Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 35884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δηλαδη επιβεβαιωνεται αυτο που ειχα ακουσει οτι ετοιμαζει μεταγραφικο ΜΠΑΜ!δεν του εκατσε αυτο αλλα σιγουρα κατι αλλο μπορει να του κατσει.....διαθεση και φραγκα να υπαρχουν.........
ΚΑΝΕ ΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΩ
Α ΡΕ ΔΡΟΣΟ Α ΡΕ ΔΡΟΣΟ :prosk:

Offline maria-mtb

• Βασικός
pote vgianoun ta diarkeias? emena auto me noiazei...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws eilikrina einai sugkinitiko na ksanablepoume sovares pleon prospatheies na kanoume to mpasket tou sullogou mas ksana megalo.
polu kali i epilogi pedoulaki gia proponiti.emena proswpika me vriskei apolutws sumfwno.
droso kane mou to xatiri kai fere to vasileiadi. :P :)
                                             THELW EVRWLIGKA APO FETOS
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Lydia_4

• Guest
Το θέμα είναι οτι άλλες ομάδες έχουν ήδη αγοράσει παίκτες κ ίσως κ να ξεκίνησαν κ προπονήσεις, εμείς τώρα σιγά σιγά ξεκινήσαμε να παίρνουμε παίκτες, πότε όμως θα προλάβουμε να κάνουμε τις αναγκαίες προπονήσεις ?Γιατί κατά προσωπική μου γνώμη κ τους καλύτερους παίκτες απο το nba να αγοράσουμε αν δεν γίνουν προπονήσεις ώστε να δεθούν μεταξύ τους το μόνο που θα καταφέρουμε είναι μια τρύπα στο νερό  :-\

northeagle_4

• Guest
εχουμε ακομα 1μισι μηνα σχεδον λογω ολυμπιακων αγωνων ειδικα ειμαστε λοκωφαροι αλλιως θα ειχαμε προβλημα.
Μεσα σε 2 εβδομαδες παντως το ροστερ πρεπει να κλεισει

Offline Matador

• Αλλαγή
Εχω τρελαθει απο την χαρα μου ρε παιδια. Μιλαμε για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ στο μπασκετ. Τσιμπηστε με ρε σεις. Ονειρευομαι;
Οχι δεν ειναι ονειρο. Ειναι πραγματικοτητα.

Προσωπικα γουσταρω πολυ τον Τσιαρα. Παικτρονι.

Εχω εμπιστοσυνη στους Μπουντουρη-Μπαλογιαννη.

Ο Πεδουλακης μου την σπαει λιγακι με εκεινα τα γουρλομενα ματια του, αλλα πιστευω ο κοσμος θα καραγουσταρει με τα καμωματα του.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

fatal_invasion

• Guest
pantws eilikrina einai sugkinitiko na ksanablepoume sovares pleon prospatheies na kanoume to mpasket tou sullogou mas ksana megalo.
polu kali i epilogi pedoulaki gia proponiti.emena proswpika me vriskei apolutws sumfwno.
droso kane mou to xatiri kai fere to vasileiadi. :P :)
                                             THELW EVRWLIGKA APO FETOS
Νίκο, Παρ'ότι στην αρχή σκεφτόμουν να ποστάρω χαμηλά την μπάλλα με την ευρωλίγκα,με μια δεύτερη σκέψη μετά από ώρες,ίσως να μην είναι απίθανο,Δεδομένου πάντα ότι έχουμε αποδεδιγμένα καλό προπονητή και ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες.

Τέσπα,έχουμε καιρό ακόμα.Μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα,πιο πάνω από τον ρούλη ,και μετά όλα γίνονται.

Έχουμε όμως ακόμα..

zagorakis

• Guest
logika tin deutera pou tha kanei sinedeuxi o drosos tha anakoinothoun k kapoioi paixtes. kai aposo exo diavasi tha anakoinothoun kai i timers ton diarkeias. eixan pei oti iparxei mia lista me 20 paixtes pou tha tin dosoun ston pedoulaki gia na deis poious apo autous thelei stin omada.

Offline geraki4

• Αποστολή
  • **
Σε καταλληλη περίοδο αρχίζουν οι μεταγραφες στο μπασκετ. Μόλις τελειωσαμε με την μπάλα θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με ψηλούς, κοντούς Αμερικανούς...

