Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ωραία η πουτσα ξαδερφη???
σου αρεσε ε? γουστάρεις τη ξεφτύλα και και μεις δε σε απογοητευσαμε, σε γλεντησαμε καλα  ;)
 ΛΑΘΟΣ παιχνιδι βρωμιαρα βρηκες να πανιγυρησεις στη Τουπμα πριν δυο μηνες.
παιξε τωρα το κεφαλι σου να αποφυγεις μαζι με σκουλικι και γαβρο τη 4η θεση

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε Σπαρτιάτη, χθες μετά τη γκολάρα του Ζλάταν, ειλικρινά σε θυμήθηκα. Λέω πόσο πρέπει να καραγούσταρες που γαμήσαμε την ομάδα που σιχαίνεσαι περισσότερο σε ματς που είμασταν αδιάφοροι κι αυτοί ενδιαφερόμενοι.
Υποθέτω πως έχεις πολλά σπαστικά χανουμάκια που σε είχαν πρήξει τ' αρχίδια και γι' αυτό τους μισείς τόσο. Ε λοιπόν για μια ζωή θα τους κοπανάς το χθεσινό αδερφέ. Γιατί χθες έπαιζε μία μεγάλη ομάδα με μία μικρή. Μόνο αυτός ο συνδυασμός δίνει τη νίκη στον αδιάφορο έναντι αυτού που καίγεται
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
 ;D ;D ;D
 :thumbok:

μεσα είσαι αδερφε!

Offline bozik

• Αλλαγή
ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
 το καλλητιλικι με τος τσιμπα μαλλον το εχει το χρωμα....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πουτανας γιοι, τι εγινε σημερα, κακακια μπινεδες?
Πεταγατε καρεκλες και κανατε χειρονομιες εκ του ασφαλους, με περισσοτερα ατομα και σας πρηστηκε η κλειτοριδα καθως βλεπατε τα αλανια μας να χασκογελανε με την παρτη σας?

Γιατι ρε μουνακια ψαχνατε δικαιολογιες στα τηλεφωνα? Γιατι αρχισατε τα τηλεφωνα "καλα ρε συ , ντροπη, τετοια μερα να γινονται αυτα? "¨ενω ειχατε να παρετε τηλεφωνο 3 χρονια?

Σας γαμησε ο ΠΑΟΚ ρε πουτανες...Σας ετσουξε πολυ ρε γαμιολες...σας ευχομαι να γλυφετε την κωλοτρυπα του κερμιτ και να σας γαμαει μια ζωη ο μελλισουλα ο τιγρης

ΣΚΑΤΕΝΙΟΙ, ΦΛΩΡΟΙ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΑΜΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΧΕΣΤΕΣ, ΗΡΑΚΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΑΣ ΡΕ "πρωσφηγες"¨της πουστιας και της τραπεζας πειραιως.......ριμποοοοοοοοοοοοοο ριμποοοοοοοοοοοοοοοοο

Offline bozik

• Αλλαγή
αεκακια  δεν τρεχει τιποτα..παλιοτερα πηραν φωτια και οι gay εκει...
http://lamianews.blogspot.com/2010/05/blog-post_283.html

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, δημιούργησαν επεισόδια στην πόλη της Λαμίας. Το 1995, στο φάϊναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ τότε, χούλιγκανς της ομάδας του ΠΑΟΚ, έκαψαν τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας του Ολυμπιακού.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα μεσάνυχτα άρχισαν να καταφθάνουν στη Λαμία και άρχισαν να προκαλούν στις καφετέριες και τα μπαρ της Λαμίας, ενώ θαμώνες μας κατήγγειλαν ότι οι οπαδοί τους ΠΑΟΚ ομολογούσαν ότι τα επεισόδια ήταν προγραμματισμένα και είχαν ραντεβού στις 8 το πρωΐ για να κάψουν τα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ [...]
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
χανουμια τι εγινε?
αμεσως ανακοινωση κλαψας και καλα σας ειχαμε προηδοποιησει να μη γινει λαμια αλλα αθηνα το φ4?
αμεσως τη κλαψα???
Γιατι τοση κλαψα αραγε?
---
χανουμια=αδερφες

Offline gagas

• Αλλαγή
κανονικα επρεπε να βγαλουν ανακοινωση για να γινει θεσσαλονικη το φαιναλ φορ..θα ηταν ο μοναδικος τροπος
να αποφευχθουν καθε ειδους επεισοδια..αφου θα υπηρχαν μονο οπαδοι της μιας ομαδας..
ευτυχως για σας που δεν εγινε αθηνα..η ηττα σας θα ηταν τεραστια..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η στην ουδέτερη Πτολεμαίδα που αποδεδειγμένα γίνονται ασφαλείς διοργανώσεις.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Γεια σου ρε bozik αλάνι...  Τις βάζω καλύτερα για να θυμόμαστε τι έγινε, γιατί τα χανούμια σε κανα μήνα θα λένε οτι ο σύνδεσμος τους δεν επαθε τίποτα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
απο την παε ΠΑΟΚ κοπηκε η χορηγια για τα εργα, απο την παε αεκ, θα κοπει? ρωταω, γιατι δεν ακουω κατι τετοιο. επισης τοοοοοσα χρονια ο,τι δημοσιευμα υπηρχε και αφορουσε ΠΑΟΚ και αεκ η ΠΑΟΚ κ αλλες ομαδες, εμπαινε ΠΡΩΤΑ το ονομα της ΑΛΛΗΣ ομαδα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε ισοβαθμια, ακομη και σε περιπτωσεις που ο ΠΑΟΚ ειχε περισσοτερους βαθμους και μας λεγαν οτι ειναι ντεμεκ προς χαρην της αλφαβητικης σειρας. απο το σαββατο και μετα ΓΙΑΤΙ σε ΟΛΑ τα δημοσιευματα, γραπτου και ηλεκτρονικου τυπου και στις ειδησεις οταν αναφερονται στη Λαμια, βαζουν ΠΑΝΤΑ πρωτο το ονομα του ΠΑΟΚ??
Λεπτομερειες θα μου πεις μαρια, ψυλλους στα αχυρα κοιτας, αλλα βεβαιως και οι λεπτομερειες παιζουν το ρολο τους.
« Last Edit: June 01, 2010, 11:29:54 by maria-mtb »

