Ωστε φταίει ο Δρόσος που επέλεξε συνδρομητικό κανάλι? Και δεν φταίμε καθόλου εμείς που τα διαρκείας στο μπάσκετ είναι καθηλωμένα εκεί κοντά στα 500 κομμάτια? Οσο για τον αν αυξάνουν οι πιθανότητες να γίνει κάποιο πιτσιρίκι οπαδός μιας ομάδας με βάση την τηλεθέαση, θα είχαμε εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν λέω βέβαια ότι συμφωνώ με την κίνηση, γιατί δικαίωμα έχουν και οι ΠΑΟΚτσήδες από την υπόλοιπη Ελλάδα να βλέπουν ΠΑΟΚ. Αυτό που λέω είναι ότι δείχνουμε ότι πολύ γρήγορα ξεχάσαμε που είμασταν πριν από κανα μήνα, λυσμονούμε ότι ο Δρόσος είναι πρώτα απ΄όλα επιχειρηματίας, και μάλιστα όχι τόσο μεγάλου οικονομικού βελινεκούς, ότι ανέλαβε χρέη κοντά στα 3 εκατομμύρια ΕΥΡΩ και ΚΥΡΙΩΣ ότι δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε γρήγορα.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
φιλε γυπα ΕΓΩ προσωπικα ειμαι αντιθετος στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διοικηση στερει το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαιωμα του ΠΑΟΚτση
να βλεπει την ομαδα του......ειναι θεμα αρχης και δεν εχει
τιποτε το προσωπικο με τον δροσο........και να πω και κατι που ποτε δεν καταλαβα τοσο καιρο στο forum;γιατι οταν κανεις κριτικη σε καποιον για ενα
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζητημα νομιζουν οι αλλοι οτι τον αμφισβητεις γενικα;; γιατι αυτη η γενικευση;δηλαδη επειδη μας ΕΣΩΣΕ ο δροσος δεν πρεπει να του κανουμε κριτικη για επιμερους ζητηματα;
να τον αγιοποιησουμε;και ειπαμε .......ειναι ζητημα αρχης......και θα επαναλαβω το εξης........εγω ΔΕΝ ειμαι επιχειρηματιας......ειμαι οπαδος και εχω δικαιωμα
να βλεπω την ομαδα μου......κανεις επιχειρηματιας δεν εχει το δικαιωμα να μου το στερησει......τελεια και παυλα!
Οσον αφορα τα διαρκειας ο ιδιος ο δροσος ειπε σημερα οτι εχουν δοθει 1200 κομματια μεχρι τωρα και οτι το βρισκει λογικο καθως μενει ακομη ενας μηνας μεχρι την εναρξη και μεχρι τωρα η προσοχη ηταν στραμμενη στο ποδοσφαιρο.....
μην το τραγικοποιουμε ......μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος πιστευω πως θα φτασουν τα 2500 ισως και παραπανω.........