Τι λέτε για Τσακαλίδη??? Εμένα καλός μου φαίνεται αν και απογοήτευσε πέρυσι στον gay.

"Καυκής και Τσακαλίδης για ΠΑΟΚ"

Έτοιμος να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Δρόσος όπως έχουμε αναφέρει βρέθηκε ένα βήμα από το να φέρει στη χώρα μας τον Μόρις Έβανς. Αφού δεν του... "έκατσε" αυτή η περίπτωση δεν πτοήθηκε και έβαλε πλώρη για άλλες πολιτείες. Ή σωστότερα για άλλους παίκτες...

Δύο από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ είναι οι Παναγιώτης Καυκής και Ιάκωβος Τσακαλίδης - Λέντκοβ. Οι δύο παίκτες ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας που θέλει να χτίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν.

Μάλιστα, ο Καυκής έχει αγωνιστεί και πάλι στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του "Άρτζι" όταν οι δυο τους βρέθηκαν στον Μακεδονικό. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή άποψη για τον δυναμικό πλέι μέικερ, ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά στο πίσω μέρος του γηπέδου, παίζει πάντα με ενέργεια, ενώ ποτέ δεν εκβιάζει επιθέσεις. Αν αναλογιστεί κανείς ότι θα αποκτηθεί ως "μπακ απ" του Χρήστου Χαρίση, τότε μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή.

Όσο για τον "Τζέικ", η εμφάνισή του και μόνο τα λέει όλα. Με το ύψος και τη δύναμή του αποτελεί ένα βασικότατο όπλο στη φαρέτρα κάθε προπονητή. Να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν πέρυσι στον Ολυμπιακό από τον οποίο έχει μείνει ελεύθερος ο Τσακαλίδης, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Καυκή. Και μπορεί ο Τσακαλίδης - Λέντκοβ να μην ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των "ερυθρόλευκων", δεν έπαψε όμως ποτέ να είναι ένα σέντερ που γεμίζει τη ρακέτα.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13399&Itemid=26
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΛΙΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

rounos

• Guest
Ωραια πραγματα.Μου ελειψε αυτη η προσμονη για καλους παικτες και καλη πορεια στο μπασκετ.Γεματο παλατακι σε καθε παιχνιδι φετος,και φυσικα διαρκειας.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κατ'αρχην θελω να πω για ονοματα που εγραψε ο γυπας.....ο διαμαντοπουλος φιλε γυπα οπως εγραψε ενας αλλος φιλος εδω μεσα εχει κλεισει σε ουκρανικη.βασιλειαδης και βεργινης εφοσον ανηκουν σε γαυρο και βαζελο δεν τους θελω ως δανεικους(τα εχουμε χιλιο-πει αυτα).τον χαριτοπουλο τον θελω ΜΟΝΟ στην περιπτωση που δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα(πραγμα που δεν το πιστευω).τωρα,καποιος αλλος εγραψε για τον κουτλουαι.....φιλε για τον περυσινο ΠΑΟΚ καλος ηταν αλλα ΟΧΙ να παρουμε και 35αρη για να κανουμε ΝΕΟ ξεκινημα!
για καυκη που αναφερει το αρθρακι,θα μου αρεσε γιατι παρολο που εφαγε παγκο στο γαυρο, στον παινιωνιο ηταν πολυ καλος(γι'αυτο αλλωστε και πηρε μεταγραφη) και επιπλεον ειναι ΝΕΟΣ με ορεξη για μπασκετ και αρκετο ταλεντο!
ο τσακαλιδης δεν μου αρεσει και ΠΟΤΕ δεν μου αρεσε!απορω γιατι αυτος ο παικτης πηγε ΝΒΑ!βεβαια πολλες φορες ομαδες στο ΝΒΑ παιρνουν "γομαρια" 2,20 για να γεμιζουν απλως την ρακετα κι ας μην εχουν ταλεντο!ακριβως τετοιος ειναι ο τσακαλιδης!βεβαια επειδη εχουμε αργησει και οι επιλογες ειναι περιορισμενες.....ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!

zagorakis

• Guest
an milame gia kauki kai xarisi einai oti kalitero mporoume na paroume fetos gia tin thesi 1. an kai tora tha arxisoun na akougodai diafora onomata. edaxei ston gay o tsakalidis den epaize, ala ston gay ta pragmata itan kai poli paraxena. den pisteuo oti den mporei o tsakalidis na paixei sto protathlima tis A1. oso afora ton vasiliadi i periptosi einai diskoli den ton dinoun eleuthero auto einai to mono sigouro. kalitera na ton afisoume k na min ton paroume daniko. kati akougete oti o vazelos tha ferei gia tin thesi 2-3 enas apo nba. efoson isxuei auto isos mini eleutheros o xatzivretas. tha protimousa na pername auton, kai na eixame stin thesi 2 kiritsi xatzivreta. tha doume. isos mesa sto sk na trexoun pola zitimata se oti afora to roster.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Εγω φιλε ζαγορακη ΓΕΝΙΚΑ ειμαι αντιθετος σε καθε παικτη πανω απο 31 χρονων........
δηλαδη κατι κουτλουαι-χατζη(εχει ακουστει και αυτος)-χατζηβρεττα-παπανικολαου-χαριση κτλ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ!
ΟΜΩΣ φετος εχουμε αργησει και οπως ξαναειπα δεν υπαρχουν επιλογες........για τον χαριση δεν φερω αντιρρηση γιατι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην θεση 1 χρειαζεσαι εμπειρια........
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρουμε τσιαρα-ταπουτο που θα κανουν την διαφορα........επισης γουσταρω πολυ τον δορκοφικη που περυσι επαιζε εδω στην πατρα με την ολυμπιαδα και 2-3 φορες που τον ειδα....ετριβα τα ματια μου!επαιζε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στην κυριολεξια τον γαυρο!πολυ καλος και με ορεξη για μπασκετ.....δεινος σκορερ και καλος στο ριμπαουντ!πολυ καλη και φθηνη λυση ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!Τελος ο μακης νικολαιδης δεν υπεγραψε ακομα στα τρικαλα και του εκανε προταση και η αεκ.....οποτε αν θελουμε μπορουμε να τον παρουμε!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Παντως κ μονο που αρχισαμε να ψαχνουμε ...να λεμε ..να αναλυουμε για πιθανες μεταγραφες εμενα μου φενεται απιστευτο..ποσο ειχαμε μικρυνει ρε γαμωτο...
Ας κοιταξουμε μπροστα τωρα κ οποιοι ερθουν για φετος μια χαρα θα ειναι!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

zagorakis

• Guest
rebelpappous kai go eimai adithetos sto na paroume paixtes ano ton 30. apla opos les kai si gia tin proti xronia isos xreiastoun. oute na to skeftome den thelo paixti ton xatzi (eutixos pou exei simfonisi me to xanoumi) den mou gemizi to mati katholou. o tsiaras einai oti kalitero iparxei stin thesi tou stin ellada. o tapoutos pados oxi epeidi exei kanei kapoies dilosis, oti thelei na paei sto skouliki simainei oti den ton thelo, apla den ton theoro kalon paixti. oti kai na leme emeis, o proponitis einai autos pou tha parei tis telikes apofasis. ti tha eleges pados na agorazame sakota (apo ton vazelo)? pou to paidi exei k mellon kai to edixe kai fetos poso megalos souter einai. ego eixa diavasi oti o makis nikolaidis exei ipograpsei sta trikala etsi mou fenete adelfe. gia ton paixti pou les pou epeze stin olimpiada den ton exo dei katholou, ala gia na to les kati parapano tha xeris.

zagorakis

• Guest
Βασιλειάδης: «Με τιμάει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»
Ο Κώστας Βασιλειάδης φαίνεται να είναι από τους παίκτες που θέλει να φέρει ο Δημήτρης Δρόσος στον ΠΑΟΚ,αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.Ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, αλλά μελετάει όλες τις προτάσεις από την Ελλάδα και τον εξωτερικό. «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά με τιμάει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Έχω περάσει από την ομάδα, θά ήθελα να είμαι μέλος μιας καλής προσπάθειας» τόνισε σχετικά, αλλά παράλληλα είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, για να ειπωθεί οτιδήποτε. Περιμένει τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά, ψάχνοντας την καλύτερη λύση για το μέλλον του. Απο εκεί και πέρα, υπάρχει ο Αλέξης Κυρίτσης, ο Χρήστος Χαρίσης, ο Γιώργος Τσιάρας και άλλα ονόματα παικτών από την ελληνική αγορά. Το όνομα του Γιάννη Γκαγκαλούδη ακούστηκε, αλλά η όποια απόφαση για το ρόστερ ανήκει στον Αργύρη Πεδουλάκη. Στο θέμα των κοινοτικών Αμάρα Σι και Κίζελ Ουέσον υπήρξαν πέρσι με τον Δρόσο στην ΑΕΚ, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Οι Αμερικανοί που ενδεχόμενα ανα αποκτηθούν ίσως προέρχονται από τους κομμένους του ΝΒΑ, οπότε είναι νωρίς ακόμα, για να ειπωθεί κάτι. Με βάση το γεγονός ότι και οι Χαριτόπουλος, Βεργίνης και Τσιάκος είναι από τους Έλληνες, που βοήθησαν πολύ, δεν αποκλείεται να υπάρχει μία σύνθεση Ελληνων παικτών στο νέο ρόστερ του ΠΑΟΚ, και μετά να ακολουθήσει η κοινοτική και αμερικάνικη βοήθεια. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ουσιαστικα, ξεκινάει τον σχεδιασμό του για την απόκτηση συνολικά 12-14 παικτών.
http://www.metrosport.gr/?p=1508

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
το ωραιο ης υποθεσης ειναι οτι ακουγονται πολλοι ελληνες παικτες κ ολοι ειναι καλοι! Δεν ακουγεται ο καθε τυχαιος κ αγνωστος κοινοτικος.
ο ναφτζει ειναι σταθερος παικτης που προσφερει μ.ο 10 ποντους κ 5 ριμπαουντ. Θεωρω οτι ο Ουεσον πρεπει να αποκτηθει ειναι ευκαιρια!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline savage republic

• Βασικός
14 παίκτες είναι πολλοί. Και αν κατάλαβα καλά, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να υπονοούν, σε αντίθεση με τα όσα είπε κατ' ιδίαν προχτές ο Μπουντούρης, ότι ο Βεργίνης έχει ήδη υπογράψει στο βάζελο (ο Μπουντούρης είπε ότι έχει μεν συμφωνήσει ο Β. με τον βάζελο, αλλά δεν έχει υπογράψει, επειδή περίμενε τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ). Πολύ μπερδεμένη η ιστορία του μικρού. Αλλά για να ψάχνουμε για δύο πολύ καλά play makers , τότε μάλλον τον έχουν ξεγράψει από τη λίστα τους τον μικρό.
Ο Μάκης Νικολαϊδης που αναφέρθηκε παραπάνω, υπέγραψε χτες το βράδυ στα Τρίκαλα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
παντως χωρις να θελω να μπω σε διαδικασια αναλυσης και αντιπαραθεσης μου φαινεται περιεργο ρε παιδια που λετε πως δεν θελετε τον κουτλουαι
απο οτι καλο κυκλοφορει αυτη την στιγμη ειναι ο μονος που εχει την προσωπικοτητα να ανεβασει μια ομαδα επιπεδο.ουτε ο μακης νικολαιδης
ουτε ο ταπουτος ουτε ο βασιλειαδης ειναι τετοιοι παικτες.συν το οτι ο τουρκος φερθηκε αψογα στον ΠΑΟΚ,χωρις να σκεφτεται την καριερα του σε καποιες περιπτωσεις
κι επειδη παρακολουθειτε μπασκετ πλεον δεν παιζει κανεις 40 λεπτα.15 ποιοτικα λεπτα απο τον κουτλουαι ειναι αρκετα για την ομαδα(ετσι οπως ειμαστε σημερα).
το παραδεχομαι πως ποτε δεν τον ειχα σε εκτιμηση.στον ΠΑΟΚ ομως με κερδισε σαν παρουσια γενικα.και νομιζω πως για αρχη τετοιοι παικτες ειναι απαραιτητοι
γνωμη μου