Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 35528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνα με το σαιτ των ultras ο τομασεβιτς ειναι κοντα στην πορτα της εξοδου..εκει κοντα στη μικρα ειναι αυτη..

SKAILS

• Guest
ρε παιδια η ομαδα ειναι καινουρια,καντε κ λιγο υπομονη,παρτε παραδειγμα περσυ την μπαλα 9 βγηκε αλλα ο ζαγορ κρατησε τον σαντος κ παμε πολυ καλα..ολοι επεσαν να φανε τον πεδουλακη....ΕΛΕΟΣ κ εσυ ρε ΠΑΠΠΟΥ,εκτιμω πως εχεις γνωσεις,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙς ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ολοκαινουρια ομαδα ειναι κ βαλαμε πολυ ψηλα τον πυχη,χαλαρωστε μερικοι,ελεος....σιγουρα θελουμε εναν καλο ασο,μην ειστε γκρινιαριδες,δωστε σε πεδουλακη κ παικτες πιστωση χρονου!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
skails,μου εχει βγει το ονομα μου φαινεται και ολοι ειστε προκατειλειμενοι πλεον.........εγω απλως μετεφερα το αρθρο και ειπα μακαρι να ερθει γιατι σιγουρα χρειαζομαστε ενισχυση και στο "5"........βεβαια ψαχνοντας λιγο τα στατιστικα του "μαγκωθηκα" λιγο.......κατ'αρχην ειναι ηδη 33 χρονων!επισης στην κιεβ που παιζει φετος σε 8 λεπτα συμμετοχης μ.ο. εχει 3 ποντους και 2 ριμπαουντ παλι κατα μ.ο και γι'αυτο προφανως θελουν να τον διωξουν.........περυσι δεν ξερω που επαιζε αλλα προπερυσι με τον γαυρο στην ευρωλιγκα με 16 λεπτα μ.ο. ειχε 5 ποντους και 4 ριμπαουντ.......στο σκουληκι βεβαια εκανε φοβερα πραγματα αλλα τοτε ηταν κατω απο 30!δεν ξερω............και skails χαιρομαι που εχω εναν υποστηρικτη της αποψης μου γιατι εγω ειμαι αυτος(αν το εχεις προσεξει) που λεει συνεχως πως εχει μπει ο πηχης πολυ ψηλα(για φετος) και οτι χρειαζεται πιστωση χρονου ο πεδουλακης.....φανταζομαι πως δεν αναφερεσαι σε μενα..........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MetroStar

• Guest
33. Mην ανησυχείτε θα τον τσεκάρουμε στα ματς BC Kiev - Πανελλήνιος για τα προκριματικά του EuroCup
« Last Edit: October 29, 2008, 02:07:19 by MetroStar »

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
ο στακ εχει τελειωσει σαν παιχτης απο τον τελευταιο χρονο που επαιζε στον αρη πιο παλια συμφωνω οτι ηταν παιχταρας
μπορουμε να βρουμε καλυτερο και με λιγοτερα λεφτα

zan

• Guest

SKAILS

• Guest
.και skails χαιρομαι που εχω εναν υποστηρικτη της αποψης μου γιατι εγω ειμαι αυτος(αν το εχεις προσεξει) που λεει συνεχως πως εχει μπει ο πηχης πολυ ψηλα(για φετος) και οτι χρειαζεται πιστωση χρονου ο πεδουλακης.....φανταζομαι πως δεν αναφερεσαι σε μενα..........
[/quote]

το προσεξα παππου κ δεν το λεω για σενα..ολοι μας ενθουσιαστηκαμε με την ελευση του δροσου,με τον ερχομο παικτων που ετσι οπως ειμασταν τα τελευταια χρονια ουτε στα ονειρα μας κ εγω δεν με βγαζω απεξω σκεφτηκα την 3αδα,ομως ετσι πως ειδα την ομαδα θεωρω πως βαλαμε ψηλα τον πηχη..
ΠΑΠΠΟΥ συμφωνω πως θελουμε ασο πρωτα,αλλα κ 5αρι,ο στακ στον αρη ηταν παικταρας,αλλα τωρα δεν μπορει..ΑΝ μεινει ο πεδουλακης κ δεν βιαστει ο δροσος να τον σουταρει κ παρουμε ενα καλο ασο κ εναν καλο ψηλο ΙΣΩΣ στα play off να κλεισουμε σπιτια...για μενα θα ναι καλα να βγουμε ακομα κ 6η στην κανονικη διαρκεια για να εχουμε ελπιδες..
Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΔΩ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
+1000! Λίγο το'χεις τόσα χρόνια...  ;)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μου φαινεται πως κανεις εδω μεσα δεν διαβαζουν τα αρθρα.........ο φιλος capricorn ρωτα ποσο ειναι ο στακ ενω το γραφω αμεσως πιο πανω.....ο δε metrostar λεει οτι θα τσεκαρουμε τον στακ οταν παιξει αντιπαλος του πανελληνιου ενω στο αρθρακι που εβαλα απο το sport24 αναφερει οτι δεν θα ερθει αθηνα να παιξει για την δεν υπολογιζεται απο την κιεβ........
ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ......ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ "ΦΩΤΙΖΕΙ" ΠΑΝΤΑ ΤΑ......ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ

;D ;D

kostas4

• Guest
λαθος κινηση αν φυγει ο τομασεβιτς για να ερθει ο στακ.το φυσιολογικο θα ηταν να φυγει ο μαρμαρινος και ο σιμτσακ(που δεν ξερω με ποια λογικη τους πηραν) και να μεινουν τομασεβιτς-στακ.

