Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
Εγω δεν χαιρομαι καθολου.
Στην πουστια επεσαν. Μπορει να τους χωνουμε τα χιλιαμυρια και με το δικιο μας, αλλα ειναι γεγονος οτι πεφτουν απο τις μαγκιες της παραγκας.
Οπως δεν θελουμε καλπικα αποτελεσματα και καλπικα πρωταθληματα, ετσι δεν θελω να εξαφανιζουν τους αντιπαλους μου με πουστικο τροπο.

Ολα φεις του φεις και μεσα στο γηπεδο.

ΥΓ. Ειναι χιλιαδες οι λογοι που θα επρεπε να χαιρομαστε..μας χωριζουν πολλα, παρα την κοινη καταγωγη. Αλλα την πουστια δεν πρεπει να την επικροτουμε ουτε να την χαιρομαστε (ακομα και οταν συμβαινει σε αυτους).

πουστιά ήταν που άλλαξε ο νόμος καλοκαιριάτικα για να μην πέφτουν κατηγορία αυτοί που δεν παίρνουν άδεια...πουστιά ήταν που άλλαξε κι άλλος νόμος ώστε να μπορούν να κάνουν μεταγραφές, χωρίς τις οποίες θα είχαν πάει άπατοι, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ της Δόξα Δράμας, κι αυτοί και τα ερπετά...πουστιά ήταν που άλλαξε και τρίτος νόμος ώστε ρίχνοντας ΟΦΗ-Κέρκυρα να την σκαπουλάρουν και αυτοί και τα ερπετά...ακόμα και μόνο αυτόν να μην άλλαζαν, με 3 ομάδες να πέφτουν, με διαφορά οι χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος ήταν ΑΕΚ-Άρης-Κέρκυρα...αν Βέροια-ΟΦΗ-Πανθρακικός-Πλατανιάς έπαιξαν στο παιχνίδι της παραμονής είναι γιατί σε όλο το πρωτάθλημα ΑΕΚ-Άρης σμπρώχνονταν συνεχώς ελαφρά απ τα κοράκια (προφανώς όχι εξόφθαλμα, γιατί κανένα κοράκι δεν θα ρίσκαρε την καριέρα του (και τα φράγκα που αυτό σημαίνει) για πεθαμένες ομάδες, αλλά συνεχώς έπαιρναν σφυρίγματα που κάλυπταν πίσω από μια συνεχή μίρλα πως δήθεν τους κυνηγάει το σύστημα)...δες τους βαθμούς της Κέρκυρας, αν το πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια τόσους θα είχε και η ΑΕΚ και ο Άρης...

επομένως, ποια πουστιά;...το μόνο, ότι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τα ερπετά στην κόντρα αναξιοπρέπειας...τα ερπετά, συνηθισμένα να σέρνονται στα πατώματα και να ανοίγουν τα πόδια σε όποιον έχει όρεξη να γαμήσει, έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο ξεφτίλας που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ακολουθήσει (όπως καμία ομάδα δεν θα μπορούσε...που να πας κόντρα στους προφέσορες της ρουφιανιάς και της ξεφτίλας;)

Υ.Γ.
πουστοχάνουμο, εκεί εκεί στην Δ' Εθνική
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
και δεν υπαρχει καμια κοινη καταγωγη...ψοφο κακο υπουλοι ψευτοπροσφυγες...εκει στα ταρταρα και ακομα παρακατω να μηνεις μια ζωη πουστοχανουμακι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

prowler_

• Guest
Μέσα από την καρδιά μου, να σβήσουν από το χάρτη..

Offline dave

• Αλλαγή
τον εχθρο σου πανυγηριζεις αν τον καταστρεψεις εσυ, ως αντιδραση σε οτι αντιπροσωπευει. αν καταστραφει απο μονος του απλα του παιρνεις τη θεση. να δουμε πως θα παει η φαση με ιβαν.

για μενα παγερα αδιαφορα τα χτεσινα, προτιμουσα να πεσει το ληκι μονο και μονο για το χαβαλε

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
καλα εσυ κατσε και φαε τα ντορτια και τις αλλες πουστιες στη μαπα και μεινε παγερα αδιαφορος επειδη δεν μπορεσες να τη καταστρεψεις αποκλειστηκα εσυ ο ιδιος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ξεκάρφωτο αλλά εγώ ξέρω ένα πράγμα, αν τελικά πέσουν γιατί στην Ελλάδα ζούμε.

