Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 35501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
αν τα βαλουμε ολα ομως?   :P

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αν τα βαλουμε ολα φιλε vedder.......τι 3η θεση και ευρωλιγκα και μαλακιες.........παμε για πρωταθλημα :spray: :spray:

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
το sport24 αναφερει οτι απο την απολογια του ουεσον την δευτερα θα εξαρτηθει ακομη και......το μελλον του στον ΠΑΟΚ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΕΣΟΝ;
Μαλιστα κυκλοφορησαν ΗΔΗ φημες για τον αμερικανο jackson vroman τον οποιο εξεταζει ο καλαφατακης και που εμεινε ελευθερος απο την Λιετουβους Ριτας και με θητεια 2 χρονια στο ισπανικο πρωταθλημα αλλα και στο ΝΒΑ με PHOENIX SUNS KAI HORNETS!στο NBA ειχε μ.ο. 4,6 ποντους και 3,8 ριμπαουντ!ειναι 4αρι-5αρι,ειναι 27 χρονων και εχει υψος 2,08 και εχει πολυ καλη κινηση αν και λευκος!παρτε μια ιδεα.........

kostas4

• Guest
την εκανε για αμερικη ο ουεσον.καλυτερα για εμας

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Την "κοπάνησε" ο Ουέσον

Κι αν περίπου στα μεσάνυχτα του Σαββάτου γινόταν γνωστή η απόφαση του Δημήτρη Δρόσου για αποχώρησή του από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί η αναχώρηση του Αμερικανού Κ΄Ζελ Ουέσον από την Θεσσαλονίκη για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Ουέσον μετά το επεισόδιο που είχε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης με τον Δημήτρη Μαρμαρινό αμφότεροι αποκλείστηκαν της αποστολής του χθεσινού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Κι ο Έλληνας σέντερ απολογήθηκε το βράδυ της Πέμπτης κάτι ανάλογο ήταν να συμβεί αύριο Δευτέρα με τον Αμερικανό φόργουορντ και αναλόγως θα αποφασιζόταν η τιμωρία του αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Ουέσον ωστόσο φρόντισε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ και ουσιαστικά με την κίνησή του αυτή να θέτει εαυτό εκτός ομάδας.

Αυτό που απομένει να φανεί μετά την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη Δρόσου είναι ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα τρέξουν σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ποια θα είναι καταρχήν η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΚΑΕ.

Κι όσο για τα αγωνιστικά; Αν ο Ουέσον αποτελέσει παρελθόν κατά πόσο θα αντικατασταθεί ή όχι με τον Τζάκσον Βρόμαν και τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς παρά το ότι ίσχυε στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Όταν και δηλαδή τα είχε βρει με τον Καλαφατάκη για να αποτελέσει παρελθόν.

Χθες πάντω κι ενώ φημολογούταν πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ήταν το τελευταίο για τον Τομάσεβιτς όχι απλώς στον ΠΑΟΚ αλλά και της καριέρας του τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Ειδικά μετά την δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με την οποία: Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έχω ακόμη συμβόλαιο".

http://www.sport24.gr/html/ent/723/ent.266723.asp
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
κατοπιν τουτων το ματς με τον κολοσσο αποκτα οριακη σημασια. οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και καλό είναι να κάνουμε γρήγορα τις νίκες που χρειάζονται μην έχουμε τα περσινά.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/225242.html

ÂáóéëåéÜäçò: "Óôçñßæïõìå áðüëõôá ôïí ê. Äñüóï"

Óôï ðëåõñü ôïõ ÄçìÞôñç Äñüóïõ óå áõôÝò ôéò äýóêïëåò óôéãìÝò, üóïí áöïñÜ ôçí õãåßá ôïõ, óôÜèçêå ï áñ÷çãüò ôïõ ÐÁÏÊ, Êþóôáò ÂáóéëåéÜäçò, ìÝóù äÞëùóçò ðïõ Ýêáíå êáé äçìïóéåýåôáé óôçí åðßóçìç éóôïóåëßäá ôïõ "äéêåöÜëïõ ôïõ âïññÜ". ÁíáëõôéêÜ...

"Íéþèù ôçí áíÜãêç íá ðù äõï ëüãéá ó÷åôéêÜ ìå ôéò åîáéñåôéêÜ äýóêïëåò óôéãìÝò ðïõ æåé Ýíáò Üíèñùðïò ðïõ âïÞèçóå ðñéí áðü ëßãïõò ìÞíåò ôçí ïìÜäá ìïõ íá âãåé áðü ôï áäéÝîïäï óôï ïðïßï åß÷å âñåèåß ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá, ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ, ï ÄçìÞôñçò ï Äñüóïò. Ãíùñßæïõìå üëïé ðùò èá ðñÝðåé íá õðïâëçèåß óå ìéá ðÜñá ðïëý ëåðôÞ åðÝìâáóç ìÝóá óôéò åðüìåíåò ìÝñåò êáé ãé’ áõôü èá Þèåëá íá ôïí äéáâåâáéþóù ðùò ôïí óôçñßæïõìå áðüëõôá, ôüóï åãþ, üóï êáé ïé óõìðáßêôåò ìïõ.

Åìåßò áðü ôçí ðëåõñÜ ìáò õðïó÷üìáóôå ðùò èá ðáñáìåßíïõìå åíùìÝíïé, èá ðáñáìåßíïõìå ïìÜäá êáé èá äþóïõìå ôï 100%, þóôå óôï ôÝëïò ôçò ÷ñïíéÜò íá Ý÷ïõìå ðåôý÷åé áõôÜ ðïõ ðßóôåøå áõôüò ãéá ìáò ðùò ìðïñïýìå íá êÜíïõìå áðü ôçí áñ÷Þ, áëëÜ êé áõôü ðïõ èÝëïõìå üëïé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ó’ áõôÞí ìáò ôçí ðñïóðÜèåéá ÷ñåéáæüìáóôå ìüíï ôç óôÞñéîç êáé ôç âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ ìáò.

Áõôü ðïõ æçôÜìå åßíáé ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ ðßóôåøå êáé óôÞñéîå ôçí ðñïóðÜèåéá áõôÞ áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ íá ìåßíåé ìáæß ìáò êáé íá ìáò äþóåé ôç äýíáìç ðïõ ÷ñåéáæüìáóôå ìÝóá óôï ãÞðåäï. Åìåßò èá êÜíïõìå ü,ôé ðåñíÜåé áðü ôï ÷Ýñé ìáò ãéá íá áðïäåßîïõìå ðùò áîßæáìå áõôÞò ôçò åìðéóôïóýíçò.

Åõ÷üìáóôå óôïí ê. Äñüóï íá âãåé ãåñüò êáé äõíáôüò áðü áõôÞ ôçí ðåñéðÝôåéá ôçò õãåßáò ôïõ êáé íá åðéóôñÝøåé óýíôïìá êïíôÜ ìáò, ãéá íá óõíå÷ßóïõìå ìáæß áõôü ðïõ ìå ôüóï ìåñÜêé îåêéíÞóáìå ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé".
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
Στροφή σε Μπρίτον Γιόνσεν

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μπορεί να έδωσε χθες το πρωί ραντεβού με τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την Δευτέρα και πάλι στο PAOK Sports Arena ωστόσο αν και μέρες Χριστουγέννων ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να στρέφεται στον Μπρίτον Γιόνσεν ως αντικαταστάτη του Κ΄Ζελ Ουέσον.
Ο Ουέσον όπως είναι γνωστό μετά το επεισόδιο που είχε την περασμένη Τετάρτη στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Μαρμαρινό βρέθηκε όχι απλώς εκτός αποστολής του Σαββατιάτικου παιχνιδιού που ακολούθησε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Η απόφασή του μάλιστα να επιστρέψει το Σάββατο στην Αμερική χωρίς να ενημερώσει κανέναν οριστικοποίησε την εξέλιξη να αποτελέσει ξένο σώμα.

Μία από τις επιλογές που εξέτασε άμεσα ο Καλαφατάκης ήταν αυτή του Τζάκσον Βρόμαν. Η περίπτωση όμως του Αμερικανού πρώην παίκτη της Λιετούβος Ρίτας δεν προχώρησε λόγω των υψηλών του απαιτήσεων οπότε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναζήτησε άλλες λύσεις.

Η διαφαινόμενη μάλιστα παραμονή του Ντέγιαν Τομάσεβιτς τον έκανε να στραφεί σε Αμερικανούς με δυνατότητα να παίξουν και εκτός ρακέτας.

