Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Κυρίτσης: «Πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια» (23/08/2008)

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό. Τέλος καλό όμως και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Ο Αλέξης Κυρίτσης, ένας από τους καλύτερους Ελληνες γκαρντ, μπαίνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ενισχύει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα, δηλώνει ικανοποιημένος για την τελική συμφωνία και έτοιμος για σκληρή δουλειά προκειμένου να αποδώσει καρπούς η μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά στον ΠΑΟΚ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μίλησε στο www.paokbc.gr για τη συμφωνία του με την ομάδα και τα όνειρά του για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε αίσια το θέμα μου και συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δρόσο, γιατί αυτός πιστεύω ότι ήταν ο καταλύτης ώστε να τελειώσει το θέμα. Είμαι όμως πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι να παίξω μπάσκετ σε μία μεγάλη ομάδα με τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ. Εχω ζήσει την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι σαν αντίπαλος και θεωρώ ότι θα είναι πλέον πολύ σημαντικό που θα ζω αυτή την ατμόσφαιρα ως παίκτης του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Αλέξης Κυρίτσης και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν και τις προοπτικές που υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να είμαστε όλοι υγιείς, να δουλέψουμε σωστά και μεθοδικά, να είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο και ειλικρινά είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά τώρα ο ΠΑΟΚ και για αυτό έρχομαι στην ομάδα. Με τη συμπαράσταση του κόσμου μάλιστα, γιατί έχω ζήσει την ατμόσφαιρα, ακόμη και πέρσι που η ομάδα είχε πολλές δυσκολίες, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Με την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σε πολύ σημαντικό βαθμό, ενώ μεγαλώνει ταυτόχρονα και τον κορμό των Ελλήνων παικτών που θα υπάρχουν στην ομάδα, γεγονός το οποίο ο 26χρονος γκαρντ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό και τονίζει χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό που θα υπάρχουν πολλοί και ιδιαίτερα αξιόλογοι Ελληνες παίκτες στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες με ταλέντο, υπάρχουν έμπειροι παίκτες και μαζί με τους παίκτες που θα έρθουν, νομίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ομάδα και με σκληρή δουλειά, όταν θα γνωριστούμε πλέον όλοι μεταξύ μας, να φέρουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε».

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_newsview&id=350
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
pappou k corrupt προσκηνω τις γνωσεις σας. καποτε κ εγω ετσι ημουν με το μπασκετ, ελπιζω απο φετος ολοι οι παοκτσηδες να θυμηθουμε τα παλια καλα χρονια! 5αρι οπωσδεποτε λοιπον, κ ενα καλο 4αρι. για να δουμε...
παππου γιατι λες οτι ο αρης ειναι στα ιδια στους ελληνες? εγω νομιζω ειμαστε καλυτερα.
φιλε μου κατ'αρχην δεν συμφωνω σ'αυτο που γραφεις για το 4αρι......στην θεση "2" με κυριτση-βασιλειαδη και στην θεση "4" με τσιαρα-αλεξαντερ και ρεζερβα τον σιμτσακ ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ!το προβλημα μας αυτη την στιγμη ειναι στην θεση "3" και πιο πολυ στην θεση "5"!αν βγει αληθινο αυτο που εγραψε ο corrupt οτι θα παρουμε αμερικανο γκαρντ....την πατησαμε!δεν χρειαζομαστε στην θεση "1" και "2" καποιον(εκτος κι αν χαλασει του καυκη που δεν νομιζω)......
επισης φιλε μου εγραψα οτι ο ρουλης ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο στους ελληνες παικτες με εμας γιατι εχει παικτες πλεον με αρκετη εμπειρια και μαλιστα επιπεδου ευρωλιγκας........ο ηλιαδης ειναι πολυ καλος σκορερ σαν τον κυριτση......ο αργυροπουλος ειναι πλει μεικερ με μυαλο οπως ο χαρισης.......ο τσαλδαρης καθε χρονο ειναι ολο και πιο βελτιωμενος σαν τον τσιαρα.....ο αγαδακος ειναι δυνατος στην ρακετα οπως ο μαρμαρινος......ο μπαρλος ειναι επισης πολυ καλος και εχει παιξει και σε υψηλο επιπεδο με τον γαυρο........
Φιλε corrupt,η μνημη σου σε απατα........μετα τον μπασμινοφ περασαν 3 αξιολογοι σεντερ απο την ομαδα.......Εντζαι(ο κορυφαιος που εχει περασει τα τελευταια χρονια απο την ομαδα),οστοιτς και βεβαιως ο σεκουλιτς!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η Ευρώπη έχει «τραβήξει» τον Σον Κεμπ και ήδη ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προπονήσει με τη Μοντεγκρανάρο. Όμως, ο 39χρονος άσος, πρώην των Σόνικς, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να μην επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο». Έτσι, στο πνεύμα των ημερών, ανέφερε το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί και στην Ελλάδα.

«Θέλω να πάω στην Ιταλία και να δω την κατάστασή μου. Νιώθω καλά, θα πρέπει να σας διαβεβαιώσω. Δε θέλω να πάω στο ΝΒΑ και να κάθομαι στον πάγκο. Προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη για τρία χρόνια σε μια ομάδα της Ιταλίας, της Ρωσίας ή της Ελλάδας», ήταν οι δηλώσεις του Κεμπ.

http://www.sport-fm.gr/article/143789

Φερε Σον Κεμπ εστω και στα 39 να παλαβωσουμε.... μιλαμε για τρελη παιχτουρα.. ειχα φοβερο κολλημα πιτσιρικας με Σιατλ Σουπερσονικς... εχει να παιξει βεβαια 3-4 χρονια.. αλλα ειναι ο RAINMAN!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
το sport24 γραφει οτι ο πεδουλακης θα περιμενει τον ουεσον να παρει την αποφαση του......για τον καυκη λεει περιμενουν να μεινει ελευθερος και μαλλον θα παει καρπενησι για την προετοιμασια......οσον αφορα τον ντιαρα ομως τα πραγματα μαλλον δεν πανε καλα καθως ειναι εξαφανισμενος τις τελευταιες μερες και αυτο δεν αρεσει στην διοικηση........
Αρα υπαρχουν τα εξης σεναρια:
1ον:παιρνουμε ουεσον και οχι ντιαρα και αρα ψαχνουμε για δυο 3αρια εκ των οποιων ο ενας αμερικανος!
2ον:παιρνουμε ουεσον και ντιαρα και αρα ψαχνουμε για 3αρι αμερικανο
3ον:δεν παιρνουμε κανεναν απο τους δυο και ψαχνουμε για δυο 3αρια και ενα 5αρι εκ των οποιων ο ενας αμερικανος!

zagorakis

• Guest
rebel ego simera diavasa oti apo to perivalon tis ispanikis mourthia vgainei pros ta exo oti o diara aurio tha paei se autous gia an ipograpsi simvolaio. an kai exei vgei kai mia fimi oti exoume erthei se simfonia me koinotiko 5ari.

fatal_invasion

• Guest
τα πράγματα με τον Ντιαρά φαινόταν ότι θα καταλήξουν εκεί.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το sport24 γραφει οτι ο πεδουλακης θα περιμενει τον ουεσον να παρει την αποφαση του......για τον καυκη λεει περιμενουν να μεινει ελευθερος και μαλλον θα παει καρπενησι για την προετοιμασια......οσον αφορα τον ντιαρα ομως τα πραγματα μαλλον δεν πανε καλα καθως ειναι εξαφανισμενος τις τελευταιες μερες και αυτο δεν αρεσει στην διοικηση........
Αρα υπαρχουν τα εξης σεναρια:
1ον:παιρνουμε ουεσον και οχι ντιαρα και αρα ψαχνουμε για δυο 3αρια εκ των οποιων ο ενας αμερικανος!
2ον:παιρνουμε ουεσον και ντιαρα και αρα ψαχνουμε για 3αρι αμερικανο
3ον:δεν παιρνουμε κανεναν απο τους δυο και ψαχνουμε για δυο 3αρια και ενα 5αρι εκ των οποιων ο ενας αμερικανος!