Μονο 3 ομάδες δεν έχουν πέσει στην Β'.

βαζελος και γαύρος που είναι η μισή Αθήνα και εμείς που είμαστε όλος ο Βορράς.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Ε όχι και να λυπόμαστε την κουλάρα ρε παιδιά..  :'(

ΟΚ έσωσε ο χοντρός τα λήκια στήνοντας σπανό και τσιώλη.

Αλλά να λυπηθώ την κουλάρα γιατί?? Που έπεσαν πακέτα στον ΟΠΑΠ και σε όλες τις εταιρίες χτες στο Χ2 του Πανθρακικού και ο άσσος ανέβηκε στο 2.00???
Στο οτι έχουν ήδη αγοράσει το ΑΦΜ του Απόλλων Σμύρνης που ανεβαίνει και του χρόνου θα είναι πάλι στην Α εθνική?? Για αυτή την ομάδα λυπάστε??? Σβίνει τα χρέη για 2η φορά μέσα σε 13 χρόνια κι εμείς οι μαλάκες με περικεφαλαία θα τα στάξουμε τα δικά μας σε cash κι όλας..
Ρε είστε σοβαροί??? Πουδρα τους έκατσε..

Offline dave

• Αλλαγή
καλα εσυ κατσε και φαε τα ντορτια και τις αλλες πουστιες στη μαπα και μεινε παγερα αδιαφορος επειδη δεν μπορεσες να τη καταστρεψεις αποκλειστηκα εσυ ο ιδιος

αυτο κανω γτ δε καταφερα τπτ. εσυ κατσε κ πανυγηρισε για το αποτελεσμα σειρας στημενων αποτελεσματων που απλα τους εβγαλαν απο τη μεση.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΑΚΟΜΑ ΧΥΝΩ ΜΩΡΗ ΠΕΤΑΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!

Offline serres city

• Αποστολή
  • **

αυτο κανω γτ δε καταφερα τπτ. εσυ κατσε κ πανυγηρισε για το αποτελεσμα σειρας στημενων αποτελεσματων που απλα τους εβγαλαν απο τη μεση.

καλα να παθουνε.αυτοι οι ιδιοι φταινε για αυτο και η ανυπαρξια τους.και δεν με ενδοιαφερει κιολας..με νοιαζει οτι πεσανε.ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους του ΠΑΟΚ για μενα καταστρεφεται και εγω πανυγηριζω..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ξερετε ολοι ποσο μισω την κουλα αλλα για 1 και μονο γαμημενο λογω δεν χαιρομαι οσο θα θελα. Ισα ισα μου την εχει βυδωσει που αντι να καθομαι να χαιρομαι, με κανανε χτες να καθομαι να την λυπαμε. (ελεος...)

Τα στησανε ολα οι μουναρες του χοντρου για να μην πεσει ο ρουλης. Ολα τα παραμαγαζα συνταχθηκαν και εκτελεσαν εντολες. Κανονικα πιστευω πως θελανε να πεσει ο οφη αλλα η κουλα καταλαθος μπηκε μπροστα του και επεσε αυτη. Παλι καλα μεν, μαλακια ομως το ολο στησιμο που εγινε για να μην πεσει η ομαδα του θεου.

Η προτιμηση μου στο καφτο ερωτημα ποιος να πεσει, ρουλα ή κουλα, παντα ελεγα κουλα. Αλλα ετσι οπως εγινε, θα προτημουσα να πεσει η ρουλα.

Οπως και να εχει, στον αγυριστο οποιος και αν τελικα πεσει (γιατι στην σουπαλιγκα η ελπιδα ειναι αθανατη.)

υγ. Του χρονου εμεις θα εχουμε 10 και βαλε ντερμπι και ο χοντρος 1-2.... Να ειναι καλα τα παραμαγαζα...

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
προσωπικά αν και δεν τους γουστάρω, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ούτε λυπάμαι ούτε χαίρομαι. Όποιος και να έπεφτε το ίδιο μου ήταν.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline dave

• Αλλαγή

καλα να παθουνε.αυτοι οι ιδιοι φταινε για αυτο και η ανυπαρξια τους.και δεν με ενδοιαφερει κιολας..με νοιαζει οτι πεσανε.ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους του ΠΑΟΚ για μενα καταστρεφεται και εγω πανυγηριζω..

μαγκια σου ρε φιλε εγω δε το βλεπω ετσι τι να γινει τωρα δλδ...

Offline Suicidal

• Βασικός
Στο οτι έχουν ήδη αγοράσει το ΑΦΜ του Απόλλων Σμύρνης που ανεβαίνει και του χρόνου θα είναι πάλι στην Α εθνική??

μπαρντόν ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Ας σημπληρώσουμε σιγά σιγά τη λίστα να είναι μαζεμένα όλα:

Πουτάνα ομάδα, βόθρε απύθμενε, λιγόψυχο τσουτσέκι, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Δεν ξεχνώ τον Τσουκαλαδέλη (κατοχύρωση γκολ σε νεκρό χρόνο).
Δεν ξεχνώ τον Αστερή το 94'.
Δεν ξεχνώ τον Παπουτσέλη το 97'.
Δεν ξεχνώ τον Μπίκα το 98'.
Δεν ξεχνώ τον Κάκο το 09'.
Δεν ξεχνώ τον Κουκουλάκη το 12'.
Δεν ξεχνώ το στήσιμο με τα 16άχρονα στον Παναθηναϊκό στα πλέι ωχ για να μην πάμε στους προκριματικούς.
Δεν ξεχνώ τις 6άρες, τις 5άρες, και τα ντόρτια όταν παρέπαια.
Δεν ξεχνώ τη φάση Οκκά.
Δεν ξεχνώ τις πρωθυπουργικού αέρα δηλώσεις Νικολαϊδη για μη καταβολή ΦΠΑ.
Δεν ξεχνώ το 44.
Δεν ξεχνώ τα πεσίματα με τη "μικτή Αττικής" στον σταθμό Λαρίσης.
Δεν ξεχνώ το πούστικο κάψιμο του Πανελλήνιου.
Δεν ξεχνώ τη Λαμία.
Δεν ξεχνώ τον Περισσό.
Δεν ξεχνώ το άλσος.
Δεν ξεχνώ.-

Δεν ξεχνώ το 2006 που στήθηκες στο νιόνιο για να μη βγώ Ευρώπη.
Δεν ξεχνώ που φέσωνες για να πάρεις Ριβάλντο κι εγώ έπαιζα με Κουτσόπουλο-Καραδήμο, κι έτρωγα ντόρτια κι ήμουν πελατάκος κι η Τούμπα εξοχικό κλπ.
Δεν ξεχνώ το οτι φέτος άλλαξε ο νόμος και θα έπεφταν 2 μόνο ομάδες.
Δεν ξεχνώ το οτι φέτος άλλαξε ο νόμος και οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση δεν έπεσαν, αλλά μάλιστα μπορούσαν να κάνουν και μεταγραφές.

Συμπληρώστε όσοι θέλετε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη λίστα "επικήδειο" να υπάρχει ως ιστορικό.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Στο οτι έχουν ήδη αγοράσει το ΑΦΜ του Απόλλων Σμύρνης που ανεβαίνει και του χρόνου θα είναι πάλι στην Α εθνική??

μπαρντόν ;

Ω ναι..

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *

μπαρντόν ;

Ω ναι.. και με σβησμένα χρέη ως κούλα1924.

Offline savage republic

• Βασικός
λέγεται ότι ο Μελισσανίδης αγόρασε το ΑΦΜ του Απόλλωνα Σμύρνης και θα κάνει συγχώνευση με άεκ. Αν δεν δω κάτι, δεν πιστεύω όμως. Και συνεχίζω να πανηγυρίζω.

Offline Suicidal

• Βασικός
ο μελισσανιδης που τα ειπε με σαββιδη τις προαλλες,
αγορασε το αφμ του απολλωνα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ακόμα μεγαλύτερο ξεφτίλισμα το να διαλύσουν τον Απόλλωνα για να ανέβουν ως μπασταρδεμένο ξεμπούρδελο. Να δω μετά πόσο περίπατο θα πάνε τα προσφυγιά, περηφάνια, αη γιώργη γανωτή κλπ κλπ... Τις φιλενάδες τους τις γριές τίποτα δεν τους αφήσανε, τάλεκουάλε...

ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