Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
http://www.gazzetta.gr/content/view/27857/2/
Μένει μέχρι νεοτέρας ο Γκαγκάτσης
16:55 - 13.03.09

Το τρίτο θέμα είχα να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε το καλοκαίρι ενημερώσει τους φιλάθλους πως δεν θα ισχύσουν στους αγώνες των πλέι οφ. Πως άλλωστε να ισχύσουν όταν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα θα διεκδικεί από πλεονεκτική θέση την είσοδό της στα πλέι οφ. Στην ΠΑΕ αποφάσισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ενημερώσουν τον κόσμο για τις τιμές των εισιτηρίων. Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μίνι εισιτήρια διαρκείας πακέτο και για τους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τούμπα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôá ìçíýìáôá ðïõ ëáìâÜíù áðü ðÜñá ðïëëïýò ó÷åôéêÜ ì áõôü ôï èÝìá äåí åßíáé êáèüëïõ èåôéêÜ.

Ðïëëïß åßíáé áõôïß ðïõ ìå ëÝíå ðùò åöüóïí ãßíåé áõôü, äåí ðñüêåéôáé íá Ýñèïõí óôï ãÞðåäï, áëëÜ ïýôå êáé óêïðåýïõí íá ðÜñïõí ìåôï÷Ýò óôçí åðüìåíç áýîçóç. ÌÜëéóôá êÜðïéïé ëÝíå ðùò ìå áöïñìÞ áõôü, ôï ïðïßï ôï íéþèïõí ùò êïñïúäßá, äåí èá ðÜñïõí äéáñêåßáò ïýôå ôïõ ÷ñüíïõ.

Êáé ãéá íá óáò äþóù íá êáôáëÜâåôå, ïé ðåñéóóüôåñïé áðü áõôïýò åßíáé ìå äéáñêåßáò óôçí 1 êáé óôçí 3 áðü åðï÷Ýò ìðáôáôïýäç, üôáí ïé ðåñéóóüôåñïé áðü åìÜò äåí îÝñáìå áêüìá ôç óçìáßíåé ç ëÝîç äéáñêåßáò….

Ì Ý÷åé ðñáãìáôéêÜ åíï÷ëÞóåé ôï üëï èÝìá êáé ðñÝðåé áõôÜ ôá ðñÜãìáôá íá ôá ãíùñßæåé (áí äåí ôá ãíùñßæåé) ç ÐÁÅ.

Ðïëý öïâÜìáé ðùò:
- Ç Ôïýìðá ì áõôü ôïí ôñüðï ÄÅÍ èá ãåìßóåé óôá play off,
- Åíüøåé êáé ôïõ êáëïêáéñéïý ÄÅÍ èá áó÷ïëçèåß êáíåßò ìå ôçí íÝá áýîçóç
- Ôïõ ÷ñüíïõ èá Ý÷ïõìå ëéãüôåñá äéáñêåßáò áð üôé öÝôïò.

Äåí ãßíåôáé íá åßíáé ôüóï áöåëÞò ñå ðïýóôç ìïõ åêåß óôçí ÐÁÅ….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
http://www.gazzetta.gr/content/view/27857/2/
Μένει μέχρι νεοτέρας ο Γκαγκάτσης
16:55 - 13.03.09

Το τρίτο θέμα είχα να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε το καλοκαίρι ενημερώσει τους φιλάθλους πως δεν θα ισχύσουν στους αγώνες των πλέι οφ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

Εκτός εάν η φράση:

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Φιλικά)

Του επίσημου site της ΠΑΕ σας δίνει να καταλάβετε κάτι τέτοιο!

http://www.paokfc.gr/tickets.jsp
« Last Edit: March 13, 2009, 19:07:04 by spartian »

billaras

• Guest
αν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
εγώ πάντως δεν θα μπορέσω να πάω στους άγονες play off γιατί είμαι άφραγκος...
μπράβο σας.....

GeorgT

• Guest
θα ηταν πολυ έξυπνο αν βγαζαν π.χ 30 ευρω Max για τους κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν τις θέσεις τους!

peja_4

• Guest
Για χαλαρωστε ολοι.
Το Πρωταθλημα τελειωνει.
Τα play-off αρχιζουν.
Καλα κανει η ΠΑΕ και θα βγαλει πακετο εισητηρια
για τους 3 αγωνες των play-off.
ΤΟΣΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΣΗΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΠΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ PLAY-OFF ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ????

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Τελειώνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και αρχίζουν τα play off του πρωταθλήματος.

GeorgT

• Guest
πετζα το οτι σε καθε ματς φέτος έμπαιναν παρα πολλοι τσαμπατζιδες μαλλον θα ειναι ενας παράγοντας αν βγουν εισιτήρια, να ειναι σχετικά μειωμένα!

apaoki13

• Guest
Αν και δεν το βλέπω ν' ανεβαίνω στα play-off πιστεύω ότι είναι λάθος της διοίκησης η συγκεκριμένη απόφαση. Αν όλες οι ΠΑΕ ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο μπορώ να τους δικαιολογήσω σε ένα βαθμό αλλά όχι απόλυτα γιατί δεν το είχαν διευκρινύσει. Επιπλέον είναι λάθος γιατί έρχεται η νέα ΑΜΚ κι αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά. Μια δίκαιη λύση θα ήταν ένα μειωμένο εισιτήριο για τους υφιστάμενους κατόχους διαρκείας.

Όσο αναφορά στην επόμενη σεζόν ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε φιλοξενούμενους στα ευρωπαϊκά κάτι που συνεπάγεται πλαφόν στα διαρκείας και κατ' επέκταση νέα δεδομένα στις τιμές (αν βέβαια συμπεριλαμβάνουν τους ευρωπαϊκούς.

peja_4

• Guest
Δηλαδη αν δεν παιζαμε play-off
θα ζητουσατε λεφτα πισω??????????

GeorgT

• Guest
με αυτην την λογικη θα επρεπε να ζηταμε λεφτα για το παιχνιδι με τον αστερα στο κυπελλο! Δε στέκει, συνήθως πληρώνεις το διαρκείας κ οτι κάτσει!

Στην ολλανδια που υπαρχή παρόμοιο σύστημα ξερει κανεις αν ισχύουν τα διαρκείας τους?

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Δηλαδη αν δεν παιζαμε play-off
θα ζητουσατε λεφτα πισω??????????

Δηλαδη αν παιρναμε το πρωταθλημα
θα μας ζητουσαν τα λεφτα που δεν δωσαμε στα πλει οφ???????????

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Μιλαω εκ του ασφαλους διοτι ειμαι μακρια και δεν ξερω αν καταφερω να ανεβω πιστευω σε ενα  αν βρω εισιτηριο. Αν το ειχε ξεκαθαρισει η ΠΑΕ απ την αρχη δεν θα υπηρχε προβλημα. Γιατι να υπαρχει τωρα. Το εχω μετανιωσει που δεν πηρα διαρκειας εστω για 2-3 παιχνιδια δεν πειραζει θα τα δωσω στην ΑΜΚ.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Καλό είναι να περιμένουμε την τελική απόφαση της ΠΑΕ. Όμως, σαν πρώτη προσέγγιση, νομίζω θα είναι λάθος αν εκδώσουν μίνι διαρκείας για τα play-off. Όταν κατά χιλιάδες αγοράσαμε τα διαρκείας, ούτε ξέραμε τι ομάδα είχαμε, ούτε μέχρι πού θα έφτανε. Δεν νομίζω να είχαμε και μεγάλες βλέψεις. Με μία τέταρτη θέση θα ήμασταν ευχαριστημένοι, ειδικά αν αναλογιστούμε την περσινή χρονιά. Παρόλα αυτά, τα διαρκείας χτύπησαν ρεκόρ. Επομένως, αποδεικνύουμε ότι για μας η ομάδα είναι πέρα αποτελεσμάτων και ονομάτων στις μεταγραφές.

Επίσης, πέρυσι τέτοια εποχή, είχαμε 20.000 κόσμο, σε κάτι ματς, όπως ο Ατρόμητος, η Τρίπολη, η ΑΕΚ, ενώ τα μάτια μας πονούσαν  και ήμασταν τελείως αδιάφοροι, μόνο και μόνο για να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Τέλος, πολλοί από εμάς,  αγοράσαμε μετοχές, χωρίς κάποιο πραγματικό αντίκρισμα. Απλά για να στηρίξουμε αυτό που χτίζουμε, το νέο προπονητικό κέντρο, κλπ.

Με αυτά και με αυτά θέλω να πω, όπως εμείς αγαπάμε την ομάδα μας και το έχουμε αποδείξει, είτε στα καλά της, είτε στα άσχημα της, έτσι θέλω και η ΠΑΕ να μην με αντιμετωπίζει σαν πελάτη, αλλά σαν μέλος μιας οικογένειας που λέγεται ΠΑΟΚ. Αν η ΠΑΕ έχει ανάγκη από χρήματα, μπορεί να τα ζητήσει με καλύτερο τρόπο. Είτε με την δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είτε με  ένα φιλικό με μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να γίνει η φιέστα στο τέλος της σεζόν , είτε ας βρουν έναν πιο έξυπνο τρόπο. Κουραστήκαμε τόσα χρόνια από τους πολιτικούς που μας κοροϊδεύουν, δεν θέλω και από την ΠΑΕ της ομάδας μας αντί για ευχαριστώ να μας βλέπει σαν ευρώ.

Offline agraf

• Αλλαγή

ΤΟΣΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΣΗΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΠΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ PLAY-OFF ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ????

Μηνξεχνάς ότι οι τζαμπατζήδες μπαίνανε στα ματς όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, άρα δεν υπάχρουν διαφυγόντα κέρδη. Ίσα ίσα που κερδίσαμε και κανά πιτσιρικά οπαδό του ΠΑΟΚ.

COBE-4-

• Guest
αν ισχυουν αυτα που διαβαζω μιλαμε για μεγαλες μαλακιες.δυστυχως μια τετοια κινηση σημαινει οτι η παε μας αντιμετωπιζει οχι σαν οπαδους, οχι σαν πελατες αλλα σαν προβατα. δυστυχως εμενα με χαλασαν παρα πολυ απο τη στιγμη που δεν εδωσαν εισιτηρια στο βαζελο(ποτέ δεν εμαθα το γιατι- αφου εδωσαν στις γριες). αν βγουν μινι διαρκειας θα πανε ΚΑΙ ΑΥΤΑ για το αθλητικο κεντρο? - μαζι με την πωληση χριστοδουλοπουλου, το φιλικο με παρτιζαν τις αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου( με τοσα λεφτα οχι αθλητικο κεντρο,γηπεδο φτιαχναμε...) μηπως ειναι καιρος να σκεφτουμε λιγο παραπανω?
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αν σε βλέπει σαν όρθιο ΕΥΡΩ ας βάλει ον λαίν την μπουτίκ να κάνει σονλτ άουτ.

Πρέπει να δώσει στα διαρκείας ένα μπόνους μια σημαντική έκπτωση τουλάχιστον σαν Ευχαριστώ που κάποιοι δώσανε χρήματα χωρίς να έχουνε μυρωδιά απο την ομάδα που στήσανε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δλδ εγω και τοσοι αλλοι που ειμαστε μακρια απο τη θεσσαλονικη και βγαλαμε εισητηριο διαρκειας το καλοκαιρι με το σκεπτικο οχι να βρισκομαστε σε καθε ματς αλλα στα ντερμπι που τα εισητηρια θα εξαφανιζονταν μετα απο τις 2 πρωτες ωρες κυκλοφοριας,τωρα τι θα κανουμε???την πουτσισαμε παιδες...
τουλαχιστον αυτο που αναφερω παραπανω,πες αντε να παει στο διαολο...αλλα ο μεγαλος στοχος δεν ειναι η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου???εκει δεν πρεπει η παε να εστιασει την προσοχη της για τη λυση στο οινομικο αδιεξοδο???
το μονο ελαφρυντικο που βρισκω ειναι τα επεισοδια φετος με ρουλη ηρακλη και γαυρο που πραγματι τα προστιμα ηταν τσουχτερα...κατα τ αλλα προκειται για τραγικο λαθος της διοικησης...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το πρόβλημα με όσους προέρχονται από την επαρχία είναι σίγουρα μεγαλύτερο, αφού χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δαπάνη χρημάτων.
Για εμάς που είμαστε 10 λεπτά από την Τούμπα, είναι μικρότερο.
Δεν κακίζω όσους στράβωσαν. Θα έπρεπε η ΠΑΕ να είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι το τι ισχύει αναλυτικά.
Προσωπικά, θα το πάρω το μίνι διαρκείας.
Χωρίς ΠΑΟΚ δεν μπορώ να ανασάνω, δεν ζω!

Πιστεύω στην τιμιότητα τους και σκέφτομαι πως κάθε ευρώ που δίνω, θα κάνει ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά. Δεν θέλω να στερήσω από την ομάδα μου έναν ή δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές, επειδή το μπάτζετ θα είναι μικρότερο. Θέλω να δώσω την δυνατότητα στα ταμεία της ΠΑΕ για να κάνει την υπέρβαση και να κάνει πράξη την υπόσχεση για πρωταθλητισμό.
Σκέφτομαι πως άμα κάνω πίσω, αποδυναμώνω την ομάδα μου και την οδηγώ στην 4η-5η θέση (σήμα ταμπού) εδώ και αρκετά χρόνια.
Γνωρίζω πως η καλύτερη ομάδα, θα φέρει καλύτερες προσφορές στα τηλεοπτικά και καλύτερες χορηγίες.
Με αυτή την λογική πήγα και αγόρασα μετοχές. Και ας χρειάστηκε να δώσω όλο το επίδομα από το ταμείο ανεργίας μου.
Ξέρω ότι η συμμετοχή μου και το υστέρημα μου κάνουν ισχυρότερο τον ΠΑΟΚ.
Αλλά θέλω κάποια στιγμή και η ίδια η ΠΑΕ να καταλάβει το όπλο των 11.000 μετόχων που της έδωσα εγώ και όσοι άλλοι συμμετείχαν μαζί μου στην αύξηση κεφαλαίου. Να το εκμεταλευτεί και να δώσει γροθιά στο μαχαίρι όταν χρειαστεί.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ας βάλουν εκεί μια τιμή 40 ευρώ στην 4 να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. εννοείτε θα αγοράσω μίνι διαρκείας ας μου κάνει εμένα 2 φορές βενζίνη δλδ περίπου μία βδομάδα έξοδα μετακίνησης στη δουλειά.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ είπαμε κ πρέπει να το αποδείξουμε ξανά και ξάνά...
τουλάχιστον είναι ο ζαγορ όχι κανένα καθίκι......................
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