Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω παντως αποφασισα να βαζω διαρκως το χερι στην τσεπη, αφου συνειδητα επελεξα για προεδρο τον Ζαγορ.

Αν ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του, θα πληρωσει και δεν θα γκρινιαξει.-
Γιατι στην γκρινια ειμαστε πρωτοι...Αν ισχυσουν τα διαρκειας θα γκρινιαξουμε για μεταγγραφες, που αργει το προπονητικο κεντρο, που...που...που...τωρα που δεν ισχυουν, παλι γκρινιαζουμε...

Εχετε λοιπον παρεξηγησει κατι, οταν εγω δινω λεφτα στον ΠΑΟΚ ειναι σαν να τα βγαζω απο την δεξια τσεπη και να τα βαζω στην αριστερη. Ετσι αισθανομαι..οσο περισσοτεροι το καταλαβουν, τοσο πιο ευκολα θα αλλαξει ο ΠΑΟΚ οριστικα σελιδα. Εκτος και αν οι ωραιες ιστοριες,που με περιφανεια διηγουμαστε εχουν αλλους ως πρωταγωνιστες και οχι τον λαο μας...(βλ. πχ χτισιμο Τουμπας και ανιδιοτελη προσφορα).

Οταν σου ανηκει κατι, το πληρωνεις....ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θελαμε και τετοια εχουμε.

ΥΓ. και αν νομιζετε οτι η ΠΑΕ μας βλεπει σαν πελατες, σας θυμιζω τα λεφτα που δαπανησε για να επιστρεψουμε απο την Κρητη και την βοηθεια που προσεφερε και σε αλλες... περιπτωσεις, εστω και καθυστερημενα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Δε νομιζω οτι περιμενε καθε ΠΑΟΚτσης οτι το διαρκειας του ΔΕΝ θα ισχυε στα πλευοφ. Εκτος αν κανω λαθος, ηταν δεδομενο για το συνολο των φιλαθλων και εγω ειμαι η εξαιρεση. Περιμενω τις γνωμες σας.

2.Επομενως εχουμε μονομερως αλλαγη της συμφωνιας αναμεσα στη διοικηση και τον κοσμο. Δεν θελω να βαλω αλλους χαρακτηρισμους σε αυτην την "αλλαγη της συμφωνιας". Παντως προσωπικα εκπλησσομαι δυσαρεστα γιατι αυτη η διοικηση παντοτε οτι ελεγε το τηρουσε.

3. Το οτι ειχαμε τσαμπατζηδες ηταν ντροπη για ολη τη χρονια. Και απο αποψης διαφυγοντων κερδων και απο αποψης πρεστιζ. Ομως η κυρια ευθυνη σε αυτο βαρυνει την διοικηση. Δε συμφωνω με το φιλο που λεει οτι ουσιαστικα πρεπει να τιμωρηθουμε ΟΛΟΙ μας οι κατοχοι ειτε επειδη καποιοι εμπαιναν τσαμπα και καποιοι αλλοι (ή μηπως οι "ιδιοι"?)με τη συμπεριφορα τους  προκαλουσαν προστιμα.

4. Αυτη τη στιγμη υπαρχει μια οικονομικη κριση που εχει αγγιξει πολυ, παρα πολυ κοσμο. Προσωπικα δε ξερω αν θα θα παω στα πλευ οφ. Η γυναικα μου σιγουρα οχι παντως. Προσωπικα περιμενα την διοικηση να μπει "μπραβο σας και σας ευχαριστω" στους κατοχους διαρκειας και να τυπωσει πολυ φθηνα εισητηρια για τα εναπομειναντα παιχνιδια των πλευ οφ λαμβανοντας υποψιν την οικονομικη κριση. Κανει το αντιθετο ή σχεδον το αντιθετο, περιμενω να δω τις τελικες τιμες.

5. Αν ηταν αναγκαιο να βαλει εισητηριο, θα μπορουσε να το αιτιολογησει καταλληλα.Αυτο που λενε ολοι 'επικοινωνια'. Γιατι ετσι δινει σε πολυ κομσο την εντυπωση του γδαρσιματος, αδικωντας τον ιδιο τον εαυτο της. Και τελικα νομιζω οτι το οικονομικο οφελος θα ειναι πολυ μικρο μπροστα στη ζημια που ιδια θα προκαλεσει στο ιματζ της. Μιλαω φυσικα για αυτο το συγκεκριμενο θεμα.

6.Παρολ αυτα ακομα και τωρα αν εχει αποφασισει να βαλει διαρκειας μπορει να να βελτιωσει την κατασταση
α)βαζοντας λαικες τιμες
β)με καταλληλη συνεντευξη τυπου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ, η διοίκηση επικύρωσε χθες την απόφασή της να μην ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας σ΄ αυτά τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, που θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Αποφάσισε, όμως, στα παιχνίδια αυτά να ισχύσουν οι τιμές των εισιτηρίων για τα μη εμπορικά παιχνίδια κι όχι οι τιμές των ντέρμπι, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει τον κόσμο (πιθανότατα από 15 μέχρι 50 ευρώ), ενώ θα εκδοθεί και εισιτήριο που θα αφορά και τα τρία παιχνίδια, σε προνομιακή τιμή.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=35478

Τουλάχιστον φαίνεται ότι θα έχουμε σχετικά χαμηλές τιμές οπότε μαζεύεται κάπως το πράγμα. Για να δούμε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ασεβεια μεγαλη προς τον κοσμο του ΠΑΟΚ ειναι αυτο που κανει η παε με τα πλει οφ...

Βγες το καλοκαιρι και ξεκαθαρισε τα πραγματα για το τι θα ισχυει με τα διαρκειας.. και οχι τωρα εντελως ξαφνικα μολις σιγουρεψαμε και μαθηματικα την εισοδο στα πλει οφ να βγαινουν προς τα εξω φημες(γιατι επισημα ακομα δεν εχει παρει θεση η παε..) για νεα εισιτηρια διαρκειας στα πλει οφ!

Και 1 ευρω να τα βαλει τα εισιτηρια για το καθε ματς.... πλει οφ τελος για μενα!

North_pole

• Guest
Εγώ πάντως που είχα διαρκείας στη 2 (σκάζοντας πάνω από 400 Ευρώ) θα το παίξω στα play off "τζαμπατζής" όπως το παίξανε κάποιοι σε όλη τη χρονιά! Λυπάμαι αν είναι αυτή η τελευταία λέξη της διοίκησης όσον αφορά εμάς που ΚΑΙ διαρκείας πήραμε, ΚΑΙ μέτοχοι γίναμε, ΚΑΙ στο φιλικό με την Παρτιζάν πήγαμε (πληρώνοντας), ΚΑΙ στο Μπάσκετ ΚΑΙ στον ΑΣ.... Νισάφι πια.

malgara

• Guest

O υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεντευξη πριν καιρο
 ειχε δηλωσει πως θα ισχυσουν τα διαρκειας στα πλει-οφ, αφηνωντας
 μονο ενα μικρο ενδεχομενο να αλλαξει κατι.Το μονο καλο στην υποθεση
 ειναι οτι τα χρηματα που θα μπουν στην ΠΑΕ δεν θα καταχραστουν απο
 καποιο γουμενο-μπατατουδη, αλλα θα ειναι για το καλο του Π.Α.Ο.Κ.

Offline Βόρειος

• Κερκίδα
  • *
Ηρεμία παιδιά!Ας περιμένουμε πρώτα τη συνέντευξη τύπου και μετά οι γνώμες!Και αν ενοχλεί τόσο ας το μεταφέρουν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων στον Θόδωρα ώστε να λυθεί το θέμα!Δύσκολοι καιροί είναι για όλους!Είναι μακρύς ο δρόμος της εξυγίανσης και σίγουρα όχι στρωμένος με ροδοπέταλα...χρειάζονται πολλές θυσίες!
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

trelos4

• Guest
αφου τα λεφτα πανε στην ομαδα μασ,την ιδεα μασ γιατι να γκρινιαζουμε?ασ ηρεμισουμε λιγο,και αφου εχουμε εμπιστοσυνη στν διοικηση και τον προεδρο μιασ και αυτο δειξανε οτι αξιζουνε
αλλωστε εμεισ στιρηζουμε οικονομικα την ομαδα.ποιον περιμενετε δηλαδη να βαλει λεφτα ρε παιδια?
μονο εμεισ ειμαστε και εμεισ θα τον καταφερουμε τον στοχο μασ.πιστη και υπομονη.στα πλει οφφ κρινεται η χρονια,ευτυχωσ η δυτυχωσ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εγω παντως αποφασισα να βαζω διαρκως το χερι στην τσεπη, αφου συνειδητα επελεξα για προεδρο τον Ζαγορ.
Αν ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του, θα πληρωσει και δεν θα γκρινιαξει.-
φιλε προφανως και το σκεπτικο σου δεν ειναι λαθος.ομως γιατι δε συνυπολογιζεις το πιο σημαντικο και αποδεδειγμενο δεδομενο?οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων ειναι πραγματι λαικων καταβολων κι οτι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για το καθενα μας οικονομικα???
αν εξαιρεσουμε τα προστιμα στα 3 ματς η διοικηση δεν πρεπει να χει κανενα παραπονο απο τη προσπαθεια του ΠΑΟΚτση για οικονομικη ενισχυση!!!
και στο κατω κατω αυτα το ποσο που θα χρειαστει για το διαρκειας στα playof προτιμω να το κρατησω και να το σπρωξω στο μπασκετ η και σε αλλα τμηματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ οπως το χαντμπολ που βλεπω οτι γινεται μια σοβαρη κι αξιολογη προσπαθεια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
δεν θα ηθελα να τοποθετηθω γιατι δεν εχω διαρκειας...η τελευτεα προταση του προηγουμενου ποστ μπορει να επιτευχθει εμεσα...και τι εννοω...επειση κανεισ δεν μπορει να εγγειυθει την κινιση αυτη δηλαδη αντι υια τα πλει οφ να τα δωσει στα αλλα τμηματα...ωραια προταση θα ητανε απο την παε η εξης....
ΔΕΝ ΙΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΣΤΟ ΒΑΣΚΕΤ ΝΑ ΣΩΘΕΙ...ή και στα αλλλα τμηματα

ΤΗΑΝΚΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ ένα θα πω!!! ευτωχώς που πεφτει κοντά το πάσχα και θα υπαρχει μια σχετική άπλα. Εγώ προτείνω αν αυτά τα λεφτά από τα μίνι διαρκείας και γενικά από τα εσοδα των play offs δεν είναι προυπολογισμένα να πεί η διοίκηση ότι όλα θα πάνε στο αθλητικό κέντρο, όπως τότε με το φιλικό που είχαμε παίξει με την παρτιζάν!!!! Δυστυχώς οι μεγαλομέτοχοι πρέπει πάντα να τα χώνουν τα φράγκα και μεις είμαστε οι μεγαλομέτοχοι. Το όλο θέμα θεωρώ ότι είναι επικοινωνιακό και μια κόντρα ρελάνς επικοινωνιακή από την διοίκηση θα σταμάταγε την όποια γκρίνια!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ενδιαφερουσες αποψεις, θεωρω οτι σε καποιο βαθμο ολοι εχουν δικιο.

Πιστευω οτι το ζουμι ειναι 2 πραγματα. Απο την μια το λαθος της ΠΑΕ που επρεπε απο την αρχη της χρονιας να ξεκαθαρισει τι περιλαμβανει το διαρκειας και απο την αλλη οτι το διοικητικο μοντελο που ακολουθουμε "επιβαλλει" την οικονομικη επιβαρυνση απο τον κοσμο. Σωστα λεει ο Τασουλης30 οτι ειμαστε ο "μεγαλομετοχος". Αν το δουμε εντελως ψυχρα απο μας εξαρταται το ταβανι των μεταγραφων το καλοκαιρι και ο χρονος αποπερατωσης του προπονητικου κεντρου.

Βεβαια "καλομαθα" απο την ιδιαιτερη σχεση ΠΑΕ - οπαδων και περιμενα μια καλυτερη 'ξηγα.

Θα περιμενω την συνεντευξη τυπου και μια οριστικη επισημη τοποθετηση απο την ΠΑΕ πανω στο θεμα πριν κατασταλλαξω στο που γερνει η ζυγαρια για μενα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest

Το μονο καλο στην υποθεση
 ειναι οτι τα χρηματα που θα μπουν στην ΠΑΕ δεν θα καταχραστουν απο
 καποιο γουμενο-μπατατουδη, αλλα θα ειναι για το καλο του Π.Α.Ο.Κ.

ετσι ειναι και το ευρω μας πιανει τοπο.......

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ΔΕΝ ΙΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΣΤΟ ΒΑΣΚΕΤ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

ΤΗΑΝΚΣ

να και μια αξιόλογη πρόταση.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν  μου αρεσε η λογικη των extra-mini διαρκειας. Ο.Κ. ειμαστε ο μοναδικος αιμοδοτης της ΠΑΕ αλλα τουλαχιστον εν γνωση μας και οχι εν αγνοια μας τετοιες μαγκιες. Το συστημα των play off ηταν γνωστο απο την αρχη της χρονιας ετσι λοιπον στον μοναδικο μεγαλομετοχο σου που ειναι ο λαος σου ωφειλεις να εισαι πιο ειλικρινης. Φετος ξηλωθηκε ο κοσμος για την ομαδα σε πολυ μεγαλο βαθμο και το κρυφτουλι δεν του αξιζει.ΚΡΙΜΑ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγώ πάντως που είχα διαρκείας στη 2 (σκάζοντας πάνω από 400 Ευρώ) θα το παίξω στα play off "τζαμπατζής" όπως το παίξανε κάποιοι σε όλη τη χρονιά! Λυπάμαι αν είναι αυτή η τελευταία λέξη της διοίκησης όσον αφορά εμάς που ΚΑΙ διαρκείας πήραμε, ΚΑΙ μέτοχοι γίναμε, ΚΑΙ στο φιλικό με την Παρτιζάν πήγαμε (πληρώνοντας), ΚΑΙ στο Μπάσκετ ΚΑΙ στον ΑΣ.... Νισάφι πια.

