Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγω επαθα πλακα με τα βραχια μεσα στη θάλασσα στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου κοντά στο πλωμάρι της Λεσβου....Ακομα και αυτα ΠΑΟΚ γράφουνε!!!!!!!!!!!

xxaxaxaxaxa....
Mantepse...

p.s. sori for greeklish..

δεν αστειεύομαι επειδη βουτάω με μάσκα και βατραχοπέδιλα έπαθα πλάκα...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μήπως έχει κανείς πληροφορίες για Αμοργό (π.χ. διαμονή, διασκέδαση, καλές παραλίες, αν χρειάζεται να νοικιάσω αμάξι, αν θα πλήξω μέχρι θανάτου κτλ);; Δεν με βλέπω να την γλυτώνω φέτος..

ΥΓ Όχι τίποτα άλλο αλλά αναγκάζομαι να καταπατήσω και τις δυο κύριες εκδρομικές αρχές μου:
Α. Για να  έρχονται τόσα εκατομμύρια κόσμος στην Κρήτη κάτι θα ξέρουν
Β. Δεν πάω πουθενά που δεν μπορεί να πάει το αμάξι μου (και χωρίς να μπει σε πλοίο)..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στα γρηγορα γιατι ξεκιναω για πανω...
Αμοργο ο τζερτζελος (τζερτζελος που λεει ο λογος..)γινετε στην αιγιαλη (Q, Αμμος, αμοργιαλος), ρομαντικα ειναι στα θωλαρια, η χωρα ειναι πολυ ομορφη αλλα εχει χαλαρες νυχτες (τραπεζακι ρακομελα και τετοια).

Ωραιες παραλιες: Αγια Αννα, γραμβουσα, αμμουδι, μουρου, ψιλή άμμος και πηγαινε και μια βολτα και απο αγιο παυλο που μπορεις να περασεις με καραβακι απεναντι στην νικουρια. Και στα θωλαρια εχει καποιες αλλα δεν εχω παει για να ξερω.

Αμοργο θες αμαξι 100%. Μην κανεις το λαθος και παρεις κανα παπι η' σκουτερ γιατι στην αμοργο ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Αυτα... Τα λεμε πανω  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οποιοσ εχει τηλεφωνο απο κανενα δικο του ΛΕΥΚΑΔΑ ασ με στειλει πμ.γιατι μου ζητανε κατι 100ευρα+θα ακουσουν τπτ για τον πειραια μεσημεριατικα :)

billaras

• Guest
μάγκες καλές διακοπές να έχετε όλοι όπου και αν πάτε...

...απλά για να μην ξεχνιόμαστε πάρτε και από ένα spray μαζί και πολύ PAOKτσιδικο υλικό και κάντε ασπρόμαυρες τις παραλιες...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δακαλε παρε τηλ τον Θοδωρη τον προεδρο του συνδεσμου στην Λευκαδα...

asas

• Guest
Εχει γραφτει τιποτα για Αλλονησο εδω ρε παιδες? Φευγω Τεταρτη και δεν ξερω τιποτα για αυτο το νησι

Athinaios--4

• Guest
Σήμε γύρισα στη δουλειά μετά από 2 βδομάδες άδεια. Καταλαβαίνετε μάγκες τι ξενέρα έχω φάει. Τέλος πάντων. Πήγα Σίφνο και Μήλο. Η Σίφνος ήταν μούφα ακόμα και για ζευγάρι που πήγαμε εμείς. Ανοργάνωτες παραλίες και όχι τίποτα σπουδαίο από καθαριότητα. Ένα μόνο υποτυπώδες beach bar στη Λαζάρου και αυτό πάνω σε κάτι βράχια με καμιά 25 ξαπλώστρες. Το βράδυ όμως στην χώρα γινόταν πανικός. Ωραία μπαράκια και πολλές γυναικοπαρέες.
Η Μήλος πολύ καλύτερη. Καθαρότερες και ομορφότερες παραλίες , πιο οργανωμένες (με ξαπλώστρες και καντίνες ώστε να πιεις και κανα καφέ-μπύρα κτλ). Το βράδυ είχε μέτρια ζωή κυρίως στο λιμάνι. Άυτά από μένα. Καλές διακοπές σε όσους φύγουν τώρα και καλή προσαρμογή σε μας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Μηπως εχει παει κανεις ιθακη, καλαμο, καστο, ατοκο?  :-\

Για ιθακη, αν και εχω ακουσει ηδη αρκετα, ολο και καποιος θα εχει παει για να δωσει καμια πληροφορια παραπανω, για τα αλλα ομως αν βρεθει ανθρωπος του φορουμ που να εχει παει, θερμοπαρακαλω να γραψει 2 λογια... Ειδα καποιες παραλιες και μου κουνηθηκε το μυαλο! Α ρε τιτανομεγιστοτεραστιο ιονιο πελαγος... Πολυ παραδεισος ρε μαγκες, εχω μουρλαθει....