Στα ονόματα λοιπόν που του προτάθηκαν ο «Καλάφας» φαίνεται να στρέφεται σε αυτό του πρώην παίκτη της τουρκικής Γαλατασαράι Μπρίτον Γιόνσεν. Στα συν του εξάλλου το γεγονός ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από τον Πανελλήνιο.

Ο 29χρονος Αμερικανός πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία Ευρωλίγκα αλλά και ULEB Cup και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον εκπρόσωπό του κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείονται άμεσες εξελίξεις.

http://www.sport24.gr/html/ent/158/ent.267158.asp

GeorgT

• Guest
Τη Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μπρίτον Γιόνσεν που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της χρονιάς.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται στη συνέχεια να επισημοποιήσει τη συνργασία του με τον "Δικέφαλο".

Έτσι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα φαίνεται πως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κέιζελ Ουέσον τη σύμβαση του οποίου έχει ήδη καταγγείλει η ΚΑΕ.

Όσο για τον 29χρονο Γιόνσεν, έχει ύψος 2.08 και αναμένεται να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Καλαφατάκη, αφού έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο πρώην άσος της Γαλατασαράι έχει αγωνιστεί τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ULEB Cup, ενώ το πέρασμα του από τον Πανελλήνιο θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις ξεκινούν και πάλι το πρωί της Δευτέρας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη.

http://www.sport24.gr/html/ent/274/ent.267274.asp

αιντε να τον δουμε κ αυτον (αν κ δεν περιμενω τιποτα θεαματικο) ΠΑΝΤΩΣ μεγαλο ερωτημα ειναι η φυγη του Ουεσον, ποιος ξερει τι παιχτηκε εκει?? ?? ??

zagorakis

• Guest
Tomasevic: "Ïëïé ìáæß ìðïñïýìå"

Ï êáëáèïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ Dejan Tomasevic, ìåôÜ áðü óõæÞôçóç ðïõ åß÷å ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ÄçìÞôñç Äñüóï êáé ôïí ðñïðïíçôÞ Ãéþñãï ÊáëáöáôÜêç, áðïöÜóéóå íá áãùíéóôåß ùò ôï ôÝëïò ôçò ðåñéüäïõ 2008-09, ìåéþíïíôáò óå óçìáíôéêü âáèìü ôçò áðïäï÷Ýò ôïõ. Ï Dejan Tomasevic ìå áöïñìÞ áõôÞ ôçí åîÝëéîç, ðñïÝâç óôçí åîÞò äÞëùóç: “Ïôáí ôïí ðåñáóìÝíï ÓåðôÝìâñéï áðïäÝ÷ôçêá ôçí ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé Þñèá óôçí ïìÜäá, äåí ôï Ýêáíá ãéá ôá ÷ñÞìáôá. Çèåëá íá ðáßîù ìðÜóêåô êáé íá ðáßîù êáëÜ, óå ìßá ïìÜäá ìå óðïõäáßá éóôïñßá êáé ðáñÜäïóç, ôçí ïðïßá ãíþñéæá áðü ìéêñüò. Äõóôõ÷þò ìÝ÷ñé ôþñá äåí Ý÷ù êáôáöÝñåé íá âïçèÞóù ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ üóï èá Þèåëá êáé üóï èá ìðïñïýóá. Ðéóôåýù üìùò üôé ìðïñþ íá âïçèÞóù êáé áõôü Ý÷ù õðïó÷åèåß êáé óôïí åáõôü ìïõ, áëëÜ êáé óôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïõò ïðïßïõò ìßëçóá. Åß÷á ðñéí áðü ìåñéêÝò çìÝñåò ìßá óõæÞôçóç ìå ôïí ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïí ðñïðïíçôÞ êáé áõôü ðïõ ôïõò åîÞãçóá åßíáé üôé èÝëù íá ðáßîù êáé íá âïçèÞóù ôçí ïìÜäá. Ãíùñßæù üôé ç êáôÜóôáóç åßíáé äýóêïëç, ìåôÜ ôï óïâáñü ðñüâëçìá õãåßáò ðïõ áíôéìåôùðßæåé ï ê. Äñüóïò. Åý÷ïìáé íá ôï îåðåñÜóåé êáé åéëéêñéíÜ èÝëù íá âïçèÞóù êáé ôçí ïìÜäá, áëëÜ êáé ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíåé ï ßäéïò êáé óõíõðïëïãßæïíôáò üëá ôá ðáñáðÜíù, áðïöÜóéóá íá áãùíéóôþ óôïí ÐÁÏÊ ùò ôï ôÝëïò ôçò óåæüí, ìå ÷ñÞìáôá ëéãüôåñá áðü áõôÜ ðïõ åß÷áìå óõìöùíÞóåé üôáí õðÝãñáøá ôï óõìâüëáéü ìïõ. Ïëïé ãíùñßæïõìå ðüóï äýóêïëá Þôáí ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé óå áõôÞ ôçí åðßóçò äýóêïëç, áëëÜ éäéáßôåñç óôéãìÞ, ðñÝðåé üëïé íá âïçèÞóïõìå. Åêôüò áðü ôçí ïìÜäá, ôïõò ðáßêôåò êáé ôïõò ðñïðïíçôÝò, æçôþ êáé áðü ôïõò öéëÜèëïõò ìáò íá åßíáé åíùìÝíïé, íá óôáèïýí êïíôÜ óôçí ïìÜäá, íá óõìðáñáóôáèïýí óôçí ðñïóðÜèåéÜ ìáò, þóôå íá êáôáöÝñïõìå íá êåñäßóïõìå üóï ôï äõíáôüí ðåñéóóüôåñá ðáé÷íßäéá êáé íá êÜíïõìå Ýíá äþñï óôïí ðñüåäñü ìáò. Åìåßò ìå ôçí áãùíéóôéêÞ ìáò ðáñïõóßá êáé ïé ößëáèëïé áðü ôç äéêÞ ôïõò èÝóç óôï ãÞðåäï. Ðéóôåýù üôé üëïé ìáæß ìðïñïýìå íá ôá êáôáöÝñïõìå”.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Ôï ðñüãñáììá ôïõ Britton Johnsen

Ôï ìåóçìÝñé ôçò ÄåõôÝñáò (29/12) áíáìÝíåôáé óôç Èåóóáëïíßêç ï Áìåñéêáíüò êáëáèïóöáéñéóôÞò Britton Johnsen. Îåêéíþíôáò ôï ôáîßäé ôïõ áðü ôï Salt Lake City êáé ìÝóù ÍÝáò Õüñêçò, ï Johnsen áíáìÝíåôáé ôï ðñùß ôçò ÄåõôÝñáò óôçí ÁèÞíá, áðü üðïõ ðñüêåéôáé íá “ðåôÜîåé” ãéá ôç Èåóóáëïíßêç óôéò 11.30ð.ì ìå ðôÞóç ôçò Aegean. Ï Britton Johnsen áíáìÝíåôáé óôç Èåóóáëïíßêç ðåñßðïõ óôéò 12.30 ôï ìåóçìÝñé ôçò ÄåõôÝñáò êáé áöïý ðåñÜóåé áðü éáôñéêÝò åîåôÜóåéò,èá õðïãñÜøåé ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, åíþ èá Ý÷åé ôçí ðñþôç ôïõ åðáöÞ ìå ôçí ïìÜäá, óôçí áðïãåõìáôéíÞ ðñïðüíçóç.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
« Last Edit: December 28, 2008, 18:09:24 by zagorakis »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Α1 ΠΑΟΚ
Έφτασε ο Μπρίτον Γιόνσεν

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης-Παναγιώτης Ψαρρέας
Δημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2008 15:57

Τη Δευτέρα στις 12:30 έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο νεοαποκτηθείς παίκτης, Μπρίτον Γιόνσεν.

Αφού τον παρέλαβαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κατευθύνθηκε στη συνέχεια για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναφερόμενος στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στο ελληνικό Πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζω από την προηγούμενη μου παρουσία με τον Πανελλήνιο".

Όσο για τους νέους του συμπαίκτες τόνισε: "Γνωρίζω τον Μουλαομέροβιτς. Ήμασταν μαζί στον Πανελλήνιο και είναι ένας καταπληκτικός συμπαίκτης. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω κάτι και θα προσπαθήσω να μάθω τις μέρες που ακολουθούν".

Τέλος για την αγωνιστική του ετοιμότητα ξεκαθάρισε: "Είμαι 95% έτοιμος να παίξω μπάσκετ γιατί όλες αυτές τις μέρες έκανα προπονήσεις με ομάδα του NBDL".

Πλέον ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά τον ερχομό του Γιόνσεν και την απόφαση για παραμονή του Τομάσεβιτς μέχρι το καλοκαίρι (με μειωμένες αποδοχές), βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κοινοτικού σέντερ.

http://www.sport24.gr/html/ent/601/ent.267601.asp

αυτος ο γιονσεν φαινεται να ειναι ενα πολυ καλο 4αρι......οπως φαινεται και απο την θητεια του στον πανελληνιο πριν 3 χρονια..........σε 8 παιχνιδια που επαιξε ειχε σε μ.ο. 30 λεπτα συμμετοχης.......14 ποντους........7 ριμπαουντ......2 λαθη.....2 ασιστ.........1 κλεψιμο......0,5 ταπες.......81% βολες.....55% διποντα......32% τριποντα...........
για να δουμε.......αν βρει ο καλαφατακης και εναν καλο κοινοτικο σεντερ...........

SKAILS

• Guest
εγω τον θυμαμαι στον πανελληνιο,πολυ καλος παικτης,δεν ξερω ομως σε τι κατασταση ειναι,μακαρι να μην γινοταν μαλακια με τον ουεσον κ να ειχαμε κ αυτον...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε skails μπορει να μας βγει και σε καλο η φυγη ουεσον......αμα παρουμε κανενα πολυ ψηλο σερβο σαν αυτους του πανελληνιου............

SKAILS

• Guest
οντως μπορει να μας βγει σε καλο...μακαρι να βρουμε ενα καλο ψηλο...πρεπει να τα δωσουμε ολα για να βγουμε τουλαχιστον 6αδα κ μετα ισως κλεισουμε κανενα σπιτι...

Offline dave

• Αλλαγή
ψηλοι που να κανουν ταπες υπαρχουν στην αγορα στο μπατζετ μας? η τη ταπα τη πληρωνεις 10.000 τη μια?

το λεω γιατι εχουμε να δουμε ψηλο κερβερο στη ρακετα (σορυ στο ζωγραφιστο ηθελα να πω) δε ξερω και γω απο ποτε...

zagorakis

• Guest
Το αντίο του Ουέσον
Ο Μπρίτον Γιόνσεν δεν ταξίδεψε μόνος από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα και από εκεί στην Θεσσαλονίκη αλλά μαζί με τον παίκτη που αντικατέστησε στην ομάδα του ΠΑΟΚ τον Κ΄Ζελ Ουέσον.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αφού πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του στις Η.Π.Α. επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Ουέσον μίλησε στον EXTRA Sport 103FM και στην εκπομπή Fast Break για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, το γιατί έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν ανήμερα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Μαρμαρινό, τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο, τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους τους αλλά και για την επόμενη δική του μπασκετική μέρα.

"Πράγματι πέρασα ωραία τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόμενος μαζί με την οικογένειά μου και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω και πάλι μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του Ουέσον που στην συμπληρωματική ερώτηση αν είναι έτοιμος να παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ είπε ότι: "Αυτό δεν γίνεται γιατί γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε άλλον παίκτη στην θέση μου τον Μπρίτον Γιόνσεν".

Η μοίρα μάλιστα τα έφερε έτσι όπως αποκάλυψε ο Ουέσον να ταξιδέψει μαζί με τον Γιόνσεν από την Νέα Υόρκη μέχρι την Θεσσαλονίκη κι όπως τόνισε: "Στο αεροπλάνο του είπα για να γνωρίζει ότι η Θεσσαλονίκη είναι πιο μικρή από την Αθήνα αλλά και ότι ο ΠΑΟΚ έχει φανατικούς φιλάθλους".

Σε ερώτηση για τον ίδιο και το αν γνώριζε βρισκόμενος στις Η.Π.Α. για την απόφαση του Γιώργου Καλαφατάκη να προχωρήσει στην αντικατάστασή του απάντησε: "Είχα ενημερωθεί από e-mail που είχα λάβει αλλά και από δημοσιογράφους για την εξέλιξη αυτή οπότε δεν ξαφνιάστηκα βλέποντας τον Γιόνσεν στο ίδιο αεροπλάνο με μένα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του να φύγει χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ ο Ουέσον τόνισε ότι: "Δεν έγινε καλή συνεννόηση. Άνθρωποι στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι θα έφευγα για τις ΗΠΑ. και το πότε θα γυρνούσα απλά έγινε δύο μέρες νωρίτερα γιατί δεν θα έπαιζα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Όσο για τον ίδιο είπε πως: "Είμαι επαγγελματίας και ποτέ δεν έχω αφήσει ομάδα μου στην μέση της χρονιάς και ούτε θα το έκανα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθούσα από την πλευρά μου να πετύχαινε τους στόχους του και αν η λύση του συμβολαίου μου θα είναι προς όφελος της ομάδας εμένα θα με ικανοποιήσει".

Ενώ για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη είπε πως: "Ήρθα για να λύσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ κι εύχομαι στην συνέχεια να μην χρειαστεί πολύς χρόνος για την επόμενη ομάδα που θα αγωνίζομαι. Με την επιστροφή μου όμως θα αποχαιρετήσω και τους αδερφούς μου. Τους συμπαίκτες μου", ενώ για το με ποιον είχε την καλύτερη σχέση είπε: "Με τον Κυρίτση, τον Μουλαομέροβιτς, τον Βασιλειάδη, τον Μαρμαρινό με όλους".

Με αφορμή την αναφορά του στον Μαρμαρινό κι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ουέσον είπε ότι: "Δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από ότι έπρεπε. Είχαμε απλώς μία διαφωνία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Δημήτρη. Αυτά εξάλλου συμβαίνουν στις προπονήσεις".

Για το πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Δρόσο και για το αν είναι ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του είπε: "Ναι το γνωρίζω και του εύχομαι σύντομα να γίνει καλά γιατί είναι νέος, δυνατός σαν χαρακτήρας και πάνω από όλα φίλος".

Σε ερώτηση γιατί δεν αγωνίστηκε τελικά ως "Βούλγαρος" με το διαβατήριο που έχει στην κατοχή του αλλά σαν Αμερικανός ο Ουέσον δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και τόνισε ότι: "Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω ως κοινοτικός αλλά τελικά προτιμήθηκε να παίξω σαν Αμερικανός αντικαθιστώντας τον Άκινς", για να προσθέσει: "Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και έπαιξα όσο πιο δυνατά μπορούσα σε κάθε παιχνίδι για να ικανοποιήσω και τους φιλάθλους του. Δεν σου κρύβω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν θα τελειώσω την φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ γιατί διαθέταμε ένα καλό γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος ότι στον Β΄ γύρο θα βρίσκαμε την χημεία μας και θα πετυχαίναμε τους στόχους μας. Πλέον από την πλευρά μου εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".

Τέλος για την ευχή του στον Άγιο Βασίλη ήταν: "Στο 2009 να βρω σύντομα ομάδα και όλοι θα δουν ότι θα παίξω πολύ καλά όπως θα έπαιζα και αν έμενα στον ΠΑΟΚ".

http://www.sport24.gr/html/ent/664/ent.267664.asp

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Συμφωνα με τα στατιστικα του πρωταθληματος που παρουσιαζει σημερα το sport24 θα επρεπε να ειμαστε πιο ψηλα στην βαθμολογια...........

μεσα στις πρωτες 5 καλυτερες επιθεσεις........

μεσα στις 5 πιο ευστοχες ομαδες στα διποντα........

4οι στα ριμπαουντ συνολικα........2οι στα επιθετικα......4οι στα αμυντικα......

4οι στις ασσιστ......

στο συστημα tendex ειμαστε 5οι........

στα ατομικα στατιστικα.........

ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ελληνας που ειναι στη λιστα των σκορερ και μαλιστα 3ος ειναι ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ!

ο δεμερτζης μετα απο 5 παιχνιδια και 22 λεπτα συμμετοχης δεν εχει βαλει ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟ!

ο μαρμαρινος εχει 25% στις βολες και ο σιμτσακ 20%!

ο κυριτσης εχει 11% στα τριποντα!

ΜΟΝΟ 3 παικτες εχουν παιξει σε ολα τα παιχνιδια.......βασιλειαδης-ντιαρα-τσιαρας.......ΓΑΜΩ τους τραυματισμους μας ΓΑΜΩ.......

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μαλλον επιβεβαιωνεται αυτο που λεγαμε οτι στο παρκε επαιζε το προσωπικο ταλεντο καθε παιχτη ξεχωριστα αν κρινουμε απο τα στατιστικα

zagorakis

• Guest
¹ñèå ôï ëÝôåñ ïö êëßáñåíò ôïõ Ãéüíóåí

ÖõóéïëïãéêÜ ôï íôåìðïýôï ôïõ èá ãéíüôáí óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Êïëïóóü. Ôï ãåãïíüò ùóôüóï ðùò ôï NBDL äåí Ýóôåéëå Ýãêáéñá ôï ëÝôåñ ïö êëßáñåíò óôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ åß÷å ùò áðïôÝëåóìá ï Ìðñßôïí Ãéüíóåí íá ðåñéïñéóôåß óå ñüëï… èåáôÞ óôï ðáé÷íßäé ìå ôïõò Ñïäßôåò. ÐëÝïí åßíáé äåäïìÝíï ðùò ï 29÷ñïíïò öüñãïõïñíô èá êÜíåé ôçí ðñþôç ôïõ åìöÜíéóç ìå ôçí öáíÝëá ôïõ ÄéêåöÜëïõ óôï åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅË ìéá êáé óÞìåñá ïé Üíèñùðïé ôùí ÈåóóáëïíéêÝùí ðáñÝëáâáí ôçí ìðëå êÜñôá ôïõ Áìåñéêáíïý.

Ï ôåëåõôáßïò ìÜëéóôá óôéò ðñþôåò ðñïðïíÞóåéò ðïõ Ý÷åé ðñáãìáôïðïéÞóåé Ý÷åé ðñïëÜâåé íá éêáíïðïéÞóåé ôå÷íéêü ôéì ôçò ïìÜäáò ìå ôçí åéêüíá ðïõ Ý÷åé äåßîåé. Ðñüêåéôáé ãéá Ýíáí êáëáèïóöáéñéóôÞ ìå äéáöïñåôéêü óôõë ðáé÷íéäéïý áðü ôï Ê?æåë ÏõÝóïí áöïý åßíáé áñêåôÜ ãñÞãïñïò åíþ Ý÷åé ôçí äõíáôüôçôá íá óïõôÜñåé áðü ìáêñéíÞ áðüóôáóç. ÂÝâáéá áõôü ðïõ ðåñéìÝíïõí óôïí ÐÁÏÊ åßíáé ï Ãéüíóåí íá åìöáíßóåé ôéò äõíáôüôçôåò ôïõ êáé óôá åðßóçìá ðáé÷íßäéá êáèþò üðùò ãßíåôáé áíôéëçðôü äåí ìðïñïýí íá âãïõí áóöáëÞ óõìðåñÜóìáôá ìüíï áðü ôéò ðñïðïíÞóåéò. Óôï ìåôáîý ÷áìüãåëá Ý÷åé öÝñåé óôïõò áíèñþðïõò ôçò ïìÜäáò ç áðüäïóç ôïõ ÍôÝãéáí ÔïìÜóåâéôò óôá äýï ôåëåõôáßá ðáé÷íßäéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò.

Áðü åêåß êáé ðÝñá öáßíåôáé íá Ý÷åé «ðáãþóåé» ôï åíäéáöÝñïí ãéá ôçí áðüêôçóç åíüò êïéíïôéêïý «øçëïý». Êáé áõôü ãéáôß ðñüèåóç ôùí åðéôåëþí ôïõ ÄéêåöÜëïõ ôçí äåäïìÝíç ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ åßíáé íá åëá÷éóôïðïéçèïýí ôá Ýîïäá ôçò ïìÜäáò êáé íá ìçí õðÜñ÷åé êÜðïéï ðñüâëçìá ìå ôçí êÜëõøç ôùí óõìâïëáßùí ôùí êáëáèïóöáéñéóôþí. ÔÝëïò ðïëý ðéèáíüí ç áóðñüìáõñç ÊÁÅ íá æçôÞóåé åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ìå ôçí ÁÅË. Åðß ôïõ ðáñüíôïò äåí Ý÷åé ãßíåé êÜðïéá… åðßóçìç êßíçóç êáèþò ç óýóêåøç ó÷åôéêÜ ìå áõôü ôï æÞôçìá èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôçí áóôõíïìéêÞ äéåýèõíóç ôçò ËÜñéóáò ôçí ÔåôÜñôç ôï ðñùß.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=176196