GeorgT

• Guest
Μήπως το συμβόλαιο το Τομασεβιτς ειναι μεγαλύτερο κ θέλουν να τον ξεφορτωθούν για να πάρουν άλλο 5αρι (ο Μαρμαρινος πόσα να παίρνει τώρα, λογικά θα μας βγαίνει αρκετά φθηνά!)

kostas4

• Guest
ετσι θα το σκεφτηκαν.αλλα αν ο δροσος θελει ομαδα για ευρωλιγκα οπως ειπε τοτε θα πρεπει να τα χωσει γιατι με αυτο το τσιρκο που κατεβαινει να παιξει δεν παμε ουτε βαλκανικη λιγκα

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για μένα δεν θα πρέπει καν να τίθεται θέμα περί Τομάσεβιτς... Ένας παίχτης τέτοιου διαμετρήματος και με τόση σημαντική εμπειρία είναι απαραίτητος αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος και να θέσουμε να δημιουργήσουμε κάποιες βάσεις για του χρόνου... Από τη στιγμή που ο Ουέσον δείχνει ορεξάτος και αποδίδει, για εναλλακτική του ο Τομάσεβιτς είναι ό,τι πρέπει. Ούτως ή άλλως για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει, λόγω ηλικίας, παλιότερων τραυματισμών κλπ. Στους ψηλούς στο 4 πονάει η ομάδα... Γι'αυτό και ήδη αρκετές φορές φέτος επιχειρήσαμε να παίξουμε με Ουέσον και Τομάσεβιτς στην ίδια πεντάδα, δυο βαριά δηλαδή πεντάρια με τρεις περιφερειακούς... Δυστυχώς ο Τσιάρας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί για μένα είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας που αποκτήθηκε φέτος). Η όποια αλλαγή στη frontline μας θα πρέπει να γίνει ώστε να αποκτηθεί ένα ικανό και δυνατό 4άρι, για να βοηθάει στα ριμπάουντς και την πίεση στους αντιπάλους ψηλούς (λχ. με τον αντ1 σε 4-5 φάσεις ο Όστοιτς(!) έκανε ότι ήθελε κάτω απ'το καλάθι) γιατί Τσιάρας και Σίμτσακ δεν κάνουν γι'αυτή τη δουλειά...

Πέραν του ολοφάνερου προβλήματος στον άσσο, εμένα με προβληματίζει πολύ και η επιθετική δυστοκία της ομάδας... Πέραν των ελλείψεων στον επιθετικό σχεδιασμό (πράγμα που φαίνεται από τη μόνιμη ασυνενοησία και τις βεβιασμένες επιθέσεις) με αντυπωσιάζει αρνητικά η έλλειψη επιθετικών πρωτοβουλιών από τους παίχτες μας μεμονωμένα... Αν εξαιρέσει κανείς τα αλόγιστα τρίποντα της απελπισίας στη λήξη (συνήθως) των επιθέσεων, είναι απορίας άξιο πως φύσει επιθετικοί καλαθοσφαιριστές όπως ο Βασιλειάδης, ο Κυρίτσης, ο Τσιάρας κλπ. δεν παίρνουν μια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια πάνω τους, αλλά μόλις τουε δοθεί η μπάλα αμέσως ψάχνουν βιαστικά και άτσαλα την πάσα, λες και θέλουν να την ξεφορτωθούν... Με τον αντ1 π.χ. μέτρησα 4 λάθη στην πάσα στο 2ο ημίχρονο και συνεπώς ισάριθμους αιφνιδιασμούς. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά αυτή η αντίδραση των αθλητών προδίδει πρόβλημα χημείας και ψυχολογίας... Έχει δίκιο ο παππούς που βλέπει αρνητικά τη διαρκή παρουσία του Δρόσου δίπλα στον πάγκο της ομάδας. Ούτε ΤΣΣΚ ούτε Μακάμπι είμαστε, η παρουσία του προέδρου πάνω απ'τα κεφάλια τους μάλλον τα αντίθρτα ακριβώς αποτελέσματα από τα αναμενόμενα έχει...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

zan

• Guest
ετσι θα το σκεφτηκαν.αλλα αν ο δροσος θελει ομαδα για ευρωλιγκα οπως ειπε τοτε θα πρεπει να τα χωσει γιατι με αυτο το τσιρκο που κατεβαινει να παιξει δεν παμε ουτε βαλκανικη λιγκα
Ποσα ακομα να χωσει ο Δροσος ρε συ Κωστα? Αυτοι που καναν το ροστερ το γεμισαν δυαροτριαρια την ομαδα και την αφησαν χωρις σεντερ και ασσο....

kostas4

• Guest
σωστος αλλα υποτιθεται ο δροσος ξερει απο μπασκετ.δεν μπορουσε να καταλαβει τι γινεται?
αυτος μιλησε για ευρωλιγκα δεν του ειπαμε εμεις ελα βγαλε την ομαδα 3η.

Offline dave

• Αλλαγή
να θυμισω οτι ο στακ εχει κ 'μακεδονικο' διαβατηριο, που απεκτησε οταν αγωνιζοταν στους συμπολιτες...

zan

• Guest
σωστος αλλα υποτιθεται ο δροσος ξερει απο μπασκετ.δεν μπορουσε να καταλαβει τι γινεται?
αυτος μιλησε για ευρωλιγκα δεν του ειπαμε εμεις ελα βγαλε την ομαδα 3η.
Υποτιθεται πως αυτοι που εκαναν το ροστερ Ξεραν περισοτερο απο μπασκετ.. :)

kostas4

• Guest
να θυμισω οτι ο στακ εχει κ 'μακεδονικο' διαβατηριο, που απεκτησε οταν αγωνιζοταν στους συμπολιτες...

σωστο και αυτο...