Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
παιδιά, ίσως είναι τυχαίο, αλλά έχω διαφορετική άποψη για τους αεκτζήδες. Οι περισσότεροι που ξέρω θέλουν να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και όχι ο γαύρος ή ο βάζελος. Η αεκ σαν άεκ μας πήρε παίκτες, και μας έχει κάνει αρκετό κακό, αλλά βλέπω πως οι οπαδοί της έχουν μία μικρή συμπαθεια στον ΠΑΟΚ. Ίσως είναι πιο παλιές γενιές αεκτζήδων. Αν και νέες δεν υπάρχουν...

αδερφε, ΣΚΑΤΑ στα μουτρα τους ειναι!!!
το ίδο σιχαμένη με τους αλλους 2 και περισσοτερο σιχαμα ακόμα και απο το γλοιωδες ερπετο ειναι.
---
πρεπει να τελειωσει αυτη η ασυλια που εχουν τα χανουμια απο μερους μας!
εχεις βρεθεί στο αλσακι? αν όχι θα επρεπε να ησουν καποια απ τις φορες να δεις τη μεγαλη συμαθεια που εχουν στο ΠΑΟΚ.
---
χανουμια σας γ..νται τα παντα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
+1 Σπαρτιατη

Σιχαματα της χαβουζας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ο Σπαρτιάτης το έθεσε πιό σώστα απ'όλους...
ΑΡχίΔια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ρε παιδια δεν εβαλα τα λινκ για να ξανα πουμε τα αυτονοητα, οτι ειναι μερος των 3 της Αθηνας και γαμιεται η μανα τους.

Για να συζητησουμε για τη νκοροιδια που τρωνε απο τον Νοτια τους και τους υπολοιπους μεγαλομετοχους το βαλα. Και παρολαυτα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ, ελπιζωντας σε σωτηρες και μη παιρνοντας το παραδειγμα του ΠΑΟΚ υποψξ, και μαλιστα μας αναφερουν και με υποτιμητικα σχολια για το πλανο μας. Για αυτο θα καταδικαστειτε να ζησετε αιωνια πλεον στην μιζερια του ηρακλακου της αθηνας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
παιδιά, ίσως είναι τυχαίο, αλλά έχω διαφορετική άποψη για τους αεκτζήδες. Οι περισσότεροι που ξέρω θέλουν να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και όχι ο γαύρος ή ο βάζελος. Η αεκ σαν άεκ μας πήρε παίκτες, και μας έχει κάνει αρκετό κακό, αλλά βλέπω πως οι οπαδοί της έχουν μία μικρή συμπαθεια στον ΠΑΟΚ. Ίσως είναι πιο παλιές γενιές αεκτζήδων. Αν και νέες δεν υπάρχουν...

το ίδο σιχαμένη με τους αλλους 2 και περισσοτερο σιχαμα ακόμα και απο το γλοιωδες ερπετο ειναι.
---
εχεις βρεθεί στο αλσακι? αν όχι θα επρεπε να ησουν καποια απ τις φορες να δεις τη μεγαλη συμαθεια που εχουν στο ΠΑΟΚ.
---

μα φυσικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, θα σκυλιάσουν, θα μας την πέσουν κτλ. Φυσικά υπάρχει ανταγωνισμός.
Η διαφορά μου φαίνεται σε ουδέτερα ματς που πάντα θα πετύχω έναν αεκτζή, γνωστό ή άσχετο να μας ζητάει να κερδίσουμε τον γαύρβάζελο. Και οι περισσότεροι θα χαρούν αν πάρουμε πρωτάθλήμα φέτος, έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Μπορεί να προέρχεται και από μίσος για τους γαυροβάζελους, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, ακούς καλές κουβέντες για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Αν εξαιρέσεις τα μεταξύ μας ματς, εγώ έχω και προσωπική εμπειρία από τον τελικό του Κυπέλλου του 2004. Το όλο κλίμα στη Φιλαδέλφεια ήταν ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ και εχθρικό για τον γαύρο. Και αυτό δεν ήταν απλά μία αίσθηση. Αλλά και πράξη.