ο ουεσον ειναι πολυ δυνατο σεντερ αλλα οχι πολυ ψηλο.δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο γιατι μετα μιλαμε για μια πολυ γρηγορη ομαδα με αρκετη δυναμη κατω απο
το καλαθι.το προβλημα ισως να βγαινει στα μαρκαρισματα.αν και στο ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχουν και πολλοι αξιολογοι σεντερ.
οποτε κατ'εμε απο τα σεναρια που βαζεις το καλυτερο θα ηταν ντιαρα-ουεσον συν ενα τριαρι αμερικανο
το οποιο παλι κατ'εμε θα πρεπει να βοηθαει σε ολα.δλδ ριμπαουντ,αμυνα σκορ απ'εξω,σκορ απο μεσα,τα βασικα του παιχνιδιου να τα ξερει καλα και να μπορει να παιξει και στο 4 οποτε χρειαστει
δυσκολο να βρεις τετοιον παικτη αλλα αμα βρεις...
αν δεν ερθει ο ντιαρα νομιζω πως θα παμε για τον σι.

giannis80

• Guest
Η Ευρώπη έχει «τραβήξει» τον Σον Κεμπ και ήδη ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προπονήσει με τη Μοντεγκρανάρο. Όμως, ο 39χρονος άσος, πρώην των Σόνικς, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να μην επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο». Έτσι, στο πνεύμα των ημερών, ανέφερε το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί και στην Ελλάδα.

«Θέλω να πάω στην Ιταλία και να δω την κατάστασή μου. Νιώθω καλά, θα πρέπει να σας διαβεβαιώσω. Δε θέλω να πάω στο ΝΒΑ και να κάθομαι στον πάγκο. Προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη για τρία χρόνια σε μια ομάδα της Ιταλίας, της Ρωσίας ή της Ελλάδας», ήταν οι δηλώσεις του Κεμπ.

http://www.sport-fm.gr/article/143789

Φερε Σον Κεμπ εστω και στα 39 να παλαβωσουμε.... μιλαμε για τρελη παιχτουρα.. ειχα φοβερο κολλημα πιτσιρικας με Σιατλ Σουπερσονικς... εχει να παιξει βεβαια 3-4 χρονια.. αλλα ειναι ο RAINMAN!

Εγώ να δεις.. Στο NBA JAM το παιχνίδι συνέχεια Σον Κεμπ έπαιρνα.

Vag-4

• Guest
droso fere  oyeson einai paixtaras.an den thelei na erthei o kyrios ntiara sto kalo kai na mas grafei,den tha ton parakalaei oloklhros paok.kai sthn telikh timh soy poy foreses thn fanela me to dikefalo aeto.gamath metagrafh toy kyritsh tha kanoyn tromero dydymo me ton vasileiadh.ante ferte enan amerikano paixtara kai ton amara si kai pame foyl gia eyroligka.paok gera esy tha ksanafereis to mpasket ston vorra.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
rebel ego simera diavasa oti apo to perivalon tis ispanikis mourthia vgainei pros ta exo oti o diara aurio tha paei se autous gia an ipograpsi simvolaio. an kai exei vgei kai mia fimi oti exoume erthei se simfonia me koinotiko 5ari.
φιλε,εγω αυτο το διαβασα ως πληρηφορια δηλ.οτι παει στη μουρθια να δοκιμαστει κι αν τους κανει να υπογραψει........τον ηθελα αλλα αν ειναι να προτιμα να παει να δοκιμαστει απο το να ερθει εδω να υπογραψει......στο καλο!
ρε εσυ γιαννιωτη δεν σε καταλαβαινω........κι ενας αλλος παλι εγραψε για 4αρι και του απαντησα παλι......δηλαδη τσιαρας+αλεξαντερ+σιμτσακ δεν σε καλυπτουν στο "4";πρεπει να παρουμε κι αλλον;εγω παντως θα ξαναρωτησω γιατι απαντηση δεν πηρα......ο ταπουτος ειναι ακομη ελευθερος;θα τον ηθελα στο "3"........καλυτερος απο τον ντιαρα ειναι........ο Σι καλος ειναι αλλα πρεπει να τον "εξημερωσεις" λιγο.........τελοσπαντων θα δουμε.....ντιαρα και ουεσον "μας τα επρηξαν" λιγο.......3 μεταγραφες μας εμειναν και εχουμε κολλησει.......αντε να πανε ολοι καρπενησι........

