, ελπίζω τουλάχιστον οι τιμές να είναι προσιτές και να μπορέσουμε να τα πάρουμε, ειδάλως θα διαλέξουμε παιχνίδια και θα πάμε στο ένα ή στα δύο από τα τρία!!! επίσης θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι όσοι δεν μπορέσουν να πάρουν μίνι διαρκείας από αυτούς που έιχαν κανονικά αγορασμένα από το καλοκαίρι να μην χάνουν την θεση τους!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Χωρίς ΠΑΟΚ δεν μπορώ να ανασάνω, δεν ζω!

:thumbok:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Το πρόβλημα με όσους προέρχονται από την επαρχία είναι σίγουρα μεγαλύτερο, αφού χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δαπάνη χρημάτων.
Για εμάς που είμαστε 10 λεπτά από την Τούμπα, είναι μικρότερο.
Δεν κακίζω όσους στράβωσαν. Θα έπρεπε η ΠΑΕ να είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι το τι ισχύει αναλυτικά.
Προσωπικά, θα το πάρω το μίνι διαρκείας.
Χωρίς ΠΑΟΚ δεν μπορώ να ανασάνω, δεν ζω!

Πιστεύω στην τιμιότητα τους και σκέφτομαι πως κάθε ευρώ που δίνω, θα κάνει ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά. Δεν θέλω να στερήσω από την ομάδα μου έναν ή δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές, επειδή το μπάτζετ θα είναι μικρότερο. Θέλω να δώσω την δυνατότητα στα ταμεία της ΠΑΕ για να κάνει την υπέρβαση και να κάνει πράξη την υπόσχεση για πρωταθλητισμό.
Σκέφτομαι πως άμα κάνω πίσω, αποδυναμώνω την ομάδα μου και την οδηγώ στην 4η-5η θέση (σήμα ταμπού) εδώ και αρκετά χρόνια.
Γνωρίζω πως η καλύτερη ομάδα, θα φέρει καλύτερες προσφορές στα τηλεοπτικά και καλύτερες χορηγίες.
Με αυτή την λογική πήγα και αγόρασα μετοχές. Και ας χρειάστηκε να δώσω όλο το επίδομα από το ταμείο ανεργίας μου.
Ξέρω ότι η συμμετοχή μου και το υστέρημα μου κάνουν ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ.
Αλλά θέλω κάποια στιγμή και η ίδια η ΠΑΕ να καταλάβει το όπλο των 11.000 μετόχων που της έδωσα εγώ και όσοι άλλοι συμμετείχαν μαζί μου στην αύξηση κεφαλαίου. Να το εκμεταλευτεί και να δώσει γροθιά στο μαχαίρι όταν χρειαστεί.

δεν ειναι ετσι αδερφε...επειδη η παε ξερει οτι εσυ χωρις ΠΑΟΚ δεν μπορεις,παταει πανω σ'αυτο και δημιουργει ενα μετρο το οποιο και επικοινωνιακα και πρακτικα χαλαει πολυ κοσμο.αν η παε συνεχισει να σκεφτεται με αυτον τον τροπο τοτε θα το χασει το παιχνιδι
με τον πολυ κοσμο που η ιδια παραδεχεται οτι ειναι ο αιμοδοτης της.

αν στα 30,40,50 ευρω που μπορει να σου βαλει το οποιο διαρκειας στην οποια θυρα η παε ειναι διατεθειμενη να θυσιασει την εμπιστοσυνη
που της δειχνουμε τοτε τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα...μην ξεχνατε οτι τον μηνα των πλειοφ θα σκασουν πολλα κανονια στην αγορα(κατι που ηδη γινεται)
και οτι πολλοι εργαζομενοι θα μεινουν χωρις δουλεια.επισης ελευθεροι επαγγελματιες τωρα κανουν την φορολογικη τους δηλωση
και στους επομενους μηνες θα ερθουν τα χαρατσια της εφοριας που ειδικα φετος θα γαμηθουν προς τα πανω..
ασχετα με το ποδοσφαιρο πραγματα,σχετικα ομως με το συγκεκριμενο.

προσωπικα σκεφτομαι σαν εσενα.κι αυτο που με τρελαινει ειναι οτι η αποφαση αυτη ισως και να μου κοψει τον ΠΑΟΚ στα πλειοφ

γουσταρα την ντομπρα εξηγηση στο φιλικο με την παρτιζαν που ειπανε πως βαζουμε εισητηριο για να μαζευτουν λεφτα για το προπονητικο.
και χαλαστηκα κιολας γιατι ο κοσμος ηταν ο λιγοτερος φετος που χω δει στην τουμπα...δεν με ενοιαξε το πηγαινε ελα ταξιδι καθημερινη μετα
απο δουλεια και καπακι το πρωι στην δουλεια...
ουτε οι βενζινες με ενοιαξαν ουτε το 10ευρω.δεν με ενοιαξε γιατι ξερω και ηξερα και τοτε οτι αυτο το 10ευρω παει σε κατι που θα ανεβασει τον ΠΑΟΚ επιπεδο.δεν με ενοιαξε γιατι η παε μου ξηγηθηκε...

τωρα ομως δεν κανει το ιδιο...δεν αμφιβαλλω που πανε τα λεφτα οπως και κανεις μας δεν το κανει...αρχιζω να αμφιβαλλω ομως
τι σχεση θελει να εχει μαζι μου η παε ΠΑΟΚ.δεν θελω να με θεωρει πελατη και να με βλεπει σαν ακομα ενα 30ευρω...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
απο την αλλη βεβαια με φιλικα κυπελα και πρωταθλημα ειδικα για την 4 αν δεν κανω λαθος στην τιμη πληρωνεις περιπου 8-9 ευρω τον αγωνα και στην 5-6 περιπου 11-12 ευρω.μην ειμαστε και πλεονεκτες
για ακομη μια φορα προτεινω προαιρετικο εισιτηριο διαρκειας για τα πλευ οφ το οποιο σημαινει οτι οποιος θελει χρησιμοποιει το παλιο οποιος θελει παιρνει καινουριο.ας το αφησουμε στην κριση και στην τσεπη του καθενος.
συμφωνω με καποιον που ειπε οτι ο ζαγορακης και η υπολοιπη διοικηση δεν πρεπει να χαιδευει τα αυτια του κοσμου
επισης ας την πουν και στον σαντος για τις δηλωσεις περι επιτευξης στοχων την στιγμη που σκεφτονται να λυσουν καποια οικονομικα προβληματα στα παιχνιδια των πλευ οφ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
θά τανε πολύ εντιμότερο να βγούν κ να πούν ευθέως ότι υπάρχει οικονομική ανάγκη και θα αναγκαστούμε να βγάλουμε μίνι διαρκείας. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι που κρατάνε μια σχέση εμπιστοσύνης δυνατή.

Πολύ φοβάμαι ότι τα όποια χρήματα κερδίσει η παε από τα μίνι διαρκείας θα τα χάσει από την ΑΜΚ.

Υ.Γ: Να θυμίσω ότι υπάρχει κ ο ΑΣ που χρειάζεται την συνδρομή μας. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η μπάλα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
θά τανε πολύ εντιμότερο να βγούν κ να πούν ευθέως ότι υπάρχει οικονομική ανάγκη και θα αναγκαστούμε να βγάλουμε μίνι διαρκείας.

Από τη στιγμή που σου λέει ο Ζαγοράκης στην συνέντευξη τύπου πριν την ΑΜΚ ότι ο μόνος χρηματοδότης είναι ο κόσμος κ κανένας άλλος αυτό εννοεί ότι έχουμε ανάγκη από ρευστό κ μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε.Κ κάτι ακόμα λίγο άσχετο με τα διαρκείας θυμάμαι το καλοκαίρι μετά την πώληση του μελίσση κ οικοδόμου στον βάζελο είχε ρωτηθεί ο Ζαγοράκης γιατί έγιναν οι πωλήσεις και η απάντηση ήταν "τι να κάνουμε παιδιά εμείς στην προεδρεία τώρα εμείς αποφασίζουμε".Έτσι θα γίνει κ τώρα γιαυτό μην σκάτε ο καθένας στο μαγαζί του κ στην επιχείρηση του κάνει ότι γουστάρει απλώς αφήνω ένα παραθυράκι επειδή μας έχουν ανάγκη εκεί στην ΠΑΕ να το σκεφτούν καλά πριν πάρουν την τελική απόφαση

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δυστυχως και εγω θα πω πως δε συμφωνω καθολου με την Διοικηση. Δε νομιζω πως αυτη η κινηση ηταν αναμενομενη. Οταν παιρνεις διαρκειας πιστευεις οτι ειναι για τη διαρκεια ΟΛΗΣ της χρονιας. Ακομα κι αν ηταν τοσο αναγκη για εσοδα θα μπορουσαν να το πουνε αλλιως.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή

Ðéóôåýù óôçí ôéìéüôçôá ôïõò êáé óêÝöôïìáé ðùò êÜèå åõñþ ðïõ äßíù, èá êÜíåé éó÷õñüôåñï ôïí ÐÁÏÊ áãùíéóôéêÜ. Äåí èÝëù íá óôåñÞóù áðü ôçí ïìÜäá ìïõ Ýíáí Þ äýï êáëýôåñïõò ðïäïóöáéñéóôÝò, åðåéäÞ ôï ìðÜôæåô èá åßíáé ìéêñüôåñï. ÈÝëù íá äþóù ôçí äõíáôüôçôá óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ ãéá íá êÜíåé ôçí õðÝñâáóç êáé íá êÜíåé ðñÜîç ôçí õðüó÷åóç ãéá ðñùôáèëçôéóìü.
ÓêÝöôïìáé ðùò Üìá êÜíù ðßóù, áðïäõíáìþíù ôçí ïìÜäá ìïõ êáé ôçí ïäçãþ óôçí 4ç-5ç èÝóç (óÞìá ôáìðïý) åäþ êáé áñêåôÜ ÷ñüíéá.
Ãíùñßæù ðùò ç êáëýôåñç ïìÜäá, èá öÝñåé êáëýôåñåò ðñïóöïñÝò óôá ôçëåïðôéêÜ êáé êáëýôåñåò ÷ïñçãßåò.
Ìå áõôÞ ôçí ëïãéêÞ ðÞãá êáé áãüñáóá ìåôï÷Ýò. Êáé áò ÷ñåéÜóôçêå íá äþóù üëï ôï åðßäïìá áðü ôï ôáìåßï áíåñãßáò ìïõ.
ÎÝñù üôé ç óõììåôï÷Þ ìïõ êáé ôï õóôÝñçìá ìïõ êÜíïõí éó÷õñüôåñï ôïí ÐÁÏÊ.
ÁëëÜ èÝëù êÜðïéá óôéãìÞ êáé ç ßäéá ç ÐÁÅ íá êáôáëÜâåé ôï üðëï ôùí 11.000 ìåôü÷ùí ðïõ ôçò Ýäùóá åãþ êáé üóïé Üëëïé óõììåôåß÷áí ìáæß ìïõ óôçí áýîçóç êåöáëáßïõ. Íá ôï åêìåôáëåõôåß êáé íá äþóåé ãñïèéÜ óôï ìá÷áßñé üôáí ÷ñåéáóôåß.

Ãéá üëá áõôÜ ðïõ áíáöÝñåéò õðÜñ÷åé ç åðéêåßìåíç ÁÌÊ 15.900.000€. Äåí ÷ñåéáæüôáí ãéá ôá øß÷ïõëá ôùí åîôñá åéóéôçñßùí íá äçìéïõñãçèåß ôÝôïéá áíáôáñá÷Þ. ÔåñÜóôéï ëÜèïò ãéáôß ðëÞôôåé ôçí áîéïðéóôßá ôçò äéïßêçóçò.
ÖïâÜìáé üôé ç ëïãéêÞ Þôáí "ìÜãêåò, ìå ôçí ÁÌÊ äåí âëÝðïõìå íá âÜæåé ï êüóìïò ðïëëÜ ëåöôÜ äåäïìÝíçò ôçò ïéêïíïìéêÞò êáôÜññåõóçò, áò êïðáíÞóïõìå åéóéôÞñéá ðïõ óõíäÝïíôáé ìå ôá ìáôò ôùí ðëÝé ïö, åêåß èá ôá äþóïõí ãéá íá âãÜëïõí ãïýóôá (ìå ôéò ìåôï÷Ýò äåí âãáßíïõí ãïýóôá)"

peja_4

• Guest
Εγω παντως αν ημουν διοικηση
θα ημουν πιο σκληρος με τον κοσμο μου.
Βαλτε ποσα λεφτα πληρωσαμε φετος απο τιμωριες.
Για τους τσαμπατζηδες σε καθε ματς που οχι μονο
δεν πληρωνουν εισητηριο αλλα δημιουργουν και προβληματα.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝ 2-2 ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 19.159 ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ.
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Δεχομαι το οτι ισως καποιος δεν εχει λεφτα,
αλλα ας σκεφτει καποιους που συμμετειχαν και στην ΑΜΚ
και θα ξανασυμμετεχουν χωρις να ειναι μεγιστανες.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μην αρχιζουμε τις μουρμουρες...
Το μονο που βρισκω λαθος στην διοικηση για το συγκεκριμμενο θεμα, ειναι το επικοινωνιακο...
Να φαινεται δηλαδη (πως θα υπαρχει εισητηριο για ολους),οτι το προτεινει ο κοσμος..
Αυτο μπορουσε να γινει μεσα απο καποια επαφη με τους συνδεσμους..
Συμφωνω οτι ΝΑΙ, να πληρωσουμε κανονικο εισητηριο...
Αλλωστε εμεις ειμαστε που ψαχνουμε τροπους να βοηθησουμε οικονομικα την ΠΑΕ..
Οπως μπορει ο καθενας...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

PAOK_VOLOS

• Guest
ÊáëÜ êáíåé ç ðáå êáé âãÜæåé ìßíé åéóéôÞñéá äéáñêåßáò ãéá ôá playoff.Ôá ðñüóôéìá ðïõ ôñþìå èá ðñÝðåé íá ðëçñùèïýí áðü ôïí âáóéêü åðåíäõôÞ,ÔÏÍ ÊÏÓÌÏ.
Äåí êáôáëáâáßíù ãéáôß óôñáâþíïõí ðïëëïß áðü ôçí êßíçóç áõôÞ ôçò ðáå.ÎÅ×ÁÓÁÌÅ ÏÔÉ Ç ÐÁÅ Å×ÅÉ ×ÑÅÏÓ 18.000.000€ ÊÁÉ Ï ÌÏÍÁÄÉÊ¼Ó ÅÐÅÍÄÕÔÇÓ ÅÉÌÁÓÔÅ ÅÌÅÉÓ?ÄÇË ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÂÃÁÉÍÅÉ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ Ç ÐÁÅ,ÍÁ ÊÁÔÁÍÔÁÅÉ ÃÑÁÖÉÊÏÓ ÆÇÔÉÁÍÏÓ,ÍÁ ÆÇÔÁÅÉ ÍÁ ÔÇÍ ÅÍÉÓ×ÕÏÕÌÅ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÁ?

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Exω διαρκειας στη 5     κοστος αγορας 250 ευρω   αυτο αναλογει  15 αγωνες πρωταθληματος  συν 2 αγωνες κυπελου συν 3 νομιζω φιλικα ......συνολο αγωνων  20  αρα 250  /  20  =12,5 ευρω
αν σε αυτη τη τιμη προσθεσω  και τα 3 παιχνιδια των play off  γινεται  250 / 23 = 11 ευρω

αντιστοιχα  για τη θυρα 4 

κοστος διαρκειας 150 ευρω   /  20  παιχνιδια =7,5 ευρω
με τα play off 150 / 23  παιχνιδια  = 6,5  ευρω ......................

οπως βλεπετε  οι τιμες  ειναι  εξεφτελιστικες............

καποιος που γνωριζει καλυτερα  ας μιλησει για αντιστοιχες τιμες  στη Ελλαδα η στο εξωτερικο

Για τον ΠΑΟΚ που θελουμε  το θεωρω  τουλαχιστον γελοιο να γκρινιαζουμε  για λαθος πολιτικη της ΠΑΕ  στο θεμα των εισιτηριων και να ζηταμε  να μη πληρωσουμε εισιτηρια  για τα play off

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ  ΟΛΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους...

+1926
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Äå óõìöùíþ ìå ôéò ðáñáðÜíù áíáëýóåéò:
Åìåßò Ý÷ïõìå íá êáëýøïõìå êáé ôçí ÁÌÊ 22.000.000 óôçí áñ÷Þ êáé ôþñá 15.900.000. ÁõôÜ äåí åßíáé ëåöôÜ; Ôï ìðÜóêåô ðïõ ôï âÜæåôå; ôïí ÁÓ ÐÁÏÊ;

ÁõôÜ ôá îÝñïõí óôçí ðáå ÐÁÏÊ êáé èá Ýðñåðå íá åßíáé ðéï ðñïóåêôéêïß.
Äõóôõ÷þò ç ßäéá ç ðáå äåß÷íåé üôé ìÜëëïí äåí ðïëõðéóôåýåé óôï åã÷åßñçìá ôçò ÁÌÊ êáé ðñïóðáèåß íá âñåé ëåöôÜ áðü áëëïý.
Äåí ìðïñåß íá æçôÜò (êáé êáëÜ êÜíåéò) 15.900.000 € êáé ðáñÜëëçëá íá åëðßæåéò ãéá Ýóïäá óôá 15 êáé óôá 20€. Åßíáé ôñåëëü êáé äåß÷íåé áñðáêïëëáôæßäéêç íïïôñïðßá.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
3 ìáôò åðé 25000 êïóìï åðé 20€ .....500000 ôï êáèå åíá......1,5Ì êáé ôá ôñéá
ÊÑÁÔÁÌÅ ÔÏÍ ÌÁÑÊÏ ÁÍÅÔÁ Þ êáíïõìå ìéá êáëç ìåôáãñáöç
ΠΑΟΚ παντου!!!

Poulke

• Guest
Στο εξωτερικό στην στουτγκάρδη πάνε η τιμές περίπου σαν αυτές τις τούμπας. Με την Διαφορα ότι μετράνε μονο στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν μετράνε ούτε στα Φιλικά ούτε στο Κύπελλο. Όμως πριν βγούνε εισιτήρια για άγονες ευρώπης η κύπελλο στέλνουνε σε όλους τους κατόχους ένα γράμμα και έχουνε δικαίωμα να πάρουνε τις θέσεις τους για αυτούς τους αγώνες.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Äå óõìöùíþ ìå ôéò ðáñáðÜíù áíáëýóåéò:
Åìåßò Ý÷ïõìå íá êáëýøïõìå êáé ôçí ÁÌÊ 22.000.000 óôçí áñ÷Þ êáé ôþñá 15.900.000. ÁõôÜ äåí åßíáé ëåöôÜ; Ôï ìðÜóêåô ðïõ ôï âÜæåôå; ôïí ÁÓ ÐÁÏÊ;

ÁõôÜ ôá îÝñïõí óôçí ðáå ÐÁÏÊ êáé èá Ýðñåðå íá åßíáé ðéï ðñïóåêôéêïß.
Äõóôõ÷þò ç ßäéá ç ðáå äåß÷íåé üôé ìÜëëïí äåí ðïëõðéóôåýåé óôï åã÷åßñçìá ôçò ÁÌÊ êáé ðñïóðáèåß íá âñåé ëåöôÜ áðü áëëïý.
Äåí ìðïñåß íá æçôÜò (êáé êáëÜ êÜíåéò) 15.900.000 € êáé ðáñÜëëçëá íá åëðßæåéò ãéá Ýóïäá óôá 15 êáé óôá 20€. Åßíáé ôñåëëü êáé äåß÷íåé áñðáêïëëáôæßäéêç íïïôñïðßá.

ôé ðñïôåéíåéò ??

áãïíç êñéôéêç  êáíïõí ïëïé ........

áí ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ  ðïõ óå å÷åé äåõôåñï  ìåôá áðï 20  ÷ñïíéá óïõ öôéá÷íåé ðñïðïíçôçñéï , êáíåé åîõãéáíóç ðëçñùíïíôáò ðáëéá ÷ñåç  ðïõ äåí åéíáé äéêá ôçò  äéá÷åéñéæåôáé  áðïäåäåéãìåíá óùóôá ôá åóïäá áðï 20000 äéáñêåéáò êáé óåâåôáé  ôïõò 11000 ìåôï÷ïõò   ÄÅÍ ÓÅ ÉÊÁÍÏÐÏÉÅÉ    áêïõìå ðñïôáóåéò  .........

áõôï äåí óçìáéíåé ïôé ç ÐÁÅ äåí å÷åé êáíåé ëáèç......  ìïíï ïðïéïò äå äïõëåõåé äåí êáíåé ëáèç.........ÁËËÁ êñéôéêç ÷ùñéò áíôéðñïôáóåéò  êáé êáôçãïñéåò  ãéá áñðáêïëáôæéäéêåò ðïëéôéêåò  ãéá ìåíá  öéëå agraf    åéíáé ëáèïò...

nomercy4

• Guest
επίσης με ξενερώνει η απόφαση αυτή...το διαρκειας είναι διαρκειας!! εκ του ασφαλούς έπαιξε η παε εδώ...μου κάνει κάπως το γεγονός πως έτρεξα να πάρω διαρκειας μετοχές χωρίς να έχω μια βάση για το μέλλον παρα μονο τα λόγια τις διοίκησhς που πιστεύω...και τώρα που η ομάδα πήγε καλά να κάνει αυτή την κίνηση.
πολύ εκ του ασφαλούς το παίζει και με χαλάει

επίσης όσοι έχουμε ήδη διαρκειας θα έχουμε προτεραιότητα η τρέχαμε όλο το χρόνο για να φάμε καμια ήττα από τους ntermpakides που θα τρέξουν για να δουν τους 3 αγώνες.
νομίζω πως αν δε δοθεί προτεραιότητα στους ήδη κατόχους και αν τυχόν για x λόγους δεν προλάβω να πάρω το mini διαρκειας..του χρόνου δε νομίζω να συμμετέχω!!! θα ραγίσει πολύ το γυαλί αν γίνει κάτι τέτοιο!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν κάνω άγονη κριτική, αντίθετα λέω ότι με τέτοιες κινήσεις υπονομεύουμε ότι θετικό έχει γίνει μέχρι τώρα.
Υπάρχει πεδίο δόξας λαμπρό για όποιον θέλει να βοηθήσει οικονομικά την παε ΠΑΟΚ, η ΑΜΚ. Γιατί να πατήσει η παε τον κόσμο στον κάλο και εκβιαστικά να του πάρει λεφτά; Αφού σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε μετοχές και καινούργιο διαρκείας.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δηλαδη αν η ΠΑΕ  βαλει 35ευρω  (για τη 4-7-8)   ,50  (για τη 5-6) κτλ  μινι εισιτηρια διαρκειας (και τα 3 παιχνιδια ) θα υπονομευσει οτι καλο εχει κανει μεχρι τωρα  ???

λυπαμαι  διαφωνω...........