Όσο η αστυνομία μας πήγαινε γύρω γύρω μέσα από τα στενάκια της Φιλαδέλφειας, πολλοί αεκτζήδες είχαν βγεί στα μπαλκόνια και μας φώναζαν γαμήστε τους κτλ. Και θα μπορούσαν απλά να κλείσουν πατζούρια και να μην ασχοληθουν. Αλλά το πιο σημαντικό, βλεποντας την ταλαιπωρία μας, μας πετάγαν από τα μπαλκόνια μπουκαλάκια με νερό για να ξεδιψάσουμε. Δεν ήμουν από τους τυχερούς και ήπια νερό όταν νύχτωσε και έφτασα σπίτι, αλλά και μόνο η κίνηση να μας δίνουν νερό μου έκανε καλή εντύπωση. Κατά κάποιο τρόπο ήταν τιμή τους που γαμήσαμε τους γαύρους μέσα στην έδρα τους.

chiltsid

• Guest
ολοι τα ιδια σκατα ειναι,παρτε το χαμπαρι!
μην κοιτατε τους φιλους σας κτλ.

ΠΑΟΚ εναντίον ολων,τελος!

CLUB LARISA

• Guest

---
---

μα φυσικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, θα σκυλιάσουν, θα μας την πέσουν κτλ. Φυσικά υπάρχει ανταγωνισμός.
Η διαφορά μου φαίνεται σε ουδέτερα ματς που πάντα θα πετύχω έναν αεκτζή, γνωστό ή άσχετο να μας ζητάει να κερδίσουμε τον γαύρβάζελο. Και οι περισσότεροι θα χαρούν αν πάρουμε πρωτάθλήμα φέτος, έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Μπορεί να προέρχεται και από μίσος για τους γαυροβάζελους, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, ακούς καλές κουβέντες για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Αν εξαιρέσεις τα μεταξύ μας ματς, εγώ έχω και προσωπική εμπειρία από τον τελικό του Κυπέλλου του 2004. Το όλο κλίμα στη Φιλαδέλφεια ήταν ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ και εχθρικό για τον γαύρο. Και αυτό δεν ήταν απλά μία αίσθηση. Αλλά και πράξη.

Όσο η αστυνομία μας πήγαινε γύρω γύρω μέσα από τα στενάκια της Φιλαδέλφειας, πολλοί αεκτζήδες είχαν βγεί στα μπαλκόνια και μας φώναζαν γαμήστε τους κτλ. Και θα μπορούσαν απλά να κλείσουν πατζούρια και να μην ασχοληθουν. Αλλά το πιο σημαντικό, βλεποντας την ταλαιπωρία μας, μας πετάγαν από τα μπαλκόνια μπουκαλάκια με νερό για να ξεδιψάσουμε. Δεν ήμουν από τους τυχερούς και ήπια νερό όταν νύχτωσε και έφτασα σπίτι, αλλά και μόνο η κίνηση να μας δίνουν νερό μου έκανε καλή εντύπωση. Κατά κάποιο τρόπο ήταν τιμή τους που γαμήσαμε τους γαύρους μέσα στην έδρα τους.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς αγνοείς επιδεικτικά την πρόσφατη οπαδική προιστορία μας με τα ύπουλα νουμάκια της φάπας κ της πούτσας. Μάλλον ξεχνάς τις εποχές που ερχόταν κυρίες (οι μόνοι οπαδοί που έρχοταν έτσι) στην Τούμπα κ έβριζαν βούλγαρους κ σαλονικιούς χωρίς ν ανοίξει μύτη, μάλλον αγνοείς τα ηθικά τους συμβόλαια με τους φίλους τους τους μπάτσους, μάλλον αγνοείς τα γκλόμπ που χτύπαγαν Παοκσήδικα κεφάλια στην είσοδο στον αγώνα της φιλαδέλφειας που ο ΖΗΣΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ, μάλλον αγνοείς το αλσάκι κ το Παοκσήδικο αντριλίκι, όταν σε ντού κάλεσαν τους μπάτσους κ μείναμε στην μέση με τα μπασταρδάκια απο την μια έξοδο κ τους γαλάζιους στρούμφ απο την άλλη, μάλλον αγνοείς το ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, μάλλον αγνοείς την ατιμότερη πουστροφάρα κ γειτονιά της Αθήνας. Ήρθε η ώρα να τους τελειώσουμε αυτούς, συρρικνώνονται που συρρικνώνονται, καιρός να τους διαγράψουμε απο τον χάρτη.... 

ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΕΚ44 Κ ΚΑΘΕ ΦΛΟΡΙΤΖΙΝΑΛ

bagos1

• Guest
εγώ θυμάμαι μεσα δεκαετιας 80 κατι ματσακια με τον Ιωνικό ΝΦ όπου συμαχούσανε οι αεκτσηδες με τους γαύρους για να μας την πέσουνε στο γήπεδο

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ένα πανό που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του στην Ν. Σμύρνη για το αεκάκι, πιστεύω πως τα λέει όλα:

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δεν υπαρχει καμμια συμπαθεια απο το χανουμι, παρτε το χαμπαρι. Η πιο υπουλη φαρα των 3 του ποκ, γαμω τα σπιτια τους. Οπου φυσαει ο ανεμος, μια ζωη γκομενες. Οποτε τους βολευει ξαδερφια, οποτε τους βολευει γαυροι αδερφια και παει λεγοντας. Η γκομενα της παρεας που την κανει πασα ο ενας στον αλλον και για ευχαριστω τσιμπουσε οτι αφηναν οι αλλοι.

Ντροπη της προσφυγιας, κοτες λυρατες γαμημενες. Ειναι μεγαλο κριμα που ανεβαιναν κυριες στην Τουμπα ποσα χρονια και το επαιζαν και ιστορια μετα. Γαμω τα σπιτια τους ξανα.

Εντιτ. Διαβασα τα σχολια σε εκεινο το σαιτ τους, δειτε απλα ποσοι περιμενουν να χασουμε το πρωταθλημα μηπως και γυρισουμε στα ιδια. Ειναι αυτο που εγραφα σε ενα ποστ για το τι θα γινει αν το παρουμε. Αντι να λενε οτι θα δινουν 700 χιλιαρικα τον χρονο για να προπονειται η ομαδα, γραφουν για τα λεφτα που μαζεψαμε στην ΑΜΚ και πως θα παμε κατα διαολου οταν χασουμε το πρωταθλημα.

ΨΟΦΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ, ΗΡΑΚΛΑΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
« Last Edit: February 25, 2010, 10:31:40 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline diegito4

• Αλλαγή
όταν είσαι χανούμι ανύπαρκτο οπαδικά..αυτά κάνεις..

:a1006: :a1006: :trelos: :trelos:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
οχι ρε μαλακα δεν γινονται αυτα!!!

ξεφτιλες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ανύπαρκτοι. Για τον πούτσο εντελώς...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Το logo με τους 5 τυπάδες αποκλείεται να είναι δικό μας.

Από κάπου έξω το πήραμε και μεις όπως κι αυτοί, εκτός και αν έχουν εκεί στην επανομή κάποιον σκιτσογράφο.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Χωρίς να ξέρω αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ οτι είναι grobari (νεκροθάφτες) λόγο του φτυαριού που κρατάει ο κεντρικός ήρωας του γραφίτη
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

CLUB LARISA

• Guest
Των Σέρβων αδερφών μας είναι το σχέδιο κ τα νουμάκια, σαν καλά πουτανάκια έσπευσαν να το κλέψουν...Μετά το οοοοο ΠΑΟΚαρα, κλέψανε κ αυτό φέτος για να έχουν να λένε μετά απο 50 χρόνια οτι όλα είναι δικά τους....

ΝΟΥΜΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΛΒΑΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή

Από κάπου έξω το πήραμε και μεις όπως κι αυτοί, εκτός και αν έχουν εκεί στην επανομή κάποιον σκιτσογράφο.

Το πήραμε από τους αδερφούς Παρτιζάνους. Αυτοί δεν "νομιμοποιούνται" να το χρησιμοποιήσουν επ'ουδενί. Εμείς με τα αδέρφια μας ότι γουστάρουμε κάνουμε.

Callahan

• Guest

Το logo με τους 5 τυπάδες είναι δικό μας. Παραλλαγή βέβαια των grobari, των παρτιζάνων. Ίδιο δεν έχουν.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οταν προσπαθεις να γινεις μεγαλος, και δε μπορείς να το καταφέρεις με άλλους τρόπους, ποσο πολύ ξεφτυλίζεσαι  :-[ :-[ :-[