Ισχυουν ακριβως τα ιδια και για μενα ρε North Pole και για φετος εκλεισε η τσεπη μου ως επενδυτης της ομαδας.Απο του χρονου παλι γιατι ερχονται δυσκολοι καροι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

SKAILS

• Guest
συμφωνω παιδια,εμεις πηραμε διαρκειας για την ομαδα,στηριζουμε γενικα
(μπουτικ,μετοχες,ασ) κ εμπαιναν ποσα ατομα κουτρα, ε κ εμεις κουρα τωρα!!στηριξαμε κ με το παραπανο απο τις δυναμεις μας την ομαδα για μια χρονια,φτανει,του χρονου παλι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μην απογοητευεστε καταλαβαινουμε ολοι μας οτι εχουμε βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη αλλα πανω απο ολα την ποναμε αυτην την ομαδα και παλι καλως η κακως παλι θα βοηθησουμε...

Diego-4

• Guest
Το 20ευρώ του εισητηρίου σας , είναι το ποτό της Τετάρτης σας όταν βλέπετε το CL και τα τσιγάρα της εβδομάδας σας...Για κανένα μήνα κόψτε τα και πάντε στο γήπεδο..αλλιώς περάστε απο το αστυνομικό τμήμα να αράζετε για μένα και να πηγαίνω εγώ στο γήπεδο...

ive4

• Guest
Ντιέγκο4 αυτά τα έχουμε ήδη κόψει!

Πολύ μεγάλη μαλακία της διοίκησης.
Κανείς δε μας είπε από την αρχή της χρονιάς ότι θα ισχύουν εκτός των πλέι όφς, αντίθετα μας είπαν ότι θα ισχύουν για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ φέτος.
Είναι πολύ πιο τίμιο να μας πούν ότι υπάρχει ανάγκη, παρά να μας κοροϊδεψουν στην ψύχρα.
Εκτός αν τα 15 ευρώ για κάθε εισητήριο έχουν μεγαλύτερη σημασία από την αξιοπιστία τους.
-1 για την διοίκηση.

Αν εγώ ανέβαινα 2 φορές στα πλέι οφς με το διαρκείας μου, η ΠΑΕ θα κέρδιζε πολύ περισσότερα από όσα θα άφηνα στη Μπουτίκ. Τώρα δεν πρόκειται να ανέβω σε κανένα ματς γιατί απλά δε θα έχω εισητήριο. Αλλά δε γουστάρω και την κοροϊδία.
Αντί να χτυπήσουν τους τζαμπατζήδες, κάνουν κακό σε 19500 άτομα που πήραν διαρκείας το καλοκαίρι.
Κάτι μου λέει πως δεν θα υπάρχει σολντ άουτ, μετά από αυτή την απόφαση και ειδικά με τα... εντυπωσιακά αποτελέσματα που φέρνει ο Σάντος με τις ομάδες της Αθήνας.
Είναι μια ευκαιρία βέβαια να μαζέψουμε λεφτά για το διαρκείας του χρόνου και για την νέα ΑΜΚ. Και ελπίζω για ταξιδάκια στο Τσάμπιονς Λίγκ ή στο Ουέφα του χρόνου  ;D

Ντιέγκο4. Αυτή η θεωρία με τα 20 ευρώ ότι είναι το ποτό της τετάρτης και τα τσιγάρα της εβδομάδας, ήταν πολύ ωραία πριν μερικά χρόνια. Σήμερα δεν ισχύει πιστεύω για την μεγάλη μάζα του λαού του ΠΑΟΚ που βλέπει ένα ματς Τσάμπιονς Λίγκ τη βδομάδα στην ΝΕΤ. Νομίζω ότι σήμερα άλλου είδους θυσίες χρειάζονται : Πλέον θα πρέπει να περιορίσουμε την ποσότητα του απορριπαντικού που βάζουμε όταν πλένουμε τα ρούχα μας, να ανάβουμε κεριά αντί να καίμε ρεύμα της ΔΕΗ σπίτι μας κλπ...