Offline Geo

• Αλλαγή
Μαρία το παρατήρησα και εγώ, έχοντας την ίδια ακριβώς απορία με σένα.
Οι λεπτομέρειες κάνουν τον κανόνα ξέρεις.

Offline Català

• Αλλαγή
απο την παε ΠΑΟΚ κοπηκε η χορηγια για τα εργα, απο την παε αεκ, θα κοπει? ρωταω, γιατι δεν ακουω κατι τετοιο. επισης τοοοοοσα χρονια ο,τι δημοσιευμα υπηρχε και αφορουσε ΠΑΟΚ και αεκ η ΠΑΟΚ κ αλλες ομαδες, εμπαινε ΠΡΩΤΑ το ονομα της ΑΛΛΗΣ ομαδα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε ισοβαθμια, ακομη και σε περιπτωσεις που ο ΠΑΟΚ ειχε περισσοτερους βαθμους και μας λεγαν οτι ειναι ντεμεκ προς χαρην της αλφαβητικης σειρας. απο το σαββατο και μετα ΓΙΑΤΙ σε ΟΛΑ τα δημοσιευματα, γραπτου και ηλεκτρονικου τυπου και στις ειδησεις οταν αναφερονται στη Λαμια, βαζουν ΠΑΝΤΑ πρωτο το ονομα του ΠΑΟΚ??
Λεπτομερειες θα μου πεις μαρια, ψυλλους στα αχυρα κοιτας, αλλα βεβαιως και οι λεπτομερειες παιζουν το ρολο τους.
Χαχαχα! Το Σάββατο ήδη είχα ξεκινήσει κι έλεγα εδώ στους γνωστούς ότι είναι μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ, επιτέλους τον αναφέρουν πρώτο! Μήπως είναι επειδή είναι πρωταθλητής στο χαντμπολ; Μην παραξενευτεί κανείς αν ακουστεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Kαθόλου λεπτομέρειες Μαρία......

απλά με την μονομερή τιμωρία δείχνουν την ανυπομονησία τους να καθαρίσουν με τον ενοχλητικό ΠΑΟΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Το μπασκετ θα βγει απο το αρθρο 99 λογω των επεισοδιων? Το ΦΠΑ απο την μπαλα που δεν πληρωνε ο κοντος και το ειχε και για μαγκια του οτι θα κανει και μεταγραφες πληρωθηκε/θα πληρωθει? Γαμιολες.

Το πρωτο βημα για να χτυπηθει ο ΠΑΟΚ που ΞΑΝΑ φτανει εκει που ηταν παντα, ειναι η ανασταση αυτου του πεθαμενου μπουρδελου.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω θα το ξαναγραψω...στο κρατικο οακα παιζουνε...τους εδιωξαν η περιμενουν να παρουν τα χρωστουμενα και μετα;

αφιερωμα αυτα που γραφει και ο πειραιας παρα πισω σε οσους κατηγορουνε τα "κακομαθημενα"(πόυ χωρις αυτα ουτε στην λειβαδια δεν θα πηγαιναν αν πανε εκδρομες) και οχι το κρατος της πουστιας για το 1.3....

Offline babis36

• Αλλαγή
XXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Γιαννιωτη μαλλον φωτογραφιζεις εμενα.Μια φορα θα γραψω τον τροπο μετρησης του ΠΑΟΚτσηδηλικιου του καθενα και δεν ξανασχολουμαι.Ο αριθμος των εκδρομων ειναι ο δικος σου τροπος.Λες οτι εχεις παραπανω απο εμενα αρα εισαι πιο μαγκας και πιο οριτζιναλ.Ο δικος μου π.χ. μπορει να ειναι ποσες ωρες εχει αφιερωσει στον συλλογο ο καθενας.Εγω π.χ. λεω οτι απο εσενα εχω αφιερωσει παραγωγικες 100δες ωρες παραπανω μια και υπηρξα αθλητης του πολο του ΠΑΟΚ για 11 χρονια εχοντας παρει εκεινα τα χρονια σαν ενθυμιο μετα απο ολα αυτα τα χρονια αγωνων μια μπαλα πολο και μια μπλουζα.Εχοντας σπασει μυτες, πλευρα, και εχοντας και για ενθυμιο την παρουσια της ομαδας του πολο καθε Κυριακη στην Θ7 της Τουμπας.Κι αν εχεις την ψευδαισθηση οτι εχω την αναγκη καποιου να με προστατευσει για να ταξιδεψω οπου γουσταρω εισαι βαθια γελασμενος.
« Last Edit: June 01, 2010, 19:28:33 by Capricorn »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα