Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολείστε ελάχιστα με το μπάσκετ και να μην το ξέρετε, αλλά ο Μούλα μας είχε κλάσει άγρια για να πάει στον γαύρο ωε αντικαταστάτης του τραυματίαα Ματσιγιάουσκας. Ενώ ο ΠΑΟΚ τον περίμενε όλο το καλοκαίρι και τον στήριζε δικαστικά,όταν που είτηδες ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ του έκανε καψώνια και δεν του έλυνε το συμνόλαιο από τον πανελλήνιο, ενώ δε τον ήθελε. ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΔΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΛΑ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ. Και τώρα εμείς θα τον σώσουμε από αναγκαστική σύνταξη επείδή δεν βρήκε όλο το καλοκαίρι ομαδα;

Κάτι ακόμα: Πρόπερσι σε γαύρο και μια μικρομεσαία Ισπανικη και πέρσι στην Τσιμπόνα σέρνονταν. Τι σας κανει να πιστεύετε ότι θα παίξει καλά σε εμάς;

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
τώρα το διάβασα και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Για τα πανηγύρια όλοι στην καε....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ved

• Αλλαγή
εγω δεν εχω καμια διαθεση να παω στο μπασκετ και να μαλωσω και με  διπλανο μου επειδη θα φωναζει μουλα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το θέμα με το Μουλαομέροβιτς δεν είναι ούτε το "κλάσιμο" που μας έριξε ούτε η κόντρα του με τον Πεδουλάκη ούτε τίποτε από τα παραπάνω...

Το πρόβλημα με το Μούλα είναι η ηλικία του και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά απερίσκεπτος σαν παίχτης... Μπορεί οργανωτικά να μπορεί ακόμα να προσφέρει, άλλωστε δεν τίθεται θέμα για την τεςράστια εμπειρία του, αλλά ρε παιδιά πόσο να αντέξει σε μια τόσο απαιτητική θέση στα 35 του;

Τα ίδια ακριβώς με τον Τομάσεβιτς ισχύουν... Εγώ προσωπικά διαψεύστηκα πανηγυρικώς που υποστήριζα ότι παρά τα προβλήματα σε γόνατο και μέση και παρά τα 36 χρόνια του θα μπορεί να προσφέρει σημαντικά...

Προσωπικά πιστεύω πως στη θέση του pg χρειαζόμαστε έναν αθλητή που να μπορεί να πιέζει στην άμυνα και να είναι καλός οργανωτής... Από ικανούς σουτέρ άλλο τίποτα φέτος (Βασιλειάδης, Κυρίτσης, Ντιαρά, Τσιάρας, Χαρίσης ακόμα και ο Καυκής που συνήθως δεν σηκώνεται για σουτ από μακριά, το'χει το παλικάρι). Η ομάδα πάσχει στην κυκλοφορία και στην οργάνωση του παιχνιδιού, κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα στα παιχνίδια με νιόνιο και πανελλήνιο. Ακόμα και σε αγώνες που η ομάδα αγωνίστηκε ικανοποιητικά έως καλά (γιατί πολύ καλό παιχνίδι δεν έχουμε δει ακόμα φέτος) όπως με τη Ρόδο ή τον γκέι στο σημείο που τον πλησιάσαμε στο καλάθι, οι επιθέσεις της ομάδας γινόντουσαν βεβιασμένα, με ένα απλό σύστημα που έβγαζε παίχτη ελεύθερο για σουτ από τα 6,25 (εν προκειμένω Ντιαρά και Βασιλειάδη) ή με κάποιες ατομικές προσπάθειες (Καυκής με γαύρο, Κυρίτσης και Τσιάρας στο α' δεκάλεπτο με τον κολοσσό).

Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε με αξιώσεις την 4-5η θέση και να μην φτάσουμε να προσπαθούμε μέχρι τελευταία αγωνιστική να βγούμε 7-8οι και να μπούμε με το ζόρι στα play-offs, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μια πολύ αξιόπιστη λύση στον άσσο (χώρια το 5άρι που επίσης επιβάλλεται), γεγονός ιδιαίτερα δύσκολο την τρέχουσα περίοδο...

Υπομονή, στήριξη στην ομάδα στο γήπεδο (όχι ξανά το φιάσκο με τον πανελλήνιο που το γήπεδο ήταν άδειο) και πίστη στις ικανότητες του προπονητή και τις... δηλωθείσες ορέξεις του προέδρου.

Πάμε γερά να πάρουμε την πρόκριση με τα τυριά!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
λοιπον συμφωνα με τον βλαχοπουλο απο λιμπερο ο πεδουλακης παρεμεινε στην αθηνα μετα το ματς με γαυρο ενω εχει αγωνα στην λαρισα την τεταρτη και την ομαδα προπονουν οι βοηθοι.σημερα το βραδυ θα εχει και συναντηση με δροσο και μπουντουρη γαι συζητηση και εξηγησεις σχετικα με την πορεια της ομαδας

επισης αφησε αιχμες για μουλαομεροβιτς και την συμπεριφορα απεναντι στον ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
απο paok.bc

την Ελλάδα αναμένεται το μεσημέρι της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2008 ο Damir Mulaomerovic, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Mulaomerovic που είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ και με ιδιαίτερη επιτυχία για δύο σεζόν (2003-05), αναμένεται στην Αθήνα στις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης με πτήση της Austrian και εφόσον επέλθει συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο Κροάτης καλαθοσφαιριστής θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα.

λέτε αυτή η παράμετρος το να συζητήσει, να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην συνεργασία? μακαρι..............................

kostas4

• Guest
λοιπον συμφωνα με τον βλαχοπουλο απο λιμπερο ο πεδουλακης παρεμεινε στην αθηνα μετα το ματς με γαυρο ενω εχει αγωνα στην λαρισα την τεταρτη και την ομαδα προπονουν οι βοηθοι.σημερα το βραδυ θα εχει και συναντηση με δροσο και μπουντουρη γαι συζητηση και εξηγησεις σχετικα με την πορεια της ομαδας

επισης αφησε αιχμες για μουλαομεροβιτς και την συμπεριφορα απεναντι στον ΠΑΟΚ

μακαρι να τελειωνουμε με τον κομπλεξικο

peja_4

• Guest
Πεδουλακη αντε επιτελους σπιτι σου.
Τον Μαρκοβιτς περιμενουμε να τον κρινουμε
απο αυτα που θα δουμε στο γηπεδο

Offline Suicidal

• Βασικός
Τι επεισόδιο έχασα ?
Ποιον Μάρκοβιτς εννοείς peja ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zan

• Guest
Αυτος που ηταν περυσι στον πανιωνιο?

zan

• Guest
Μάρκοβιτς με... απόφαση Δρόσου
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς Η στήριξη του Δημήτρη Δρόσου στους ανθρώπους με τους οποίους... οραματιζόταν το νέο ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι... εξανεμίστηκε σε τέσσερις αγωνιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές, θεωρώντας προφανώς πως το υπάρχον σχήμα δεν μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βόσνιο πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα, πριν καν ανακοινωθεί στον Αργύρη Πεδουλάκη η απόλυση του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Δρόσος έχει ήδη ενημερωσεί για τις προθέσεις του, τους Μπουντούρη-Μπαλογιάννη, οι οποίοι δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βέβαιο ότι συμφωνούν με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά με τον πρώτο που είχε εγγυηθεί προσωπικά για τον Πεδουλάκη.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, όταν ο Δρόσος θα έχει επαφή με τον Πεδουλάκη, για το τυπικό (πλην όμως και ουσιαστικό) ζήτημα της λύσης της συνεργασίας.

Παρά το γεγονός ότι ο «Αρτζι» είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή υπομονή προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν διαφορετικό δρόμο και τρόπο λειτουργίας, δεν βρήκε ανταπόκριση από τον πρόεδρο του «δικεφάλου».

Η φούρια μάλιστα του Δρόσου να πραγματοποιηθούν τώρα οι αλλαγές είναι και λόγω προγράμματος, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ολύμπια στη Λάρισα για το Κύπελλο και την προσεχή Κυριακή το Αιγάλεω στην Πυλαία. Παιχνίδια δηλαδή ανοικτά, που αν κατακτηθεί η νίκη, το υπάρχον καθεστώς θα ενισχυότ

http://www.novasports.gr/basketball/a1/default.asp?aid=162957

GeorgT

• Guest
Βιαστικές κινήσεις ρε πστη μου + τους Μπουντουρη Μπαλογιαννη για ομορφιά τους έφερε!

zan

• Guest
George  Πηρε φορα ο Δροσος  :D :D :D Σειρα θα παρουν τωρα Τομασεβιτς και Γκρεγκορι και σιγα σιγα και ο Μπουντουρης...χαχαχαχ :D :D :D :D

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τι ειναι αυτα ρε πουστη μου;
Δεν θα δουμε "ασπρη μερα" με τον δροσο!
Τις μαλακιες που εκανε στην αεκ θελει να κανει και με εμας!
Απιστευτα ανυπομονος!
Δεν εχει ιδεα απο μπασκετ!
Δυστυχως επιβεβαιωνομαι και παλι.....και πολυ φοβαμαι οτι θα επιβεβαιωθω και για το καλοκαιρι.......οταν θα δει πως δεν πιανει η ομαδα τον στοχο ΤΟΥ(3η θεση) θα τα παρατησει.........
Ο μαρκοβιτς μου αρεσε ως προπονητης στον πανιωνιο αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.......και στη ροδο και στο ΣΕΦ η ομαδα εδειξε σημαδια βελτιωσης......4η αγωνιστικη αλλαγη;ΕΛΕΟΣ!
ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΕΣΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ;
Εφτιαξε ομαδα απο μεσα αυγουστου μεχρι μεσα σεπτεμβρη και ηθελε να κερδισει τον οκτωβριο τον πανιωνιο και τον πανελληνιο που ειναι 1 χρονο ομαδες;
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ............

Offline univ

• Αποστολή
  • **
εμενα μου κάνει άλλο πράγμα εντύπωση. κάνει  κινήσεις, οι οποιες όμως κοστίζουν!αν ισχύουν τα νούμερα μέχρι τώρα έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά...
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

zan

• Guest
Τι ειναι αυτα ρε πουστη μου;
Δεν θα δουμε "ασπρη μερα" με τον δροσο!
Τις μαλακιες που εκανε στην αεκ θελει να κανει και με εμας!
Απιστευτα ανυπομονος!
Δεν εχει ιδεα απο μπασκετ!
Δυστυχως επιβεβαιωνομαι και παλι.....και πολυ φοβαμαι οτι θα επιβεβαιωθω και για το καλοκαιρι.......οταν θα δει πως δεν πιανει η ομαδα τον στοχο ΤΟΥ(3η θεση) θα τα παρατησει.........
Ο μαρκοβιτς μου αρεσε ως προπονητης στον πανιωνιο αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.......και στη ροδο και στο ΣΕΦ η ομαδα εδειξε σημαδια βελτιωσης......4η αγωνιστικη αλλαγη;ΕΛΕΟΣ!
ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΕΣΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ;
Εφτιαξε ομαδα απο μεσα αυγουστου μεχρι μεσα σεπτεμβρη και ηθελε να κερδισει τον οκτωβριο τον πανιωνιο και τον πανελληνιο που ειναι 1 χρονο ομαδες;
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ............
Aααααααααα Παππου διαφωνω μαζι σου τωρα!!!
1ον Δεν εκανε αυτος τις επιλογες αλλα ο Μπουντουρης.
2ον Του γεμισαν την ομαδα με δυαροτριαρια περιτα. Και δεν Του αφησαν μπατζετ για τον Ουεσον....
3ον Του εφεραν τον Τομασεβιτς με 350χιλ το χρονο.Και δεν παιζει!!
4ον Ανελαβε 3 εκ. ευρω χρεει.
5ον Εφαγε παπα.
6ον Καλα κανει και παιρνει τα ηνια αυτος γιατι ετσι που το πηγεναν οι αλλοι ουτε play-offs θα μπουμε. 

Μην τα θελουμε μονα ζυγα δικα μας......

GeorgT

• Guest
Ας περάσει μια βόλτα ο Ζαγορ να του εξηγήσει το σύστημα Σαντος μήπως βάλει λίγο μυαλό!

Offline gagas

• Αλλαγή
Βιαστικές κινήσεις ρε πστη μου + τους Μπουντουρη Μπαλογιαννη για ομορφιά τους έφερε!

+1.

mpougatsas

• Guest
εμένα για θετική εξέλιξη μου φαίνετε πάντως.. είδε ο δροσος οτι η ομάδα δεν μπορεί να πιάσει το στόχο που έχει θέσει απ΄την αρχη της σεζόν με τον υπάρχων προπονητή και τον αλλάζει όσο είναι ακόμα νωρις.. απ τη στιγμη που πληρώνει τα χρέη και τις αποζημιώσεις σάυτους που φεύγουν έγω τον στηρίζω..τώρα αν ξέρει απο μπάσκετ και πέσει μέσα και στις επιλογές του αυτο θα φανεί σύντομα..