Καλό είναι να περιμένουμε την τελική απόφαση της ΠΑΕ. Όμως, σαν πρώτη προσέγγιση, νομίζω θα είναι λάθος αν εκδώσουν μίνι διαρκείας για τα play-off. Όταν κατά χιλιάδες αγοράσαμε τα διαρκείας, ούτε ξέραμε τι ομάδα είχαμε, ούτε μέχρι πού θα έφτανε. Δεν νομίζω να είχαμε και μεγάλες βλέψεις. Με μία τέταρτη θέση θα ήμασταν ευχαριστημένοι, ειδικά αν αναλογιστούμε την περσινή χρονιά. Παρόλα αυτά, τα διαρκείας χτύπησαν ρεκόρ. Επομένως, αποδεικνύουμε ότι για μας η ομάδα είναι πέρα αποτελεσμάτων και ονομάτων στις μεταγραφές.
Επίσης, πέρυσι τέτοια εποχή, είχαμε 20.000 κόσμο, σε κάτι ματς, όπως ο Ατρόμητος, η Τρίπολη, η ΑΕΚ, ενώ τα μάτια μας πονούσαν και ήμασταν τελείως αδιάφοροι, μόνο και μόνο για να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Τέλος, πολλοί από εμάς, αγοράσαμε μετοχές, χωρίς κάποιο πραγματικό αντίκρισμα. Απλά για να στηρίξουμε αυτό που χτίζουμε, το νέο προπονητικό κέντρο, κλπ.
Με αυτά και με αυτά θέλω να πω, όπως εμείς αγαπάμε την ομάδα μας και το έχουμε αποδείξει, είτε στα καλά της, είτε στα άσχημα της, έτσι θέλω και η ΠΑΕ να μην με αντιμετωπίζει σαν πελάτη, αλλά σαν μέλος μιας οικογένειας που λέγεται ΠΑΟΚ. Αν η ΠΑΕ έχει ανάγκη από χρήματα, μπορεί να τα ζητήσει με καλύτερο τρόπο. Είτε με την δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είτε με ένα φιλικό με μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να γίνει η φιέστα στο τέλος της σεζόν , είτε ας βρουν έναν πιο έξυπνο τρόπο. Κουραστήκαμε τόσα χρόνια από τους πολιτικούς που μας κοροϊδεύουν, δεν θέλω και από την ΠΑΕ της ομάδας μας αντί για ευχαριστώ να μας βλέπει σαν ευρώ.