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
O Σι οπως εχω ξαναγραψει για μενα ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον Ντιαρα.. ιδιο σουλουπι πανω κατω οι 2 παιχτες αλλα και καλυτερος αμυντικα παιχτης ειναι και δεν κανει ασκοπη χρηση σουτ απο οπου βρεθει ο Σι.
Ο Ουεσον πραγματι ειναι μια πολυ καλη περιπτωση(ειδικα τωρα που ειναι κοινοτικος) αλλα και αυτος υστερει σε υψος.. 2.05 για σεντερ ειναι κοντος.. αλλα ειναι γομαρακι..
Ο Ταπουτος αν και σκουλικι ειναι πολυ καλος παιχτης και θα ηταν μια εξαιρετικη λυση στην θεση 3..

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13970&Itemid=26

Έφυγε για Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου οπότε και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Καρπενήσι θα συμπληρώσει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλέξης Κυρίτσης.

Κατά την αναχώρηση των "ασπρόμαυρων" από το κλειστό της Πυλαίας, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ και αρχηγός αποστολής στο Καρπενήσι, Γιώργος Μπαλογιάννης, δήλωσε: "Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που θα δείχνει αγωνιστικότητα και θα παλεύει πάντα μέσα στο γήπεδο. Εφόσον εμφυσήσουμε σε όλους αυτά τα στοιχεία νομίζω ότι θα καταφέρουμε πολλά. Μου φαίνεται λίγο παράξενο που είμαι στην ομάδα, αλλά έχω άλλες αρμοδιότητες. Θα το συνηθίσω όμως, προσαρμόζομαι".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας τόνισε: "Υπάρχει διάθεση και κίνητρο από όλα τα παιδιά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας περιμένει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, όπου θέλουμε να δουλέψουμε και αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά κι αυτό το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Το πώς θα δεθούμε και τι κλίμα θα φτιάξουμε σαν ομάδα, είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε να κάνουμε στο Καρπενήσι. Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκε η ομάδα, είμαστε καλά. Θα έρθει ο Κυρίτσης, είχαμε την ατυχία με τον Κώστα και το Γιαννακίδη, περιμένουμε κι ένα ακόμη παιδί, θα έχουμε έναν πολύ καλό αριθμό Ελλήνων παικτών".

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μίλησαν λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής και δύο καλαθοσφαιριστές.  Πρώτος αναφέρθηκε  ο "παλιός", Γιάννης Δεμερτζής, που δήλωσε: "Για μένα είναι μία προσωπική δικαίωση που είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω και το προπονητικό τιμ, αλλά και τη νέα διοίκηση που πίστεψαν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα θα μας βοηθήσει όλους. Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω. Σήμερα ουσιαστικά ξεκινάμε την προσπάθειά μας, πρέπει να τα δώσουμε όλα και νομίζω ότι υπάρχει από όλους αυτή η διάθεση. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Πέρσι όταν τελείωσε η χρονιά λέγαμε να μην ξανάρθει τέτοια σεζόν και με τη δυναμική που έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ πιστεύαμε ότι μπορεί να βρεθεί μία λύση. Η λύση βρέθηκε και ο κόσμος τώρα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, από την αρχή, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί εκεί που του αξίζει. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μας θα είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο κόσμος δίνει πολύ μεγάλη δύναμη στους παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ, οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο να το ευχαριστιούνται".

Ο "νέος", Βασίλης Σίμτσακ, είπε από τη μεριά του: "Είμαστε πολλοί Ελληνες παίκτες και ήδη έχουμε δεθεί. Δεν χρειαστήκαμε καιρό, είμαστε καλά μεταξύ και ήδη ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το πρόγραμμά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και στην προετοιμασία, αλλά και στο γήπεδο. Θα υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός. Πρώτη φορά δουλεύω με τον κ.Πεδουλάκη και για μένα είναι όλα πολύ καλά, είναι η δεύτερή μου χρονιά στην Α1 και είμαι ευχαριστημένος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια".

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει από την πρώτη μέρα μαζί του τους καλαθοσφαιριστές: Τσιάρας, Χαρίσης, Σίμτσακ, Δεμερτζής, Γαλαζούλας, Καλαμπάκας και Μαρμαρινός. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Κώστας Βασιλειάδης που λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας αναμένεται να μεταβεί στο Καρπενήσι στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και ο Μιχάλης Γιαννακίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα.

Μαζί με την ομάδα βρίσκονται ακόμη οι συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη, βοηθοί προπονητή Νίκος Δημητρίου και Γιώργος Βόβορος, ο γιατρός της ομάδας Θεόφιλος Μπέλλης, ο γυμναστής Γιώργος Χρυσάφης, ο φυσιοθεραπευτής Πασχάλης Βαλαβάνης και ο φροντιστής Μανώλης Βαλλιάνος.
Niente incontri....Solo scontri

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ante kali arxi PAOKara mas!!!makari na ginei mia kali proetoimasia kai na epistrepsei i omada pio dunati.
                   EVRWLIGKA APO FETOS GIATI EKEI MAS AKSIZEI!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Καυκή για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Παναγιώτης Καυκής θα μεταβεί στο Καρπενήσι τη Δευτέρα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Καυκής γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1980 στην Αθήνα, έχει ύψος 1μ.97 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αετό Καλλιθέας (1993-98). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό (1998-2003), το Μακεδονικό (2003-05), τον Απόλλωνα Πατρών (2005-06), τον Πανιώνιο (2006-07) και τον Ολυμπιακό (2007-08)

Ο Παναγιώτης Καυκής έχει αγωνιστεί σε 120 παιχνίδια στην Α1 κι έχει πετύχει 434 πόντους, ενώ στη διάρκεια της περιόδου 2007-08 και ως παίκτης του Ολυμπιακού συμμετείχε σε 18 αγώνες της κανονικής περιόδου (43 πόντοι με 72% στις βολές, 47% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα, 18 ριμπάουντ, 13 ασσίστ και 7 κλεψίματα) και σε 4 αγώνες των πλέι οφ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες (2005)
Συμμετοχή στον τελικό του Uleb Cup με το Μακεδονικό (2005)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Εθνική Ανδρών (5 συμμετοχές, 32 πόντοι)
Εθνική Νέων Ανδρών (4 συμμετοχές, 15 πόντοι)

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&file=com_newsview&id=334

kostas4

• Guest
ετσι να κλεινουν οι παιχτες να κανουμε και μια χρονια σωστη προετοιμασια.

μου αρεσει παρα πολυ που εχουμε ελληνες παιχτες.

GeorgT

• Guest
με αρέσει που λέγαμε πριν λίγο καιρό οτι δεν έχουν μείνει ελληνες ελεύθεροι παιχτες ;D ;D ;D

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Μας τελειωσαν οι "σιγουροι"......μενουν τωρα οι "αμφισβητουμενοι"......ουεσον και ντιαρα........και ενας αμερικανος......μην ξεχνιομαστε........αντε να τελειωνουμε με αυτους τους 2(ειτε θετικα ειτε αρνητικα) να δουμε τι θα κανουμε με αμερικανο δηλ.αν θα παρουμε 3αρι ή 5αρι......μενουν 3 παικτες να παρουμε ακομη........παντως και οι περιπτωσεις των Σι και ταπουτου καλο ειναι να τις δουμε(αν ειναι ακομη ελευθεροι).....
καλωσηρθες και εσυ Παναγιωτακη(καυκη)........

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Διαβαζω το εξωφυλλο στα σπορια σημερα...κ λεει οτι αναλαμβανει προσωπικα την υποθεση Ουεσον ο Δροσος...και λεω ρε γμτ..ποσα χρονια ειχα να διαβασω κατι τετοιο..Δλδ ο προεδρος της ΚΑΕ να παρει πανω του μια μεταγραφη για να την τελειωσει...Φτιαχνουμε καλο ροστερ αν κλεισει τελικα ο Ουεσον αλλα μετα παμε για 3αρι ξενο που θα πρεπει να τα κανει ολα..
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

GeorgT

• Guest
Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé ôçí áðüêôçóç ôïõ Áìåñéêáíïý K´Zell Wesson, ï ïðïßïò åßíáé êáé êÜôï÷ïò Âïõëãáñéêïý äéáâáôçñßïõ. Ï äõíáìéêüò ðÜïõåñ öüñãïõïñíô/óÝíôåñ êáé ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Åëëçíéêïý ðñùôáèëÞìáôïò óôç äéÜñêåéá ôçò ðåñóéíÞò óåæüí, èá õðïãñÜøåé óõìâüëáéï åíüò Ýôïõò ìå ôïí ÐÁÏÊ, ðïõ ìå ôçí áðüêôçóÞ ôïõ åíéó÷ýåé óå ðïëý óçìáíôéêü âáèìü ôçí «front line» ôçò ïìÜäáò.

