Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 35405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
καλος παικτης αλλα να κοψει τις ηλιθιες δηλωσεις που κανει κατα καιρους και τον ΘΕΛΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ
στα ματς με την ρουλα.............

Offline gagas

• Αλλαγή
θα ειναι να εισαι σιγουρος..τις δηλωσεις τις εκανε μπας κ παρει κανενα χρημα..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα αυτος δεν ειναι δηλωμενος σκωληκας??Και μαλιστα κατ επαναληψη....?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gagas

• Αλλαγή
ο χαριτοπουλος ηταν ο μεγαλυτερος σκωλικας αλλα στα ματς με ρουλη ηταν ο καλυτερος μας παικτης..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σκωληκας ξεσκωληκας απο την στιγμη που θα ερθει στον ΠΑΟΚ θα τα ξεχασει αυτα... και θα αλλαξει και ομαδα...
το θεμα ειναι οτι εχουμε παρα πολλους παιχτες στις θεσεις 3-4... ποιος θα πρωτοπαιξει... και ψαχνουμε ακομα εναν κοινοτικο η αμερικανο στην θεση 1...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αδιορθωτος χρονια τωρα

αχρειαστος με το υπαρχον υλικο

σκωληξ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Tolis diafwnw teleiws mazi sou. O Tapoutos einai apo ta megalutera talenta (talento les kai einai 19 xronwn..tespa) kai an er9ei ston PAOK kai dei oti i omada exei stoxous kai den einai koula tote 9a parei ta panw tou. 9a eimaste iperplireis sto 3-4. O Tapoutos moiazei me tin periptwsi diamantopoulou alla den einai kwlopaido opws aftos.

Proswpika pistevw oti an kataferoume na vgoume eurwligka fetos kai o kosmos parameinei oli tin xronia kavlwmenos tote oxi apla 9a exoume anevein skalopati alla 9a eimaste se 9esi na poume oti iparxei mia elpida ta epomena xronia na xtipisoume tous dio tis A9inas.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
αδιορθωτος χρονια τωρα

αχρειαστος με το υπαρχον υλικο

σκωληξ
toli κ μονο που ειναι καλυτερος απο τον σιμτσακ σημαινει οτι δεν ειναι αχριαστος..

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Σκεφτειτε που ημασταν 2 μηνες πριν...τπτ αλλο.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Αν τελικώς οριστικοποιηθεί του Ταπούτου, αποδεικνύει περίτρανα ένα δεδομένο: ότι ο Δρόσος δεν μασάει. Εχει ήδη υπερβεί το προγραμματισμένο προϋπολογισμό και συνεχίζει.

Κίνησεις όπως η διατήρηση του Ουέσον παρά τα προβλήματα με διαβατήριο και τραυματισμό, τα φθηνά διαρκείας, η υπέρβαση του μπάτζετ, η επίσκεψη και το ενδιαφέρον του για τον Γιαννακίδη, η συμφωνία με όποιον Ελληνα διαθέσιμο αξιόλογο παίκτη υπήρχε, οι κόντρες με το δεύτερο πιο αντιπαθητικό μπασκετοσκούλικο (λέγε με δαμιανίδη) και η μεταφορά του οράματός του για την ομάδα, προσωπικά με έχουν ικανοποιήσει στο έπακρο. Ελπίζω (και πιστεύω) η συνέχειά του να είναι ανάλογη και με μεγάλη διάρκεια.

Οσον αφορά τον Ταπούτο αποτελεί ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση και συμπαρατάσσομαι με τον rebelpappous που τον ήθελε στην ομάδα διακαώς. Για τις δηλώσεις του περι του σκώληκα, με αφήνουν αδιάφορο. Στο σύγχρονο επαγγελματικό αθλητισμό αυτά δεν χωράνε, γίνονται για κατανάλωση ή για να δημιουργήσουν πίεση στις διοικήσεις μεσω του κόσμου που θα μασήσει από αυτές (υπάρχουν βέβαια και φωτινές εξαιρέσεις στα παραπάνω, αλλά μην το τραβήξουμε κι άλλο).

