Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Ξέρει κανείς κανά καλό μέρος κοντά σε Θεσσαλονίκη για Σ/Κ που να υπάρχει τίποτα καλό να δεις ή έστω κάτι αξιοσημείωτο;

ΥΓ με γκόμενα...

Αριδαια, Ν.Πελλης

θα με ευγνομωνεις  :D

JamaicaN

• Guest
Τελικα την υπολοιπη χρονια μας θα την περασουμε στην Αμοργο...

Εχουμε καμια "ακρη" για κει? Κανα σπιτακι κανα κονε....οτιδηποτε.....

JamaicaN

• Guest
Κανεις?

Δευτερα σκαω, μεχρι τοτε θα σας τοχω ψηλα το τοπικ.... :tsigaro:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Παιζει να εχω εγω conne αλλα πρεπει να το ψαξω λιγο... Για ποια περιοχη της αμοργου αναφερεσε ομως? γιατι αιγιαλη - καταπολα πχ θες 45 λεπτα περιπου με τους κωλοδρομους.

Επισης να ξερεις πως η αμοργος σε μποφορ ειναι χειροτερη και απο την μυκονο, οποτε το νου σου, μιας και θα ξεχειμωνιασεις εκει..  ;)

Παντως ρε καυλιαρη, στο νησι του bob ρε πστ θα μεινεις για ενα χρονο... δεν παιζεσαι... ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.  :tsigaro:

JamaicaN

• Guest
στο νησι του bob ρε πστ θα μεινεις για ενα χρονο...
:b191: :spray: :04a: :04a: :spray: :b191: :05a: :05a: :tsigaro: :tsigaro:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

Ποτε δεν ειναι αργα...Βεβαια εχε υποψιν σου οτι ολα τα κοριτσακια στα σχολεια ειμαι ΚΑΤΩ των 18, οποτε και απολυεσαι και πας φυλακη σε περιπτωση που θες σαλιαρισματα...
Ενημερωτικα το λεω ρε μλκ.... :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
καιιιιιι δεν μας τρομαζειιιιιι η πουτανα η αστυνομιααααααααα  :tsigaro: :tsigaro:  :D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παγωμενα ρακομηλα και αγιος ο θεος...
Αιγιαλη μετραει... Καταπολα ειναι για κλοτσιες.. και στην χωρα εχει μερικες καλες φασεις.. βασικα δεν θυμαμαι και πολλα γιατι μια βδομαδα που χα παει για διακοπες δεν εβγαζα ακρη :D

Θα την βρεις την ακρη σου να βγαλεις γουστα παντως.. προσφερεται η Αμοργος! ;)

MetroStar

• Guest
O καλύτερος προορισμός για τα Σ/Κ του Νοεμβρίου είναι η... Κομμοτηνή!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Α ρε κουφαλα Jamaican, για σενα ειναι η ζωη.
Να παρουμε καμια αδειουλα κι εμεις οι κοινοι εργαζομενοι να σκασουμε μυτη στο νησι? Εσυ σαν δασκαλος πρεπει να εισαι μακρυα απο τα κοριτσακια, αλλα αν κανεις τα κονε για μας και μας δεσουν, πας και συ μεσα για συνεργια? Κανενας νομικος να μας δωσει τα φωτα του. Που ειναι ο Λαρισας τωρα που χρειαζεται?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline sabbath

• Αλλαγή
Ξέρει κανείς κανά καλό μέρος κοντά σε Θεσσαλονίκη για Σ/Κ που να υπάρχει τίποτα καλό να δεις ή έστω κάτι αξιοσημείωτο;

ΥΓ με γκόμενα...

Αριδαια, Ν.Πελλης

πηγα στα λουτρα του ποζαρ πριν 3 βδομαδες...καλη φαση....

επισης ελατοχωρι,παλαιος παντελεημονας λενε πολυ!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Αριδαια, Ν.Πελλης

Αποκει ειμαι,
ψηθειτε :)

ΥΓ. κουφαλα jamaican O0

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιδια ψαχνω να βρω κατι να μεινω στο λονδινο 11, 12 κ 13 δεκεμβρη..ξερει κανεις κανενα καλο και κυριως φτηνο ξενοδοχειο;

επειδη θα κινηθω κεντρικα στο λονδινο τα ξενοδοχεια εκει ειναι πανακριβα για μονοκλινο

επισης και γενικα καμια καλη πληροφορια αν εχετε...

Offline KATISI4

• Αλλαγή

ΥΓ με γκόμενα...

Αριδαια, Ν.Πελλης

πηγα στα λουτρα του ποζαρ πριν 3 βδομαδες...καλη φαση....

επισης ελατοχωρι,παλαιος παντελεημονας λενε πολυ!

Τα λουτρα του ποζαρ δεν λενε μια αν πας αγκυστρο θα παθεις την πλακα της ζωης σου

Offline blue_eyes

• Βασικός
ακυρο παιδια το ποστ για λονδινο παω αγκυστρο  :03:

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εχει παει λισαβωνα κανεις να μου δωσει καμια ενδιαφερουσα πληροφορια?φευγω το προσεχες σαββατο.ηρθε η ωρα να γνωρισω τη πατριδα του προπονηταρα μας,του μεγαλου σερτζιο κονσεισαο και προφανως του παιχταρα βιερινια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest

JamaicaN

• Guest
Αφιερωμενα στο τσακαλι απο την μοβ ομαδα:

:rasta:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Εισαι μεγαλο τρελακι Jam ;D

2 και σημερα bro ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Εισαι μεγαλο τρελακι Jam ;D

2 και σημερα bro ;)

;D ;D

Δεν μου πεφτει Jaaaaaaam!!

CLUB LARISA

• Guest
King, φέτος παίζουμε και Ευρώπη, κοίτα να γυρίσεις κατα τον Ιούλιο και προς Θεού κοίτα μη σε πει ο Jamaican "μην μασάς, σε κοψα εγώ εισιτήριο επιστροφής....".   Jamaican και μέσα μεταφοράς (τρένα, λεοφορεία, πλοία, αεροπλάνα) είναι έννοιες αντίθετες...

Kακοπερνάτε και οι δυο ΓΑΜΝΙΟΛΕΣ στην Αμοργό....