παρτε πχ 1 φωτο απο καλαμο για να καταλαβετε τι εννοω...
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071025/engine/pegasus_LARGE_t_420_42644__type11491.jpg

:trelos:
« Last Edit: August 12, 2009, 17:12:36 by king »

Offline Suicidal

• Βασικός
αν δεν στα εξηγήσει το tsakalaki, δεν θα μπορέσει να στα εξηγήσει κανένας....
:D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ive4

• Guest
Βγενόπουλος: Κατοχυρώσαμε τον τίτλο Μακεδονικές Αερογραμμές

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009, 09:44

Μια πολύ σημαντική εξαγγελία έκανε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Στη διάρκεια τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Olympic Air, ο κ. Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι η MIG έχει στην κατοχή της κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τον τίτλο Μακεδονικές Αερογραμμές.

«Έχουμε πάρει κωδικούς και κανείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα», τόνισε ο κ. Βγενόπουλος.

Ο πρόεδρος της MIG είπε ότι θα δημιουργηθεί θυγατρική εταιρεία της Olympic Air με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία «Μακεδονικές Αερογραμμές», προκειμένου να καλυφθούν σύντομα οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής.

Πρόσθεσε επίσης ότι την άλλη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με φορείς της Βόρειας Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα, ενώ, όπως είπε, η νέα εταιρεία θα πετάξει σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες πτήσεις που θα κάνει η νέα εταιρεία θα είναι προς Γερμανία και Άμστερνταμ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Βγενόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δημοσίου στην ΟΑ με μειοψηφικό πακέτο, σημειώνοντας ότι «θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας είτε μπει το Δημόσιο είτε όχι».

Ο πρόεδρος της MIG αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την αντιπαράθεση που έχει με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο ότι η ΟΑ θέλει υγιή ανταγωνισμό χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις από οικογενειακούς φίλους, συγγενείς και άλλους.  Επίσης επανέλαβε ότι ιδιοκτήτες της Ολυμπιακής δεν είναι η MIG, αλλά όλοι οι Έλληνες που τόσα χρόνια στηρίζουν αυτή την εταιρεία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66166&cid=8

Nho

• Guest
Ξέρει κανείς κανά καλό μέρος κοντά σε Θεσσαλονίκη για Σ/Κ που να υπάρχει τίποτα καλό να δεις ή έστω κάτι αξιοσημείωτο;

ΥΓ με γκόμενα...

agamemnon

• Guest
ο αγιος αθανασιος ειναι παρα πολυ καλα...γυρω στην 1,5 ωρα απο σαλονικα....αμα θες εξτρα πληροφοριες πες με να σε στειλω πμ

Offline lik4

• Αλλαγή
φιλε Nho συνορα Κορδελιου-Δενδροποταμου
στις γραμμες των τρενων εχει σε μια καβατζα ενα βαγονι παρατημενο
με 2 κερια εισαι jet
δεν υπαρχει τιποτα πιο ρομαντικο πιστευω
ελπιζω να σε βοηθησα  ;)

Offline ved

• Αλλαγή
Ξέρει κανείς κανά καλό μέρος κοντά σε Θεσσαλονίκη για Σ/Κ που να υπάρχει τίποτα καλό να δεις ή έστω κάτι αξιοσημείωτο;

ΥΓ με γκόμενα...

βρηκες μερος να κανεις την ερωτηση  O0

Offline toy

• Αλλαγή
Που είναι ο κινγκ λεμε....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Nho

• Guest
@βεντερ έπεσε το μάτι μου στο τοπικ και λέω δε χάνω τίποτα να ρωτήσω... λέω τόσος κόσμος απο γύρω περιοχές όλο και κάποια διαμάχη θα ξεκινήσει για το που είναι καλύτερα  ;D αλλά το βαγόνι μάλλον δεν πιάνετε αν και...

@λικ4 Λες ε; Μπαααα πρέπει να έχει πολύ σουρτα-φέρτα εκεί... πρέπει να περνάει πολύς κόσμος απτο βαγόνι

@αγαμέμνον στείλε ρε συ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Προτεινω ξενοδοχειο με αρκετα ποστερ για να εχει να βλεπει αξιοθεατα η γυναικα.. Μεχρι να τα βαρεθει, θα εχεις γαμησει :P   :b348: :joint: