Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 35270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
rebelpappou το να κανει κανεις αφαιρεση υγρου απο το γονατο τον αυγουστο και να επανερχεται τον οκτωβριο δεν αποτελει σοβατο τραυματισμο..οσο για τους δυο τραυματισμους που λες..αν ειμαστε τοσο ατυχοι τοτε..μαλλον η γκινια μας θα φταιει κ οχι ο προγραμματισμος..
ο τομασεβιτς ξεπερασε πληρως τον τραυματισμο του οπως και ο ουεσον το οτι ειχε ενα μικροτραυματισμο στα 31 δεν σημαινει οτι ειναι σακατης..
ασε που οπως ειπες κ εσυ δεν πρπει να θεωρειται αποτυχια η μη κατακτηση της τριτης θεσης..ουτε αυτο μας υποσχεθηκε ο προεδρος..οποτε καλυτερα τετοιου ειδους κριτικες απο του χρονου κ εφοσον φετος δειξουμε οτι ειμαστε κοντα στην ομαδα οπως καναμε και στο ποδοσφαιρικο τμημα..
το οτι εχει ο δροσος λεφτα δεν σημαινει οτι ειναι διαφορετικη η δικη του περιπτωση απο αυτη του ποδοσαφιρου(για την πρωτη χρονια)..
αυτα..για αυτο προτεινω αισιοδοξια και οχι νετ-κρισια απο τωρα..!

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Αν είχαμε την ομάδα της διετίας 92-94 τι θα βγαίναμε στο πρωτάθλημα;
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το ρωτάς;;; Με το σύγχρονο, μοντέρνο μπάσκετ της εποχής μας;;; ΠΡΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!   :b191: :spray: :04a:

Σοβαρά τώρα, νομίζω όχι σπουδαία πράγματα...Δυστυχώς η εποχή των μεγάλων σκόρερ πέρασε ανεπιστρεπτί. Στις μέρες μας, με το μεγάλο συντηρητισμό του σύγχρονου μπάσκετ, καλαθοσφαιριστές όπως ο Σμίντ, ο Μαρτσουλιόνις και ο Πέτροβιτς θα "χανόντουσαν" κάπου ανάμεσα στις σφιχτές άμυνες ζώνης και την κατάχρηση του pick'n'roll...  :( Απλά δεν θα είχαν χώρο και χρόνο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Καλά που υπάρχει και το dvd για μας τους νεότερους, που δεν τους ζήσαμε αν δράση! ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/211505.html

Óôç Èåóóáëïíßêç, ãéá ëïãáñéáóìü ôïõ ÐÁÏÊ, âñßóêåôáé áðü ôï ðñùß ôçò ÄåõôÝñáò ï ÍôÝãéáí ÔïìÜóåâéôò. Ï ÓÝñâïò óÝíôåñ Ýèåóå áìÝóùò øçëÜ ôïí ðÞ÷ç ìéëþíôáò ãéá Ýîïäï óôçí Åõñùëßãêá.
betoto.combetoto.com 100% Bonus ÅããñáöÞò!

Áñ÷éêÜ ï ÔïìÜóåâéôò åßðå: «Åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ðïõ èá åßìáé ìÝëïò ôïõ ÐÁÏÊ. ÎÝñù ôçí éóôïñßá ôïõ óõëëüãïõ. Ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá äåí Þôáí óå êáëÞ êáôÜóôáóç, áëëÜ ìå ôéò áëëáãÝò ðïõ ãßíïíôáé óå áãùíéóôéêü êáé äéïéêçôéêü åðßðåäï, ç ïìÜäá èá ðÜåé ðïëý êáëÜ».

Óôç óõíÝ÷åéá ìßëçóå ãéá ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ: «Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôñåëïýò ïðáäïýò. ÈÝëù íá ôïõò æçôÞóù íá åßíáé êïíôÜ ìáò óå êÜèå ðåñßðôùóç. ÈõìÜìáé ôï ðñþôï ðáé÷íßäé ìðÜóêåô ðïõ åßäá óôç æùÞ ìïõ Þôáí ôï Åñõèñüò ÁóôÝñáò-ÐÁÏÊ, ôüôå Ýðáéæá ðïäüóöáéñï êáé áðïöÜóéóá íá ðáßîù ìðÜóêåô, äåí èá îå÷Üóù üôé Þñèáí 1.000 ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ óôï ÂåëéãñÜäé ãéá íá ðáñáêïëïõèÞóïõí åêåßíï ôï ìáôò».

ÔÝëïò, áíáöÝñèçêå óôçí åðéëïãÞ íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôï «äéêÝöáëï», áëëÜ êáé ôéò âëÝøåéò ôïõ ãéá ôç íÝá ÷ñïíéÜ.«Ç Èåóóáëïíßêç åßíáé êïíôÜ óôï ÂåëéãñÜäé êáé áõôü âïëåýåé êáé ôçí ïéêïãÝíåéÜ ìïõ. ÐÜíôá åðÝëåãá ïìÜäåò ìå õøçëïýò óôü÷ïõò, ãé’ áõôü Þñèá óôïí ÐÁÏÊ. Ï ÐÁÏÊ Þôáí ãéá ðïëëÜ ÷ñüíéá óôçí Åõñùëßãêá, Ý÷ù ìéëÞóåé êáé ìå ôïí êüïõôò, èá ðñïóðáèÞóïõìå íá êåñäßóïõìå ìéá èÝóç óôçí Åõñùëßãêá, áõôüò èá åßíáé ï óôü÷ïò ìáò. ¹ôáí ìéá êáêÞ ÷ñïíéÜ ãéá ìÝíá ç ðåñóéíÞ, åß÷á ðñïâëÞìáôá ìå ôçí ðëÜôç ìïõ, ôþñá üìùò åßìáé êáëÜ êáé èÝëù íá áðïäåßîù üôé ìðïñþ íá ðáßîù óå õøçëü åðßðåäï. Åßíáé ìéá åõêáéñßá ãéá ìÝíá íá äù ðüóï üìïñöç åßíáé ç Èåóóáëïíßêç, ìÝíïíôáò åäþ»,ôüíéóå ï ÔïìÜóåâéôò.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μόλις διάβασα ότι ο Ντιαρά "κόπηκε" από τη Μούρθια, άρα είναι χωρίς ομάδα ;D ;D ;D Παράξενο πάντως αυτό που δήλωσε ο ίδιος, ότι δηλαδή παρά τις φήμες για την παραμονή του και φέτος και την επιθυμία του Πεδουλάκη να επιστρέψει ο παίχτης στην ομάδα, δεν του έγινε κανενός είδους επίσημη κρούση από την καε... Μακάρι να λυθεί ευχάριστα το θέμα και ο αθλητής να αγωνιστεί και φέτος στον ΠΑΟΚ...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Gia mena o tomasevic einai lathos epilogh. Provlhmata sth mesh kai eidika se autes tis hlikies den lynontai pote.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ved

• Αλλαγή
με τομασεβιτς ουεσον μαρμαρινο ειμαστε κλεισμενοι στο 5

τσιαρα σιμτσακ στο 4

και εχουμε να παρουμε και 2 αμερικανους ε?

οποτε αν παρουμε ντιαρα και αμερικανο στο 4

ισως τσιμπισουμε αμερικανο στον 1 που πιστευω χρειαζομαστε αφου οπως ειπα ο χαρισης ειναι καλυτερος στο σκοραρισμα παρα στην οργανωση.

υγ , αυτα ωραια ειναι ρε,,,καινουργια?? μιαμ μιαμ μεγεια μεγεια,,, 8) :o ;D :( :D >:( ;) :) :-[ ::) :-\ :-* :'(

kospatras

• Guest
ante kai meta ta derby sto podosfairo na kanoume ta koumanta mas kai gia diarkeias sto basket.pote den metaniwneis otan pairneis diarkeias gia ton PAOK kai se opoiodhpote athlima.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ç Ê.Á.Å ÐÁÏÊ áíáêïßíùóå ôç óõìöùíßá ìå ôçí åôáéñåßá NETMEND HELLAS A.E ãéá ôçí ðáñá÷þñçóç ôùí áðïêëåéóôéêþí ôçëåïðôéêþí äéêáéùìÜôùí üëùí ôùí åíôüò Ýäñáò ðáé÷íéäéþí ôçò ïìÜäáò ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ óôï ðñùôÜèëçìá ôçò Á1. Êáô’ åðÝêôáóç ãéá ôá åðüìåíá ôñßá ÷ñüíéá (2008-11) üëá ôá åíôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá ôïõ «äéêåöÜëïõ ôïõ ÂïññÜ» èá ìåôáäßäïíôáé óå ÅëëÜäá êáé Êýðñï áðü ôá äïñõöïñéêÜ êáíÜëéá ôçò Nova (NovaSports).

http://www.sport-fm.gr/article/145663
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
καλα ο δροσος δεν φταιει ο ανθρωπος αλλα μεγαλη μαλακια

πλεον ειναι βεβαιο οτι ο πιτσιρικας αν δεν εχει αδερφο η πατερα ΠΑΟΚτση να τον παρει τουμπα η παλατακι

δεν προκειται να γινει ΠΑΟΚ η να πορωθει με την ομαδα,,,ακριβως οπως οι γριες

τα τυχερα σκουλικακια βλεπουν την ομαδα τους 2 φορες την εβδομαδα.

ο πιτσιρικας που δεν εχει συγγενη ΠΑΟΚτση να τον φερει γηπεδο,,δεν βλεπει ποτ ουτε τουμπα,,ουτε ατμοσφαιρα ουτε πυρσους ουτε παλατακι ουτε λαο ουτε κοντρερας ουτε θα βλεπει για τα επομενα τρια χρονια βασιλειαδη και τομασεβιτς.

η μονη μας ελπιδα πλεον ειναι η μπαλα

η ποιο κρισιμη κινηση στην ιστορια του ΠΑΟΚ μενει πλεον στα χερια του ζαγορακη ...για να δουμε,,ελπιζω...

zan

• Guest
Ολα αυτα επειδη μας δειχνει το nova?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ε ναι ρε zan εσυ τι λες δηλαδη? ειναι το ιδιο να σε δειχνει το κρατικο καναλι που σε αυτο εχουν προσβαση ολοι.. απο Ορεστιαδα μεχρι Γαυδο... και να σε δειχνει το νοβα?

Ξερει κανεις τους οικονομικους ορους της συμφωνιας με την νοβα? λογικα θα περνουμε περισσοτερα απο εποχη παντελονατου..
Πιστευα οτι ο Δροσος οπως εκανε με την αεκ περισυ που βρηκε τηλεοπτικη στεγη στην ΕΡΤ το ιδιο θα εκανε και φετος.. δεν ξερω γιατι δεν εγινε.. κατ εμε λαθος.. κραταω μια επιφυλαξη αν η προσφορα της νοβα ηταν τετοια που δεν μπορουσε να αρνηθει..

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Offline ved

• Αλλαγή
αν καποιος ειναι επιχειρηματιας ουδετερος που θελει να δωσει μια χορηγια για διαφημιση της ομαδας του

τι θα προτιμησει τον ΠΑΟΚ που θα τον βλεπουν 10,000 συνδρομητες τωρα στο νοβα? η αν ησουν σε ελευθερο καναλι  που με το ζαπινγκ εστω και για 2 λεπτα μπορει να κολησουν 2,000,000 τηλεθεατες?

ασε που σε ματς ντερμπι θα κολησουν 2 ωρες.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline ved

• Αλλαγή
οχι αλλα δεν το λεω για μενα,,εγω διαρκειας θα παρω.

ο ζαν σιγουρα εχει ομως    ;D

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_newsview&id=378

Tomasevic: «Å÷ù êßíçôñá óôïí ÐÁÏÊ»

Óôç Èåóóáëïíßêç âñßóêåôáé áðü ôï ìåóçìÝñé ôçò ÄåõôÝñáò ï Dejan Tomasevic. Ôï äéåèíÞ ÓÝñâï êáëáèïóöáéñéóôÞ õðïäÝ÷ôçêáí óôï áåñïäñüìéï «ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ» ï Ôå÷íéêüò ÄéåõèõíôÞò ôïõ ÐÁÏÊ Íßêïò Ìðïõíôïýñçò êáé ï Ôéì ÌÜíáôæåñ ôçò ïìÜäáò Ãéþñãïò ÌðáëïãéÜííçò. Ï Tomasevic åîÝöñáóå ôçí áðüëõôÞ éêáíïðïßçóÞ ôïõ ãéá ôç óõìöùíßá ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, ìßëçóå ãéá ôïõò ëüãïõò ðïõ ôïí ïäÞãçóáí óôçí áðüöáóç íá áðïäå÷ôåß ôçí ðñüôáóç ôçò ïìÜäáò, ôá êßíçôñá êáé ôéò öéëïäïîßåò ôïõ ãéá ôç íÝá óåæüí êáé èõìÞèçêå üôé Ýíáò áãþíáò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Åñõèñü ÁóôÝñá óôï ÂåëéãñÜäé, Þôáí áéôßá ãéá íá áó÷ïëçèåß ìå ôï ìðÜóêåô, æçôþíôáò ôáõôü÷ñïíá áðü ôïõò öéëÜèëïõò ôçò ïìÜäáò, óôÞñéîç óå êÜèå ðåñßðôùóç.

Ï Dejan Tomasevic, ðïõ èá ðåñÜóåé áðü éáôñéêÝò åîåôÜóåéò ðñïôïý õðïãñÜøåé ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, óôéò ðñþôåò ôïõ äçëþóåéò ôüíéóå: «Åßìáé áðüëõôá éêáíïðïéçìÝíïò ãéá ôç óõíåñãáóßá ìïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé ìßá ïìÜäá ìå ìåãÜëç éóôïñßá. Ãíùñßæù üôé ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá ï ÐÁÏÊ ðÝñáóå ïñéóìÝíåò äýóêïëåò óôéãìÝò, áëëÜ ðñüêåéôáé ãéá ìßá íÝá ðñïóðÜèåéá, ãéá ôç äçìéïõñãßá ìßáò íÝáò ïìÜäáò êé áõôü åßíáé êÜôé ðïõ ðñáãìáôéêÜ ìå åíäéáöÝñåé ðïëý».

Óôç óõíÝ÷åéá, ï Dejan Tomasevic êáé áðáíôþíôáò óå åñùôÞóåéò ôüíéóå…
Ãéá ôá êßíçôñá ðïõ ìðïñåß íá Ý÷åé, ìåôÜ áðü ìßá êáñéÝñá ãåìÜôç ôßôëïõò êáé åðéôõ÷ßåò…
«Å÷ù ìåãÜëç ïéêïãÝíåéá êáé áõôü ðïõ èÝëáìå åßíáé íá ìåßíïõìå óôçí ÅëëÜäá. Ç ïéêïãÝíåéÜ ìïõ èá ìåßíåé óôçí ÁèÞíá êé áðü ôç óôéãìÞ ðïõ äÝ÷ôçêá ôçí ðñüôáóç áðü ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ, ôçí áðïäÝ÷ôçêá ãéáôß êáé ôï ÂåëéãñÜäé âñßóêåôáé ðéï êïíôÜ, áëëÜ êáé ç äçìéïõñãßá ìßáò ïìÜäáò áðü ôçí áñ÷Þ åßíáé éäéáßôåñá óçìáíôéêü êßíçôñï. Äåí Ý÷ù ìéëÞóåé áêüìç ìå ôïí ðñïðïíçôÞ, áëëÜ îÝñù üôé ï ÐÁÏÊ åßíáé ìßá ïìÜäá ðïõ Ýðáéæå ãéá áñêåôÜ ÷ñüíéá óôçí Åõñùëßãêá, êé áõôü, ç óõììåôï÷Þ óôçí Åõñùëßãêá èá åßíáé Ýíáò áðü ôïõò âáóéêïýò ìáò óôü÷ïõò, áëëÜ êé Ýíá óçìáíôéêü êßíçôñï».

Ãéá ôç äéêÞ ôïõ êáôÜóôáóç êáé ôá ðñïâëÞìáôá ðïõ áíôéìåôþðéóå ðÝñóé…
«Çôáí ìßá ðïëý êáêÞ ÷ñïíéÜ ç ðåñóéíÞ, åß÷á ðñïâëÞìáôá ìå ôçí ðëÜôç ìïõ, Ýêáíá ìßá åðÝìâáóç, áëëÜ ôþñá åßìáé êáëÜ, äåí Ý÷ù êáíÝíá ðñüâëçìá êáé áõôü ðïõ èÝëù íá áðïäåßîù êáé óôïí åáõôü ìïõ, áëëÜ êáé óå üëïõò åßíáé üôé ìðïñþ áêüìç íá ðáßæù óå õøçëü åðßðåäï».

Ãéá ôç öéëßá ôïõ ìå ôïí ÐÝôæá ÓôïãéÜêïâéôò…
«Äåí Ý÷ïõìå ìéëÞóåé áêüìç ìå ôïí ÓôïãéÜêïâéôò, áëëÜ èá ôï êÜíïõìå ôþñá ðïõ Þñèá óôç Èåóóáëïíßêç êáé åßíáé êé áõôüò åäþ. ÎÝñù ðüóï ðïëý áãáðÜ ôç Èåóóáëïíßêç, Ý÷ïõìå ìéëÞóåé ðïëëÝò öïñÝò ãéá ôçí ðüëç, ãíùñßæù üôé ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò êáñéÝñáò ôïõ èá ìåßíåé óôç Èåóóáëïíßêç. ÌÝíïíôáò óôç Èåóóáëïíßêç êáé ðáßæïíôáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ èá Ý÷ù ôçí åõêáéñßá íá ìÜèù ðüóï üìïñöç ðüëç åßíáé».

Ãéá ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ…
«Ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ôïõò ãíùñßæù, îÝñù ðüóï óçìáíôéêÞ âïÞèåéá ìðïñïýí íá äþóïõí óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ êé áõôü ðïõ ôïõò æçôÜù åßíáé íá âñßóêïíôáé óôï ðëåõñü ìáò óå êÜèå ðåñßðôùóç. ÈõìÜìáé ìÜëéóôá üôé ï ðñþôïò áãþíáò ìðÜóêåô ðïõ ðáñáêïëïýèçóá Þôáí Ýíá ðáé÷íßäé ôïõ Åñõèñïý ÁóôÝñá ìå ôïí ÐÁÏÊ óôï ÂåëéãñÜäé. Ôüôå, Ýðáéæá ðïäüóöáéñï êáé áõôü ôï ðáé÷íßäé Ýãéíå ç áéôßá íá áó÷ïëçèþ ìå ôï ìðÜóêåô êáé èõìÜìáé ðñáãìáôéêÜ ðïëý Ýíôïíá êáé ðüóï ìåãÜëç åíôýðùóç ìïõ åß÷å êÜíåé ôï ãåãïíüò üôé åß÷áí Ýñèåé óôï ÂåëéãñÜäé ðåñßðïõ ÷ßëéïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ».
Niente incontri....Solo scontri

zan

• Guest
Ε ναι ρε zan εσυ τι λες δηλαδη? ειναι το ιδιο να σε δειχνει το κρατικο καναλι που σε αυτο εχουν προσβαση ολοι.. απο Ορεστιαδα μεχρι Γαυδο... και να σε δειχνει το νοβα?

Ξερει κανεις τους οικονομικους ορους της συμφωνιας με την νοβα? λογικα θα περνουμε περισσοτερα απο εποχη παντελονατου..
Πιστευα οτι ο Δροσος οπως εκανε με την αεκ περισυ που βρηκε τηλεοπτικη στεγη στην ΕΡΤ το ιδιο θα εκανε και φετος.. δεν ξερω γιατι δεν εγινε.. κατ εμε λαθος.. κραταω μια επιφυλαξη αν η προσφορα της νοβα ηταν τετοια που δεν μπορουσε να αρνηθει..

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Να εισαι σιγουρος πως και το κρατικο θα γινει συντομα συνδρομητικο.. ;)

Η αποψη μου ειναι πως εαν μας εδειχνε ελευθερο καναλι ποδοσφαιρο η μπασκετ δεν θα πουλουσες τοσα διαρκειας. Αποψη μου μπορει να ειναι και λαθος.

zan

• Guest
οχι αλλα δεν το λεω για μενα,,εγω διαρκειας θα παρω.

ο ζαν σιγουρα εχει ομως    ;D
Και nova εχω και διαρκειας εχω παρει :)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Gia mena o tomasevic einai lathos epilogh. Provlhmata sth mesh kai eidika se autes tis hlikies den lynontai pote.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Καποιος συμφωνησε μαζι μου!δωσε διευθυνση ρε φιλε να σου στειλω μια τουρτα! :lol: :lol: :lol:
τωρα οσον αφορα την εκ νεου συμφωνια με το nova εχω να πω οσο πιο ηρεμα μπορω:
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ......ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
Στα αρχιδια μου ρε το τι φραγκα θα βαλει η καθε διοικηση στην τσεπη της.......δεν ειμαι επιχειρηματιας.....οπαδος ειμαι και δικαιουμαι να βλεπω την ομαδα μου ελευθερα.......τι ειμαστε;........Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ;........Τοσοι ΠΑΟΚτσηδες που δεν ζουμε θεσ/κη και θελουμε να δουμε την ομαδα μας δεν μπορουμε;.....αι σιχτηρ μαλακες με τσαντισατε παλι........που μια φορα πηγα σε καφενειο να δω το τελευταιο ματς φετος με τον αρη γιατι ηταν πολυ κρισιμο και μου τσακισανε τα νευρα οι κωλοποδοσφαιροφιλοι........μονο πιπα που δεν τους πηρα για να αφησουν το καναλι να δω το ματς......καταλαβαινετε τωρα......μπασκετ ΚΑΙ ΠΑΟΚ στην πατρα......παει πολυ.........τελοσπαντων σταματω γιατι θα βριζω μεχρι αυριο........ουτως ή αλλως στον καπιταλισμο ζουμε και για να ανασανεις πληρωνεις οχι για να δεις μπασκετ.......

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
rebel ο δροσος δεν ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα.τα ποσα που παιζανε απο εκει ακομη και επι εποχης πανελουδη η κρατικη τηλεοραση δεν μας τα εδινε ουτε με ζαγορακη υφυπουργο αθλητισμου.τελος παντων αυτο που λες οτι θα δυσκολευομαστε εδω πατρα για τα ματς ειναι αληθεια αλλα αν δεν εχει και ποδοσφαιρο (που συνηθως δεν εχει) ανετα βρισκεις ενα καφενειο-καφετερεια να το δειχνει.εγω παντως φετος θα το βαλω στο προγραμμα γιατι περυσι δεν ελεγε να πας να ζητησεις να σου βαλουν μπασκετικο ΠΑΟΚ.
κοιτα οσο για τον τομασεβιτς ενταξει δεν ειναι καμια σπουδαια λυση αλλα οπως ειπε και ο βλαχοπουλος του λιμπερο (παρολο που ημουν θετικος αυτο δεν το ειχα σκεφτει) ειναι ο μοναδικος παιχτης του ΠΑΟΚ που δουλευει χρονια μονο υπο πιεση σε ρυθμους πρωταθλητισμου.χρειαζεται κι αυτος.σκεψου το.ειναι ρισκο αλλα εχει στοιχεια που δεν εχουν αλλοι

σκεψου σαββατο απογευμα 5 δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρο.εστω αγωνα που θα πανε εξω να τον δουνε διαφοροι.μια καφετερεια με λιγο κοσμο σε οποια μερια της πατρας να πας θα βαλει ανετα