Ï K´Zell Wesson ãåííÞèçêå óôéò 26 Éïõíßïõ 1977 óôï Portland ôùí ÇÐÁ, Ý÷åé ýøïò 2ì.02, áãùíßæåôáé ùò ðÜïõåñ öüñãïõïñíô/óÝíôåñ êáé îåêßíçóå ôï ìðÜóêåô áðü ôï ãõìíÜóéï Jefferson HS. Ç ðáíåðéóôçìéáêÞ ôïõ êáñéÝñá îåêßíçóå áðü ôï êïëÝãéï South Carolina State (1995-96). ÓõíÝ÷éóå óôï Eastern Utah JC (1996-97) ãéá íá áðïöïéôÞóåé áðü ôï LaSalle (1997-99).
Îåêßíçóå ôçí åðáããåëìáôéêÞ ôïõ êáñéÝñá áðü ôï USBL (Atlantic City Seagulls, 1999), óõíÝ÷éóå óôï IBL ìå ôïõò Trenton Shooting Stars (1999-00), åíþ óôç äéÜñêåéá ôçò êáñéÝñáò ôïõ áãùíßóôçêå óôçí Ôïõñêßá (Buyuk Kolej, 2000-01), óôç ÂåíåæïõÝëá (Cocodrilos de Caracas, 2001), óôç Ãáëëßá (Cholet, 2001-03), óôçí Éôáëßá (Roseto, 2003-04), îáíÜ óôç Ãáëëßá (Gravelines, 2004-05 êáé Strasbourg, 2005-06), óôç Ãåñìáíßá (Bamberg-Brose Baskets, 2006-07), åíþ óôç äéÜñêåéá ôçò ðåñóéíÞò óåæüí (2007-08), Ýðáéîå ãéá ðñþôç öïñÜ óôï Åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá, ìå ôçí ïìÜäá ôçò ÁÅÊ. Óå üëç ôç äéÜñêåéá ôçò êáñéÝñáò ôïõ, üðïõ êé áí Ýðáéîå, Þôáí ðÜíôá ìÝóá óôïõò êïñõöáßïõò ñéìðÜïõíôåñ.

Óôç äéÜñêåéá ôçò ðåñóéíÞò óåæüí êáé ìå ôç öáíÝëá ôçò ÁÅÊ, ï K´Zell Wesson áãùíßóôçêå óå 25 ðáé÷íßäéá ôçò êáíïíéêÞò ðåñéüäïõ (324 ðüíôïé ìå: 60% óôéò âïëÝò, 60% óôá äßðïíôá, 35% óôá ôñßðïíôá, 223 ñéìðÜïõíô, 32 áóóßóô, 26 êëåøßìáôá êáé 13 êïøßìáôá), áëëÜ êáé 2 áãþíåò ôùí ðëÝé ïö (12 ðüíôïé, 8 ñéìðÜïõíô).
Ôç óåæüí 2007-08, ï Wesson áíáäåß÷èçêå êïñõöáßïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ìå 223 ñéìðÜïõíô (8,92 áíÜ áãþíá), åíþ Þôáí áêüìç 5ïò óå åõóôï÷ßá óå äßðïíôá ìå 60% (117/195 óïõô) êáé 10ïò óêüñåñ ìå 324 ðüíôïõò (13 áíÜ áãþíá).

Óôá äýï ðáé÷íßäéá ðïõ âñÝèçêå ðÝñóé áíôéìÝôùðïò ìå ôïí ÐÁÏÊ, ðÝôõ÷å 22 ðüíôïõò óôï ðáé÷íßäé ðïõ Ýãéíå óôç Èåóóáëïíßêç êáé 10 ðüíôïõò óôïí áãþíá ðïõ Ýãéíå óôï ÏÁÊÁ.

Ï K´Zell Wesson, ùóôüóï åß÷å áíôéìåôùðßóåé ãéá ðñþôç öïñÜ ôïí ÐÁÏÊ ôç óåæüí 2004-05, ùò ðáßêôçò ôçò Gravelines êáé óå äýï áãþíåò ãéá ôï Uleb Cup. Óôéò 16/11/2004 êáé óôïí áãþíá Gravelines – ÐÁÏÊ: 70-83, åß÷å ðåôý÷åé 18 ðüíôïõò (10 ñéìðÜïõíô), åíþ óôïí áãþíá ðïõ Ýãéíå óôç Èåóóáëïíßêç (ÐÁÏÊ – Gravelines: 104-82), åß÷å 11 ðüíôïõò êáé 6 ñéìðÜïõíô.

ÄÉÁÊÑÉÓÅÉÓ
ÐñùôáèëçôÞò USBL ìå ôïõò Atlantic City Seagulls (1999)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Ãáëëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (10,6 áíÜ áãþíá) ìå ôçí Cholet (2002-03)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Éôáëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (9,3 áíÜ áãþíá) ìå ôçí Roseto (2003-04)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Ãáëëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (10,3 ñéìðÜïõíô áíÜ áãþíá), ìå ôçí Gravelines (2004-05)
Êõðåëëïý÷ïò Ãáëëßáò ìå ôçí Gravelines (2004-05)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Ãáëëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (10,3 áíÜ áãþíá) ìå ôçí Gravelines (2004-05)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ óôá ðëÝé ïö ôïõ Ãáëëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò ìå ôçí Strasbourg (2005-06)
Ðïëõôéìüôåñïò ðáßêôçò óôï All Star Game ôïõ Ãáëëéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (2005-06)
ÐñùôáèëçôÞò Ãåñìáíßáò ìå ôçí Bamberg-Brose Baskets (2006-07)
Ðñþôïò ñéìðÜïõíôåñ ôïõ Åëëçíéêïý ðñùôáèëÞìáôïò (8,92 áíÜ áãþíá) ìå ôçí ÁÅÊ (2007-08)

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?&PHPSESSID=8d9cff411812185a95e721f5d70fc490&file=com_newsview&id=352&PHPSESSID=8d9cff411812185a95e721f5d70fc490

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τον πηραμε,τον πηραμε..........αυτη ειναι μεταγραφη για να πανηγυρισεις.....πρωτος ριμπαουντερ περυσι στο ελληνικο πρωταθλημα αλλα και τα προηγουμενα χρονια σε ιταλικο-γαλλικο!
για μενα αυτος ο παικτης ειναι μια πιο βελτιωμενη εκδοση του μπατιστ.....δηλαδη χωρις να ειναι ψηλος(2,02) ειναι απιστευτος μεσα στη ρακετα......δεν με πειραζει καθολου που δεν εχει υψος γιατι και ο μπατιστ δεν εχει(2,04) αλλα δεν του "κουνιεται" κανεις στην ρακετα!
αρα αφου πηραμε αμερικανο σεντερ με κοινοτικο διαβατηριο τωρα παμε για δυο 3αρια εκ των οποιων ο ενας αμερικανος!
παντως με αλεξαντερ και ουεσον στην ρακετα ειμαστε πολυ καλα......ευελιξια και δυναμη.....τα βαρια σεντερ εχουν τελειωσει εδω και καιρο..........και για ρεζερβες μαρμαρινος-τσιακος-σιμτσακ ειμαστε SUPER!για το τελος μας εμειναν οι ψηλοι περιφερειακοι δηλ.τα 3αρια.......ελπιζω εδω ο δροσος να κανει το μεγαλο μπαμ και να φερει εναν παικταρα αμερικανο.......παντως μεχρι τωρα οποιον θελαμε τον φεραμε στην ομαδα πλην του τσακαλιδη που ηταν πολυ ακριβος και του ντιαρα που ακομη δεν ξερουμε τι θα κανει.....ελπιζω ο ντιαρα να μην μας χαλασει το 100% που εχουμε στους παικτες που τους καναμε προταση.....ειναι και θεμα γοητρου....χαχαχα!