Οι κινήσεις του Δρόσου ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ να δείξουμε την ανάλογη ανταπόκριση. α) Τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ πρέπει να ξεπεράσουν τις 5.000 και β)μετά το διπλό στη Θράκη και αφού θα είμαστε όλοι Θεσσαλονίκη, ο δρόμος για αύριο το βράδυ είναι ένας : ΠΑΛΑΤΑΚΙ ώρα 20:30.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline savage republic

• Βασικός
ο χαριτοπουλος ηταν ο μεγαλυτερος σκωλικας αλλα στα ματς με ρουλη ηταν ο καλυτερος μας παικτης..
Ο Χαριτόπουλος είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και αντιαρειανός. Ο κολλητός μου ήταν πέρυσι φυσικοθεραπευτής του ΠΑΟΚ και (ως σκώλιξ) τον έβριζε, επειδή σκουλήκια τους ανέβαζε, ανσανσέρ τους κατέβαζε. Μη λέμε ό,τι νά 'ναι, άμα δεν είναι διασταυρωμένο.

Offline gagas

• Αλλαγή
επετρεψε με να εχω διαφορετικη γνωμη..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε μαλακα δροσο.....πλακα με κανεις(για να μιλησω και εγω την βορειοελλαδιτικη);κοψε τις μαλακιες ρε........ρε τρελο-πατρινε θα μου φερεις και τον ταπουτο;ρε σοβαρεψου, με τοσους καλους παικτες θα πλακωνονται ποιος θα πρωτοπαιξει..........ρε μπαγασα δηλ.τον μοναδικο που ηθελα και δεν μου εφερες(ακομη) ειναι ο γκαρνετ! ;D ;D ;D ;D
παντως αν τελικα ισχυει αυτο τοτε δεν θα παμε για αλλο 4αρι αλλα μονο για γκαρντ......και προσωπικη μου αποψη καλυτερα.......αν ισχυουν λοιπον ολα αυτα ειμαστε ΥΠΕΡ-πληρεις σε ολες τις θεσεις πλην του ασσου στην οποια θα γινουμε και εκει το ιδιο με την τελευταια προσθηκη που θα ειναι αμερικανος..........
φετος δηλ. εκτος απο αυτο που συνεβαινε χρονια τωρα δηλ.οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα μου, τωρα και η ομαδα μου ειναι ΠΑΟΚ!δεν ξερω αν με πιανεται........σχεδον ολους οσους ηθελα στην ομαδα τους πηραμε.......πεδουλακη,ντιαρα,ταπουτο,τσιαρα,χωρις να σημαινει οτι τους αλλους δεν τους ηθελα αλλα αυτοι ειναι τα πουλεν μου........μονο τον δορκοφικη και τον μακη νικολαιδη δεν εφερε αλλα αν επαιρνε κι αυτους τοτε.....θα πυροβολουσαν ο ενας τον αλλον για να παιξουν ;D ;D ;D ;D
παντως ακομη δεν πανηγυριζω μεχρι να ανακοινωθει και επισημα ο ταπουτος......αντε αμα γινει και αυτο θελουμε εναν καυλωμενο αμερικανο και......με βλεπω να μετακομιζω στη θεσ/κη!
ΔΡΟΣΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
παιδια δεν ξερω αν ο χαριτοπουλος ειναι σκουληκι η ΠΑΟΚ αλλα στα ματς με τον ρουλη τα εδινε ολα και πανηγυριζε κιολας μεσα στο παλε.α και πρεπει να επαιξε και μπουνιες με ενα σκωληκα στην προετοιμασια φετος που τον εβριζε.
θεωρω ταπουτο λαθος κινηση.το μονο πραγμα που μπορει να προσφερει στην ομαδα και που δεν υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι οτι ειναι αριστεροχειρας.μονο αυτο.απο τον σιμτσακ σαν παρουσια δεν διαφωνω οτι ειναι καλυτερος αλλα δεν υπαρχει καμια σχεση ως στυλ του ενος με του αλλου.απο το λιγο που εχω δει περισσοτερο με τον γκρεγκορι μοιαζει το στυλ του παιχνιδιου του
το μεγαλυτερο ερωτηματικο ειναι οτι με τοσους παιχτες θα καταφερει ο πεδουλακης να κρατησει τα αποδυτηρια ηρεμα η θα εχουμε αλλα?γιατι ηδη με ντιαρα στην περιφερεια γιναμε πολλοι.σκεφτειτε και με ταπουτο

bagos1

• Guest
diastavromeno apo polles piges o xaritopoulos einai antiareianos malista otan kai prin apo 3 xronia epezai ston ari ekane parea me ton vasileiadh kai maurokefalidi den ebgene me ta skoulikia

Offline gagas

• Αλλαγή
παλι στον αρη κατεληξε ομως..βρε τον φουκαρα!
τελοσπαντων..
τολη ο ντιαρα και ο γκρεγκορυ δεν εχουν στοιχεια τεσσαριου στο παιχνιδι τους..δεν την εχουν την θεση.ο ταπουτος ομως την εχει τη θεση.τον πηραμε οχι ως 3 αλλα για να παιζει στη θεση 4 πιο πολυ,λογω των στοιχειων που διαθετει..ο καθε προπονητης εχει αδυναμια σε σχηματα και οπως φανηκε ο πεδουλακης θα παιζει πολυ με ελαφρυα 4αρια..να βγαζεις τον τσιαρα και να βαζεις τον σιμτσακ δεν θεωρω πως ειναι κ οτι καλυτερο για μια ομαδα που εχει στοχο την ευρωλιγκα..εγινε αναπροσαρμογη μπατζετ και στοχων για αυτο εγινε κ αυτη η κινηση(+οτι δεν ηρθε ο αλεξαντερ)..συμφωνω μαζι σου οτι ο ταπουτος δεν εχει τα χαρακτηριστικα του σιμτσακ,αλλα ουτε και των ντιαρα και γκρεγκορυ.ειναι κατι ενδιαμεσο,σαν τον τσιαρα θα ελεγα!
οσον αφορα τα αποδυτηρια το μπασκετ πλεον απαιτει 12 ισαξιους παικτες.δεν ειναι οπως παλια που μπαινανε 5 στην αρχη και παιζανε απο 39 λεπτα..ακομα και στον παο βλεπεις οτι ο διαμαντιδης παιζει τον περισσοτερο χρονο γυρω στα 30 λεπτα.οποτε δεν τιθεται θεμα αν θα παιξει καποιος παικτης πολυ ή λιγο,βασικος ή αναπληρωματικος..

Panagiotis4

• Guest
mporei na min simainei kai tipota alla persi sto pexnidi PAOK-ael stin mpala imoun stin 1 kai paradipla kathotan i omada basket.o xaritopoulos tragoudouse sunexeia ta sunthimata mas kai fainotan oti goustare.

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε παιδιά επαγγελματίες είναι όλοι τους...όπου τους συμφέρει πάνε...εδώ ο γιαννούλης πήγε στο σκουλήκι....τη ψάχνεται...μπορεί να βάζει το καλάθι- παίζει-δεν μπορεί- πάγκο...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε δεν με παρατατε με τους αρειανους και ΠΑΟΚτσηδες παικτες.........αυτες τις κουβεντες τις κανουν τα πιτσιρικια του γυμνασιου........εδω μιλαμε για επαγγελματικο αθλητισμο οπου το συναισθημα ερχεται τελευταιο.......προσεξτε τι λεω.....τελευταιο......οχι καθολου...........
τολη,σε αυτο που λες για τα αποδυτηρια........ενας απο τους πολλους λογους που γουσταρω τον πεδουλακη ειναι οτι δεν "μασαει" απο βεντετισμους.......ξερουν οι παικτες ή θα το μαθουν οτι δεν τους περνει να το "παιζουν" καπως στον αργυρη.......θυμηθειτε περυσι πως εδιωξε τον γκαγκαλουδη απο τον αγορ,ο οποιος ηταν πολυτελεια για μια τετοια ομαδα......και ομως τον "σουταρε"........τιποτα........φετος ολοι αυτοι οι καλοι παικτες θα πρεπει να αποδεικνυουν καθε φορα το ποσο καλοι ειναι ή ποσο εξελισσονται για να τους εμπιστευεται για περισσοτερο χρονο συμμετοχης  ο προπονητης τους.......φετος μετα απο πολλα χρονια δεν θα "κρεμομαστε" απο τις διαθεσεις ή την "φορμα" του κουτλουαι ή του σκεπανοβιτς ή του μουλαομεροβιτς........πολλους καλους παικτες και σκορερ σε ολες τις θεσεις........φετος η ομαδα θα δουλεψει σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

SKAILS

• Guest
sumfwnw apoluta me ton gaga sto oti o pedoulakis deixnei oti tha paizei me elafra 4aria k gia mena einai swsto,akomh oi paiktes pou exoume sto roster mas,einai oloi gumnasmenoi kala k altikoi,logw roster mas blepw na trexoume polu se aifnidiasmous k na theloume genika na paiksoume me aifnidiasmous.